Hur är det egentligen då? Jo tack rullar... typ. Jobbet går just nu bra, lyckas min omorganisation då kommer det bli wow och nåt jag kan vara sjukt stolt över. Har fått ta ett beslut kring min relation, jag bestämde i måndags (efter en aw med en kollega som bara skrek - tänk på sisterhood) att det fick vara slut, gjorde slut i tisdags, lunchade med samma kollega i onsdags, hon fick mig att inse och ändra igen... så länge vi jobbar ihop och jag inte har nån annan, då är det vi. Jahapp... vi sågs igår och det var sjukt mysigt. Han ger mig pirr, glädje och massa kärlek. Det jag vill ha. Tänker att jag kan ju ändå leta efter detta när jag träffar andra... eller så får det vara vi under de två åt jag har kvar på mitt kontrakt med mig själv kring jobbet.

Känner mig pepp som fasen inför framtiden och nu ska jag leva mitt liv! Ska läsa The golden year igen och så bara leva :D

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag läser en bok och måste skriva ner mina tankar som poppar upp när jag läser den. Vad vill jag? Det är ett frågetecken som funnits i flera år... vad vill jag? Nu har jag ändå lyckats måla upp en bild av en dröm, som jag egentligen berört redan i mitt liv men nu vill jag att det ska bli bra denna gång. Min dröm just nu...

Boende: ett hus vid havet, utsikt över hav och en hamn, stort och ljust, rymligt nog att ge alla barn eget utrymme. Huset ska ligga relativt centralt, Lidingö eller Djursholm. Hälften av året vill jag kunna spendera i ett varmt land och alltså ha ytterligare ett boende med pool.

Kärlek: en man som ger mig pirr varje gång jag tittar på honom, som är min vän och som ger mig kärlek

Barn: ge mina barn en bra och trygg uppväxt

Jobb: vill ha ett företag som äger fastigheter och som hyr ut lokaler till företag

Ekonomi: ekonomiskt fri

Vänner: vill ha härliga vänner

Jag: vill vara vältränad, yoga, golfLikes

Comments

Rör jag mig framåt?
Jo det är klart tiden går ju aldrig bakåt, men i övrigt vet jag inte... vill verkligen utveckla mig, träna och känna mig framgångsrik. Jag läser en bok Resultat och jag ska lista fyra saker som jag är riktigt bra på... kommer på en, jag tar snabba beslut... ibland. Eller jag kan ta snabba beslut. Känns som att jag under en längre tid varit väldigt vilse i vad jag vill och vad jag strävar efter. Jag kan såklart skapa snabba resultat när jag väl bestämt mig, tänker nu på bostaden. Den är såååå mysig och jag vill verkligen göra den ännu mysigare. Idag är det sol och det blåser lite, skönt. Jag har sprungit min intervall-träning Idag, har styrkan kvar att träna lite senare. Har skaffat en yoga-matta, blir skönare att träna då. Har kört yoga en dag, kan nog bli riktigt bra. Kollat lite 10 km lopp, kan vara kul att springa nåt i år eller 2018.

Alkohol som jag tjatat och gnällt om? Drack lite i fredags, ett glas vitt och två glas bubbel (låg procent). Har inget sug efter alkohol överhuvudtaget, även socker funkar fint. Hoppas verkligen att detta ger synliga resultat snart så jag håller fast vid denna livsstil. Så 5 av 6 dagar vita. Heja!

Kärlek? Haha, ja vad ska jag skriva? SMs sambo har tydligen frågat om vi har ett förhållande... efter det så har smsen nästan försvunnit utanför arbetstid, han går inte ut med hunden och ringer längre på kvällen. Han vill nog vara kvar? Men jag är egoistisk, jag har mitt mål och min önskan, innan 20/6 så vill jag att det förhållandet är slut och att han vill vara bara min. Vi får se hur det lyckas. Tydligen kunden pygmalions marmorstaty bli levande bara genom tanke.... så varför inte?

Jag vill komma i ordning i mitt hem, ordna upp lite kring hästar och ekonomi samt jobba på min relation till barnen innan jag släpper in nån ny, efter SM, om det nu inte hmmm blir nåt av med det.

Barnen har fotbollsträning i dag, ska vi åka eller ska vi ta nya tag i höst, när det förhoppningsvis finns mer tid och struktur i livet? Måste nog tidsättning mina projekt och målsättningar, om jag ska nå fram med nåt av det. Heja mig!

Likes

Comments

Ett tag sen sist, sitter nu på min baksida, har precis ätit en as-god lunch som min SM gjorde till middag i går. Ja vi ses ännu, till och från. Har dock bett honom hålla inne med onödiga kärleksförklaringar, orkar inte med det. Vi träffades som skrivet i går och det blir bättre och bättre sex för varje träff, hur är det möjligt?

Jag har även sprungit 3 km i dag, död typ, så jobbigt. Skulle testa mig själv, har lagt upp ett träningsprogram till mig själv. Borde ta lite mått och bilder. Är verkligen sugen att träna och bli stark, pallar inte gym så jag ska köra med egen kroppsvikt ett tag, får vi se hur det går. Ska intressera mig lite mer för maten med.

Lägger ner jakten på kärlek ett tag, har fortfarande önskan om att han jag vill ha blir ledig senast 20/6. Han är den enda jag vill ha... har försökt med andra, men det går inte. Kanske jag kan få andas på semestern, landa och kunna skjuta i från då?

Alkohol, vi börjar om... ingen alkohol i går. Nu vill jag klara mig, tänka på träning och få en stark snygg kropp. Kom igen nu. En minut i taget, ok?

Likes

Comments

Advokaträkning 46.000 kr... check. Suck.

I morgon Göteborg, SM ska med plötsligt. Fixat platser bredvid varandra på flyg... mys och hångel, sen hem till mig, mysa vidare. Sova över, romantisk middag, kärlek... var ska denna story sluta? Kär? Nä... eller? Vet inte, vill ha, men är rädd otroligt rädd... för typ allt. Har två andra dejter bokade denna vecka... alltså nu är man eftertraktad, haha.

Älskar mitt lilla mysiga hem, massor! Glad att jag lyckade köpa denna mysiga radhuslägenhet.

Jobbet ger mig stress och ångest, vill mycket, hinner inget... får uppdatera kring detta inom kort.

Likes

Comments

Hur har det gått med allt? Sådär vill jag väl påstå. Ångesten är här, jag dricker varje dag, suck. Jag sprang i fredags, bra jobbat! Har ätit helt ok, oxå bra! Mina tankar har virvlat runt, jag har lagt som önskan att min advokaträkning stannar vid 30.000 kr. Jag har även en önskan om att han gjort slut med henne innan 20/6. Han frågar om jag vill ha en relation? Oj har inte tänkt på det egentligen. Jag vill ju allt med honom, men är samtidigt livrädd att han ska se vem jag egentligen är. Han har det bra nu, vad får han med mig? Vet inte om jag vågar gå i land med detta. Jag har även en dejt på torsdag, en mycket intressant man. Lite spännande är allt, om det bara vore en aningen enklare.

Jag läser Rikaste mannen i Babylon, riktigt bra tips! Måste göra ett omtag med ekonomin oxå. Spara 10% av det som kommer in och köpa utdelningsaktier. Vill lösa min ekonomiska situation så jag kan leva på de övriga 90% det kan jag inte nu. Måste sälja några hästar, vilka? Får ta en ordentlig diskussion med BB om det här.

Träningen och mina målsättningar, går halvbra. Får återkomma om det.

Likes

Comments

Han kallade mig hans flickväns namn idag... jag orkar inte... har gjort slut, förklarat att jag inte orkar vara nummer två. Oj, ledsna gubbar och så vidare, men han håller kvar vid den äckliga och fula tanten? Hans val... inge mer nu. Måste ta mig vidare i mitt privatliv och detta verkar inte vara vägen.

Kunde inte hålla ut en månad..… gråten bränner bakom ögonlocken men jag är ändå nöjd, jag duger inte att vara nummer ett. Låt mig då vara ifred.

Fan ta alla män och människor, lämna mig ifred. Usch vad ledsen jag är....

Likes

Comments

Måste tillägga till dagen, jag har sprungit och gjorde det väldigt bra! Snabb som en vessla första 800 metrarna sen stumma ben, varmt ute och jävligt jobbigt. Sprang 2,4 km. Vill dock öka känslan som jag har första 800 metrarna. Tog till och med och sprang en extra backe.

I morgon, mage och armar.

Fan mina kärleksbekymmer dödar mig... ska jag bara avsluta? Vem blir glad då? Inte jag, inte han... men hans sambo och hans barn. Kanske han i det långa loppet? Hon verkar ju bra som tusan hans sambo och jag behöver hitta nån ledig... önska jag hade gått på dejt med MC - dra mig baklänges vilken snygg och framgångsrik kille. Men ge mig nåt annat om jag inte får denna.... snälla vill ha nån att älska, nån att vara trygg och kär med. Ge mig en man och glöm för fan inte att ge mig rätt känslor oxå.

Klockan går... måste väl sova oxå. Sov i solstolen tidigare i dag... skönt och varmt.

Nämen kör en vända på Tinder. Ses.

Likes

Comments

Jag har en önskan som just nu är starkare än allt annat... jag vill att mitt lån för fritidshuset försvinner från mig denna vecka. Innan fredag ska det vara löst från mig. Jag måste få börja leva igen... och det lånet hindrar mig. Jag vill läsa vidare i boken och lära mig mer, men jag har fallit tillbaka i ett destruktivt tänk. Jag dricker fortfarande i princip varje dag, men mycket mindre, som en normal människa. Jag vill dock dricka ännu mindre, vill bara vara hälsosam. Är hyfsat bra med maten och äter sunt tills det blir kväll... nu har jag både chipspåse och godispåse framme. Skönt att min kropp räddar mig om och om igen. Jag älskar min kropp!

Apropå kropp och sånt, jag träffade min älskade SM i dag och i tisdags, tisdagen var bra som vanligt. Han var på och verkligen märkbart upphetsad på kvällen, jag vet att han har svårt att komma mer än en gång, även om det är på morgonen vi kör. Men nu var han mjuk på morgonen.... hmm.... idag sågs vi och då var han mjuk liksom hela tiden. Blev så sjukt besviken, samtidigt verkar han vara mer som kär och helt fantastisk i övrigt. Vad händer? Är han inte lika hysteriskt upphetsad över mig och min kropp längre, trots att han säger det... eller har känslorna bytt form och han har de stora känslorna han påstår? Jag älskade honom igår kväll men nu blir jag osäker och har stängt av mina känslor, blir nästan störd över hans stora fina ord. Knäpp är jag, det vet jag. Kanske bättre ändå att hitta nån ledig som kan vara min... ändå drömmer jag om att få bära hans efternamn, va fan är det för fel på mig?

Ensam hemma ikväll, i morgon tandis och sen möte med SM i min säng... hans idé. Jag längtar efter hans kropp, men jag gruvar mig samtidigt för när han lämnar mig och nu... nu ligger han i en annan säng tillsammans med en annan tjej, pussar henne gonatt, kanske älskar... alltså nä jag vill inte detta. En månad får han på sig att göra slut med henne, annars lämnar jag honom. En månad kvar att snärja honom i mitt garn. Jobbar på.

Annars, har handlat på Ikea... får fan inte till möblerna, den ena höga bestå-skåpet ramlade när jag öppnade luckorna. Hjälp! Satte fast den med en skruv i en annan bestå, skulle behöva skruvdragare... kanske köpa till mig själv nu när jag ska uppgraderas till en ny siffra. Suck.... har ingen att fira med, shit nu bränner en tår bakom ögonlocket. Samtidigt har jag valt detta liv, att leva det isolerat på nåt vis, med en vriden kontakt till de få vänner jag har. Vad fan vill jag med livet egentligen? Vill jag leva? Är inte ett dugg rädd för att dö, kan dock tycka att det är onödigt att belasta mina barn med att jag själv avslutar mitt liv. Jag läste i en bok att jag är en typ som vill maximera livet, allt eller inget. Stämmer rätt bra på mig. Jag är allt eller inget i allt jag gör.

Likes

Comments

Länge sen igen... jag vet. Nu ligger jag och lyssnar på grannarna som kör partaj minst sagt. Jag är så kluven, min älskare eller vad han är... signalerar om en eventuell fel-rekrytering när det gäller flickvän. Jag älskar honom och vill ha honom i mitt liv mer än bara kollega och älskare.... jag vill att han är min, på natten och även annars, att hans hjärta klappar för bara mig. Jag vill att våra tomtebloss får spraka ut ordentligt och om de slocknar, låt det vara så. Snälla du som styr detta, pf, ge mig min man och jag ska älska honom till sista känslan. Jag önskar såååå starkt att han lämnar sin sambo inom en månad och att det är mig han vill ha. Jag vet att vi skulle älska att hänga mer än vi gör.

Wow vilket kärleksförklarande... han kommer i morgon, vill att han ska veta att jag älskar honom. Vågar jag?

Nomore Love, i morgon är jag mig själv igen, vill ha en relation och någon att älska, umgås med och resa med...vill älska, njuta och leva, nu är det en väntan och lögn.

Likes

Comments