Hvorfor er det sånn at alle skal være perfekt eller så er de ikke god nok? Jeg er ikke perfekt, og det er jeg stolt av. Tenk hvordan verden hadde sett ut om alle skulle vere like perfekte. Man må tørre å være den man er å ikke tenke på hva andre syns om oss. Du er den du er og du er unik uansett! Du har alltid noen rundt deg som elsker deg og som virnelig setter pris på akkurat den du er! Det er så deilig å tenke på.

når jeg sitter her å skriver så kommer jeg påalle de uperfekte å mest teite påfunnene og galskapen jeg har funnet på. At folk enda er venner med meg er helt utrolig! Haha!  Ikke vær redd for å drite deg ut, ikke vær redd for å være deg selv! det er bare sunt at folk ler av deg. Det er ikke alltid dem ler AV deg men av det du gjør fordi dem syns det er morsomt eller fantastisk at du gjør det.  Tenk på deg selv, og glem de andre. Jeg har virkelig gått gjennom mye som ikke er innenfor mi  komfortsone, men det er gøyt etterpå.

så stå på!

Likes

Comments

I dag vil jeg ta opp et tema som kanskje er litt tøft for enkelte. Hvertfall de som ikke får vite noe før det er gått for langt, eller de ungdommene som ikke tør å si noe.

Mobbing, utpressing, drikkepress, voldtekt, baksnakking og sikkert mye mer er en del av ungdommen i dag. Vi har hørt om at det er mange som ikke tør å si ifra fordi dem enten blir truet, eller ikke vil blande andre inn i saken eller tror at dette går helt fint. En del som har tatt livet sitt uten at noen var klar over at dem hadde det vanskelig.

For noen går dette helt fint. Men for andre går det helt galt. Jeg kjenner glere som sliter med seg selv og som ikke tør å si ifra. Jeg forstår at dette er vanskelig å snakke om men snakk med noen du stoler på. Stoler du ikke på noen så snakk med noen som har taushetsplikt og som kan veilede deg, som du bare må ta sjans på å stole på.

Jeg har vert utsatt for mobbing og trakkasering i over lenger tid, men jeg har sluttet å bry meg. Ja, det har vert mange mørke perioder i livet mitt, og det finnes dager i livet der jeg har mindre lyst til å være på denne jord enn andre dager. Mobbingen har vart så lenge jeg kan huske. Og det holder på enda. Jeg er snart 19 å ser for meg et langt liv med mobbing. Jeg gikk ikke å snakket med noen før jeg var så langt nede at jeg ikke klarte å ta i mot hjelp. Jeg følte at om jeg snakket med noen om mobbingen og det så blei jeg trykt lenger ned i gjørma enn det jeg allerede var. Det var tungt, men når den dagen kom at jeg fikk trusselbrev i posten der dem trua meg med å ta livet av hundene vi hadde hos mamma, da var det nok. Da var det inn til politiet og alt mulig. Det var så alvorlig at jeg ikke turte å gå på skolen uten følge av en voksen. Og da gikk jeg på ungdomskolen.

Poenget mitt er at når jeg vet om noen som sliter, så får jeg vondt. Vil hjelpe dem så godt jdg kan. Jeg har mange ganger fått spørsmål og kommentarer på hvordan jeg har klart å holde en maske som har dekket alt dette. Som har fått meg til å virke smilende å blid til enhver tid. Hvordan jeg klarer å være så opptatt av å hjelpe andre. Jeg har aldri vert så opptatt av å hjelpe folk som jeg har vert etter at jeg flyttet til pappa og familien. Sannheten er at det vil alltid være noen der ute som hater deg eller som missliker deg. men til syvende å sist så har noen der ute som elsker deg for den du er! Det er dem vi må ta vare på.

Akkurat nå smiler livet til meg med ny kjæreste, jobb, skole til høsten, gode venner rundt meg, og egen plass å bo. Jeg trives kjempe godt der jeg bor nå og kjenner på følelsen av at det faktisk er godt å være alene. Dagene flyr av gårde, med masse å gjøre, og det er så herlig! Jeg har folk rundt meg nå som aksepterer meg for den jeg er. Ikke for den andre ønsker jeg skal være.

Likes

Comments