Fick en light box i julklapp👌

Likes

Comments

Köpte den för 735kr hade rabatt. Längtar ännu mer till balen nu när jag har klänning klart fatas bara skor och en väska.

Likes

Comments

  • Slalompjäxor som matchar mina skidor (dom är gröna och blå)
  • Träningsskor utomhus
  • Träningströja långärmad rosa
  • Träningstights finns på sportamore
  • Sport bh finns på sportamore
  • Pengar till studenten/bal (mössa, outfit och balklänning)
  • Ljudbok TheréseLindgren ”vem bryr sig”
  • Laga min mobil


Likes

Comments

Hej hur är läget? Hoppas allt är bra med er med mig är det bra lite trött bara men annars bra. I dag har jag varit i skolan och tränat så det känns skönt vi lyxade till det och köpte pizza eftersom vi hade varit duktiga och tränat.

Nu gör jag inte så mycket ska nog lägga mig snart är jätte trött som sagt. Imorgon ska vi på middag det ska bli mysigt. Ska kanske plugga lite imorgon om jag orkar. På söndag ska vi till mormor och morfar det ska bli mysigt. Ni får ha en bra helg. kram jossan💙

bilden är ej tagen idag 😂😉

Likes

Comments

Hej hoppas allt är bra med er med mig är det bra. Imorgon är det skola igen det var ett tag sen jag satt i skolbänken för jag har haft fyra veckor prao och höstlov jag har varit i skolan bara en snabbis under dessa veckor för vi hade skolfoto. Jag är inte jätte sugen på att komma tillbaka på riktigt igen det var kul att ha praktik och lovet var jätte bra.

Men det ska bli lite kul att få träffa mina vänner igen jag har träffat några av dem men jag har saknat dem och dom verkar sakna mig också dom vill att jag kommer tillbaka till skolan. Det är ju jätte kul att dom vill att jag ska vara i skolan så vi kan träffas på raster och lunch.

Mina planer för veckan hittills är på måndag teater på kvällen. Tisdag inget planerat plugga kanske, onsdag inget. kanske träffa någon kompis, torsdag inget.  Fredag inget planerat. Lördag åka till farmor och farfar och träffa några andra också. Söndag åka hem och chilla. Ni får ha en bra vecka så hörs vi nog snart igen. Kram jossan!

Några av mina favvo låtar just nu!!!

Jag känner faktiskt en av medlemmarna i Eldoradio. ( dom är riktigt bra tycker jag)

Likes

Comments

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Mina planer för höstlovet är att jag nog ska till min moster nu på fredag och sova över till lördag så vi ska äta middag tillsammans och ha lite fredags mysigt och på lördag kanske vi åker in till stan och kikar lite i några butiker och kanske fikar. 

På söndag åker jag till Barcelona på kvällen och är där i nästan hela lovet det ska  bli kul och spännande för det är första gången jag ska dit.  Kommer nog uppdatera en del på bloggen och på Instagram. Min Instagram finns länkad i info hörnet där det står om mig och länkar till mina sociala medier.

kram jossan❤

Likes

Comments

Äntligen har  Säsong 2 av riverdale släppts första avsnittet finns att kolla på. Längtar tills nästa avsnitt !!!😍😍😍

Likes

Comments

Idag åt vi våfflor så gott det var ett tag sen vi åt det så det var lite mysigt. Vi har även rensat bort sådant vi inte vill ha kvar så det känns bra. Imorgon ska vi fira min morfar som fyller år snart.

Likes

Comments

Jag funderar på att köpa nytt skid/snowboard ställ för jag har haft mitt i några år

exempel: 1&2 , 3&2 , 3&4 , 1&4

Likes

Comments