Header
Skrevet i : DESEMBER

Jeg vet ikke helt om jeg skal si god eller dårlig morgen. Det er en god morgen fordi jeg er unormalt våken, og dårlig fordi jeg hater morgenen, fordi det tar så lang tid før vi kommer i gang med dagen. På denne årstiden er det jo så mørkt hele tiden føler jeg. Noen få timer der det er lyst midt på dagen om det er fint vær. Jeg kan ikke si nok hvor mye jeg gleder meg til at det går mot lysere tider.

Nå sitter jeg her med søstrene mine som gjør seg klare til skole, mens jeg slapper av frem til jeg skal gjøre meg klar til å gå på jobb. Det blir en lang dag i dag, og jeg ser allerede frem til å kunne legge meg igjen. Ingen hemmelighet at sengen er min bestevenn.

Nei, nå får jeg gå å gjøre noe fornuftig slik at jeg blir ferdig i dag. Så får jeg ønske alle en strålende dag!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Skrevet i : DESEMBER

Helt siden jeg hørte at hun var gravid, gledet jeg meg stort. Tenkte på hvor gøy vi skulle få det, og at vi ble én til i familien. Det var det beste jeg hadde hørt på lenge. Jeg gikk å ventet å ventet. Kjentes ut som en evighet de få månedene jeg fikk vite det før du var ute. Så kom invitasjon, dagen etter din dåp. Jeg fikk aldri muligheten til å være sammen med deg på dåpsdagen din, noe som stikker i hjertet mitt den dag i dag. Det er en av de fineste dagene i livet. Det er den fineste starten på ditt liv. Jeg hadde ikke noe form for kontakt før du var 4 år.

De 4 årene gikk jeg å ventet på en tid jeg følte jeg kunne kontakte dere. Jeg visste at det ble mye styr, som bare noen få kan ta skylden på seg for. Jeg mistet helt kontakten og tilliten til de. Det er noe av det værste jeg har opplevd. Det er så utrolig synd at så mange barn ute i verden må velge en av foreldrene og ikke snakke med den andre. Eller at de ikke har noen å snakke med.

Jeg satte meg på bussen for å møte dere for første gang på 6 år. Gjett om jeg var nervøs. Jeg kan ikke telle på en hånd hvor mange ganger jeg satt å gråt på bussen fordi jeg hadde folk som snudde ryggen til meg, og jeg gråt fordi jeg gledet meg. Det var ikke sant at jeg faktisk skulle få møte min kjære pappa å resten av gjengen som ikke hadde vert der på over 6 år. Det er lenge det.

Bussen kjørte opp på holdeplassen på Voss busstasjon, og stoppet. I det vi kjørte fordi dere, var jeg livredd. Jeg såg dere i vinduet. Lille deg, pappa og Line. Du var så liten, men samtidig så stor. Jeg fikk verdens lengste klem av pappa. Jeg husker så godt at du var så sjenert at du gjemte deg i pappa sine armer. Verdens nydeligste gutt.nVi lekte sammen, du og pappa laget kake på bursdagen min, vi feiret jul sammen. Jeg var ofte med i barnehagen å hentet deg

Når vi kom hjem og det hadde gått litt tid, så ville du så gjerne vise rommet ditt. Jeg ble med, og der løsnet det mellom oss. Etter at du viste rommet ditt så har vi hatt et skikkelig sterkt bånd. Du var min lille engel, og det er du enda. Bare mye større! Vi har hatt tider der du har vert sur på meg over lenger tid, men det har og vert perioder der du har savna meg slik at du har nektet å spise før du har snakket med meg. Er det rart jeg forguder deg?

Nå er du i 2.klasse og har bare et halvt år igjen før du er i 3.klasse. Det er helt sykt hvor fort tiden går. Jeg setter så utrolig stor pris på at du vil at jeg jeg skal være med på forskjellige ting. Det er noe av det kjekkeste jeg vet. Det å følge deg på aktiviteter, Det å ha deg hjemme, rundt meg, bare se deg smile, eller le. Det er verdens beste følelse. Du er min prins nummer 1! Alle andre kommer som nummer 2 eller lenger bak i rekka!

Likes

Comments

Skrevet i : DESEMBER

God formiddag, kjære lesere! Hvor blir tiden av? Følte at det nylig var mandag! Jaja. I dag e det starten på ei veldig travel helg og starten på ei travel uke i vente. Mye jobbing, julegaveshopping, legetime og gudene vet hva jeg skal få til. Jeg føler at døgnet har for lite timer til at det strekker til alt jeg skal gjennom. Haha. I dag og i morgen er det jobb å i neste uke har jeg hele to fridager. Er ikke det herlig? Jobb er den eneste plassen uten om i mine to hjem jeg kan dlappe av. Litt rart å tenke på, men det er fakta.

Det er et ork å komme seg til jobb, med å stå opp tidlig og gjøre seg klar, men jobb fokuset er på plass med en gang jeg går ut av denne døren! Nå skal jeg bo hos pappa å dem i 1 uke på grunn av jobb, og det kommer til å bli herlig. Jeg trenger ikke så mye buss frem og tilbake og det er en herlig ting å tenke på. 

Men nå er det vel på tide å stå opp å gjøre seg klar. Så får man sette seg ned å strikke litt før man skal ta på seg arbeidsklær å gå på jobb. Så vil jeg ønske alle en nydelig helg uansett vær og vind, og uansett hvor dere er.

Likes

Comments

Skrevet i : DESEMBER

Ja, da er det onsdag, og jeg hadde min første natt alene uten samboeren min på veldig lenge. Det var både godt og vondt. Vondt fordi jeg ikke sovna før i 04.00 tiden, og godt fordi jeg kunne ha hele dobbeldyna for meg selv. Haha. Det er en veldig rar følelse å ikke ha noen ved siden av meg.

Det nærmer seg jul og nyttår, og som vanlig er jeg ikke startet med julegave shopping enda. Dette er noe som skjer hvert år. Jeg elsker å shoppe, men hater å finne gaver til andre som betyr noe for meg, fordi jeg vil at det skal bli en perfekt gave, og at det ikke skal bli en gave der du har et skjevt smil å takker for å være hyggelig, men gjemmer den bort like etterpå. Det er vel min største frykt.

Det å sitte å gruble på hva man skal kjøpe til kjæresten sin til jul, er skummelt. Man må klare å holde det gjemt å skjult helt til han reiser, og i tillegg så må jeg pakke det inn på en spesiell måte. Jeg har aldri opplevd noen som er så glad i å trykke på pakkene, som han gjør. derfor blir det pakket inn i en eske uansett og pakket inn på en måte som gjør at det ikke går an å riste eller trykke. Nå er det jo bare noen få uker igjen til jul, og jeg kjenner virkelig presset. Derfor har jeg satt av en dag i neste uke, sammen med en venninne, så skal vi bli ferdige med julegave handelen 2017.

Thor Even og jeg har vert sammen i 3 måneder den 17.desember. Vi er veldig bestemt på at det er oss 2 i fremtiden, og at det er vi to som er ment for hverandre. Selv om jeg føler det samme, så er det en veldig skummel tanke. Etter det første bruddet vi hadde, var det ingen av oss som hadde det bra. Han ventet på meg, mens jeg var så dum å fant meg ny kjæreste fordi jeg trodde vi ikke kom til å ha noe mer med hverandre å gjøre. Det ble fort snudd.

Etter noen måneder med mye krangling og diskutering frem og tilbake, og perioder uten kontakt, ble vi et par igjen, og vi holder sterkt. I løpet av våren 2018, flytter vi til verdens fineste by, der både jeg og Thor Even vil starte livet fra start og bygge oss opp til en familie sammen. Vi har nemlig bestemt oss for at vi skal kjøpe oss et hus så fort vi har råd, for vi vil begge bo på denne plassen, så det handler bare om økonomi og tid.

Jeg gleder meg veldig til å bygge en familie sammen med Thor Even. Nå er jeg virkelig klar for å slå meg ned og ta livet med ro, sammen med min samboer, kjæreste, sjelevenn, bestevenn og min drømmemann. Vi skal sikre oss en plass å bo, jeg skal sikre meg en utdanning, og vi skal bli en fin familie til slutt.

Er det andre en bare meg som er sent ute med julegave handel i år?

Likes

Comments

Skrevet i : DESEMBER

I går hadde jeg en god blanding av en dårlig dag og en god dag. Samboeren min var på jobb, å jeg var hjemme å baket cookies til han kom hjem. Jeg hadde gledet meg til en koselig kveld i lag med han, men det snudde fort.

Nå sitter jeg altså alene med familien min i 2 uker. Det å si hadet til han i dag, var helt grusomt. Jeg hadde vondt på alle måter. Det har jeg forsåvidt enda. Det å slite psykisk som jeg gjør, å i tillegg vite dagen før at samboeren min skal på jobb langt borte i 2 uker med lite kontakt å mye jobbing er grusomt.

Nå skal jeg nyte noen dager hos familien min. Vi skal på tlatring, trening, og ha familietid sammen. Det å gjøre noe annet enn å sitte hjemme å ha det tungt, er en lettelse for å si det sånn.

For å prøve å ha litt kjærestetid før han reiste i dag, så gikk vi ut på en resturant som ingen av oss hadde vert på før. Vi ble faktisk positiv overrasket! Fy søren for en kvalitet på maten. Jeg kan faktisk med hånden på hjertet si at det er langt ifra siste gang vi skal dit!

Det jeg har frykta hele tiden, å vert skikkelig redd for, har skjedd nå. Vi har hatt noen dager der som har vert vanskelige for oss begge. Der begge blir kranglete og klagete. Vi har hatt diskusjoner på diskusjoner, og surmuling på surmuling.

Eg har alltid sakt at jeg aldri skal bli avhengig av en person. ALDRI. Men det har skjedd. Jeg har innsett at jeg er blitt avhengig av min samboer. Jeg er avhengig av at han er rundt meg hele tiden. At han kommer hjem rundt 16.00 og er hjemme helt til dagen etter, eller at vi finner på noe sammen. Det å bli avhengig av en person er helt grusomt. Så ser veldig frem til at han kommer hjem i neste uke allerede!

Likes

Comments

Skrevet i : DESEMBER

Hva får deg til å føle deg elsket?

Det er egentlig litt vanskelig å svare på. Det å føle seg elsket kan bety så mye. Som for eksempel å føle seg forelsket når det snør ute. Det kan være når du får noe du føler at dem som gir gaven, setter pris på deg, eller kanskje når du og kjæresten din går på date eller bare en enkel tur.

Fortell om dine 3 største skuffelser?

Oi.. Det er mye. Kanskje alt for mye. Det å bli skuffet er ingenting å unne andre. Det er en hel grusom opplevelse. Det er litt vanskelig å plukke ut de 3 største skuffelsene, men jeg har jo før tatt graviditetstester, fordi jeg har hatt tegn på noe som ligner en graviditet i følge internett. Det var vel egentlig en stor skuffelse. Jeg hadde håpet på at det var et liv i magen min, men det var det ikke. Jeg har også opplevd skuffelse når jeg var mindre, men som jeg nå ser tilbake på og ler av. Det var når vi hadde annen hver helg med pappa. Han hadde en hund jeg var helt frelst i. Hver gang pappa skulle hente meg så trodde jeg at hunden som het Caro, var med å hentet oss, så ble kjempe skuffet når jeg ikke såg han.

hvilke minner har du fra barneskolen?

Det er egentlig veldig dårlige minner. Jeg ble mobbet hver dag, i alle år. Jeg husket noen uker etter at jeg, mamma, stefaren min og lillesøsteren min flyttet til en plass som het Ålvik i Kvam. Der ble jeg kjent med 2 fantastiske jenter. Jeg følte jeg hadde kjent hun eldste lenge, for vi var så like, men samtidig så ulike. Hun er en god venn enda, og hun har støttet meg opp gjennom de årene jeg sleit. Så tusen takk for det!

Når spiste du mest is og hvorfor?

Denne tiden sitter friskt i minne. Jeg gikk i 6.klasse husker jeg, og lå på sykehuset. Jeg hadde fått medisiner og hadde fastet fra 00.00 på natta til morgenen etter. Jeg skulle operere, og det var noe jeg egentlig gledet meg veldig til, etter verdens skumleste opplevelse i juletiden hos mine besteforeldre. Jeg satte en nøtt fast i halsen min selv om jeg tygde godt og drakk rikelig i tillegg. Men nei da. Den satt bom fast å jeg hostet så mye at jeg hostet blod. Bestemor fikk se i halsen min, og da så hu noe som over hodet ikke var bra. Jeg hadde hovne, unormalt store mandler. Så jeg fikk time til operasjon. Etter operasjonen, levde jeg på flytende is i 2 uker i strekk før jeg prøvde meg på skikkelig mat. Og det var kjempe vondt.

hvilke ting i fortiden din kunne du ønske skulle hviskes ut?

Hele fortiden min. Helt fra jeg ble født til jeg flytta til pappa. Det kunne jeg tenke meg at ble hvisket ut. Jeg unner ingen å ha den smerten som jeg har opplevd gjennom årene. Så nå satser jeg på et bedre liv og en bedre fremtid.

Hvem har du mest tillit til i familien?

Det er nok min stemor, Line. Vi kan si alt til

Likes

Comments

I dag når samboeren min reiste på jobb, lå jeg å sov. Det har egentlig vert en veldig dårlig natt med lite søvn. Nakken er smertefull og har en evig kamp om dyna vår i søvne. Haha. Det første jeg gjør når jeg våkner er å se ut av vinduet på soverommet vårt, hvilket vær det er. I dag trodde jeg at det regnet fordi det så slik ut på vinduet.

Jeg åpnet snappene mine som hadde komt i løpet av natta og morgenen. Jeg skjønner ikke at folk klarer å være våkne på natta for å snappe. Kanskje jeg er for gammel til den tiden. Haha. Har aldri vert den typen som er våken til langt på natt, med mindre jeg er på hjemme fest. da kan jeg døgne uten problem.

Snappen fra samboeren min som reiste tidlig på jobb, varskuffende. Tror han ble litt overraska selv. På snappen var veiene dekket i snø. Alt var hvitt. Jeg tenkte at nå nå er det på tide å få seg vintersko. Egentlih så hadde jeg planlagt at snøen ikke skulle komme før jeg hadde fått vintersko på meg. Men nå som den er kommet å det snødde når jeg skulle ut, så måtte jeg jo ta selfie! Det som er så fint med snø er at det lyser opp bildene! Jeg elsker snø, men ikke kulde og is på veiene eller fortauene.

Dagens sko var vel ikke så imponerende som man skulle tenke seg. Høye hæler er vel ikke det beste man kan gå på når det er glatt og snø ute. Bilder ble det men ikke med beste resultat haha!

Nå er jeg hos pappa å familien, og skal være her med søskene mine noen timer, så nå skal jeg gå å lage mat, slik at maten er ferdig til ungene kommer fra skolen!

Likes

Comments


Helt siden jeg var liten så har jeg slitt med mobbing, erting, dårlige karrakterer på skolen, tatt ut av lærere i forskjellige timer for ekstrahjelp, vært mye på rommet fordi det ble skikkelig krangling mellom meg og stefaren min om jeg satt oppe, fordi vi ikke kom over ens med hverandre da, og gjør det heller ikke nå. Jeg hadde mye lekser på ungdomsskolen som ikke ble gjort fordi jeg ikke fikk internett til de leksene som skulle gjøres. Ja, jeg skypet en del med kompiser eller venninner når jeg gjorde lekser fordi jeg ikke hadde noen som kunne hjelpe meg med mine lekser, eller som skjønte matte oppgavene eller de oppgavene vi hadde. Så det ble til at jeg skypet med venner for å få hjelp.

Det var da ting ble mye verre enn det egentlig var. Internettet ble stengt veldig ofte, og til slutt hadde dem skifta passord på nettet, slik at jeg ikke fikk internett i det hele tatt. Dette var noe jeg ble forbannet på, og satt veldig mye på rommet å gjorde andre ting enn lekser når jeg hadde internett lekser. Jeg fikk skylden for at mamma begynte å røyke igjen, fordi at JEG hadde tatt kontakten opp igjen med pappa, og den familien, jeg fikk beskjed om at visst ikke jeg inviterte min stefars familie, og heller pappa sin familie i min konfirmasjon, så ville ikke stefaren min gifte seg med mamma. Noe jeg angrer på i dag at jeg hørte på.

Dette førte til at jeg var veldig mye deprimert om dagene. Hadde vondt i magen, og var kvalm hver dag. Mamma prøvde å gjøre det hun kunne, før hun innså at det ikke var noe å gjøre. Det var ingenting noen kunne gjøre. Vi hadde mye barnevern samtaler, som også sleit meg ut. En dag vi skulle være med søsteren min på ride-konkurranse , så var alle så glade, og vi gleda oss masse til å heie på hun. Mamma og min stefar skulle på butikken å spurte meg om jeg ville være med. Jeg hoppa inn i bilen og trodde virkelig vi skulle på butikken, helt til dem parkerte utenfor barneverns kontoret. Jeg tror ikke jeg tenkte så mye mer enn fy faen. At det går an å være så stygg å lure med seg datteren sin med på et barneverns møte IGJEN. For å si det sånn, barnevernet var mer på mamma sin side enn min side, så det gikk ikke så veldig fint kan man si.

Mine aktiviteter fra barneskolen har vel egentlig vært fotball. Det gikk jeg på så lenge jeg kan hugse. Når jeg ser tilbake på pokalene jeg har fra fotballen, så har jeg pokal helt siden 2007 og da var jeg 9 år. Så fotballen har vært min følgesvenn gjennom hele barneskolen og til 8.klasse. Ny klasse, nye folk, nytt lag, som tok fotball mye mer seriøst enn jeg hadde gjort på de andre lagene.

I alle år har jeg brukt mat som trøst. Jeg har følt at det er det eneste jeg får til, og gjør andre fornøyd fordi jeg spiste det mest utrolige. Jeg har en stefar som har enkelte mat allergier, noe som gjorde at vi da ofte måtte ha TORO ferdig mat poser. Ikke at det var noe dårlig for vi ble mett og vi spiste det meste. Mat var det eneste høydepunktet på dagen. Skole, bussen til og fra, hjemme, venner som jeg ikke hadde veldig fåtall av, var ikke noe jeg gledet meg til.

Jeg våknet hver dag med en klump i halsen, og ble truet både hjemme og på skolen av elever. Jeg visste aldri hvilket humør dem var i når jeg kom hjem fra skolen. Eneste sjelevennen jeg hadde, og som jeg kunne snakke med å knekke sammen i gråt fremfor var min hund, Milton. Hver dag sto han med fremlabbene sine på gjerdet å bjeffet når han så meg. Halen gikk så fort at han til slutt ristet frem og tilbake på hele rompa. Haha. Fineste hunden som var på jord, og nå den fineste stjerna i himmelen!

Dette er min vekt nå, tatt 28.11.2017

På skolen og andre plasser har jeg alltid følt at det har vert mye mas og press om å være tynn å lettest i vekta. Hver eneste gang jeg har fått spørsmål om hvor mye jeg veier så har jeg alltid sakt at jeg veier mer enn nok, pluss noen kilo ekstra. Jeg har alltid vert redd for å dele vekta mi, og snakker ikke om vekta mi frivillig til de nærmeste til familien heller. Dette er egentlig et veldig sårt tema for meg, men nå tenkte jeg å komme ut av denne boblen.

Etter mange år med stygge kommentarer, rare blikk og trakkasering, så vil jeg gjerne vise dere sannheten. Det er på tide at jeg åpner meg helt, og at dere får følge meg gjennom en periode som jeg, sammen med samboeren min, nylig har startet. Vi satte oss ned på søndag i forrige uke og bestemte oss for at vi skal klare å ligge på den vekta man selv ønsker å ligge på, til sommeren, så vi må starte nå.

Det jeg syns er negativt med å starte nå, er at det er jul å nyttår og slike høytider med mye mat og drikke, men så gikk jeg inn i meg selv å tenkte: er det nødvendig å stappe i seg alt for mye slik at man sitter med mageknipe resten av dagen? Nei, det er det så klart ikke, så denne jule- og nyttårstiden skal jeg være streng mot meg selv, og unngå å spise så mye som jeg alltid har gjort før.

Følg med på min spennende treningsperioder med sunn mat og treningsopplegg! Og om du har tips til god, sunn mat, til ei som er matlei så sier jeg bare stooor takk til deg! Du kan kommentere mat tips eller treningstips på facebook siden min HER! Du kan sende meg en melding der, eller du kan kommentere på innlegget!

Likes

Comments

Som de fleste har fått med seg så har det kommet en del flykninger til Norge og andre land. Dette har da pågått en stund, men det påvirker alle på en eller annen måte. Jeg har lest en del artikler og forskjellig om at dem skal bytte ut forskjellige ting i Norge, som for eksempel flagget vårt, og forskjellige høytider. Dette påvirker meg litt. Jeg har ingenting i mot at det kommer flyktninger i Norge, eller om dem snakker engelsk eller norsk. For meg betyr dette ingenting, da jeg kanskje ikke har en jobb som gjør at jeg må jobbe med dem daglig.

Jeg skjønner at noen må hjelpe dem, og vårt land er et fint land til det, men det blir litt for mye. Det er helt greit at dem ikke har noe fordi dem kommer fra et land med krig, men dem må da få opplæring i enten norsk eller engelsk, også må dem kunne jobbe for å få penger, slik som vi nordmenn må gjøre. Jeg kjenner en del folk fra Afrika og andre land, og dem jobber like mye som oss nordmenn.

Det å bo i Norge skal være godt og trygt. Vi har et NAV-system som hjelper når vi mest trenger det. Vi har et helsevern system som fungerer som det skal. Vi har mange muligheter til å svi v penger på forskjellige ting, men så kommer det til økonomi. For oss som ikke har en utdanning, så virker det som om at vi MÅ gjennom NAV for å få jobb. Jeg har måttet gå gjennom NAV for å skaffe meg jobb. Det er kjempe dårlig betalt og det det går ikke å leve på det.

Jeg jobbet gjennom NAV fra februar til juni, og fikk etter perioden, vikar vakter, noe som er supert. Nå Jobber jeg på Rema 1000, heldigvis uten noe system rundt meg. Jeg fikk jobb som ekstrahjelp og det er mer enn godt nok for min del. Ja, man kan alltid ønske seg en 100% stilling, men bare det å ha økonomi er en god følelse. Ekstrahjelp er bedre enn ingenting, og det som er så fantastisk med Rema 1000 jobben, er at det er så fantastiske ansatte og ikke minst sjef!

Det som provoserer meg, er at man har råd til å sende penger til land som ikke har vann eller mat, men man har ikke tid til å fikse grusomme veier i Norge. Det er egentlig det som er så irriterende. Og i tillegg så har ikke arbeidsplassene nok stillinger til nordmenn fordi NAV presser inn folk over alt. Jeg vet selv hvordan det er med å jobbe gjennom NAV, og det ingen enkel sak, for man føler seg i veien for andre som kanskje ikke vil gjennom NAV for å jobbe.

Men har et håp om at ting ordner seg i løpet av årene, selv om vi har det veldig fint i Norge og!

Likes

Comments


Nå har jeg jo blogget en del, men har enda ikke blogget helt om meg selv og hvem jeg er. Så jeg tenkte kanskje at jeg skulle gjøre det nå.

Mitt navn er Anita Soltvedt Drageset, og jeg kommer fra en plass som heter Voss, i Hordaland. I mine første leveår bodde vi i Bergen, og etter det bodde vi ei stund i kjellerleiligheten til bestemor og bestefar. Det er litt vanskelig å peke på et hus å si: "der har jeg vokst opp". Jeg har bodd med en familie som har flyttet veldig mye for å ikke ha klart å finne den roen.

Siden jeg var ganske lita, jeg husker ikke akkurat alderen, så gikk mine foreldre fra hverandre. Har aldri opplevd at dem har bodd sammen som jeg kan huske. På en måte er jeg veldig glad for det. For det jeg ikke fikk av mamma, hadde jeg en smule sjans til å få av pappa. haha. smart unge må jeg si.

Jeg har gått 10 grusomme år på skole, med mobbing og erting på grunn av utseendet og alt som har fulgt meg opp gjennom livet av vansker på skolen, mindre kontakt med enkelte i familien, osv. Det har vært et mareritt gjennom barneskolen. Bare barneskolen har jeg gått på 3 forskjellige skoler. Men har bodd på Voss hele tiden. Helt utrolig egentlig. Når jeg skulle starte i 6.klasse flytta vi til en plass som heter Ålvik i Kvam. Så da bodde jeg der til halve 10.klasse.

I februar omtrent, så stakk jeg av til pappa å familien der. Har aldri hatt det så bra som der. Mamma har gjort en god jobb med beskyttelse og trøst å gitt oss et tak over hode. Pappa har gitt vanvittig mye kjærlighet i tillegg til de andre tingene. Jeg følte på en måte en frihet der jeg kunne være meg selv. Så jeg stakk av i februar 2013 og bodde der fast til sommeren 2016.

Sommeren 2016 flytta jeg med daværende kjæreste som nå er eks, og vi bodde i Sandnes. Jeg "flytta" hjem igjen i januar i år og har vel egentlig bodd for meg selv så å si hele tiden. Nå er jeg da samboer med kjæresten min i Kristiansund, og det tar vel ikke lange tiden før vi flytter til en annen plass og da starter vi livet med vårt hus og hele pakka.

Fritiden er egentlig ganske kjedelig spør du meg. Jeg liker ikke å være alene for da blir jeg innmari rastløs. Jeg kjenner at jeg er rastløs nå når jeg sitter å blogger og samboeren er på jobb, men det er ikke lenge til jeg reiser på jobb heller. Så da er det han som er hjemme helt alene frem til Søndag. Jeg skal nemlig jobbe kveldsvakter både i dag og i morgen. Som jeg gleder meg!

Dette bilde fant jeg på mobilen min av lille meg.

Likes

Comments

I forige uke hadde min samboer bursdag og ble 25 år. Jeg går å mobber han for at han er halvveis til 50, men vet at når den dagen kommer at jeg er 25, så får jeg igjen på det. Hvert år er det julegaver og bursdags gaver som skal gis til fedre, brødre, onkler. Altså gutter og menn. Det er vel egentlig det jeg gruer meg mest til. Det å finne på ting til gutter/menn som skal være verdifullt. Jeg starta vel i oktober å pønske på noe som jeg kunne kjøpe til han i gave.

Man blir egentlig litt tom for ideer når man ikke har hatt kjæreste som har hatt bursdager i forholdet eller at man har kompiser man kjøper gaver til. Men slik er det. I år ble det en veldig fin gave (syns jeg), som han har snakket om før men som jeg har sakt nei til flere ganger. Jeg følte ikke at det var så spesielt. Jeg ville ha det skikkelig spesielt. såå det ble...

Det ble et smykke med graverings tavle bakerst så et kors fremme. Der har jeg fått dem til å gravert navnet mitt på baksiden. Han ønsket seg noe som hadde mitt navn gravert, så jeg kom ikke på noe annet enn et smykke. Men det virket som han likte det. Også graverte jeg hans navn på mitt smykke!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

God måren, mine skjønne! I dag er det allerede torsdag og dagene flyr fort avgårde. I dag skal vi vel på trening for å gjøre noe fornuftig, om kjæresten min er opplagt til det etter en lang dag på jobb. Det er så godt å kunne slippe å tenke på at han skal bort i 2 uker også er han bare hjemme en uke. Men som sakt, jeg har ikke stoppet han i å reise, og jeg har sakt at han måtte tenke seg godt om visst han skulle skifte type jobb.

Det å velge navn på en nyfødt baby er jammen ikke enkelt. Det er utrolig mange så spør om tips til gutte navn og jentenavn. For mange hjelper det å finne det perfekte navn. Det er plenti av navn, så det er ikke bare å velge for å så angre. Man må rett å slett se på barnet hvilket navn så passer, tenker jeg. Vi har allerede blitt enig om jentenavn, når den tiden kommer, men så er det over til guttenavn. Noe som kanskje ikke er så populært, men heller veldig Skjelden.

Jeg ønsker at mine barn i fremtiden skal ha et såpass fint navn, at dem ikke ønsker å bytte navn. Det er et av de største ønskene jeg har. Så derfor er det viktig for meg at vi finner det perfekte navn. Jeg skulle egentlig hete Trude eller Camilla. Jeg husker ikke helt. men endte opp med Anita. Trude og Camilla er veldig fine navn, men om jeg hadde hatt et av dem navnene så tror jeg faktisk at jeg hadde skiftet navn.

Så til dere som er gravide eller har fått babyen deres, ikke stress med navn. Det er opp til dere hva babyen skal hete og det blir et utrolig fint navn uansett! Jeg syns alle navn passer til alle babyer.

Likes

Comments

Når jeg var liten, drømte jeg alltid om store ting, og etterpå så sa jeg til meg selv at det kom jeg aldri til å tørre. Jeg kan tørre å påstå at jeg ikke er den eneste som drømmer stort?

Jeg har lenge drømt om å gjøre forskjellige ting før jeg er 30 år. Så jeg tenkte å ta det opp her, slik at jeg har et lite press på meg til å gjøre det.

HOPPE I STRIKK FRA EN BRO

Det er en drøm jeg har hatt lenge. Det å stå på en bro og hoppe ut å henge etter beina, er virkelig fritt fall. Det har jeg alltid kunnet tenkt meg å prøvd. Om jeg skal få det til, så må det bli før jeg blir mamma. Så egentlig så ønsker jeg meg det så strekt til bursdagsgave.

HOPPE I FALLSKJERM

Det må være rått! Det å få følelsen av å fly må være magisk. Jeg har vanvittig høydeskrekk når det kommer til slike ting, og jeg tror per dags dato at jeg kommer til å svime av ganske fort. haha! men det kunne jeg ha tenkt meg å prøve. Folk som har prøvd begge deler sier det nesten er den samme opplevelsen men jeg tenker at jeg vil oppleve begge deler selv. Selvfølgelig må samboeren min eller noen andre som er modige, være med å gjøre det, for jeg tør ikke alene.

HA DET PERFEKTE BRYLLUP

Mitt store ønske er å få kunne gifte seg ung. Jeg vil ikke være eldre enn 30 når jeg skal stå med alteret å si ja til verdens sjelevenn, bestevenn, mann og far til mine barn. Jeg vil være ung å nyte livet mitt sammen med en ektemann og barn. Nei, jeg trenger ikke å gifte meg, men jeg føler da at det virkelig er noe mellom oss, og han faktisk bare er min. Forlovelse er også et fint tegn på at jeg bare er hans og han er bare min, men jeg personlig føler at det bare er en ring som kan kreves tilbake om han eller hun ikke vil ha hverandre. Så jeg går for å gifte meg.

Å STIFTE FAMILIE

Der er virkelig noe jeg har drømt om lenge. Jeg er ikke kjent for den med fåtall i kjærester. Heller det motsatte. Men sannheten er at om man ikke prøver å failer så lærer man ikke av failene sine heller. Men nå har jeg gått tilbake til han som var eksen min, fordi vi har begge hatt lyst til dette hele veien egentlig, og jeg føler på en måte at jeg har funnet min ektemann og far til barna mine. Jeg elsker han virkelig og setter så utrolig pris på ting han gjør for meg!

BLI EIER AV HUS I DRØMMEBYEN

Å kjøpe seg hus er vel ingen enkel sak med tanke på veldig mye egentlig. Det jeg tenker på er størrelse, økonomi, plassen huset ligger på, om vi har et stabilt nok forhold til at vi kan kjøpe sammen, om vi kommer til å bo der lenge. Når jeg skal kjøpe hus er det veldig viktig at jeg trives slik at jeg slipper å måtte flytte på meg igjen.

LEVE PÅ BLOGGEN

Når man blar ned gjennom facebook eller hører på forskjellige TV-programmer så kommer bloggerene opp, og snakker om hvordan dem lever på bloggen. Det er helt ærlig min største drøm å kunne jobbe med bloggen på heltid. Reise rundt på forskjellige møter å virkelig elske det jeg holder på med. Bloggen er en veldig stor del av meg i hverdagen, og uten bloggen så hadde jeg skrevet ut en hel bunke med bøker for å få ut tanker, frustrasjoner, poeng, og diverse ting. Derfor er det så fint å ha bloggen, og dere fantastiske lesere!Likes

Comments

"Jeg er så utrolig skuffet over deg." Dette er noe jeg får høre støtt. Det at folk ikke er enig i mine valg eller i mine avgjørelser, er helt greit, men hver gang vi snakker sammen så minner du meg stadig på det. Jeg vet at det er mange som er skuffet over mitt valg med utskriving av skolen. Dette er et valg jeg har tenkt på lenge og som hadde gått så langt at ingen kunne stoppe meg.

Jeg har tenkt på dette nesten helt siden jeg startet. Det er ikke så lenge igjen av skolen, men likevel så er dette noe jeg ikke vil snakke så utrolig mye om! Jeg vet jeg har skuffet alle "mine" folk, men det er nok. Det er nok med å fortelle det en gang at du blir skuffet. Om du virkelig bryr deg, så vær takknemlig for at jeg fortsatt klarer å jobbe, at jeg ikke isolerer meg helt. At jeg er oppegående! Vær glad på mine veier.

Jeg ber deg ikke om å være stolt. Jeg ber ikke om hjelp. Jeg ber deg ikke om å smile hver gang du ser meg, og jeg ber deg heller ikke om at du skal minne meg på hvor skuffet jeg har fått deg eller hvor håpløst dette her er. Jeg vet at du er skuffet, jeg vet at jeg er skuffet og har det tungt. Men dine ord om skuffelse hjelper meg fint lite.

Likes

Comments

I går var det ingen hemmelighet at sinnet mitt og at jeg var sliten, gikk ut over andre. Det verket i hele kroppen å jeg følte meg smertefull fra morgen til kveld.

Samboeren ligger syk, så regner med han har smittet meg godt denne gangen. Har ikke tid til å ligge syk.

I går tror jeg han merket at jeg var sliten åen  irritert person. Så han ville at jeg skulle prøve noe nytt. Det var nor jeg prøvde for første gang i mitt liv. Å det er en utrolig opplevelse med den beste kjæresten til stede!

Han tok meg nemlig med meg på solarium i går kveld, for at jeg skulle få noe annet å tenke på. Det fungerte gangske bra for å si det sånn, og det er ikke siste gang jeg skal ta sol, for det er noe av det beste jeg hat opplevd! 

Likes

Comments

I går skjedde det store! Dagen startet med at kjæresten va på jobb. Jeg var hjemme og var i full sving med rydding, middagslaging og baking på en gang.

Når han kom hjem fra jobb fikk han middag og vi slappet litt av. Vi fikk melding av huseieren at han ville komme innom på kvelden, så vi begynte å rydde ganske så fort. Heldigvis var det ikke så mye siden eg allerede hadde ryddet på dagen.

Vi reiste til kjøpesenteret for å kjøpe garn og litt forskjellig, og endte opp med å kjøpe mye mer enn vi skulle. Jeg fikk nye klær, undertøy og vi kjøpte printer med bildeark, slik at vi kan skrive ut bilder fra telefonen. Vi hadde det ganske koslig på turen!

Så kom huseieren! Han var veldig koselig! I tillegg hadde jeg hatt han som vikar på skolen i 2015! Haha. Litt spesielt. Han hadde med seg en kontrakt og noen nøkler. Vi fylte ut og skrev under. Jeg tror ikke helt at det har gått opp for meg enda men vi er virkelig blitt samboere offisielt! Vi var ute å feiret med god mat etterpå! Det var så utrolig koselig!

Likes

Comments

Hvilken årstid liker du best? Er det vinter med snø og kakao, vår med blomstrene som kommer opp, sommeren med varme og ferieturer eller høsten med kulde og bladene som blir gule og detter ned på bakken?

Når jeg sitter å skriver dette her, så kjenner jeg at jeg faktisk liker alle årstider. Men best av alle må være høsten og vinteren for min del. Ihvertfall julen, for da er det snø som regel, jul, advent, jule-barneTV, familietid, og masse tradisjoner. Så kommer jula, men julegudstjeneste, god mat og pakker! For meg har jeg hvert år, så lenge jeg kan huske, vert med på gudstjeneste. Jul uten gudstjeneste er ikke jul for meg. Da går man hele dagen å tenker på at noe mangler.

Nå er det ikke lenge igjen til jul, og jeg kan trygt si at jeg gleder meg til julematen, julegudstjeneste, og pakker. Men ikke minst å være med pappa å familien i år! Jeg skal nyte tiden med familien før jeg til neste år flytter bort herfra med kjæresten min. Gleder meg til å endelig pynte meg, og dolle meg som jeg pleier på julaften og nyttårsaften!


Hvilken årstid syns du er best?

Likes

Comments

Da sitter man en lørdags formiddag på en busstopp for å vente på bussen til jobb. Det å jobbe på helg er egentlig ganske greit. Spesielt når man er alene. Det å komme seg på jobb er en del av sosialbiten i tillegg.

Det er trist, kaldt å grått ute i dag. Regnet pøser ned å man kjenner at det virkelig er høst. Snøen kommer bare lenger og lenger ned fjellene og jeg kjenner virkelig jeg gleder meg til den kommer! Det er så fint å gå ute å lage fotspor, eller sitte inne med tente lys, under et teppe forran tven å en kopp kakao! Jeg bare elsker vinteren bortsett fra kulden!

Likes

Comments

Ja, da er det gått noen timer siden jeg var på møtet. Jeg tror jeg aldri har hatt så mye tanker i hodet mitt som jeg har hatt dem siste dagene. Ikke minst de siste timene. Jeg har diskutert mye med kjæresten, og han var så klart ikke enig, men støttet meg i mine valg. Jeg føler jeg bare har skuffet alle.

Det å ta dette valget var ikke enkelt. Det har mye å si for fremtiden min, og det er om å gjøre å velge rett. Kanskje jeg har valgt rett, kanskje jeg har valgt feil, men nå er det rett. Det er ikke noen andre som kan få skylden for dette valget enn meg selv. Jeg har nemlig hoppet av skolen. Jeg har tenkt å grublet på dette e måned og syns det var veldig tøft å gå til skolen med dette.

Det å kunne snakke ut om dette og være så ærlig å si at jeg ikke klarte det for det ble for mye press og fravær fordi jeg ikke ville gå denne linjen, er på en måte en lettelse. Jeg vet det er mange som er skuffet over meg, fordi det ikke gikk som jeg hadde planer om. Men jeg syns det er helt greit å reagere slik som andre gjør, Alle reagerer på sin måte, å tenker det dem vil, men til syvende å sist så er det mitt valg.

Jeg har jobb, og kommer til å ta på meg enda mer jobb, slik at vi kan spare opp til flytting til neste år. Det er verken billig eller gratis å flytte og da trenger man å spare opp. Jeg skal søke skole til neste år, så vi får se om jeg klarer å fullføre. Jeg håper jeg får såpass mye hjelp nå fremover at jeg klarer det. Det beste med alt er at jeg vet at jeg ihvertfall har kjæresten min der.

Jeg vet at familien min støtter meg når dem ikke er så utrolig sjokket lenger. Jeg tror egentlig at det kom som et sjokk for dem at jeg hadde skrevet meg ut av skolen i dag. Men jeg har en plan og den planen skal jeg ikke avslutte som jeg gjorde med denne planen. Akkurat nå føler jeg egentlig bare at jeg har ødelagt alt sammen. Så jeg håper ting kommer til å ordne seg fort egentlig.

Likes

Comments

Nå sitter jeg hjemme i sofaen med nervene på topp. Jeg skal nemlig på møte med skolen. Dette møtet har jeg virkelig gruet meg lenge til. Det å sitte der med lærer, og andre viktige folk er nervepirrende, og den følelsen av å føle deg så liten samtidig så du har alle på din side er ikke enkelt!

Dette møtet er veldig avgjørende på hvordan fremtiden min blir fremover. Jeg lurer på hvilke reaksjoner og konsekvenser det får fremover. Jeg gruer meg veldig, men tenk så godt det blir når det er overstått! Da trenger jeg ikke tenke på flere møter på en stund. Håper jeg.

Men nå er klokken så mye at jeg må løpe til møtet! Vi snakkes senere i dag!

Likes

Comments