Hej!

Jag ville bara säga att nu är jag tillbaka! Första inlägget kmr snart.❤️

Likes

Comments

​Hej!

Nu kommer jag gå rakt på sak, jag har ingen motivation alls för att blogga just nu. Jag känner att det inte är värt det. Så ja, jag orkar inte att ha en blogg också. Pga att jag har så mycket annat. Jag tar en paus för tillfället tills jag hittat mer motivation.

Hejdå!

Likes

Comments

Hej!

Förlåt för att jag inte har uppdaterat alls men jag har inte haft någon motivation alls. Iallafall idag så tänkte jag göra en planering inför helgen.

Fredag: Hoppa bästa Pettero.❤️ Sen så ska jag gå på en kompis tjejmiddag. Inte så många planer annars. Eller jo, jag ska plugga också.

Lördag: Julia sover kanske över. Då ska vi åka till Ceazar. Jag hade tänkt att vi skulle ha lite markarbete (pga att det är ingen hoppträning den här veckan). Och sen så går vi på majbrasan (om Julia sover över).

Söndag: Då är det ingen ridning på ridskolan, då har jag extra tid att pyssla om Ceazar.❤️ Då kanske vi kör ett lösgörande pass + rida ut. Sen så ska jag nog plugga och tagga söndagsångest.😖

Hoppas ni gillade det här inlägget, kom gärna med bloggtips!❤️


Hejdå!❤️

Likes

Comments

Hej!

Jag har varit så himla oaktiv jag vet. Men jag vet inte vad ni vill läsa om. Ska försöka bli bättre.

Hejdå!❤️

Likes

Comments

Måndag: Idag är det måndag och vi har studiedag. Jag kommer antagligen plugga, idag händer inte så mycket.

Tisdag: På tisdag däremot händer lite roliga grejer. Först så ska vi ha filmdag på skolan. Då ska man spela in någon film med ett filmteam. Efter skolan så ska jag plugga, sen så ska jag dra till stallet och hoppa! Efter ridningen så ska vi ha kakpicknick.

Onsdag: På onsdag blir det en ganska vanlig dag. Först så åker jag till skolan och har vanliga lektioner. Sen så ska jag åka till stallet och rida. Efter det så ska jag sköta Sif och lite sånt.


Det var allt. Hoppas ni gillar såna inlägg och detta inlägg är 1/3 den här veckan. Kom gärna med förslag om vad jag ska blogga om.


Hejdå!❤️

Likes

Comments

Hej! Jag vet att jag suger på att uppdatera bloggen men jag har inte mått så bra. Så jag kommer ta en liten paus. Men det kommer dock upp en planering för helgen imorgon. Sen när min paus är slut så kommer jag ha blogg dagar, ungefär 3 dagar i veckan ska jag blogga. Det var bara det jag ville säga.
Hejdå!❤️

Likes

Comments

Hej! Idag tänkte jag skriva 9 random fakta om mig.

1. Jag är en bra vinnare.

2. Min favoritfärg är rosa.

3. Jag älskar små saker. Som tex små vindruvor, små läppstift och små havre bollar.

5. Jag är vegetarian.

6. Min favorit ras på häst är Welsh Mountain.❤️

7. Mitt favoritland att åka på semester till är Thailand.

8. Jag tröttnar på låtar jättesnabbt.

9. Ok det här är kanske ingen hemlighet men min favorithäst är Mistral.❤️

Hejdå!

Likes

Comments

Hej!

Pga brist på idéer så tänkte jag göra en del 2 på gamla hästbilder. Förra gången så gjorde jag ett inlägg med gamla ridbilder och detta inlägg kommer jag lägga ut bilder på hästar (inte när jag rider). Hoppas ni gillar inlägget.

Likes

Comments

Hej!

idag tänkte jag lägga ut lite gamla hästbilder.

Mobba inte sitsen.

​Hoppas ni gillade inlägget, jag tänkte göra en del två fast då blir det bara bilder på hästar inte när jag rider.

Hejdå!

Likes

Comments

Hej! Jag vet att det var längesen jag uppdaterade men jag har ingen aning om vad jag ska blogga om så idag bjuder jag på lite hästbilder, och en liten failbild.😂💗

Likes

Comments