Hej alla! Jag hoppas att era mellandagar är fyllda med mycket mat och vila. Själv är jag orolig för nyårsafton, vilket är en väldigt ångestfylld ”högtid” för mig, förklarar mer i ett nyårsinlägg. Idag har jag inte gjort nånting annat än att mysa, vilket fortfarande var väldigt ångestfyllt, men inga stora ångest attacker.
En sak som är jätte jobbigt just nu är mina händer, dom är helt förstörda för att jag tvättar dom och slår i väggen för mycket. Handtvättandet är ett tvång, slår i väggen gör jag när jag får extrem ångest. Först började knogarna bli fnasiga och fick annan färg, dom är typ röda/gula/bruna nu. Sen har jag också fått mycket eksem på handen pågrund av att jag tvättar bort alla hudens naturliga oljor, det är rätt ångestfyllt för att den ”missfärgningen” som nu är på mina knogar och på handen troligtvis är permanent. Och ja jag försöker självklart smörja in mig men jag får liksom tvång att tvätta av det direkt för att det är kladdigt och oljigt.
Jag vill inte ha fula händer men jag får panik när jag har kräm på och tvättar dom säkert 40 gånger per dag.
Hoppas ni får en bra kväll, så kommer inlägg imorgon.
XO ME

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

När jag ser dom här bilderna tillexempel känner jag sån kärlek och motivation att fortsätta kämpa. Jag känner sån styrka från andra som lidit och lider av samma sak, som att alla går tillsammans. Det spelar inte roll vilken sexuell läggning, hudfärg eller religon du har,
VI FÖRSTÅR VARANDRA.
Vi kan alla tillsammans få varandra att känna oss lite bättre, vi måste prata med varandra även om det är läskigt!! Och dom som lyssnar måste lyssna noga!
Svaret på allt är kärlek. Så om du inte mår bra, snälla ta steget att prata med någon du älskar, du är stark!

Likes

Comments

Jag har valt ut bilder som beskriver hur depression kan kännas, det är väldigt svårt att sätta ord eller bilder på nåt som är omöjligt att förstå för någon som aldrig varit med om det. I nästa inlägg ska jag lägga ut bilder som motiverar mig att bli frisk från speciellt depression och ångest. Detta blir inte ett så motiverande inlägg men nästa kommer snart.

Likes

Comments

God jul. Nu är julafton slut, men jag är inte jätte ledsen för det, jag har haft en relativt bra julafton, varit med min fantastiska släkt och med familj, men är otroligt trött för att jag har varit så igång och jag har haft sjukt mycket julångest. När man är deprimerad och inte känner sig glad vid ett tillfälle som ska vara jätte kul och man brukar tycka är fantastiskt, ger det en väldigt mycket ångest. Kalle anka är självklart ett MÅSTE på julafton, sen julklappar, middag och sen julklappspelet.
När man var liten var julafton den bästa högtiden enligt mig, men nu när jag mår såhär känns den inte alls lika bra, och för många ungdomar som lider av psykisk ohälsa, ätstörning, våld i familjen eller föräldrar med alkohol problem så har julen bara blivit en stor ångestfaktor. För mig är det mest som sagt att inte alls vara glad och ha ångest över att inget känns bra, och att sätta press på att dagarna och jag måste vara helt perfekta. Men dagen börjar komma mot sitt slut och jag är väldigt tacksam för att få komma hem och sova i min egna säng igen. Hoppas verkligen ni har haft en så bra julafton som möjligt.
Xo ME

Likes

Comments

Hej och välkomna till min blogg. Här kommer jag dela med mig av min vardag, tankar och annat. Jag kanske borde berätta lite mer om mig, jag är en tjej som lider av depression, ångest, socialfobi och adhd. Och jag ÄLSKAR dessutom att skriva, så jag tänkte att jag skulle skapa en blogg för att skriva av mig, och så att någon annan i samma sits kanske läser detta och inte känner sig så ensam, eller att man läser även fast man inte mår dåligt, men för att man vill öppna ögonen för nånting som så många lider av, psykisk ohälsa. Det här inlägget var inte tänkt att vara en bibel lång utan mer en introduktion. Hoppas ni läser nästa inlägg också :)
Xo ME

Likes

Comments