Header

Mina planer för veckan: måndag skola för första gången på fyra veckor typ. På kvällen teater. Tisdag skola och plugga manus och skolarbete kanske. Träffa nån kompis kanske. Onsdag skola och kanske plugga. Torsdag skola och sen vid sex bio med mormor vi ska se La la land. Fredag skola och sen vet jag inte. Lördag och söndag vet ej. Jag ska vara med mormor från torsdag eftermiddag till söndag. Mina föräldrar ska iväg och jag vill inte vara så många dagar själv och sen tycker jag om att vara med mormor.


Likes

Comments

Hej igår var jag i Trysil för första gången det var verkligen jätte bra så nice vädret var jätte bra det kändes som en påskdag. Backarna var bra så stor skillnad från vad jag är van med. Vill absolut åka dit igen så värt fast det tog en och en halvtimme ungefär.

Längre backar osv... Idag har jag mest tagit det lugnt var ute och gick en stund i det fina vädret. Är rätt trött men ska försöka hålla mig vaken längre än jag brukar för vi ska hämta mamma som kommer upp med bussen ikväll. Nu gör jag inte så mycket har precis duschat det var skönt.

Ska nog mysa till det lite extra i kväll och äta lite natur godis fast det bara onsdag kom på precis att det är lill lördag idag tror jag. Imorgon ska jag kanske åka lite utför ska se imorgon om jag kan åka med min kompis på eftermiddagen. kram jossan

lite bilder från igår och en från idag:


Likes

Comments

Hej idag har jag åkt skidor med min kompis Sannah det var jätte kul och mysigt vi fikade på toppstugan vi drack var sin varm choklad och åt var sin kokosboll. Nu halv ligger jag i min säng och chillar är rött trött faktiskt det känns som  att jag kommer somna nästan men det blir nog bättre om en stund.  kram jossan.

Likes

Comments

Hej igår var det en rolig och mysig dag och kväll fast trött. Hur som helst dagen började med att jag var hemma och chillade medans mina föräldrar var ute och åkte lite längd skidor jag ville hellre vara hemma eftersom vi kom upp rätt sent. På eftermiddagen åkte vi till Tandådalen och träffade två kompisar till familjen vi fikade och satt och pratade vi satt där typ två timmar det är rätt länge men det var trevligt och mysigt för vi träffas inte så ofta. Sen åkte vi vidare till Stöten vid sex tiden för att åka på mello och taco mys med några andra vänner/släckt det var också mysigt så det blev mer pratande och mer mat. Allt detta betyder en riktigt bra dag och kväll.  idag har jag och pappa åkt lite utför det var rätt gött att få åka lite skidor igen senast var i julas. Imorgon ska jag kanske träffa en kompis får se. Men på tisdag ska vi åka till trysil så taggad första gången jag åker dit. kram jossan

Likes

Comments

Hej! Idag åker jag upp till Sälen äntligen har längtat så mycket efter att få komma upp igen vill typ flytta upp dit någon gång typ efter jag har gått klart gymnasiet. Jag älskar verkligen att vara där.

Hur som helst så ska vi åka upp i eftermiddag. Men nu gör jag typ inget kommer inte göra så mycket idag packa ner det sista bara men jag har typ packat allt annat förutom små saker som datorn, datorladdare och necessär.

Jag har till och med tagit fram det jag ska ha på mig idag. 😉 Jag ska på mig detta.


byxorna är från bikbok finns inte kvar tror inte det tyvärr

skjortan är från ginatricot finns nog inte heller kvar tyvärr

Likes

Comments

Hej jag är fortfarande sjuk och är hemma orkar snart inte längre att vara sjuk. Vill bli frisk för på fredag åker jag till Sälen det ska bli kul men vill vara frisk. Jag hade tänkt att träffa en kompis som också ska vara i Sälen. Så jag hoppas verkligen att jag mår bättre snart. Idag ska jag mest ta det lugnt jag ska åka till förskolan och hämta mina saker som tur behöver jag nog bara åka buss dit och sen få skjuts hem av pappa. hatar att åka buss eftersom jag mår mest illa då inte i vanliga fall men nu när jag mår som jag gör. hoppas ni mår bättre än mig annars krya på er.

Likes

Comments

Hej imorgon är det en ny vecka. Måndag: prao och sen på kvällen teater, tisdag: prao och planera en aktivitet kanske för jag ska hålla i en aktivitet när jag är på prao.

Den ska jag hålla i två gånger men eftersom jag har missat två veckor så tänkte jag försöka göra den och en till liten uppgift jag har fler men det är mest att jag ska kolla hur dom jobbar och skriva ner det.

På onsdag: prao kanske träffa någon kompis får se, torsdag: är jag ledig hela dagen för jag ska på begravning mindre kul men så är det ibland tyvärr.

Likes

Comments

Hej idag mår jag bättre men inte helt bra men idag har träffat en kompis vi tog en promenad bara men vi pratade lite för vi har inte setts bara vi två på jätte länge vi har bara setts på bussen bara men det var mysigt och sroligt att få träffa henne och prata.

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu jag och mamma ska kanske ta en sväng till mio och kanske någon mer affär vi får se om vi kommer i väg. Annars får jag fortsätta att chilla det är ändå lördag.

Jag får se om vi hittar på något i kväll typ ser någon film eller något. Igår gjorde vi inget speciellt chillade mest. Imorgon vet jag inte vad jag ska göra mamma ska iväg så jag får se vad jag hittar på jag får se hur jag mår.Likes

Comments