Ja jag trodde att denna veckan skulle vara ruggigt bra väder! Men va är detta?! Storm!!!!
Tur jag inte satte på plasten på tunneln! Blir så himla depp av detta vädret! Vet inte riktigt varför moderjord gör såhär !
Hur som så har jag iallafall jobbat idag! Gick bra, väldigt mycket kalvar o det är väldigt kul me nytt liv :) Nils va hos sin mormor idag o va där medans jag jobba så var o hämta han förut! Så efter de har vi ätit varma mackor o sen tog vi lite persika halvor o grädde! Han Grisa ju rätt bra så blev en dusch för oss efteråt haha! Jag lukta ju ko så de va la lika bra haha

Hade!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Peppar peppar så tror jag att magsjukan har gett sig av härifrån !!
Min mage är inte helt bra än då de gör ont efter jag ätit men kan bero på att jag nästan inte ätit något på två dagar, så antar att jag får försöka vidga min mage sakta så ska de nog gå bra! Äta lite o ofta me andra ord!
Har idag ringt runt o kollat med olika företag då jag vill få tag i rörisolering till min odlingstunnel! Ingen hade så mycket på lager så får vänta tills nästa vecka ! Men men den som väntar på något gott som man brukar säga!
Tomatplantorna o även ruccolan har fått flytta ut från drivväxthuset till en hylla jag gjort iordning så de blir lite mer luftigt! Tanken är väl att tunneln snart ska upp o att dom ska flyttas dit inom en snar framtid !
Men fick bli en snabb lösning !
Squashen börjar ta sig bra med! Väntar på chilin ska komma upp!
Får säga att så o odla saker är en fröjd för själen att se något växa o bli något så otroligt gott o samtidigt känna att man gjort de på egen hand är oslagbar !
Förstår att mandelmanns har en harmonisk inställning till livet ! Hehe

Nu ska jag vila lite o kolla på tvn en stund, hoppas att alla mina krafter är tillbaka på måndag 😀

Likes

Comments

Usch nej idag är det verkligen inte min dag, Nils är sjuk o jag är trött i kropp o själ o har nästan varit i soffan hela dagen.... Nu sover hjärtat äntligen .... O jag snart med! Blir o dra till stallet sen o få lite sinnesfrid!
Idag ska jag bara ta det lugnt! O inget mer pratande i tele eller något sånt bara va liksom ! Känns som jag behöver de!! De enda som piggar upp är att veta att vår växtodlingstunnel kommer i veckan ! Underbart

Likes

Comments

Nyss vart o inhandlat tapeter till en mellangång mellan köket o vardagsrummet! Rätt nöjd! Nu ska bara golvet slipas klart o sen blir det antagligen klickgolv så blir jag väldigt nöjd iallafall ! Skönt att få bort panelen , är typ panel i varje rum hehe!
Ska få in en ny skänk i köket också idag! Perfekto!
Fick även in en ny begagnad spis igår! Så nu börjar allt falla på plats 😀hehe

Likes

Comments

Usch idag är ingen bra dag, kroppen värker efter igår och så har jag huvudvärk på detta! Så blä !
Var på gymmet igår och det var väldigt roligt! Speciellt när Veronika va med o lille sovande Affe 😀
Idag som sagt mår jag skit, ingen ork alls!
Inte rört mig så långt ifrån soffan 😂
Jaja! Kanske lite träning imorgon då 😜

Likes

Comments

God förmiddag !
Nu har jag funderat mycket på hur jag ska lägga upp allting för att få de att funka! Beställt gymkortet o väntar på de! Sen kollar runt på kost o diverse
Nu känner jag redan hur balansen i mitt tänkande börjar stabilisera sig!
Underbart! Som sagt lets Go!

Likes

Comments

Nu blir det stopp med all inre stress, jag orkar helt enkelt inte. Tänker ta en sak i taget o blir inte allt gjort så blir de inte de!
Ska börja ta tag i allt nu då jag är på gränsen att nå botten, tur att jag hann upptäcka det innan det va försent!!

Ligger tillfälligt sjuk med mitt lilla hjärta som också är sjuk! Men har iallafall hunnit tänkt ut lite som ska tas tag i nu.
Jag har jämt mått dåligt över min vikt, efter Nils o amning o sånt blev det inte bättre, har suttit o beklagat mig men inte tagit tag i de! Så nu har jag beställt ett gymkort o när jag blir frisk så ska det börjas träna ! För det är det jag behöver, orkar inte må såhär mer!

Ska börja acceptera att vi har ett hus som är under en långtidsrenovering, inte må dåligt över hur det ser ut utan se det som faktiskt blir gjort.

Följfölja saker som jag påbörjar .
Börja ta tag i mitt sociala liv o börja träffa människor o inse att det finns tid för de! Det är för jag prioriterar mycket som jag tycker måste bli gjort, men det borde väl finnas tid för en kopp kaffe någon gång i veckan?
Börja planera vecka för vecka vad som ska göras så jag slipper stå som en jäkla virrhöna o varken vet in eller ut!

Nu ska detta gå! Vill inte se tillbaka när jag blir äldre att jag stressa mig igenom livet o missat allt det bra!!!

Likes

Comments

Äntligen fredag ! Som jag längtat, imorgon blir det att äta mycket gott antagligen här hemma! Känns som om jag o sambon aldrig hinner ses innan det är dags o sova,
Nu imorgon är de fullspäckat med grejer! Oavsett ska de bli skönt att få ändå ta de lugnt o få röjt lite här hemma!

Idag har jag vart o firat Bellabus ! Kul 😅😀
Efter de så fick jag åka till dagis o hämta Nils då han va hängig, hem o vänta på johan o iväg igen till jobbet!

När jag kom hem hade johan gjort jättegod mat! Väldigt uppskattat då jag råka slarva med maten på dagen så var rätt hungrig när jag kom hem hehe

Nils måla en så söt teckning också ❤️

Likes

Comments

Sitter o tar mig en kopp ! Blir en hektisk dag idag, innebär en massa städning o greja med allmänt o få iordning!
Har gjort skumrutor som ska göras iordning och lite så men först ska jag avnjuta mitt kaffe!

Likes

Comments

Tycker begreppet "bete dig som en vuxen nu"
Har fått den meningen oftast när jag är orolig/rädd för något o vet att de används väldigt ofta till folk som beter sig "barnsligt" eller liknande.
Då undrar jag bara vad är att vara vuxen?
Jag tror själv inte de finns något som heter det.
Man växer ju i sig själv! O därav gör sina val i livet , sen att man utvecklar sig att kunna tex tänka lite mer långsiktigt eller kanske kan se konsekvenserna innan dom väl sker utvecklas med tiden oftast.
Men om man är orolig eller rädd för något är man barnslig då? Jag har nerver som inte alltid är lätt o leva med, o få då en kommentar att "bete dig som en vuxen nu" fick mig verkligen o fundera !? Va är en vuxen då? En som inte har några känslor? Att man alltid ska agera rätt (va man nu kan kalla rätt?)
Eller "du är vuxen nu du ska kunna göra detta"
Okej så är jag kanske känslomässigt rädd för något så ska jag på något sätt få bort den känslan för att jag är vuxen nu? Jag säger bara att jag känner mig otroligt barnslig! O tack o lov att man kan skämta om saker för de gör väldigt många stunder lättare! Min son tycker jag är rolig som kan leka med honom utan att ens tänka !
Och ja jag är vuxen nu i åldern! Men när jag blir ledsen eller som sagt rädd då blir jag gärna 5 år igen o pratar gärna med min mamma o ber henne om råd att hjälpa mig! Är bara så trött på uttrycket, känslor o växa upp har verkligen ingen mening me varandra !

Likes

Comments