Trevlig sommar!!
Sommarlovet har börjar för ett tag sen, har haft det bra än så länge. Träffat nytt folk osv. Bara chillat hemma och
varit på stugan, sånt som man älskar.😍

Känner ni någorlunda press över sommaren? Nån typ av ångest? För det gör jag. Känner att de är press från alla håll
man ska ha haft en bra sommar, blivit brun, gjort hur mycket som helst samtidigt som man ska ha jobbat. Man ska ha träffa nå sommarfling osvosv.
Jag känner att det är fööör mycket i dagens samhälle av detta😒

Har faktiskt träffat en kille, men är svin rädd att han ska typ "lämna" mig, eller något. Som alla andra gör. (nej, vi är inte tillsammans) Är det någon som kan relatera? Någon som har samma oro känslor om att folk ska svika och lämna er?

Det är sånt som jag oftast inte berättar ens åt mina vänner. Känner att kan inte göra det, dom kommer gå och fundera över det osvosv.. svårt att förklara


ajja de va en liten uppdatering från mig😘

Vi hörs, Puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 2 Readers

Likes

Comments

Läste mina gamla inlägg och det var verkligen bara om jul. Haha, men då kom känslorna tillbaka, när jag låg i sängen och ville bara dö, ville inte att julafton skulle komma. Nu efteråt när jag tänker på saken så var det nog panikångest jag fick, kunde bara inte sätta fingret på vad det va just då.

Känslan att inte komma ihåg efteråt hur jag egentligen kände. Hur ont jag hade just då, psykiskt, men tog till mig mod och skrev till en dåvarande nära vän. Hen var nästan påväg till mig, ringde denna personen och personen pratade med mig till jag somnade.Men kan ju tillsätta att det gick bra, jag lever ännu.Jag får panikattacker fortfarande mer eller minde.Jag orkar inte stiga upp ur sängen visa dagar.


Annars då, livet flyter på med en massa stenar som kommer emot, jag känner att jag orkar inte mer. Har varit jätte mycket den senaste tiden. Har hög frånvaro på skolan. Är nog ganska stressad eftersom jag slutar denna termin om ca 2 veckor. Har mer och mer ångest för varje dag som går. Försöker prata med vänner men vännerna jag haft och pratat med är nu borta, ingen kontakt nå mer, Har såklart en jag berättar allt för. Men känns som att jag ska fukka upp den relationen också pga att jag mår dåligt och inte vill/orkar vara med vänner eller folk mer, som jag var förr.

Har börjat lyssna på Ångestpodden och ÄLSKAR verkligen deras avsnitt<33

Känner att det blev ett väldigt deep och rörigt inlägg men de är väll så jag känner just nu för det mesta,
Deep och rörigt :))

Vi hörs, Puss!

  • 4 Readers

Likes

Comments

Hallå! Hur har eran jul varit? Kan ärligt säga att jag har haft ångest över julen under hela julhelgen annars var det bra med familjen osv. Var med en kompis också 25 och det hjälpte mycket.

Nu har vi gäster hos oss och kommer typ ha det ända till skolan börja så får nu se hur jag kommet må.
Sen vet jag inte vad jag ska göra på nyår, knappast vara hemma iaf.

1.1.2017
Glömde avsluta inlägget, men min nyår var bra till en början, skulle sova i stan hos släktingar men när vi kollar 12 slagets raketer och allt va roligt och bra, vi är påväg hem och jag får en sån extrem ångest att jag ba ringen gråtandes till pappa och frågar om han har åkt hem ännu, han va hemma men kom och hämtade mig och vi åkte hem vid 3 på natten. Sov bra och såå va allt bra sen.


Vi hörs, Puss!

  • 4 Readers

Likes

Comments

Som ni sett så har jag skrivit att jaa jul är mys, jul är bäst osvosv
Men egentligen sitter jag här med extrem ångest över morgondagens julafton och hela julen. Har ingen aning varför, gillar nog inte julen egentligen såå mycket. Joo klart det är mysigt men ändå är det nånting som göra att jag får värsta ångesten..


Sen tänker jag även mycket på personer och barn som inte har en familj, inte får presenter, kanske föräldrarna dricker mycket alkohol på julen, även fast barnen är där, eller något annat. Jag tycker att vi som har det bra ska tänkta på dom som kanske inte har det lika bra som vi, de finns barn som inte vill fira jul, de finns barn som inte får julklappar för dem har dålig ekonomi, medan vissa får en massa dyra saker.
Jag tyckte årets julkalender "Selmas saga" var väldigt bra, även fast jag inte sett mer än sju avsnitt och sista. Men man såg verkligen att alla har inte tillräckligt med pengar och alla kan inte fira jul.

Något vi också behöver tänkta på är att det är inte presenterna som är viktigast. Det är gemenskapen, familjen, släkten. att man har roligt och njuter av den tid man har.
Sen som jag kanske ta tidigare att julen är inte allas favorit. Som jag höre att en youtuber sa att när du kommer tillbaka till skolan så ska man inte i fråga sina vänner vad dom fick i julklapp för det kanske sitter nån där som inte fick något. Eller så kan det vara så att alla andra fick väldigt dyra saker och den personen kanske inte fick något lika dyrt och då kanske hen inte vill säga det och ljuger istället.


Tyckte han berättade allt väldigt bra och tycker att ni ska gå in och lyssna.

Jag vill i alla fall önska er en riktigt god jul och tänk på era närmsta, var med dom och sprid kärlek under julen. Ingen ska behöva vara ensam.

Vi hörs puss

  • 4 Readers

Likes

Comments

Nu var det ju ett tag sen jag skrev och såg att jag hade skrivit att det snart är jul, då var det över en månad till julafton. Där märker man att jag har börjar inviga julen för läänge sen. Men NU kan man verkligen säga att det är snart jul. Känner verkligen att jag snackar om jul hela tiden.


Eftersom jag är "finsk" så tycker jag ni ska lyssna på den där finska julsånger, är nog en av dom finaste jag hört.

Vi hörs, Puss!

  • 4 Readers

Likes

Comments

Som jag skrev i rubriken så är det snart jul. Tycker tiden går läskigt snabbt men ändå är det ju kul. Personligen älskar jag julen, det är mysigt att umgås med familjen och släkten, äta gott, lyssna på jullåtar. Sen gillar jag själv att ge presenter. Men själv tycker jag inte det är presenterna som är huvudsaken utan familjen och det.

Vi hörs, Puss

  • 5 Readers

Likes

Comments