Jobb, Vardag, Bilder, Kärlek

idag har jag jobbat vilket var roligt då barnen tyckte om mig och jag tyckte om barnen.
Dom gav mig teckningar dom gjort som vi ser på bilderna (en av dom gjorde jag haha vi målade tillsammans jag och barnen) så det var roligt men samtidigt var det jobbigt idag då jag är förkyld. Sen det att min mobil fick massa sprickor på skärmen var ju inte ett plus direkt. Ska kolla vad det kostar att laga de. Ska även passa på att laga den ena högtalaren och byta batteri då med men hur som helst.

När jag kom hem så åt jag mat,skype:ade med pojkvännen lite men sen så kom hans kusin hem till dom så han la på då. Vi ska förmodligen prata senare ikväll.

Nu sitter jag framför datorn med en kopp te efter att ha duschat och bara tog det lugnt. Precis vad jag behöver känner jag. Jag ska upp tidigt och jobba imorgon så jag vill samla energi.

Likes

Comments

Vardag, Jobb, Bilder

Godmorgonallihop!
Nu ligger jag i sängen och vilar för jag är jätte trött och jag är jätte förkyld. Orkar inte resa mig känner jag men jag vet att jag måste för jag ska ha matte idag och så ska jag jobba idag me till klockan 16:00.

Har lust att lägga mig otillgänglig men jag måste få in pengar så det kan jag inte.

Hatar att vara sjuk.speciellt en vardag då jag måste jobba.

Likes

Comments

Vänner, Vardag, Bilder

Efter jobbet så åkte jag hem,åt och gjorde mig en kopp te då jag frös något enormt. Drack tet:t framför tv:n. medan jag kollade på det okända. Gjorde det tills Emma hem till mig vilket hon gjorde vid halv 7. (Hon skulle kommit 17:00 men så va hon med sin moster och skulle fixa något så hon kom lite senare) Det var länge sen vi sågs så de va kul!

Vi pratade en massa och kollade på gamla videor.
Bara tog det lugnt helt enkelt. Hon gick nyss mot stationen för att ta bussen hem.

Likes

Comments

Vardag, Jobb, Kärlek

Imorse när jag skulle hå till bussen så var det is hela vägen vart jag än gick typ så jag gled fram istället för att jag gick haha! halkade nästan flera gånger längst vägen trotts att jag gick sakta.

Snabbt kunde jag inte eftersom det var så halt så jag fick vara ute i god tid. Jag hann som tur var med bussen som tur var!


När jag gått av bussen så skulle jag försöka hitta till dagiset där jag skulle vara på men hade inte en aning om vart dagiset låg så jag sökte på google efter en vägbeskrivning.


När jag väl hittade till byggnaden så hade jag problem med att hitta ingången för den dörren jag såg va låst så va tvungen att gå igenom en massa grindar.

Men hur som helst. Dagen har varit bra sån det varit lucia firande idag och allting har flutit på bra så jag är nöjd me dagen bortsätt från förkylningen och förutom att jag fick veta att Otto har fått feber så han kommer först på söndag till mig. Jag som verkligen såg fram emot torsdagen😔

Likes

Comments

Jobb, Vänner, Vardag, Bilder

Godmorgon allihop!
Nu har jag gjort mig en kopp te då jag är förkyld, som jag tagit med bort till sängen.

Jag är så trött så jag kände mig tvungen att lägga mig i sängen igen och iallafall vila. Jag ska inte gå mot bussen än på ett tag så jag kan dra mig lite.


Idag ska jag jobba från 08:00 till 16:00 och efter jobbet så kommer Emma hit. Ska vara med henne tills på kvällen. Hennes buss går 21:17 har jag för mig så hon går la kanske 21:00 typ.

Jag har inte varit me henne ensam hemma hos nån av oss på jätte länge

Likes

Comments

Vardag, Bilder, Jobb

Hej!
Nu har jag kommit hem efter jobbet och tagit på mig varma kläder och gjort mig en kopp te då jag frös jätte mkt när jag väntade på bussen som aldrig kom.

Ringde pappa som hämtade mig och körde hem mig.

Jag är förkyld så det var verkligen inte bra att jag satt där ute så länge i det kalla men nu ska jag ta och krya på mig ordentligt så jag är frisk tills på torsdag då Otto ska komma hit.😍 längtar! Saknar honom enormt mycket även fast jag åkte från honom tidigare idag.

Likes

Comments

Vardag, Bilder, Kärlek, Jobb

Nu har jag blivit körd till tåget av pojkvännen och sitter just nu på tåget som ska ta mig mot jobbet. men innan när jag skulle på tåget så tappade jag mobilen emellan tåget. Jag nådde den inte så jag fick panik där för en stund men fick hjälp av en annan och få upp den för jag nådde den inte. Vissa människor har hjärtan av guld! Asså jag är så himla tacksam!

Likes

Comments

Kärlek, Vardag, Bilder, Jobb

Godmorgon allihop!
Nu sitter jag i pojkvännens säng och försöker att njuta av den stunden av morgonen jag har kvar tillsammans med honom innan jag måste åka. Jag ska nämligen jobba idag vilket jag egentligen inte orkar då jag är jätte förkyld men jag får göra det ändå.

Likes

Comments

Instagram@mittlivsommimmi