Min vardag

Hej hoppas allt är bra med er! Med mig är det bra lite trött och har lite ont i huvudet men annars bara fint. Det är riktigt skönt att det är fredag och helg. Den här helgen ska jag inte göra något speciellt mest ta det lugnt kanske plugga lite. kram jossan ❤

Likes

Comments

Hej det var ett tag sen jag bloggade skolan har börjat detta var min andra vecka. Jag har inte haft någon lust att blogga eller energi till att blogga. Det är kul att ha börjat tredje året men det känns lite konstigt att jag Josefine går tredje året.

Det känns konstigt att vi är dom som tar studenten nästa år förhoppningsvis. Hoppas ni har haft ett bra lov eller semester om ni har börjat igen efter sommaren. Lite bilder från mitt sommar lov.

Likes

Comments

Hej idag var jag med Jossan några timmar. Vi chillade lyssnade på musik och snackade. När jag skulle cykla hem så ösregnade det så det var mindre roligt men sånt är livet ibland.

Likes

Comments

Bilderna är tagna när jag och min familj var i Skredsvik

Likes

Comments

Hej igen hoppas allt är bra med er med mig är det bra jag har inte bloggat på ett tag för jag har inte haft så mycket att blogg om. Men den här veckan så ska jag göra lite. Jag och min familj ska förhoppningsvis åka till Skredsvik där några vänner har sommarstuga och hälsa på några dagar dock kommer det inte vara några ungdomar där men det är okej. Jag ska kanske träffa någon kompis någon dag i veckan. På lördag ska vi till Trollhättan och göra lite saker.

Ni får ha en bra vecka så hörs vi. Kram jossan

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments