Snabbinlägg menas men att man gör ett kort och inte så fixat inlägg. Jag ska snart gå och köpa B&J för jag åt inget onyttigt igår och jag behövde gå på en promenad och den affären ligger långt bort och där var den jätte billig så ja. Vilken är eran favorit smak på glass?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej idag har jag faktiskt inte gjort så mycket förutom att jag har gått på en springtur som tog trettio minuter och efter det har jag bara solat på  balkongen. Jag åt nudlar till mat vilket kändes jätte onyttigt eftersom jag inte hade något till dom. Men nu sitter jag bara och lyssnar på musik och gör några musikal.ly. Hej då för nu

Likes

Comments

Hej om ni undrar varför jag inte har uppdaterat är det för att jag har varigt hos min kompis sommar ställe och där finns ingen internet så jag använde upp mitt mobilnät. Men iallafall badade vi faktiskt i en sjö vilket var jätte kallt och sedan badade vi jacuzzi. Jag kom precis hem från pappa med tåget som tog en timme.
Nu är jag hemma och har ätligt ett äpple och ska göra magövningar och benövningar.
Hejdå

Likes

Comments

Idag gar det varigt en helt vanlig dag förutom att vi hade ett bokfynd eller bok redovisning. Vilket gick jätte bra och ingen nån sa något dåligt om det eftersom alla ska säga några bra och några dåliga saker om det. Men inget mer så bye!!

Likes

Comments

Idag har jag inte gjort så mycket men jag ville ändå skriva ett inlägg eftersom jag ville hålla bloggen upptaterad. Jag skrev precis klart en bok redovisnings grej som vi ska lämna in imorgon och ska då också redovisas. Men det var typ allt för nu bye

Likes

Comments

Efter jag bloggade senast (vilket var länge sedan) var det ett kalas eftersom min mamma fyller år idag och ville inte blogga då helt enkelt. Vi åt pannacotta eller hur man nu stavar till det. Jag hadde gömt mina pengar så jag inte skulle shoppa upp dom så jag kunde inte köpa något till henne i tid så jag ska gö det på lördag eller något. Men nu ville jag egentligen bara säga godnatt! Och så ses vi imorgon.

Likes

Comments

Jag är fett lonly, hungrig och sitter just nu vid datorn. Ja jag börjar bli hungrig. Vet att klockan bara är 17:00. Men jag ska nog snart få och äta eftersom jag är hungrig. Bara jag som älskar nightcore musik? Kommentera gärna om ni gör det eller iallafall har hört det och vet vad det är. Just nu lyssnar jag på "I hate you i love you - nightcore". Den är jätte bra jag kan länka den  här https://www.youtube.com/watch?v=M_RlpBBk1F4 Så kika gärna in. Det finns facktiskt jätte många låtar i


Likes

Comments

Igår tog jag alldrig ett bad så jag gör det nu. Idag är det facktiskt min mammas födelsedag så min mormor och några till kommer. Sorry för att jag inte gjorde ett till inlägg igår. Nu gör jag detta inlägg på mobilen så detta inlägg blev kanske inte så långt. Men det gör inget.
Ses om typ 1h.
Hejdå

Likes

Comments

​Vet ni vad som hade vart skönt? ETT BAD. Jag tror jag tar ett bad nu och sedan jag jag berätta vad jag använde för produkter och badbomber. Så vi ses o typ 1h. 

Hejdå!

Likes

Comments

Jag har inte uppdaterat på typ et år enligt mig men det är bara för att mitt internet gick typ sönder eller något och jag typ inte kunde gå in på 1 månad sedan har jag bara inte haft tid men nu kommer jag tillbaka hit till nouw och kommer försöka skriva flera gånger i veckan. Men idag har jag varigt på valborg och i uppsala var det forsränning men jag orkade inte gå och jag var hemma hos min kompis men vi gick till slut till stan och åt mat på Rififi vilket var jätte gott. Nu gör jag inget och håller på med tumblr. Jag ger inte ut nu efter som jag bara har typ två inlägg. Jag har inte ätit middag så jag ska nog göra det snart. Ochh efter det ska jag gå och köpa naturgodis för jag är jätte sugen på det. Jag har dock lite ont i magen så det kanske inte är så jätte bra. När jag har nått upp till 50 läsare kommer jag att göra en OWLB (One week look book). Det låter väll bra?? Men jag tror att det var det sista för nu men ska föröka komma ihåg att göra ett till inlägg senare idag.

Så hejdå!

Likes

Comments