Header

Hej hur är läget? Hoppas allt är bra med er med mig är det bra lite trött bara men annars bra. I dag har jag varit i skolan och tränat så det känns skönt vi lyxade till det och köpte pizza eftersom vi hade varit duktiga och tränat.

Nu gör jag inte så mycket ska nog lägga mig snart är jätte trött som sagt. Imorgon ska vi på middag det ska bli mysigt. Ska kanske plugga lite imorgon om jag orkar. På söndag ska vi till mormor och morfar det ska bli mysigt. Ni får ha en bra helg. kram jossan💙

bilden är ej tagen idag 😂😉

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej hoppas allt är bra med er med mig är det bra. Imorgon är det skola igen det var ett tag sen jag satt i skolbänken för jag har haft fyra veckor prao och höstlov jag har varit i skolan bara en snabbis under dessa veckor för vi hade skolfoto. Jag är inte jätte sugen på att komma tillbaka på riktigt igen det var kul att ha praktik och lovet var jätte bra.

Men det ska bli lite kul att få träffa mina vänner igen jag har träffat några av dem men jag har saknat dem och dom verkar sakna mig också dom vill att jag kommer tillbaka till skolan. Det är ju jätte kul att dom vill att jag ska vara i skolan så vi kan träffas på raster och lunch.

Mina planer för veckan hittills är på måndag teater på kvällen. Tisdag inget planerat plugga kanske, onsdag inget. kanske träffa någon kompis, torsdag inget.  Fredag inget planerat. Lördag åka till farmor och farfar och träffa några andra också. Söndag åka hem och chilla. Ni får ha en bra vecka så hörs vi nog snart igen. Kram jossan!

Några av mina favvo låtar just nu!!!

Jag känner faktiskt en av medlemmarna i Eldoradio. ( dom är riktigt bra tycker jag)

Likes

Comments

Mina planer för höstlovet är att jag nog ska till min moster nu på fredag och sova över till lördag så vi ska äta middag tillsammans och ha lite fredags mysigt och på lördag kanske vi åker in till stan och kikar lite i några butiker och kanske fikar. 

På söndag åker jag till Barcelona på kvällen och är där i nästan hela lovet det ska  bli kul och spännande för det är första gången jag ska dit.  Kommer nog uppdatera en del på bloggen och på Instagram. Min Instagram finns länkad i info hörnet där det står om mig och länkar till mina sociala medier.

kram jossan❤

Likes

Comments

Äntligen har  Säsong 2 av riverdale släppts första avsnittet finns att kolla på. Längtar tills nästa avsnitt !!!😍😍😍

Likes

Comments

Idag åt vi våfflor så gott det var ett tag sen vi åt det så det var lite mysigt. Vi har även rensat bort sådant vi inte vill ha kvar så det känns bra. Imorgon ska vi fira min morfar som fyller år snart.

Likes

Comments

Jag funderar på att köpa nytt skid/snowboard ställ för jag har haft mitt i några år

exempel: 1&2 , 3&2 , 3&4 , 1&4

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej hoppas allt är bra med er! Med mig är det bra lite trött och har lite ont i huvudet men annars bara fint. Det är riktigt skönt att det är fredag och helg. Den här helgen ska jag inte göra något speciellt mest ta det lugnt kanske plugga lite. kram jossan ❤

Likes

Comments

Hej det var ett tag sen jag bloggade skolan har börjat detta var min andra vecka. Jag har inte haft någon lust att blogga eller energi till att blogga. Det är kul att ha börjat tredje året men det känns lite konstigt att jag Josefine går tredje året.

Det känns konstigt att vi är dom som tar studenten nästa år förhoppningsvis. Hoppas ni har haft ett bra lov eller semester om ni har börjat igen efter sommaren. Lite bilder från mitt sommar lov.

Likes

Comments

Hej idag var jag med Jossan några timmar. Vi chillade lyssnade på musik och snackade. När jag skulle cykla hem så ösregnade det så det var mindre roligt men sånt är livet ibland.

Likes

Comments

Bilderna är tagna när jag och min familj var i Skredsvik

Likes

Comments

Hej igen hoppas allt är bra med er med mig är det bra jag har inte bloggat på ett tag för jag har inte haft så mycket att blogg om. Men den här veckan så ska jag göra lite. Jag och min familj ska förhoppningsvis åka till Skredsvik där några vänner har sommarstuga och hälsa på några dagar dock kommer det inte vara några ungdomar där men det är okej. Jag ska kanske träffa någon kompis någon dag i veckan. På lördag ska vi till Trollhättan och göra lite saker.

Ni får ha en bra vecka så hörs vi. Kram jossan

Likes

Comments

Likes

Comments