Postad i: 2017, Flora

Hej idag har jag varit på föreläsning för Anna Felé som min klubb hade ordnat. Efter föreläsningen så var det träningar och jag valde att ta Flora för att få lite hjälp med henne. Hon var verkligen inte på humör men så kan hin vara. Stundvis gick hon super bra och stundvis inte alls bra. Men det är bara att kämpa på. Föreläsningen var i alla fall jättebra och lärorik. Ni får ha det bäst❤ Baii!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Postad i: 2017, Flora, Hästar, tävling , Vardagen

Hej! Tävlingen idag gick verkligen inte som jag hade hoppats.

Lc:  Det gick jättebra efter hon stannat på ettan en gång vilket jag inte vet varför antagligen för hon inte framme för skänkeln ordentligt men det blev bara 4 fel och det kunde lika gärna vara en rivning ju så att det gör inte så mycket bara att det var synd. Video från på min Instagram majzi04

Lb: Red på henne mer mot ettan och hon hoppa men stannade hon en gång på tvåan, en gång på trean, en gång på fyran och sen tänkte jag testa fyran igen men hon stanna så verkligen inte bra. Mamma tyckte hon såg grinig ut så vi ska byta tillbaka till gummibettet.

Det är bara att bryta ihop och komma igen nästa helg i Mariestad, kommer troligen rida Ld och Lc där.

Ni får ha det bäst❤ Baii!

Gammal bild från i somras❤ (📸: Björn Evans)

Likes

Comments

Postad i: 2017

Hej! Nu har jag kommit in från stallet. Var ute ganska länge då jag ska tävla imorgon😊 Ska rida Lc, Lb på Grevagården. Har verkligen putsat jättenoga och borstat Flora  noggrant. Är verkligen supertaggad för tävling hoppas verkligen går bra. Vet inte riktigt vad jag ska skriva men kommer ju imorgon om hur tävlingen gått❤ Ni får ha det bäst så länge❤ Baii!

Likes

Comments

Postad i: 2017

Hej! Idag tänkte jag skriva om hur jag har utvecklats med åren från när jag fick min första B-ponny till nu. Själv tycker jag det har hänt väldigt mycket.

När jag var 8 år fick jag min första B-ponny som var väldigt pigg och glad. Jag vågade inte galoppera henne på ett halvår då hon bockade i galoppfattningarna. Jag vågade inte hoppa högre en 30/40 max för jag tyckte det var för högt men jag kämpade på, jag hade ett mål att nå vilket gjorde att jag ville kämpa på och utvecklas vilket jag gjort. Nu rider jag Flora utan att vara rädd och hon kan busa ibland, jag har startat Lb vilket jag inte trodde för 2 år sedan ungefär. Jag är verkligen så stolt över mig som har utvecklats så mycket som jag har.

Alla kan bli tuffa om man har ett mål att nå det dom vill.

Ni får ha en grym dag! Baii❤

Likes

Comments

Postad i: 2017, Hästar, VIKTIGT

Hej! Mamma och jag skritta en sväng i skogen och red tillbaka på vägen. Både mamma och jag hade reflexväst och tischa reflex brösta men så kom det en bil som såg hos men sakta inte ner och den körde i minst 70 km så tischa börja rygga och blev rädd. Förstår verkligen inte varför man inte saktar ner när man ser att någon går på vägen, blir verkligen så arg😡  Sen efter några meter kom en stor skåpbil men föraren var extremt klok och stannade så vi kom förbi utan problem vilket var extremt bra för Tischas självförtroende❤ Tycker verkligen folk borde tänka sig för mer i trafiken. Ni får ha en bra kväll! Baii!

Bild från dressyrpasset på Flora i eftermiddags❤

Likes

Comments

Postad i: 2017

Hej! Har helt glömt av bloggen då jag har haft mycket att göra men nu är jag tillbaka med blogginlägg varje dag! I lördags-söndags var jag på konfaläger och det var superkul. Vet inte riktigt vad jag skriva men kommer ett bättre inlägg imorgon❤️

Likes

Comments

Postad i: 10 fakta

Hej! Tänkte skriva mina top 10 låtar idag så vi kör igång😘 Jag börjar med den som ligger sist och avslutar med min absoluta favorit❤️

10. En annan värld, stiftelsen

9. Älskade mamma

8. Stamp on the groende

7. Make me (cry)

6. Oracel

5. Friday night

4. Black car

3. Human

2. Thunder

1. Without you

Det är mina favorit top 10, vet att dom är rätt gamla låtar men jag gillar dom ändå❤️ Ni får ha en grym måndag baii❤️

Likes

Comments

Postad i: 2017, Flora, Hästar, tävling

Hej! Förlåt att det inte kom något inlägg igår eller Fredags men har blivit förkyld och varit med Doris. Tänkte skriva hur tävling gick i alla fall. Hon var verkligen extremt duktig😍

Ld+: 0-0a och hon var så fin och verkligen kontrollerbar. Bästa rundan i år och hade bästa känslan men ingen placering.

Lc: Hon stanna på oxern på framhoppningen och därför tog jag det lugnt inne på banan vilket resulterade i en till 0-0a som också var väldigt fin men tog det lugnare för ville vara 0a hellre än placering så ingen placering där.

Är verkligen så nöjd även fast det inte blev någon placering med hem. Nästa tävling testar vi Lb igen på Grevagården. Älskar verkligen Flora så mycket😍 Video finns på Instagram under majzi04 om ni vill kolla❤ Ni får ha det bäst, baii!

gammal bild från förra året❤

Likes

Comments

Postad i: 2017, Flora, Hästar, Nexis Tischa

Hej! Idag så red mamma lite dressyr på Flora och i slutet bytte vi så jag små skutta två räcken inför Lördagens tävling. Vi testade även ett micklemträns och ett tvådelat bett som mamma köpte idag som Tischa verkligen älskade, hon la inte över tungan eller något😍 Små skuttade henne också för att se lite med nya tränset vilket gick bra😍 Så skönt att hittat ett träns hon trivs med vilket är så bra. imorgon kommer ett inlägg om min rutin innan tävling❤ Hejdå ni får ha det så bra så hörs vi baii!

Likes

Comments

Postad i: 2017, Hästar

Hej! Igår red jag p&j på Grevagården med Tischa. Hoppade en 60 och en 70 runda. Gick  väldigt bra och nästan överförväntan även fast hon var extremt pigg och stark. Inre ett ända bom föll ner och inte ett ända stopp. Känns verkligen som hon kommer bli så fin😊 Idag testa jag ett nytt bett på Tischa och det funka inte så vet inte vad vi ska ha på henne. Har ni tips på bett? Hon lägger över tugan över bett. Flora var inte samarbets villig idag så red lite bara sen var jag nöjd. Vet inte vad jag ska skriva så jag avslutar här❤ Baii!

Likes

Comments