Den äldre filmen som jag vill kalla ettan till den nya jumanji är rolig, smännande och intresann. Jag vill rekomendera att se denna innan tvåan för attt veta hur spelet hamnade vidare till dem nästa personerna doch tycker jag mer om den nya själv.

Jumanji är två roliga filmer.

äntligen har en författare fattat att kompla ihop två filmer med stor ålders skilnad. Min tanke med den nya gost busters det är en ny kopia av den gamla ettan som jag tycker är synd att dem inte bara har gjort en fortsättnig istället att kopiera den.

Jag vill inte avslöja vad som händer i dem men om ni är intreserade att kolla på dem kan i se trailorn som finns längst nere av denna inslaget.

Hoppas att ni vill kolla på dem<3

1995: https://youtu.be/5p18zqZmeiI


2018: https://youtu.be/leE10vdvkho

Jumanji den nya är rolig på många sätt men också spänande. jag tycker synd om vissa personer. Men jag vill inte spojla vad som händer i filmen eftersom inte alla har sett den än men jag hoppas att dem som har sett filmen också gillar den.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Detta är mina ögonstenar som har hjälpt mig igenom svåra tider.

bild 1, Hon heter Gabi och är en Bernard sinne renrasig. Hon blev 8 år men blev sjuk av njursvikt​ så hun fick tas bort. R.I.P.

bild 2, är en Springer Spaniel som heter Bella hon blev 8 år. hon föddes av mistag det betyder att hon är inavels hund. när jag fick en ny hund så hade hon böriat bete sig konstigt ex. hon har bitit både mig och mamma samt valpen. Avlivdes av risken att bita små barn. R.I.P.

bilde 3, är en Border Collie som heter Diesel. Han blev bara 7 månader efterom han råkade komma loss ur koplet på en prummenat och eftersom han är vall hund så testade han valla en unghäst som sen råkade trampa på han så han bröt lårbenet och allt detta kunde företa stora problem efter ett tag samt fick han inte röra på sig i minst 3 månader och jag viste om han inte kunde klara av det så jag tog det svåra besltet att ta bort han. R.I.P.

bild 4, är en tös på 6 månader som heter Emi min nyaste hund. Hon är Springer Spaniel/ Jämthund hon är rädd för all imprensip så förhoppningsvis blir hon min senar agilliti hund annars free style kommer det bli


Fast 3 av 4 hundar är döda så kommer dem alltid vara en stor del av mitt liv. <3

Likes

Comments

Hej!

I denna bloggen kommer jag berätta allt om mitt liv. Både om mig personlig, om min hund, hästar jag har ridit samt om hästar jag har ridit innan samt mycket mer.


Denna bilden är på mig och en skolhäst som heter Rachel

Likes

Comments