Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej nu sitter jag och ska blogga lite om vad som händer i helgen. I kväll chilla imorgon ska jag kanske hänga med pappa till Farmor och farfar eller vi ska till min farmors föräldrar hem och städa lite i byggnaderna på gården.
Sen vet jag inte vad vi hittar på.
Söndag inget planerat.

Likes

Comments

Hej idag hade vi rep typ hela dagen så är jätte trött och har varit det hela dagen typ men det gick bra på repet och det var rätt kul imorgon börjar vi lite senare så det är nice. I kväll ska jag inte göra något speciellt mest chilla hoppas på att vi ska äta middag snart behöver verkligen mat.

en liten bild från idag.

Likes

Comments

Hej igår började jag lyssna på hans bok den är verkligen jätte intressant och bra hitills jag har inte kommit så långt. Jag rekommenderar att läsa eller lyssna på den.

Likes

Comments

Hello idag är det fredag och helg idag har jag varit i skolan en kort stund hade matte prov det gick väll okej. Nu sitter jag och chillar och har tittat på youtube och serie. För typ två timmar sen kom jag hem och åt lunch ska nog ta ett litet mellanmål men innan det ska jag plugga lite manus.

vVd två tre tiden ska jag nog gå en liten promenad. Imorgon ska jag repa typ hela dagen och på söndag är det rep och premiär. I kväll ska jag bara ta det lugnt. ni får ha en bra fredag och helg så hörs vi snart igen kram Jossan.Likes

Comments

Hej igår var jag och mina kära päron nere vid havet och gick lite. Det var mysigt.

Likes

Comments