Idag är det söndag och det är jätte kalt och det regnar hela tiden. Så idag har jag typ bara suttit inne och kollat på tv och så har jag städat lite. Nu ska jag snart äta så vi hörs imorgon.
Puss A

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Just nu dricker jag mitt morgon te, jätte sent men jag vaknade inte förrän 11.00 typ. Jätte sent för att vara mig. Men men ibland är det okej att sova lite längre.
Puss A

Likes

Comments

Sorry att jag inte bloggade igår, vi åkte hem och allt var väldigt stressigt.
Iallafall på tisdagen och på onsdagen låg vi vid poolen på morgonen, efter det gick vi till stan och shoppade lite, utforskade andra sidan som vi inte hade varit på.
Dagarna gick väldigt snabbt där för på torsdagen var det dags att åka hem! Jätte tråkigt men ända okej. Vi gjorde inte så mycket den dagen eftersom vi skulle lämna hotellet kl.12,00 och bussen skulle hämta oss 16.30 så vi fick helt enkelt vänta. Bussturen tog 3 timmar och en halv timme. Väldigt långt tid. Men men sedan fick vi vänta lite till eftersom flyget skulle gå kl. 22.10 så det var bara att vänta. Men i hel het så var det en underbar resa som jag 110 % vill göra om.
Puss A

Likes

Comments

Nu sitter jag på pool kanten och tänkte skriv om några dagar till.
På söndagen hade vi inget planerat. Men vi åkte till en bazar i stan och kollade på saker. Det blev en del shopping den dagen! Sedan var vi vid havet.
Måndagen hade vi en sak planerad. Vi skulle nämligen på en båttur. Det var verkligen jätte roligt vi badade, hopade från 10 meter och även snorklade lite. Man såg väldigt fina saker.
Puss A

Likes

Comments

För det första förlåt för att jag inte har bloggat på länge nu, trodde jag skulle kunna blogga varje dag, men vi har bara wi-fi i lobbyn och där sitter vi sällan.
Tänkte nu berätta hur vi har det i Turkiet och vad vi har gjort m.m
Det är helt underbart här. Det är ungefär 40 grader på dagen och 25-28 grader på kvällen. Nu är det tisdag och det är våran femte dag. Vi kom på fredagen kl. 02.30 så då gjorde vi inget speciellt, men på dagen utforskade vi staden, vi kollade vad allt låg och sånt. Dagen efter alltså på lördagen åkte vi till en spa. Det var helt underbart, sååå skönt!
Jag tänkte att jag skrivet om dagarna i delar eller vad tycks?
Puss A

Likes

Comments

Nu sitter jag på Landvetter och ska åka om 30 minuter. Tagga!
Puss A

Likes

Comments

Nu är kl 16.00 och jag har precis ätit. Det blev Kina mat idag. Yam yam! Imorgon åker vi. Längtar sååå!
Puss A

Likes

Comments

Nu sitter jag och kollar på tv. Har typ inte gjort någonting idag. Jag har packat klart, förutom de som man packar sista dagen så som tandborste m.m men nu tror jag faktiskt jag ska ta en promenad.
Puss A

Likes

Comments

Idag vaknade jag cirka kl. 10.00 och om jag ska vara helt ärlig så har jag typ inte gjort någonting under dom här 3 timmarna snart. Tror jag ska börja packa nu och fixa lite.
Puss A

Likes

Comments

För det första skrev jag ett inlägg på morgonen men det kom inte upp. Men iallafall så har jag idag varit på Liseberg. Yey! Har inte varit där på typ 20 år känns det som. Det var väldigt kul, men jag vart väldigt illamående.... Typiskt. Sedan när man är på Liseberg så måste man ju spela. Denna gång spelade jag på M&M och jag vann! 2 kg M&M har man nu hemma som man ska äta upp.
Puss A

Likes

Comments