Haha jag har märkt att jag är lite ombytlig med mina intressen eller hobbys
Var helt insnöad i sy ett tag o efter det kom det att baka och nu är det o så o plantera!
Det kommer lite i vågor och hinner verkligen inte med o göra allt men tänkte försöka mig på några limpor bröd ikväll , har fått planterat idag iaf, pumpa, gurka, purjolök,rödlök,spenat och dill och luktärt o sommarmalvan är i ett glas vatten o väntar på att sättas typ imorgon eller något! Måste försöka tänka om de är något mer jag vill ha ... Hmmm

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Som rubriken lyder så är de de jag gör!
Är lagom trött idag men ändå laddad inför att jobba! En dag ledig gjorde susen :D
Bävar inför påskvädret! Rädd att de kommer slita tag i min älskade tunnel 😩 usch!!!! Håller alla tummarna!
Igår sådde jag morötter och plocksallad, ska även förolda kål! O så tycker jag de kan bli lite varmare för mina tomater o squash vill uuuut

Likes

Comments

Stress är ett faktum i dagens läge! Jag börjar tyvärr mer o mer förstå folk som lider av sina stressiga liv. Jag hade verkligen velat haft mer timmar på dygnet. Man vill så mycket men de blir så lite! Hade kunnat skriva ett A4 fullt me idéer o tankar va som ska göras med huset&tomten, man ska vara social med vänner o behålla banden till dom, hinna ge så mycket kärlek som möjligt till vårt barn o djuren! Nä de är fasiken inte lätt o få till det hela tiden. Har märkt att jag glömmer allt mer så har börjat nu att skriva upp saker på telefonen som påminnelser bara för min hjärna är proppfull.
Tänk den dagen då man kan luta sig tillbaka o bara känna lugn! O JA jag vet att pensionen inte är mycket men pengar är Verkligen inte allt

Likes

Comments

Godkväll! Jobbade förmiddag idag o efter de så stack jag en sväng till jennifer o tjata lite ! Sen bad mamma mig att sätta på kaffe åt henne, morfar o mormor så tog vi en god fika!

Idag har jag inte grejat med tunneln i huvudtaget, behöver få lite paus hehe! Va i stallet förut o greja lite också! Trevligt nu när de inte är kolsvart!

Beställt skor, glasögon, nallebjörn (till Nils)o en prynads låda (till mig)
Bilder kommer när de är hemma 😀

Likes

Comments

Ja jag trodde att denna veckan skulle vara ruggigt bra väder! Men va är detta?! Storm!!!!
Tur jag inte satte på plasten på tunneln! Blir så himla depp av detta vädret! Vet inte riktigt varför moderjord gör såhär !
Hur som så har jag iallafall jobbat idag! Gick bra, väldigt mycket kalvar o det är väldigt kul me nytt liv :) Nils va hos sin mormor idag o va där medans jag jobba så var o hämta han förut! Så efter de har vi ätit varma mackor o sen tog vi lite persika halvor o grädde! Han Grisa ju rätt bra så blev en dusch för oss efteråt haha! Jag lukta ju ko så de va la lika bra haha

Hade!

Likes

Comments

Peppar peppar så tror jag att magsjukan har gett sig av härifrån !!
Min mage är inte helt bra än då de gör ont efter jag ätit men kan bero på att jag nästan inte ätit något på två dagar, så antar att jag får försöka vidga min mage sakta så ska de nog gå bra! Äta lite o ofta me andra ord!
Har idag ringt runt o kollat med olika företag då jag vill få tag i rörisolering till min odlingstunnel! Ingen hade så mycket på lager så får vänta tills nästa vecka ! Men men den som väntar på något gott som man brukar säga!
Tomatplantorna o även ruccolan har fått flytta ut från drivväxthuset till en hylla jag gjort iordning så de blir lite mer luftigt! Tanken är väl att tunneln snart ska upp o att dom ska flyttas dit inom en snar framtid !
Men fick bli en snabb lösning !
Squashen börjar ta sig bra med! Väntar på chilin ska komma upp!
Får säga att så o odla saker är en fröjd för själen att se något växa o bli något så otroligt gott o samtidigt känna att man gjort de på egen hand är oslagbar !
Förstår att mandelmanns har en harmonisk inställning till livet ! Hehe

Nu ska jag vila lite o kolla på tvn en stund, hoppas att alla mina krafter är tillbaka på måndag 😀

Likes

Comments

Usch nej idag är det verkligen inte min dag, Nils är sjuk o jag är trött i kropp o själ o har nästan varit i soffan hela dagen.... Nu sover hjärtat äntligen .... O jag snart med! Blir o dra till stallet sen o få lite sinnesfrid!
Idag ska jag bara ta det lugnt! O inget mer pratande i tele eller något sånt bara va liksom ! Känns som jag behöver de!! De enda som piggar upp är att veta att vår växtodlingstunnel kommer i veckan ! Underbart

Likes

Comments

Nyss vart o inhandlat tapeter till en mellangång mellan köket o vardagsrummet! Rätt nöjd! Nu ska bara golvet slipas klart o sen blir det antagligen klickgolv så blir jag väldigt nöjd iallafall ! Skönt att få bort panelen , är typ panel i varje rum hehe!
Ska få in en ny skänk i köket också idag! Perfekto!
Fick även in en ny begagnad spis igår! Så nu börjar allt falla på plats 😀hehe

Likes

Comments

Usch idag är ingen bra dag, kroppen värker efter igår och så har jag huvudvärk på detta! Så blä !
Var på gymmet igår och det var väldigt roligt! Speciellt när Veronika va med o lille sovande Affe 😀
Idag som sagt mår jag skit, ingen ork alls!
Inte rört mig så långt ifrån soffan 😂
Jaja! Kanske lite träning imorgon då 😜

Likes

Comments

God förmiddag !
Nu har jag funderat mycket på hur jag ska lägga upp allting för att få de att funka! Beställt gymkortet o väntar på de! Sen kollar runt på kost o diverse
Nu känner jag redan hur balansen i mitt tänkande börjar stabilisera sig!
Underbart! Som sagt lets Go!

Likes

Comments