Header

Hej idag har jag vart i skolan  mår bättre men inte helt hundra men är nöjd med dagen hittills. Skolan var rätt chill har typ inte gjort så mycket. Gymade på idrotten så det känns bra. På kvällen har jag typ inte gjort något speciellt ska nog gå och lägga mig snart är jätte trött. Imorgon ska jag chilla och plugga lite tror jag. Ni får ha det bra så hörs vi.
En bild från middagen eller vår efterrätt.

Likes

Comments

Hello idag stannade jag hemma har ont i huvudet och har typ ingen energi kvar i kroppen huvudvärken började redan igår och på eftermiddagen när jag åkte hem fick jag migrän anfall på bussen som tur var det inte så långt kvar hem och när jag kom hem åt jag ett mellanmål och sen la jag mig och vila och sov typ en timme två omgångar. Nu halv sitter jag och vilar ska försöka att gå ut lite så jag får lite frisk luft om en stund.
En gammal bild*

Likes

Comments

Hej idag efter skolan gick jag hem till min kompis som jag skulle träffa idag. Vi eller hon bakade och jag tittade på medans hon bakade en kladdkaka hon hade sagt att hon ville det så gulligt den var super god. Vi satt och åt den och drack var sin kopp kaffe så mysigt vi pratade om hur vi mår och vad som har hänt i våra liv typ. Eftersom vi typ aldrig ses så har vi en del att prata om när vi ses fast vi snackar ibland med varandra i telefon. Någon timme senare gick vi på en liten promenad vi gick förbi våran gamla skola det var kul att se den det var ett tag sen. Några timmar senare kom en annan kompis också så vi satt och pratade med henne. Det var verkligen en mysig eftermiddag. När jag kom hem åt vi middag och nu sitter jag och chillar ska titta på en serie som heter Riverdale tittar ni också på den eller har ni hört talas om den den finns på Netflix. Imorgon blir det en rolig eftermiddag/kväll för vi ska på släktkalas så det blir mysigt jag ska kanske övningsköra dit. Ni får ha en bra kväll. 

Så söt är hon. ❤

Likes

Comments

Hej idag har jag vart hemma mår inte så bra är trött och har knappt någon kraft i min kropp så jag har typ bara tagit det lugnt har dock gått en kort promenad det var skönt att få röra på sig lite. Nu sitter jag och har precis lämnat in en uppgift så det känns gött för i kväll kommer ett nytt avsnitt av unga mammor det är så bra tittar ni också på det? och vad tycker ni? Ska nog äta ett mellanmål nu. kram jossan ❤
gillar verkligen det  nya filtret på snap

Likes

Comments

Bilderna är tagna igår jag och jossan hade lite tråkigt på teatern vi var klara med det vi två skulle göra så vi fotade lite och hade jätte roligt. Hon är fan den underbaraste människan som finns.

Likes

Comments

Hej idag är det ännu en ny vecka. Idag har jag inte gjort något speciellt förutom att jag får träffa mina kära vänner i kväll på teatern. En av dem träffade jag i skolan vid lunch. Vi ska träna på vissa scener och så ska vi fota till info bladet och sånt. Det är faktiskt jag som ska fota men någon kommer ta bilder på mig också. Imorgon är det studiedag det ska bli skönt men måste dock plugga lite. Onsdag torsdag inget speciellt har inget roligt planerat men på fredag ska jag träffa en gamla vän som heter Elsa vi gick nästan hela högstadiet tillsammans hon började i sjuan. Sen dess har vi varit bästisar. Hon bor inte kvar hon pluggar i en annan stad så vi träffas inte så ofta. Lördag ska jag chilla och på kvällen ska jag på släckt kalas det ska bli kul. kram jossan

här är två bilder på mig och några som är mina sysslingar en av dem är dock inte syssling men han brukade vara med på kalasen när vi var små sen fattas det en av oss som brukar vara med vet inte var han var när bilden togs. jag är den som sitter i ens knä (min syssling)

Likes

Comments