Shao! Sitter i en buss på väg hem från Viking line. De har varit en helt underbar liten resa men min mormor, mamma och min bror. Japp och i morgon så börjar mina golf träningar igen. Men nu väntar jag bara på att vi ska komma hem snart så jag kan slappa i soffan med min datorn och troligen gå och lägga mig tidigt. Men syns. Go och glad kexchoklad! :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

ehm.. Hej! de va länge sen. men de har varit sommar lov för mig. Eller de är de fortfarande. Men har haft fult upp nästan varje dag. Och när jag inte gjort något så har jag inte haft lust att skriva. Men jag har tänkt att ta mig i kragen och börja blogga mer nu. Men jag kan berätta lite vad jag har gjort i sommar. Jag började de sommar med att veckan efter skola avslutningen att jag och min mor flög till Turkiet i en vecka. De va trevligt, vi sola och bada mest hela tiden. Men när jag kom hem så spelade jag mycket golf och va i stugan. Sedan åkte min bror o jag och pappa ner till smauuuland och hälsade på min andra bror som jobbade där i fyra veckor. Sedan har jag varit ännu mer i stugan och spelade golf. Och nu till helgen på söndag så ska jag men vikingline båt.Om någon inte vet va de är så är det en båt som åker till något ställe och sedan hem igen på ca 48 timmar tror ja.

Men ska försöka att göra bättre uppdatering men vi får se. Men ni få ha de gött så länge :D herrå!! :)

Likes

Comments

Jag kom och tänka på en sak. Så är det för mig i alla fall. Att när man är glad och typ ler hela tiden. Så går det bättre om dagarna. Och när du är lite däppig typ så får jag näta otur hela tiden och allt känns typ skit. Därför känns det lite surt för jag är inte så glad när det är skola. Men på fritiden så är livet på topp:)


Likes

Comments

Tja:) idag så va jag i skolan som alltid :( Men efter så drog jag ut i skogen med en kompis och sprang. Sen körde jag styrke träning efteråt. Sen duscha jag och gick ut igen. Gick och köpte Ramlösa och nötter och satt och sola med en kompis;)
Likes

Comments

Golf i går, de va skit kul.va i karlsta och och firade morsdag på golfbanan. Så vi åt där och sedan spela några av oss lite:)

Likes

Comments

Tjao! Idag så tittade jag ut och såg detta!! Och det som ett fängelse att gå till skolan. De ska inte vara tillåtet att går i skolan på såna dagar:(


Likes

Comments

Hej! Idag så blir det städa och sedan blir det stugan med mamma:)
Igår så testade jag några ny saker och dessa va de:Dom är as go men den vita var godast:)

Likes

Comments

Tjao! I skolan idag hade vi möjligheternas. Så jag valde att gå ut med Rebecca och fota. Så är kommer underbara bilder. ( nope)
Likes

Comments

Hej igår blev det golf:). Jag har ju sagt att jag vill börja spela golf och jag nu är det så. Igår ringde golf föreningen och sa att de va träning igår klockan sex. Och klockan va fem. Men jag åt sen drog ja. När jag kom ditt fick jag prata men dom två ledarna. Dom två Goa gubbar (50år typ) som va Goa och glad. Dom as sköna. Men dom hjälpte mig så jag fick låna ett sett klubben sen började vi putta. Sen fick slå på ranchen. Och gjorde en tävling som inte jag ville va med på. Men de va skit roligt dom som träffa en tunna på plan vid ranchen fick kexchoklad. Och jag träffa faktiskt. Är nöjd.
Men nu ska jag få låna min mosters andra sett klubben som hon inte använder och spela med.

Ha en bra dag alla:D

Likes

Comments

För första gången på min livs tid i skolan får man bra smör!!


Likes

Comments