Header

Når jeg går med denne ringen, får jeg en god del spørsmål om vi er forlovet, på en negativ måte. Om vi ikke har tenkt å roe litt ned, og om vi ikke skal ha barn i samme slengen. Tenk om jeg er gravid allerede. Altså, jeg er litt målløs egentlig.​ Etter disse spørsmålene har jeg egentlig innsett at vi mennesker er veldig på å dømme andre fort. Er det greit? Nei over hodet ikke. Tenk om jeg har kjøpt den selv. Kanskje det er et minne av et familiemedlem. 

Men siden en del spør meg om jeg er forlovet. Nei vi er ikke forlovet. Ikke enda hvertfall. Å nei jeg er heller ikke gravid. Jeg håper jo på å bli forlovet en gang i mitt liv, men altså, vi har bare vert sammen i 1 måned og 2 dager. Det er ingenting å stresse med. Vi har hele livet på oss. Jeg elsker han mer enn noe annet, og derfor stresser jeg ikke med det. Det må nesten komme naturlig. 

Så folkens, ikke sleng kommentarer på en negativ måte. Ta det heller på en positiv måte, og heller få et skikkelig svar. tenk om jeg var forlovet og gravid. Hadde du følt deg bra om du var det å fikk det slengt til deg? Jeg tror heller ikke det. 

Ønsker deg en fortsatt fin torsdag! 

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Dagen i går var ganske rolig, Det startet med oppkast i halv 6 tiden på morgenen, og fortsatte like rolig som å ligge å sløve på sofaen. Hentet babyen min i går da! Det var vel den eneste gangen jeg gikk ut av leiligheten. Ellers ble det en veldig rolig dag. Det er litt godt det og i blant. Jeg er enda ikke helt frisk igjen, så valgte å bli hjemme for å komme på praksis 110% opplagt å frisk. Så i måren blir det praksis, og jeg gleder meg virkelig.


Jeg har alltid hatt lyst på et splitter nytt kamera. Men ikke et hvilket så helst kamera. Jeg har alltid hatt lyst på et speil-reflex kamera i typen Canon, men har aldri hatt økonomi til det! Jeg har alltid likt å tatt bilder, men har egentlig bare gitt opp fordi jeg aldri har hatt noe bra kamera eller kamera på mobil. Men nå, endelig som jeg bor på en plass så er mye fin natur og plasser jeg kan ta bilde på så er det gull verdt. Vi har nemlig skaffet oss Canon kamera! Det er babyen i huset nå. Det blir behandlet som en baby fordi det er helt nytt å så dyrbart at jeg kan ikke få sakt det tydeligere. Det er så viktig for meg å ha et kamera med kvalitet! Jeg er så utrolig fornøyd med kameraet! Det kommer noen bilder i løpet av helgen når jeg har testet kameraet.

Likes

Comments

Denne dagen hadde jeg virkelig gledet meg til lenge. Siden jeg går Vg2 på helsefagarbeider, så har vi 5 uker der vi er ute i praksis før og etter jul. Så 10 uker til sammen. I dag skulle være første dagen av 5 ukers praksis. Men neida. Her ligger jeg, i sengen min med oppkast som bare det. Det kom bare sånn veldig brått i natt. Følte meg ikke spesielt dårlig i går, og jeg elsker jo å jobbe på sykehjem. Det er virkelig en drømmeplass, og de kollegaene som jobber der er helt fantastiske! Jeg tar jo extra vakter når jeg har tid, så jeg er veldig glad for at jeg fikk praksisplass der!

Så i dag blir det å være hjemme å ikke gjøre noe som helst, for å prøve å komme seg til i måren til praksis! Det er en stor glede for meg å få lov til å jobbe med mennesker. Jeg sitter igjen med så mye mer om å redde et liv eller ta vare på de eldre enn å for eksempel klippe hår, legge negler, ol. Jeg hadde jo veldig lyst til å bli negledesigner men lo fort fra meg den tanken når jeg tenkte på hva jeg ville sitte igjen med.Likes

Comments

Over alt uansett hvor du går, så ser du folk som har tatt botox i leppene og ansiktet for å ikke ha rynker, og som vil ha glattest mulig hud. Jeg har ikke noe imot at andre gjør det for det ser jo fint ut om det ikke blir for mye av det. De som kjenner meg vet veldig godt hvor mye sprøyteskrekk jeg har. Så det at jeg legger meg under nåler, er ikke en ting som kommer til å skje med det første.

Jeg ser de fleste tar botox i leppene. For å få dem større, fordi alle andre har det? For å få oppmerksomhet? For å bli bedre å kysse eller fordi du syns det er fint?

Jeg syns det er fint med litt størrelse på leppene. Jeg ville gjort alt i verden tidligere for å få så store lepper som jeg selv ønsket. Nå har jeg fått det. men ikke med botox. min løsning var faktisk så enkelt som en lipbalm. når du tar den på ser det ut som en helt vanlig lipsyl, men har gitt meg mye finere, fyldigere og tydeligere lepper. Jeg er så utrolig takknemlig for at jeg har funnet en løsning på det, selv uten nåler jevnlig. Slik som jeg har dem nå er helt perfekt for meg. Ikke er dem for stor og heller ikke for små. Det er så deilig! Så det er ikke alltid nåler som gir best resultat.

Nå skal det sies at det er mange som ønsker botox fordi dem føler seg bedre og tar det av forskjellige grunner. Det er ikke bare på grunn av forstørrelse og utjevning av hud, men for eksempel av migrene. jeg kjenner flere som gjør dette. men spesielt i leppene så er det ikke alltid botox som er finest.

Ønsker alle en strålende dag videre!

Likes

Comments

Hvor lenge har du og kjæresten vært sammen? På tirsdag den 17.oktober har vi vert sammen i 1 måned. Vi har sammen en måned før sommeren og, men jeg var for redd, så vi gikk fra hverandre å nå har vi det helt fantastisk begge 2!

Hva er det beste med den andre? Det beste med Thor Even er at han er veldig tålmodig og forståelsesfull! Han støtter meg i alt og gir de beste klemmene og rådene når jeg trenger dem. Det beste med Anita er at hun er seg selv, de var det jeg falt for! Ikke minst hvor sjarmerende hun er, det fine ansiktet hennes å humoren hennes ❤ får meg alltid i godt humør å greie alltid å lure frem ett smil fra meg ❤❤

Hva jobber kjæresten din som? Han har fagbrevet som tømrer, men jobber med å bygge hytter. Han har en turnus som er veldig tung for begge, som er jobb i 2 uker og hjemme en uke. Så allerede noen utfordringer der. Men håper og tror at det går bra.

Hvordan ser fremtiden ut om 5 år ? Da er vi forhåpentligvis flytta, å kjøpt oss hus. Vi er ihvertfall en familie på 3! Det blir vi veldig veldig snart. Vi skal nemlig kjøpe oss en hund men vet ikke helt når eller hvilken type enda, så vi driver å diskuterer det. Så håper jeg litt på at vi er forlovet. Jeg har fått fast inntekt og er ferdig med lærlingtiden min og kanskje det er en liten krabat i familien vår. Vi får se hva livet har å by på!

Hvordan er aldersforskjellen mellom dere? Han blir 25 og jeg er 19, så det er 6 år mellom oss. Men for å være helt ærlig så har jeg vert i forhold med eldre enn han og kjenner egentlig ikke noe på forskjellen. Jeg og Thor Even er ganske like på en måte. Vi er like barnslig og like voksen. Vi passer veldig bra sammen!

Hvorfor gikk du fra han også gikk du tilbake til han? Grunnen til at vi gikk fra hverandre var at jeg sleit veldig med at han hadde den turnusen han har i dag og var veldig usikker på meg selv Jeg var veldig redd for at han skulle finne seg noen som var bedre enn meg, og som takla bedre at han hadde den turnusen har. men det gjorde han ikke. etter et forhold etter at jeg gikk fra han begynte jeg å savne han. jeg savna å få den livsgleden av han å de klemmene hans. jeg savna de latter anfallene vi fikk når vi la oss, og de minnene vi hadde sammen. så vi snakket mye og fant ut at vi hadde det bedre sammen.

Åssen ble dere to kjente ? Vi ble kjent gjennom en app som heter Badoo! Jeg trodde det var useriøse folk så var egentlig veldig skeptisk. men jeg møtte denne kjekkasen her og falt pladask for han!

Blir dåke samboere med tiden? Vi er allerede blitt det haha.

Får eg være forlovaren din den dag du gifte deg ? Det skal du ikke se bort ifra!

Likes

Comments

Okei, litt om i går. Følte egentlig at dette var som en film. Det startet bra, med at vi våkna rimelig tidlig egentlig men drøyde frokosten til 13.00 tiden ca. vi skulle dra hjem der jeg har alle mine ting, fordi vi skulle pakke sammen alt. Vi tenkte at vi skulle ha med oss drikke fordi det var ikke butikker der, og vi måtte bli ferdig. vi tenkte ikke på mat. så vi satt oss på bussen etter frokost å kom frem til leiligheten. først da kom vi på at vi ikke hadde med oss verken mat eller telefon lader og begge var nesten tom for strøm. Vi satte i gang å pakket ned og klarte å bli ferdig på 1 time egentlig. Min mobil skrudde seg av fordi den var helt tom for strøm. Vi hadde bare hans mobil å kontakte folk med. Vi sjekket bussruter og fant ut at vi hadde 2 timer vi måtte vente på bussen. jeg hadde ikke nummeret til noen i hodet, å visste ikke hvordan vi skule gjøre dette. så vi venta, og venta, og venta. Det var iskaldt, vi var begge sultne å kalde, så humøret var jo der etter. På nettet sto det at bussen kom klokken 20.59 så vi gikk til bussen en halvtime før slik av vi var helt sikker på at bussen kom. For når vi skulle gå til bussen så suste det en buss forbi oss. da tenkte vi at bussen hadde kjørt før tiden. vi stod til 21.30 og var iskalde så vi ringte taxien med 0% på mobilen. Dem var der ikke før et kvarters tid. Og når vi stod der å venta til ca 21.40, da kom den bussen. Var ganske sure begge to egentlig, så håper ikke at bussjåføren hadde en dårlig kveld eller tok det nært, for vi var vel egentlig ikke så pratsom. Når vi omsider kom oss hjem så løpte jeg mellom vanndråpene, på butikken å løp hjem igjen, for å lage mat. Satte mobilen på lading, og spiste. Mobilen hadde låst seg. Ikke gikk det an å slå den av og på. Ikke gikk det an å trykke på skjermen. Måtte vente 5 minutter før det i det hele tatt gikk an å trykke på mobilen. Mye meldinger og tapte anrop fra familien, som hadde en liten "peptalk" så jeg kaller det, om at dem ikke såg oss i mørket og at vi måtte skaffe oss refleks. haha, dem er da søte som tenker på oss da!

Likes

Comments

I dag går turen til Ålesund! Det er lønningsdag og veldig fristene å bare shoppe alt. men vi tenker økonomi. Å spare er en veldig deilig følelse. Det er veldig godt å kunne pare opp til det man ønsker seg i hverdagen! i skal nå spare opp til hus og hund. Det å kunne sette seg ned med samme mål og samme interesse om å spare er deilig. Så jeg tenkte at i dag skal jeg gjøre noe jeg vanligvis ikke gjør. Vi skal sitte i 4 timer i buss, å blir mest sannsynlig sulten eller tørst på veien. Derfor laget eg baguetter med rester av tacokjøttdeig og revet ost inn i ovnen. Det er en helt utrolig deilig niste samtidig så du blir mett av det. Også er det å lage iste med iste pulver og vann. på 5 minutter har du en herlig niste med deg i 4 timer på en busstur! Mye bedre og mye billigere enn å kjøpe mat på en bensinstasjon eller fergen eller noe slikt. Der er det dyrt å ikke så bra. Det er min mening. Så da får vi pakke så er vi klare til å reise!

Ønsker alle en fortsatt fin tirsdag!

Likes

Comments

Okei, siden kjæresten er kommet hjem igjen fra jobb nå, så tenkte jeg at vi kan svare på spørsmål fra dere. Jeg har fått en del spørsmål fra dere, som jeg tenkte jeg skulle svare på sammen med kjæresten, men tenkte jeg kunne samle alle spørsmål her. Så om du ønsker å få svar på noe så kan du stille spørsmål. Alle spørsmål blir svart på! Svar på spørsmålene skjer på torsdags kveld 12. oktober.


Likes

Comments

Jeg husker første møtet med deg. Du var ikke mange årene. Du bodde i Bergen, så vi venta spent hjemme når dem skulle hente deg. Løp som en gærning rundt over alt. Jeg husker enda at når jeg sov om nettene så lå du enten fremfor soveroms døren min eller så lå du fremfor sengen å passa på meg. Det er noe av det beste jeg husker. 

Du va det eneste som holdt meg oppe i dagene, og fokuserte på skolen. Du var den eneste som var super gla for å møte meg hver gang jeg kom hjem fra skolen. Uansett vær og temperatur, stod du ute å venta på meg. Vi hadde mye artige turer sammen. Du var den eneste jeg kunne snakke med å fortelle hvem jeg hadde krangla med, og hvem jeg var forelsket i og hvordan jeg egentlig hadde det. 

Dessverre gikk du bort alt for tidlig og jeg fikk ikke si hadet til deg engang. Jeg satt halve Norge unna deg. Du gikk bort fra oss i desember 2014. Savnet er enda helt enormt å det det går ikke en eneste dag uten at jeg tenker på deg. Håper du har det super bra i himmelen kjære Milton! 

Likes

Comments

Dagen min starter som vanlig med å bråvåkne fordi jeg har glemt å slå på vekkerklokken kvelden før. Hadde det ikke vert for at jeg ble vekket, så hadde ikke jeg kommet meg på skolen. Går det an å si at man er immun mot vekkerklokke? Jeg reagerer jo aldri uansett volum og lyd. Jeg kan glatt sove meg gjennom 12 alarmer (har gjort det før) uten problem. men med en gang noen ringer så reagerer jeg på 2 sekunder. Ja, jeg har og prøvd å brukt ringetonen min som vekkerklokke lyd, men det fungerer ikke.

I dag er det den dagen jeg venter aller mest på i 2 uker i strekk. egentlig ganske mange ganger i løpet. Det er en dag jeg føler meg topp, og hele livet bare smiler. Det skjer egentlig i måren, men denne gangen ble det i dag. Det er den dagen min beste halvdel kommer! Det er så deilig å få han hjem til meg. Det å savne en person så mye gjør faktisk ikke godt, men vondt. Det er kanskje godt etterhvert, når man går oppå hverandre i 1 uke, men i og med at jeg jobber når han er hjemme så er det jo ikke så mye vi ser hverandre likevel. Men fremtiden ser lys ut og jeg gleder meg virkelig til hver dag jeg får oppleve med han!


Likes

Comments