Header

Tjäna! alla mina läsare. Det var ganska länge sedan jag gjorde ett inlägg, och jag har inte känt att skriva ett inlägg men nu har jag får ganska många inägg som jag kan skriva. 😓

Jag har sommarlov nu och älskar det, fast jag ska inte göra så mycket än att slappa, träna och slappa mer. Men jag har tänkt på att jag vill göra mycket än vad jag ska göra, så jag hittade "Summer Bucket List" och jag har redan gjort några som till exempel, gå till en djurpark, som är Kolmården och det känns att jag har varit där varenda dag eftersom jag är ledare på konfirmation så vi har varit där väldigt mycket, och det har det ända jag har gjort på sommarlovet typ. 🐒

Jag skulle vilja göra massor av saker som står på "Summer Bucket List" eftersom jag tycker om att göra massor av saker samtidigt så jag får en sommar som jag kan minnas och ha roligt.✨

Mitt liv nu är sådär. Det går som en karusell, upp, ner och runt. Så det är därför jag vill hitta på något, så inte jag tänker på att jag mår inte bra osv.

Jag vill bara säga att jag är tacksam att ni läser det här, för jag vet att ni har såna ögonblick där ni känner nere, och jag vill väldigt mycket att nå ska må bra.

X X X Mitt Liv Online💋

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Heej! Igår fick jag min aprils glossybox. Jag var jättespänd, eftersom varenda sak jag får av glossybox behöver jag eller har jag slut med mascara kanske. Jag har prenumerationer på glossybox i lite mer än ett år älskar det. Nu ska jag skriva vad jag fick i min glossybox och vad man ska använda dom till.

Schwarzopf color refresher: 79 kr

Benefit Dew the hoola: 310kr

Beauty formulas acetone free nailpolish remover wipes: 39 kr

Unani dermo defense face mask: 160 kr

Hey honey good morning honet silk facial serum: 340 kr


Hoppas du gillar det här, om du vill att skriva om något speciellt så skriv i kommentaren .

X X X. Mit Live Online ❤
Likes

Comments

Heej alla mina fans!

På föra inlägget så skrev jag lite om träna/ hur jag tränade. Och nu kommer jag skriva om vad jag har hittat nya sätt att träna.

För några veckor sedan så började följa en tränings konto på instagram, som heter "fit girls guide"

https://www.instagram.com/fitgirlsguide/

Jag såg att dom hade nån 30 dagar challenge app som man kunde ladda ner, men jag gjorde det inte direkt. men sen i söndags så tänkte ladda ner den och testa. Det var jätteroligt och motiverad att göra det. Det är olika övingar varenda dag, en dag kan det var mage eller ben osv. och sen när man har gjort dagens övningar så trycker man att man har gjort dom som man har t ex 29. 28 27... dagar kvar

https://itunes.apple.com/se/app/fit-girls-guide/id1073002250?mt=8 (här är appen så om ni vill ladda ner den)


X X X. Mitt liv online  Likes

  Comments

  Hej det är jag igen. (hahah). Jag måste säga en sak till er eller tipsa er med tränings tips. Jag har varit på gym 2 gånger i mitt liv, men jag känner mig inte så bekväm och vara i gym (jag vet inte varför. Så jag tränar hemma istället och jag älskar det. Man får ha jättehög musik så man inte tänker på hur ont man har det. Men det är lite ledsamt att jag har inte vikter hemma, men det får gå än då. på 2015 vår tarmenen bestämde jag mig att träna hemma 3 -4 dagar i veckan och jag klarade det, missade ingen vecka. Sen så fortsatte jag på sommarlovet när jag hade tid och bara ville träna. Men sen när jag började på en danslinje så tränade vi 10 gånger i veckan på höst terminen och jag älskade det. Nu på vår terminen så har vi kanske 8 gånger i veckan. Men nu så går det bort massor av dans eftersom mycket med skolan och massor av andra saker, som vi ska uppträda med dansa

  När jag tränar hemma så kollar på youtube för att få tips och allt. Min bästa tränings youtube kanal är "xhit daily". Som ni kanske vill prova. Här är deras youtube kanal.

  https://www.youtube.com/user/XFitDaily

  Dom här är mina favoriter att träna till

  Ben: https://www.youtube.com/watch?v=MG69sFM1UIw

  Rumpa: https://www.youtube.com/watch?v=i1ZzdBgLtZg

  Mage: https://www.youtube.com/watch?v=hxjKZcOT17E

  Armar: https://www.youtube.com/watch?v=sNbgaujdVK0


  X X X. Mitt Liv Online


  Likes

  Comments

  Asså något måste vara fel på mig eller hur jag beter mig. Man kan säga att alla killar som jag dejtar och känner verkligen att det kommer att bli något mellan oss, men tyvärr så blir det inte så. Antigen så utnyttjar killar mig, dom säger att dom har för för mycket eller är inte mogen för ett förhållande. Jag tycker bara att det är synd att bara killar ger upp så lätt för mig, och jag kan säga att jag faller för hårt för den personen och då blir jag ännu mer krossad, så det blir svårare att bara släppa den personen. Och jag undrar en sak, Typ om min familje medlem ser den jag dejtar och hen tycker att han är jättesnäll och gullig. Och säger så hör till mig "håll i honom hårt, gör inget dumt." Men det jag håller varenda kille hårt och gör inget dumt, det är bara killen som inte håller mig hårt och gör något dumt. Jag vet att jag kan vara lite klängig men det ända jag vill är för det bästa för dom och att dom mår bara.

  När jag faller för hårt så kan jag inte sluta le eller vara glad, kan inte sluta tänka på dig, din röst osv.

  Mitt tips till alla killar där ute är att kämpa för tjejer, för tjejer älskar killar som kämpar för det dom vill ha. Och var ärliga mot varandra osv. Om du gillar henne så säg det bara till henne.

  X X X. MITT LIV ONLINE

  Likes

  Comments

  Okay, nu måste jag prata alvar här. Idag, nu känner jag mig bara tom i min kropp, hur jag tänker osv, och jag vet inte varför men vill bara vet varför så kan kan jag fixa det. Det kan vara för att jag känner att jag har inga riktiga vänner, men jag vet att jag massa av vänner som verkligen bry sig om mig och är där för mig, och jag vill tacka er att ni finns. Men jag saknar någon som jag kan alltid vara med, ha roligt och att vara med om massor men jag vet inte varför jag har en sån. Jo kanske att jag kan inte vara så här, att man är t ex rolig med sin kompis och inte prata om något speciellt, bara vara rolig med varandra osv. Så snälla kan nån hjälpa mig? att få upp min min glada sid/galna sida.

  Jag har förlorat så många vänner föra året och jag klarar inte att förlorar en till vän bara för jag kan säga saker jag inte menar.

  Vill bara ha nån som är rädd att förlora mig.

  ​X X X. Mitt Liv Online 

  Likes

  Comments

  Så jag tror jag tycker 2016 är bara så far. Men jag kan säga att jag vill verkligen inte börja i skolan för jag är jättetrött redan nu på allt och det kommer vara mera tex, stressigt, jobbigt osv, och jag vill inte att det ska vara så igen. men jag måste gå i skolan, så jag tvingar mig själv så jag kan överleva och det är ända sätet att göra.

  Okay ja skolan gör mig stressad osv. Men när det gäller att dejta för mig går inte bra och jag vet inte varför, det kanske e för jag har inga idéer på vad vi ska hitta på osv. men jag vet riktigt inte vad det är. Så därför ska jag hjälpa till er som kan inte hitta på vad ni ska göra på första dejten.

  1. Skridskoåkning eller rullskridskor

  2. Fixa middag tillsammans

  3. Bowling

  4. Planera ett spel kväll

  5. Ha ett sandslott tävlingen och sen få främlingar att rösta.

  Jag vill börja med att alltid sluta med en Quotes, så här en.


  Likes

  Comments

  Nu är det 2016 och jag trodde att min nyår skulle inte bli så rolig men 2 av mina bästa kompisar räddade den, och det var en av dom bästa nyår fast vi gjorde inte så mycket men det var roligt ändå. Jag vill att 2016 ska bli ett bra år, med nya äventyr, massa nya kompisar och ha bara roligt. Och önskar att jag hittar mig nån som kan gilla mig tillbaka. Jag vill bara att 2016 ska bli så som en bra kompis la ut på Instagram " Nycken till ett roligt liv är att hänga med folk som är helt dumma i huvudet" och jag älskat det.

  Jag undra bara en sak som jag har tänkt lite på, varför faller jag för snabbt och för hårt? vill inte det. Eller så faller jag för kärleken för jag älskar den, den är helt under bara. Men efter jag faller hårt så kan jag inte ta bort den, den sitter liksom i mitt hjärta och sitter fast där😓

  X X X. Mitt Liv Online

  Likes

  Comments

  Tjäna alla mina som läser det här. Jag måste säga en sak "jag tror att jag är kär" i den killen som jag skrev i föra inlägget. Jag kan inte sluta tänka på honom eller drömma om honom. Han gör mig gallen i kärlek. Jag kan inte förklara hur jag känner för honom, han är allt. 

  Vi hade en jättebra dag idag med lunch dejt som var as god😍 och sen så skulle han till Dressman för det var REA där, han kunde inget om mode så han frågade om jag kunde hitta något snyggt till honom, och jag hittade en jättesnygg röd skjorta, som han köpte. Sen så gick vi hem till mig och tog det lugnt och umgås med min familj och hade en underbar dag.

  Nu vet jag inte vad jag ska skriva något och förlåt att det blev så kort idag. Men du kanske skriva något i kommentarerna vad jag ska prata om, så det blir intressant  för er oxå och inte höra om mig alltid.

  X X X. Mitt Liv Online 

  Likes

  Comments

  Så det är bara 6 dagar kvar till 2016 och jag önskar att det blir bättre än det här året, fast det här var jättebra men det har varit väldigt tufft, med typ vänner osv. Så igår var det Julafton helt okay, min familj är lite tråkiga och vill inte så mycket, men idag kom min bror ner hitt och då kunde vi göra något roligt. Men det är ändå mysigt att vara med sin familj så här på julafton.

  Det här halvåret har varit jättebra och har fått den bästa klassen och vi går genom att T.ex Gråter, nollningen, svåra tider osv. Jag har får den bästa kompisen som jag har haft, hon var den först som sa vem hon verkligen var och jag vara mig själv när jag är med henne, Jag älskar henne så mycket och hon gör mig alltid glad, fast vi kan ha några tjafs ibland.

  Och nu till det viktigaste, jag har möte den mest otroligaste killen som är helt underbar. Han är den första killen som gillar mig tillbaka, han säger att han kan inte sluta tänka på mig och han vill bara träffa mig. Men han bor en timme här ifrån, fast vi får lösa det på något sätt. Ja ni kanske vill veta hur jag träffade honom? eller. Ju det var så här att jag var på en fest, som min kompis hade. och min bästa kompis var där, vi hade helt okay där, men vi kände typ inga där och det var ungifär 50 person, hhahha ps, det var as många snygga killar som jag ville haffa på.

  Sen vid typ 9, så kom en tjej ifrån min klass och hon har jag längtat till att hon skulle komma och hon hade 2 kompisar med sig, dom var söta och var bra på att dans, fast det var deras första fest. Men det gick bra iallafall. Sen så ville ingen ingen dans och jag tvingade nästan upp dom, fast dom ville inte. Då frågade en av min kompisar killkompisar om den ville dansa med mig och han ville, då vart jag jätteglad och vi dansade och pratade hela kvällen, han var jättetrevlig. sen så har vi bara pratat och skypat med varandra jättemycket och i onsdags så var vi tillsamman och hade jätteroligt och vi vill bara träffa varandra så himla mycket. Jag hoppas att det blir något mellan oss; ).

  Likes

  Comments