Tycker begreppet "bete dig som en vuxen nu"
Har fått den meningen oftast när jag är orolig/rädd för något o vet att de används väldigt ofta till folk som beter sig "barnsligt" eller liknande.
Då undrar jag bara vad är att vara vuxen?
Jag tror själv inte de finns något som heter det.
Man växer ju i sig själv! O därav gör sina val i livet , sen att man utvecklar sig att kunna tex tänka lite mer långsiktigt eller kanske kan se konsekvenserna innan dom väl sker utvecklas med tiden oftast.
Men om man är orolig eller rädd för något är man barnslig då? Jag har nerver som inte alltid är lätt o leva med, o få då en kommentar att "bete dig som en vuxen nu" fick mig verkligen o fundera !? Va är en vuxen då? En som inte har några känslor? Att man alltid ska agera rätt (va man nu kan kalla rätt?)
Eller "du är vuxen nu du ska kunna göra detta"
Okej så är jag kanske känslomässigt rädd för något så ska jag på något sätt få bort den känslan för att jag är vuxen nu? Jag säger bara att jag känner mig otroligt barnslig! O tack o lov att man kan skämta om saker för de gör väldigt många stunder lättare! Min son tycker jag är rolig som kan leka med honom utan att ens tänka !
Och ja jag är vuxen nu i åldern! Men när jag blir ledsen eller som sagt rädd då blir jag gärna 5 år igen o pratar gärna med min mamma o ber henne om råd att hjälpa mig! Är bara så trött på uttrycket, känslor o växa upp har verkligen ingen mening me varandra !

Likes

Comments

Japp Nils är väldigt snorig o har feber till som tätt, har ögoninflammation . Inte kul! Vill bara att han ska vara frisk o allt ska flyta på ! :(
Så imorgon ska johan jobba halvdag o komma hem så jag hinner ta eftermiddagspasset i ladugården, blir inget dagis denna veckan!
Ska ringa vårdcentralen o kolla om han ev behöver in o få ögondroppar

Förövrigt så kom jag hem runt 19 idag o det blev att hem o göra mat! Blev en bit rådjur med vitlöksbröd! Gott!!

Imorgon ska jag o sambon försöka göra semlelängd också ! Får nog bli två eftersom jag inte gillar mandelmassa 😉

Likes

Comments

Usch ja denna dagen börja ju inte som jag ville !!
Allt börja bra med att vi gick upp , Nils fick sin morgonflaska , mamma kom (skulle ju passa Nils då det va stängningsdag) jag gick ut o starta bilen, starta en kaffe som vi skulle dricka snabbt, hämtar koppar o kaffe o häller upp de o va så jäkla törstig så tog två klunkar av fantan som stod framme! Sen minns jag inte så mycket mer än att jag fick så jäkla ont i bröstet o vaknar upp av mamma som har panik och en son som är jätte ledsen då han såg mig ramla ihop! Kände efter en liten stund efter att min läpp var sprucken och att jag hade ont i hakan eller ja i huvudet i huvudtaget.
Så enligt vårdcentralen så är de typ en nerv i halsen som blev "irriterad" när jag hastigt svepte dessa klunkar med dricka, så de högg i bröstet två gånger o sen fick jag inte luft .
Dom ville inte göra några prover så får verkligen hoppas det var en engångsföreteelse , har ju absolut inte lust o svimma av på jobbet bland alla kossor!
Kan bli rätt så farligt då.
Men har inte märkt av något efter så hoppas de inte kommer tillbaka!
Tack gode gud för att mamma var här!
Tog hand om Nils o ringde även min chef o informera honom o sen fick jag vila en stund!

Nu ska jag skicka in bröden i ugnen o invänta att sambon kommer in så vi kan äta semlor o se på farmen!

Likes

Comments

Vi har de så varmt i huset att de är omöjligt att sova! Johan elda med ved i panna istället för att köra olja , så det är äckligt varmt o jag är helt klarvaken men måste verkligen sova eftersom jag typ ska upp snart! Det värsta utav allt är att jag börjar bli en aning hungrig .... Går jag upp o äter kommer jag aldrig kunna somna! Hmm tål att tänkas på .... Vet en som kommer vara helt slut imorgon hehe

Likes

Comments

Skönt att snart starta en ny vecka!
Stängningsdag på dagis imorgon så blir att min älskade mamma passar Nils så jag får jobba lite !

Så är det stallet imorgon ! Tänkte Nils skulle få vara med o gå med hatte ! Han är ju väldigt skeptisk till djur som är stora men hatte är ju ungefär som en hund så vem vet 😜 haha

Imorgon blir de att baka lite bröd också o lagra upp mer i frysen!
Så hoppas jag det blir fint väder denna veckan så vi kan vara ute o greja lite!

Har lite tankar kring att göra ett eget hörnskafferi i köket också! Ska se om tankar blir verklighet!

Likes

Comments

Fick lite tid innan jobbet att fota dessa härliga djur! Kan inte tröttna på dessa varelser! Här är lite bilder som jag tagit med mobilen på kameran om ni undrar varför de ser konstigt ut!!

Och ni som känner till Bella ser väl vem de är? 😉 hon som spexar till sig hihi !
En av mina favoriter är 1061!

Likes

Comments

Drar mig för att kasta ut julen! Men ska bli ändå hyfsat gott ändå ! Blir nog nästa helgs uppgift!
Igår så va jag hos Caroline o tog en snabbfika innan jobbet!
Börja lite tidigare igår så bar vi in balar (spån)
O kasta in lite halm! Måste säga att jag o josse är höjdare på teckenspråk ! Haha! Förövrigt gick passet väldigt bra! Drog hem o gosa in mig i filten ! Kallt är ju bara förnamnet ! Bäddade även in en söt liten kalv på jobbet med en fleecefilt ! Gosigt :)

Nu sitter jag o väntar på att kaffet ska bli klart så man kan dra igång morgonen 😊

Likes

Comments

2017 börjar me att snart slänga i en plåt med bröd som vart på jäsning under natten! Har hunnit baka rätt så mycket med min nya maskin 😅
Rätt mycket skönare att dra igång något som inte låter som en tröska.!
Den går som en klocka

Igår så jobba jag EM o det gick bra!! Gick o önska kossorna ett gott nytt år! O hade Go musik ifrån P4 tror jag chefen fick på haha! Så det va skoj!

Sen åkte jag hem o johan hade dukat fram hummer o diverse gott inför nyårsmiddagen 😊
Spela Bingolotto ! O sen lite raketer, hundarna va lugna men Nils gilla de inte så vi gick in :)

Nu ser jag fram emot ett nytt bra år

Likes

Comments

Ja 2016 har varit ett bra år! Från att vara nervös för att hitta tillbaka till något jobb o nervös för Nils start på dagis till att hittat absolut bästa arbetsplatsen som jag trivs så otroligt bra på , underbara människor omkring jobbet o allt! Kunde inte önskat mig ett bättre jobb efter mammaledigheten! O Nils dagis är otroligt bra o allt har gått över förväntan! Så allt jag var så rädd för blev så himla bra!
Och jag tror o hoppas 2017 blir lika bra! 😊

Likes

Comments

Vart en helt ok dag! Jobbade morgon så va uppe före tuppen imorse! Allt gick bra på jobbet ! Sen åkte vi till Johans mormor o fick Go mat o blev en bra pratstund ! Skönt i välbehövligt !
Nu sover Nils o jag beställde precis en highlighter set ifrån lyko!
God kväll

Likes

Comments