Kommer upp o då ligger johan o är utmattad o har huvudvärk o känner sig allmänt dålig..... Värsta sjukstugan här känner jag!
Än så länge PEPPAR PEPPAR, så känner inte jag något....
Orkar verkligen inte bli sjuk nu....

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag blev ingenting av förra inlägget, inget som planerat men de är väl så o ha barn!
Imorse så spydde Nils så fick avboka besiktningen o även ringa till jobbet o säga att jag vabbar idag,
Vet inte riktigt om det är magsjuka eftersom de bara var på morgonen 2 gånger sen har han ätit som vanligt osv, sist han hade de i vintras var det rätt så mycket värre.. Men alltid bäst o va på den säkra sidan
Nils har varit precis som vanligt annars så vette tusan!
Har iallafall planerat lite idag, gick även ut i tunneln o plocka lite sallad till middagen ! Riktigt mysigt o gå ut så! Känns så riktigt eller va man säger... Väntar bara tills alla tomater kommer, snart är de dags för spenaten o skördas, soppa blir de av de! Mmmm så gott

Imorgon är johan ledig men inte jag! Så blir nog att åka o fiska lite imorgon på förmiddagen , de är väl första metarendagen !

Förövrigt vart helt ok dag, imorgon blir det att rensa resterande av rabatten, man har ju aldrig tråkigt i en rabatt iaf haha!

Och är så nöjd över dessa ! 6 st för 79:- på granngården 👍🏻

Likes

Comments

Usch det senaste har allt bara gått runt!! Så bli inte förvånade ifall jag är snurrigare än vanligt! Min vardag är rätt hektiskt !! Uppe med tuppen nu.... Försöker få dygnet att få mer timmar haha! Nä men ! Det är så mycket o göra hela tiden o man ska försöka pussla ihop allt med tider o diverse , blir ju helt slut!
Men igår åkte iallafall hatte till ett ställe där han ska få vara ett tag nu iaf! Var där en sväng imorgon o det verkade jätte bra!! Han verkade jätte nöjd med att ha två fina ston bakom sig !! Haha den hästen alltså!


Idag ska bilen in på besiktning , våran nuvarande damm ska bli ett jordgubbsland istället
Ska göra schema inför juni med jobbet o så kommer semin så blir att åka dit tidigare :)

Själva stressen har väl inte o göra med jobbet utan allt som ska hinnas med före o efter!

Likes

Comments

Har precis varit ute med hundarna efter att dom "prata sig till de" 😉
Medger att jag är rätt så trött ! Men är ledig imorgon så blir att ta det lugnt, ladda inför helgens jobb .
Tänk har snart varit på jobbet ett år! I mitten på juni förra året börja jag några timmar hit o dit, det bästa jag har gjort hittills när det gäller jobb!

Och nu är verkligen sommarn här! Underbart, synd bara att vi hoppa från vinter till sommar!! Finns ju inget bättre än höst väder
Johan klippte gräset igår så senare idag blir det att samla ihop att gräs o ta till växterna , jord ska köpas o så blir det att plantera ut dom sista växterna.
O så ska jag o Nils till hatte!! Får se om Nils vågar sig på o sitta upp hehe

Nä nu får jag försöka o sova
Godnatt

Likes

Comments

Fy fasiken ! Mitt ansikte gör uppror! Smörjer mig för jag tror att de är för jag vart torr i ansiktet men jag tror bannemej inte att de är så 😓 har aldrig haft problem med min hy! Fan ock

Likes

Comments

Godmorgon på er! Hundarna väckte mig runt 04:45 så det var bara o gå upp, nu kan jag inte sova så sitter här o kollar på Nyhetsmorgon ... Idag är det fredag vilket innebär att det snart är helg! Härligt!
Har lite grejer att göra i helgen !
Har förövrigt problem! Måste hitta några fina blommor att ha utanför trappan.... Funderar på årets pelargon , (bild lånad från Google)

Men jag vet inte ! Den är ju riktigt fin alltså men har svårt och bestämma mig ! :)

Likes

Comments

Haha jag har märkt att jag är lite ombytlig med mina intressen eller hobbys
Var helt insnöad i sy ett tag o efter det kom det att baka och nu är det o så o plantera!
Det kommer lite i vågor och hinner verkligen inte med o göra allt men tänkte försöka mig på några limpor bröd ikväll , har fått planterat idag iaf, pumpa, gurka, purjolök,rödlök,spenat och dill och luktärt o sommarmalvan är i ett glas vatten o väntar på att sättas typ imorgon eller något! Måste försöka tänka om de är något mer jag vill ha ... Hmmm

Likes

Comments

Som rubriken lyder så är de de jag gör!
Är lagom trött idag men ändå laddad inför att jobba! En dag ledig gjorde susen :D
Bävar inför påskvädret! Rädd att de kommer slita tag i min älskade tunnel 😩 usch!!!! Håller alla tummarna!
Igår sådde jag morötter och plocksallad, ska även förolda kål! O så tycker jag de kan bli lite varmare för mina tomater o squash vill uuuut

Likes

Comments

Stress är ett faktum i dagens läge! Jag börjar tyvärr mer o mer förstå folk som lider av sina stressiga liv. Jag hade verkligen velat haft mer timmar på dygnet. Man vill så mycket men de blir så lite! Hade kunnat skriva ett A4 fullt me idéer o tankar va som ska göras med huset&tomten, man ska vara social med vänner o behålla banden till dom, hinna ge så mycket kärlek som möjligt till vårt barn o djuren! Nä de är fasiken inte lätt o få till det hela tiden. Har märkt att jag glömmer allt mer så har börjat nu att skriva upp saker på telefonen som påminnelser bara för min hjärna är proppfull.
Tänk den dagen då man kan luta sig tillbaka o bara känna lugn! O JA jag vet att pensionen inte är mycket men pengar är Verkligen inte allt

Likes

Comments

Godkväll! Jobbade förmiddag idag o efter de så stack jag en sväng till jennifer o tjata lite ! Sen bad mamma mig att sätta på kaffe åt henne, morfar o mormor så tog vi en god fika!

Idag har jag inte grejat med tunneln i huvudtaget, behöver få lite paus hehe! Va i stallet förut o greja lite också! Trevligt nu när de inte är kolsvart!

Beställt skor, glasögon, nallebjörn (till Nils)o en prynads låda (till mig)
Bilder kommer när de är hemma 😀

Likes

Comments