Header

Hej igen hoppas allt är bra med er med mig är det bra jag har inte bloggat på ett tag för jag har inte haft så mycket att blogg om. Men den här veckan så ska jag göra lite. Jag och min familj ska förhoppningsvis åka till Skredsvik där några vänner har sommarstuga och hälsa på några dagar dock kommer det inte vara några ungdomar där men det är okej. Jag ska kanske träffa någon kompis någon dag i veckan. På lördag ska vi till Trollhättan och göra lite saker.

Ni får ha en bra vecka så hörs vi. Kram jossan

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Mina planer för sommaren jag har inte så mycket planerat men det känns skönt att inte ha så mycket planerat förutom att jag ska åka till Sälen imorgon och fira midsommar med mina föräldrar och två kompisar till familjen och att jag ska nog jobba lite hos mamma. Jag ska även på lalah konsert snart det ska bli kul. Men detta är det jag har planerat får se vad som händer i sommar.
en liten bild från förra sommaren när jag var i New York  i en vecka ungefär

Likes

Comments

Hej igår firade vi min syssling Sandra som har fyllt år det var mysigt och roligt. Vi gjorde inte så jätte mycket satt mest och snackade med varandra. Vi spelade kubb jag och ungdomarna det var mysigt. I dag har jag bara vilat imorgon ska jag kanske träffa en kompis på kvällen. kram jossan

En bild på mig och mina sysslingar vi som har fyllt 18 i år.

Likes

Comments