Hej jag tänkte göra mina september favvo. Här är fyra saker jag verkligen älskar och tycker ni ska köpa.
1: Mary-Lou manizer från cocopanda 129kr
Den här är verkligen bäst. Den ger som en guld glittrig färg och väldigt pigmenterad. Man slayar verkligen med den speciellt i solen. Den är inte så dyr och totalt värt priset. Om du vill ha en bra highlighter från the balm så köp den och mycket andra produkter.
😘😘

2. Adidas all star skor
Den kända adidas skorna dem är både snygga och jätte sköna. Dem här skorna kostar kanske runt 700kr men är värt om du vill ha snygga skor. Dem är väldigt populära och passar till alla outfits. Jag köpte mina på footway.se och dem kom dagen efter jag beställde typ.
👟👟

3. False lashes mascara från loreal
Den här mascaran är jätte bra. Den får verkligen mina ögonfransar att både böjas och se väldigt långa och tjocka. Den kostar kanske runt 100kr och är sååååå värt. För mig kulmpar den inte eller att man blir svart under ögonen genom dagen. Mina fransar stannar upp på plats hela dagen.
💄💄

4. Jacka från Cubus
Det här är nog det bästa köpte jag gjort. Den här jackan är både super snygg med färgen och modellen och super mysig. Den håller mig ganska varm när det är kallt. Dock är det nog mer en höst jacka och varmare viner jacka. Vad jag menar är att den är jätte bra nu för höst men jag tror den kan va lite för kall för vintern. Man måste nog ha en tjock kofta under så man inte fryser. Den är köpt på Cubus för ca 300kr
🕶🕶

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej igen ❤️
Nu har jag gått första dagen av min nya skola. Om ni inte förstod så flyttade jag för att jag skulle börja i en ny skola som ligger ganska långt ifrån vart jag bor. Men jag slutade ca 12:00 det var mest att jag fick se alla klassrum och hur det såg ut. (Dem har redan börjat så ni förstår).
Det var väldigt fin men jag var väldigt nervös eftersom att jag var ny.
Just nu är jag hemma och ligger i min säng och skriver till er men också läser svenska. Min familj kommer komma på lördag så det ska bli super kul. Min pojkvän var här igår. Han bor väldigt nära där jag bor så det är jätte bra
❤️
Men jag kommer inte kunna uppdatera så mycket men kanske söndag eller lördag. Men vi hörs puss
😘😘

Likes

Comments

Hej igen!💕
Jag är helt slut efter denna flytt. Vi är snart klara med flytten.
🏡Jag har träffat Alice hon är ifrån Ryssland men hon kan väldigt bra engelska. Jag tror vi kommer komma överens men inte bli så bra kompisar. Vi är väldigt olika som person. 😞
Våran lägenhet har två sovrum och två badrum, den har ett kök och vardagsrum plus ett kontor där vi kan göra läxor. Jag måste verkligen plugga för vi har ett prov imorrn som jag vill ska gå bra. Jag saknar verkligen min familj och pojkvän. Min pojkvän ska komma över imorrn och det ska bli jätte kul. Jag tror att på lördag skulle hela min familj komma och vi ska äta middag och dem ska få se hur det ser ut hos mig.
😝🤗
Min moster har precis adopterat ett barn så hela familjen och alla kusiner ska över till henne och äta middag , fira och träffa hennes nya dotter. Jag tror hon heter Therese och hon är 2 år gammal. Hon kommer från Egypten och är så gullig.
😘😍
I allafall jag hoppas ni tycker om och läsa. Jag måst fortsätta packa upp och plugga så vi hörs kanske imorrn eller i veckan.
💗💗❤️ puss så hörs vi

Likes

Comments

Hej! Det är jag som är Marie Cristall. Jag är 15 år gammal och på den här bloggen kommer ni få följa med mig in i mitt liv. Jag har bloggat förr men aldrig på riktigt om ni förstår. Många brukar fråga om jag är riktig och jag svarar enkelt: "om du tror jag finns så gör jag det". Jag ska börja i skola och enbart är lite längre bort ifårn vart jag bor, så jag ska flytta till en lägenhet som är nära. Jag ska bo där med någon jag inte känner men jag tror hon heter Alice Petterson. När jag blir äldre vill jag lyckas som skrivare. Det är min dröm!

Om ni skulle ha några frågor skriv gärna så kan jag försöka besvara dem i nästa inlägg❤️ Puss ha det bra.

Likes

Comments