Header

Varför ska det bara vara på andras vilkor?
Varför ska man äta andras skit o bara titta på? Nej tack. Det finns annat nöje i livet. Pissar någon på mig, rätar jag på ryggen, har huvudet högt o går vidare. Ingen har rätten att försöka krypa sig in i mitt liv för att snoka, märka revir eller liknande. Märker det ganska tydligt, vem som vill vara en vän eller vem som vill ha hjälpen eller endast försöka förstöra något. Jag må va korkad, förlåta förlåta förlåta o acceptera vissa saker. Men någonstans går gränsen. Tillslut säger jag också ifrån. Jag är en jävligt godhjärtad människa o vill allas bästa. Men spelar du poker med mina känslor, så är du black jack sen. Inte mina problem, utan det blir dina. Jag tänker definitivt inte va på plats när problemen möter dig i dörren, en smäll på näsan o du upptäcker förhoppningsvis dina brister själv. Jag kan förlåta många brister o fel, för jag är definitvit inte fel fri jag heller. Men jag har lärt mig av den hårda vägen att kunna göra rätt för mig och rätta till de o de viktigaste STÅ FÖR DE. Vill bara ha de sagt, ta mig inte för givet, för förr eller senare hoppar de upp och biter dig i röven.

godnatt :*


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Helt sinnes!
Vi sitter där ute o rökar o snackar!!
Då kommer Ronny&Ragge på tal.
Haha!! Nu blir de att kolla på dem, med tårar i ögonen och magont!!! HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!
Likes

Comments

Whoppaaaaaaaaaaaaa!!!!
nyss hemkommen. helt mör i kroppen, ont överallt.. känns i kroppen kan man ju säga!!! haha! vill inte veta hur jag går och känner imorgon.. ;)

som sagt, börjar på något som heter fitcamp!! träning varje mån & onsd.
det är 100% attityd.. all in !!! jag ska kämpa och komma upp i mina mål som jag vill. Det är ändring som ska ske... jag är nöjd, o hoppas jag når de mål jag önskar! Hela grubben är kanon, peppar varandra och är glada hela tiden!!! Inga sura miner eller snea blickar!!! HELNÖJD!

High five!!!
KÄMPA KÄMPA KÄMPA!!!!


Likes

Comments

Nu blir det slut på allt sött.
Jag kan & jag ska.
Varit på information träff ikväll, fick ut väldigt mycket utav det. Gjorde en kropps scanning. Sen blir det infomöte med min ledare, om lite ändringar och vad som är bra för mig. Jag hoppas så klart på det bästa, o kommer gå all in för att de ska visa resultat. Det kommer säkerligen ta tid, o det får ta den tid det tar.
Jag gör det för mig själv, för att jag ska vara nöjd o må bra med mig själv. Inte för någon annan!

HEJA MIG!!! :D

Likes

Comments

Finner inte några ord på "människor" som drar sin barn ifrån omgivningen! Inte ens blod & band får komma nära. Hur förklarar du det för ditt barn?! Jag undrar många gånger vad som sägs, undrar också många gånger vad som sker just där?!
Många frågor, men inga svar!
I mig personligen skär det rakt in i hjärtat att se och höra. Att inte veta vad som förisigår på andra sidan? När ska man få veta? Vad är sant, vad är inte sant? Man försöker vända blad, har försökt så många ggr. Men finner inga svar eller liknande. Jag har undrat, jag har ställt frågor, jag har sett o haft tårar. Inte från en, utan från många! Ofta skadar det inte oss vuxna, vuxna människor kan hantera saker på ett annorlunda sätt. Men barn fungerar inte likadant. Dem förstår inte vad som händer, eller kommer hända! Inte småbarn, låt barn få vara barn! & inte hamna i obehagliga situationer.
Barn från 1-8 år, kan inte skilja på ironi, verklighet eller liknande. Du kan få ett barn till att säga precis vad du vill. Du kan styra ett barn med vad DU säger. Hur ofta säger ett barn inte efter en vuxen individ? Var tror ni barn hör allt ifrån, jo vuxna människor, syskon, på skolan ja, you name it! De snappar upp ord som ingen annan.
Att få höra o läsa olika saker, får mitt huvud att snurra. Vad vinner man med lögner?! Vad vinner man utav allt skit snack o hat? ABSOLUT INGENTING!!!

Ta vara på varandra, älska respektera och visa ödmjukhet.

/
tankspridd o skör.


Likes

Comments

Pigga barn, som busat hela morgonen som nu är utslagna o kollar Karlsson på taket!! :) Vi hade tänkt åka in till Malmö idag, men känner inte alls för det faktiskt. Så får hoppas det kommer fler gånger.
Som sagt, dagen har börjar bra. Men vissa saker kunden man varit utan. Förhoppningsvis är slutet snart nått.
Blir bara så förbannad och trött i huvudet.
Tack o lov så är jag ledig i helgen, skönt o få vara hemma lite!!! :)

Jag ska vara med familjen hela dagen, blir mys dag hela dagen!!! ♡
Är så tacksam för det d jag har i mitt liv.

Likes

Comments

Jag har mina, mina betyder dem som står mig närmst som jag håller hårt i! Deras sida lämnar jag aldrig. Jag kommer följa deras vägar oavsett vad. Vi kan tycka olika saker, men kastar aldrig skit på varandra. Vi håller hårt i varandra och skulle aldrig svika!! Kan alltid räkna med varandra!! ♡

Sen finns det dem som går en på nerverna, men är det värt den energi egentligen? Nej, det tycker jag nog inte. Men oavsett så äter vi inte skit. Vi kan ta mycket, höra massa. Men vet vad som är rätt och fel. Ingen stampar på oss, oavsett hur svårt och jobbigt det än är. När dem får svar på tal, då är det inte så häftigt längre. När dem blir stumma och inte får fram ett ord, vad händer då? Det äter upp dem inombords. Vilket dem är väldigt medvetna om. När en sten faller, så rasar hela berget till slut. Då finns det inte någon empati eller respekt kvar. Vilket luktat illa ett bra tag. Alla människor borde ha både empati och respekt i kroppen, men när dessa människor har grävt och grävt så försvinner det mesta! Då tar det slut, varför ska vi ge & handla? När de enda som lämnas tillbaks är lögner & svek. Tillslut stampar man till och säger ifrån, då får man inga svar och handlingen blir genast mycket svårare.

/

Likes

Comments

Nu när vintern börjar smyga sig in, känner man stor förändring. Mycket tankar, känslor men ändå massa kärlek. Det är en mörk "trist" tid om man säger så. Självfallet finns det mysiga dagar osv o man bara myser. Men det var under denna tiden min panik slog till. Så alltid i början på denna tiden, känns det. Idag hanterar jag det på ett helt annat sätt än vad jag gjorde då! Då jag inte förstod ett skit utav vad som skedde. Men de har blivit bättre med tiden.
tacksam för stöd och den trygghet jag fått <3

nu ska jag sova!!
sista jobbe dagen imorgon för denna veckan!!

godnatt!!! :)

Likes

Comments

Det finns stunder i livet som gör det lätt, det finns även stunder i livet som gärna gräver dig till botten. Ibland kommer frågan, "hur mycket ska man ta, innan det tar slut?" livet är inte en dans på roser. Den som påstår det, ljuger! Då har dem inte känt på det verkliga livet. Alla bär vi på ett bagage, på både gott o ont. Oavsett vad någon säger eller målar ut. Hur du än vrider och vänder på allt, så kommer sanningen fram tillslut. Spegla inte upp ditt liv, visa vem du är. Visa vad du känner, tycker och tänker. Men kämpa inte emot, tala till punkt. Hör åsikterna, ta det på allvar. Oavsett om det är något du vill höra, eller inte höra. Allt har en mening, är det inte så? Kasta inte bort en dyrbar tid i ditt liv, ta vara på den. Ta vara på tiden man får med sina nära och kära. Du vet aldrig vad som sker. Alla dagar ser olika ut, ingen är sig lik. I vissa bitar möjligtvis, men inte i allt. Lek inte att du är världens hjälte, du kan kanske hjälpa många men hur många hjälper dig när din ork är slut. Priotera vad som är bäst för situationen o för livet, inte vad som är bäst för stunden. Att inte kunna stå för sina val, brister och misstag säger en hel del. Alla gör vi fel någon gång i livet, gör misstag, har brister. Men skapar man konsikvenser, så får man göra rätt för sig igen om man vill ha en ärlig chans. Lägg inte över skulden på någon annan. Låt dig inte bäras av andras problem, låt inte heller andra bära på dina. Lev & Lär! Se dig själv aldrig som en förlorare, du är alltid en vinnare oavsett.

Likes

Comments

När någon person som ni älskar otroligt till er kommer med gråten i halsen? Tårarna kommer till slut fram. Du ser hur ont det gör, hur såret vräks upp. Det känns i hjärtat.

Du vet inte mer än att du kramar om så hårt du kan! Du tappar iprincip talförmågan helt. När dem svagaste känslor kommer fram, är det dem jobbigaste att hantera.

//

fundersam, känslofylld Anna!


Likes

Comments

Instagram@nilosmamma