Det där mellan himmel & jord

Godmorgon på er fina människor!
När det här inlägget publiceras är jag fortfarande på jobbet. Igår blev jag utringd av bemanningen att komma ut och jobba natt.
Inte alls mig emot då en extrapeng alltid är välkommet!

Annars så har jag haft fullt upp med både det ena och det andra och inläggen har de senaste dagarna ekat tomt här inne. I min hjärna däremot har det varit fullt ös! Men det är bara att ladda om och snart välkomna ännu en ny vecka.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hugo 9-12 månader

Det slår aldrig fel. Så fort Hailie kikar på plattan så dras Hugo till den som om det vore en sockerbit för en geting. Så står han och kollar han också.. Någon sekund.. Innan långfingrarna har letat sig fram till skärmen och löper amok.

Så allt som oftast sätter hon sig där han inte når. För att få en stund i fred. Men han är lika glad för det. Vår alldeles egna lilla retsticka ♡

Likes

Comments

Inredning till vårt hem

Jag hittade ett motiv som jag fastnade för på någon hemsida. Lite sådär barnslig, lite design, lite hela min familj på något vis. Cirkusen! Så eftersom jag är ganska pysslig av mig så bestämde jag mig för att försöka måla av den.

Så med ett någorlunda lyckat resultat sitter den numera i vår hall!

Likes

Comments

Det där mellan himmel & jord

När man har jobbat på helgen och inte bara är hemma och är föräldraledig så får man ett sånt perspektiv på att det är en ny vecka i antågande. Så alltså, måndag..
Vad gör man? De flesta av er går säkert till jobbet, lämnar barnen på dagis, stressar hem till middag och mys. Jag får ha lugna veckor och kan jobba på helgerna. Helt bakvänt. Men det får vara så ett tag till, tills barnen har börjat på förskolan och jag kan börja jobba även på veckodagarna.

Så jag funderar på vad vi faktiskt ska ta och hitta på idag.
I helgen har det blivit en hel del utelek och båda barnen verkligen älskar det.
Men såklart har Hugo dragit på sig en förkylning.
Så öppet fönster, högläge, Airomir-medicinen & snorsug har varit min räddning inatt. Halleluja!
En promenad ska vi i alla fall hinna med och handla lite till middagen.

Likes

Comments

Det där mellan himmel & jord

Helgen har gått i rasande fart, vilket inte är så konstigt då jag jobbat nätter hela helgen. Man har bara hunnit hem för att sova och på en gång när man vaknar är det dags för middag och vips så ska barnen läggas!
Men det är skönt att få komma ut och jobba lite. Man uppskattar tiden med barnen på ett helt annat sätt då.
Barnen hade krånglat natten som var med Rickard så det blev en tidig kväll för dem idag, redan innan 18.30 sov dem båda!
Nu ska jag ta och avrunda helgen och krypa till sängs efter att ha kikat film med min bättre hälft.

Hoppas att ni alla har haft en bra helg! 💕

Likes

Comments

Filmer / Serier

Alltså jag avskyr dockor och förväntningarna att knappt kunna somna var helt med i mina beräkningar, men jag är besviken.. På riktigt! Hur kan det vara så att många skräckfilmer nu ska få in en demonliknande grej? Lite skrämsel var det såklart, men inte hårresande & inte läskig.
Men lite en sån här film som man måste se..

Likes

Comments

Det där mellan himmel & jord

Så var min jobbhelg avslutad och jag är nu helt färdiginskolad! I helgen har jag jobbat nätter så därför har det varit lite dåligt med uppdateringar.

I går på morgonen när jag slutat drog vi iväg till svärföräldrarna i Alby. Barnen fick leka en massa och jag sov några timmar i stugan. Välbehövliga timmar efter en jobbnatt. Under tiden så var barnen ner på en utflykt till sjön, grillade lite korv Och myste.

Efter en härlig dag tillsammans med kusiner så avslutades det med ett härligt bad & härliga frasvåfflor! Vi är så tacksamma att vi har familjen så nära ❤

Likes

Comments

Små utflykter är väldigt underskattade!
Oftast är det en hel apparat man ska dra igång och det ska både innebära bilfärder och kosta en del pengar.
Igår packade jag ihop massa gofika och begav mig till skogen med barnen.

Efter en mysig fikastund berättade Hailie att det fanns apor i skogen, så vi begav oss på apjakt!

Man måste vara tyst när man går på apjakt!

Likes

Comments