Okej nu kan jag äntligen blogga lite. Har inte hunnit fixat något wifi förns nu, så nu ska jag ge er än liten uppdatering. Jag kom hit i måndags och hittills har jag haft det super bra. Det har varit typ över 30 grader varje dag och det är både skönt och jobbigt. Jag har hunnit handla lite grejer och ja jag kommer lägga upp bilder på det. Imorgon så åker vi till Berlin och då blir det mer shopping. Jag har hittills iallafall köpt, två smink grejer, en smink "svamp" och en liten concealer palett, godis, en super söt isbjörns mössa, var bara tvungen att köpa den, ett par skor; hörlurar och ett paket med nagelfilar för jag behövde nya. Det är verkligen sjukt billigt i Tyskland. Kommer dock inte ihåg vart jag köpte allt, men aja. Igår var vi i ett gammalt slott och tittade där och det var väldigt stort och fint.

Utsikten från slottet.

Skorna jag köpte, de kostade runt 19 euro och det är väl ca 190 svenska kr.

Den här kostade 5 euro och det är ca 50 svenska kr.


Jag behövde ett par nya hörlurar och de fick bli de här. Jag köpte de för ca 2 euro och det är ca 20 svenska kr.

De här kostade 1 euro ca 10 svenska kr.

Den här kostade ca 2.99 euro och det är ca 30 svenska kr.

Den här kostade 3.99 euro och det är ca 40 svenska kr.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag ursäktar för de som redan läst detta inlägg, men bilderna som fanns på de förra inlägget försvann och det fanns bara två kvar så jag publicerar om detta nu.

Nu har jag varit på ett flygplansmuseum och ärligt talat så var det väldigt häftigt att gå omkring där inne. Min pappa är väldigt intresserad av krigsflygplan och sånt men vilken kille är inte de. Iallafall så först kom vi fram dit och åt lunch och sedan gick vi in och började kolla omkring. Det fanns både flygplan från första och från andra världskriget och även från olika uppdrag de haft och från lumpen m.m. Vi såg även vraket från DC-3:an som Sovjetunionen (Ryssland) sköt ner år 1952. Och att man inte hittade vraket förns år 2004. Det var både coolt och sorgligt att se flygplansvraket pgr av de som dog i kraschen. Men jag rekommenderar iallafall museumet för det var väldigt coolt där inne och de passar för både stora och småa. Men nu ska jag fortsätta att åka bil till färjan så hörs vi i nästa inlägg xoxo.

Likes

Comments

Hej och förlåt om jag inte skrivit på ett tag men det är de att jag inte gjort så mycket de här senaste dagarna och kände att det inte var något intressant att skriva om så därför har jag inte skrivigt något. Nu är jag iallafall påväg till Tyskland, fast först ska vi åka ca 10 h bil till färjan sedan åker vi med färjan till Tyskland. Ska bli så himla kul, det var nämligen ett tag sedan jag var i Tyskland. Som jag har sagt i tidigare inlägg så vet jag inte om jag kommer kunna göra så mycket inlägg när jag är där pgr av att jag vet inte b.la hur mycket tid jag har och hur bra wifi det är där. Ska ni iväg någonstans?


Likes

Comments

Asså vad händer med vädret, idag var det super varmt och soligt typ hela dagen, men det ändras ju så himla snabbt och rätt som det är så är det skit väder och imorgon ska det regna hela dagen. Det jag menar med detta är att typ nästan hela sommaren så har det varit skitväder och nu de sista dagarna så är det hyfsat bra väder, men som jag sa så ändras de så snabbt. Aja spela roll. Jag har inte gjort så mycket idag, det ända jag gjort var att måla naglarna, såg någon film, solade lite, sedan efter vi ätit middag så åkte vi och köpte mjukglass, healthy jag vet. Jag tänkte också ut och springa idag men jag hann och orkade inte heller, men jag tror jag gör det imorgon istället. Imorgon ska jag även städa rummet och eventuellt åka till stallet och knäppa kort på en av mina bästisar och hennes häst dip. Ni som läser hennes och en annans tjej blogg vet vilken jag pratar om ni som inte gör det så heter bloggen tävlingsryttarna och länken är nouw.com/tavlingsryttarna. Iallafall så ska jag knäppa kort på henne när de hopp tränar. Efter det så ska jag se ett efterlängtat avsnitt av PLL... Jag älskar bokstavligen den serien. Tittar ni på några serier isånnafall vilka eller vilken? Men nu måste jag gå så vi hörs i nästa inlägg xx.


Likes

Comments

Nu är det såhär att jag åker till Tyskland och hälsar b.la. på min släkt på söndag och kommer då vara i Tyskland tills den 20.e något sådant sedan efter det så kommer vi åka till Göteborg och då kommer vi gå på Ullared, och ja jag kommer göra en haul på det jag köpt. Iallafall när jag är i Tyskland så vet inte jag hur mycket jag kommer blogga, jag ska försöka blogga så mycket som möjligt beroende på hur bra wifi det är. Men jag ska försöka att uppdatera er med bilder och inlägg så ofta som möjligt. Men jag tänkte nu att jag skriver detta idag så att jag inte glömmer bort att säga det. Men hoppas ni är okej med det?

Likes

Comments