Nyss vart o inhandlat tapeter till en mellangång mellan köket o vardagsrummet! Rätt nöjd! Nu ska bara golvet slipas klart o sen blir det antagligen klickgolv så blir jag väldigt nöjd iallafall ! Skönt att få bort panelen , är typ panel i varje rum hehe!
Ska få in en ny skänk i köket också idag! Perfekto!
Fick även in en ny begagnad spis igår! Så nu börjar allt falla på plats 😀hehe

Likes

Comments

Usch idag är ingen bra dag, kroppen värker efter igår och så har jag huvudvärk på detta! Så blä !
Var på gymmet igår och det var väldigt roligt! Speciellt när Veronika va med o lille sovande Affe 😀
Idag som sagt mår jag skit, ingen ork alls!
Inte rört mig så långt ifrån soffan 😂
Jaja! Kanske lite träning imorgon då 😜

Likes

Comments

God förmiddag !
Nu har jag funderat mycket på hur jag ska lägga upp allting för att få de att funka! Beställt gymkortet o väntar på de! Sen kollar runt på kost o diverse
Nu känner jag redan hur balansen i mitt tänkande börjar stabilisera sig!
Underbart! Som sagt lets Go!

Likes

Comments

Nu blir det stopp med all inre stress, jag orkar helt enkelt inte. Tänker ta en sak i taget o blir inte allt gjort så blir de inte de!
Ska börja ta tag i allt nu då jag är på gränsen att nå botten, tur att jag hann upptäcka det innan det va försent!!

Ligger tillfälligt sjuk med mitt lilla hjärta som också är sjuk! Men har iallafall hunnit tänkt ut lite som ska tas tag i nu.
Jag har jämt mått dåligt över min vikt, efter Nils o amning o sånt blev det inte bättre, har suttit o beklagat mig men inte tagit tag i de! Så nu har jag beställt ett gymkort o när jag blir frisk så ska det börjas träna ! För det är det jag behöver, orkar inte må såhär mer!

Ska börja acceptera att vi har ett hus som är under en långtidsrenovering, inte må dåligt över hur det ser ut utan se det som faktiskt blir gjort.

Följfölja saker som jag påbörjar .
Börja ta tag i mitt sociala liv o börja träffa människor o inse att det finns tid för de! Det är för jag prioriterar mycket som jag tycker måste bli gjort, men det borde väl finnas tid för en kopp kaffe någon gång i veckan?
Börja planera vecka för vecka vad som ska göras så jag slipper stå som en jäkla virrhöna o varken vet in eller ut!

Nu ska detta gå! Vill inte se tillbaka när jag blir äldre att jag stressa mig igenom livet o missat allt det bra!!!

Likes

Comments

Äntligen fredag ! Som jag längtat, imorgon blir det att äta mycket gott antagligen här hemma! Känns som om jag o sambon aldrig hinner ses innan det är dags o sova,
Nu imorgon är de fullspäckat med grejer! Oavsett ska de bli skönt att få ändå ta de lugnt o få röjt lite här hemma!

Idag har jag vart o firat Bellabus ! Kul 😅😀
Efter de så fick jag åka till dagis o hämta Nils då han va hängig, hem o vänta på johan o iväg igen till jobbet!

När jag kom hem hade johan gjort jättegod mat! Väldigt uppskattat då jag råka slarva med maten på dagen så var rätt hungrig när jag kom hem hehe

Nils måla en så söt teckning också ❤️

Likes

Comments

Sitter o tar mig en kopp ! Blir en hektisk dag idag, innebär en massa städning o greja med allmänt o få iordning!
Har gjort skumrutor som ska göras iordning och lite så men först ska jag avnjuta mitt kaffe!

Likes

Comments

Tycker begreppet "bete dig som en vuxen nu"
Har fått den meningen oftast när jag är orolig/rädd för något o vet att de används väldigt ofta till folk som beter sig "barnsligt" eller liknande.
Då undrar jag bara vad är att vara vuxen?
Jag tror själv inte de finns något som heter det.
Man växer ju i sig själv! O därav gör sina val i livet , sen att man utvecklar sig att kunna tex tänka lite mer långsiktigt eller kanske kan se konsekvenserna innan dom väl sker utvecklas med tiden oftast.
Men om man är orolig eller rädd för något är man barnslig då? Jag har nerver som inte alltid är lätt o leva med, o få då en kommentar att "bete dig som en vuxen nu" fick mig verkligen o fundera !? Va är en vuxen då? En som inte har några känslor? Att man alltid ska agera rätt (va man nu kan kalla rätt?)
Eller "du är vuxen nu du ska kunna göra detta"
Okej så är jag kanske känslomässigt rädd för något så ska jag på något sätt få bort den känslan för att jag är vuxen nu? Jag säger bara att jag känner mig otroligt barnslig! O tack o lov att man kan skämta om saker för de gör väldigt många stunder lättare! Min son tycker jag är rolig som kan leka med honom utan att ens tänka !
Och ja jag är vuxen nu i åldern! Men när jag blir ledsen eller som sagt rädd då blir jag gärna 5 år igen o pratar gärna med min mamma o ber henne om råd att hjälpa mig! Är bara så trött på uttrycket, känslor o växa upp har verkligen ingen mening me varandra !

Likes

Comments

Japp Nils är väldigt snorig o har feber till som tätt, har ögoninflammation . Inte kul! Vill bara att han ska vara frisk o allt ska flyta på ! :(
Så imorgon ska johan jobba halvdag o komma hem så jag hinner ta eftermiddagspasset i ladugården, blir inget dagis denna veckan!
Ska ringa vårdcentralen o kolla om han ev behöver in o få ögondroppar

Förövrigt så kom jag hem runt 19 idag o det blev att hem o göra mat! Blev en bit rådjur med vitlöksbröd! Gott!!

Imorgon ska jag o sambon försöka göra semlelängd också ! Får nog bli två eftersom jag inte gillar mandelmassa 😉

Likes

Comments

Usch ja denna dagen börja ju inte som jag ville !!
Allt börja bra med att vi gick upp , Nils fick sin morgonflaska , mamma kom (skulle ju passa Nils då det va stängningsdag) jag gick ut o starta bilen, starta en kaffe som vi skulle dricka snabbt, hämtar koppar o kaffe o häller upp de o va så jäkla törstig så tog två klunkar av fantan som stod framme! Sen minns jag inte så mycket mer än att jag fick så jäkla ont i bröstet o vaknar upp av mamma som har panik och en son som är jätte ledsen då han såg mig ramla ihop! Kände efter en liten stund efter att min läpp var sprucken och att jag hade ont i hakan eller ja i huvudet i huvudtaget.
Så enligt vårdcentralen så är de typ en nerv i halsen som blev "irriterad" när jag hastigt svepte dessa klunkar med dricka, så de högg i bröstet två gånger o sen fick jag inte luft .
Dom ville inte göra några prover så får verkligen hoppas det var en engångsföreteelse , har ju absolut inte lust o svimma av på jobbet bland alla kossor!
Kan bli rätt så farligt då.
Men har inte märkt av något efter så hoppas de inte kommer tillbaka!
Tack gode gud för att mamma var här!
Tog hand om Nils o ringde även min chef o informera honom o sen fick jag vila en stund!

Nu ska jag skicka in bröden i ugnen o invänta att sambon kommer in så vi kan äta semlor o se på farmen!

Likes

Comments

Vi har de så varmt i huset att de är omöjligt att sova! Johan elda med ved i panna istället för att köra olja , så det är äckligt varmt o jag är helt klarvaken men måste verkligen sova eftersom jag typ ska upp snart! Det värsta utav allt är att jag börjar bli en aning hungrig .... Går jag upp o äter kommer jag aldrig kunna somna! Hmm tål att tänkas på .... Vet en som kommer vara helt slut imorgon hehe

Likes

Comments