Header

Hej mina fin läsare det var ett tag sedan, Jag mår as bra har lov nu och det är as skönt. Hur mår ni da? hoppas ni mår bra.

Jag har känt att jag vet inte hur jag ska uttråka mig själv när jag vill skriva ett inlägg, men nu har jag kommit på vad jag kan skriva om.

Jag hittade min gammal dagbok, där jag skrev, när jag inte mådde bra.

Så jag vill skriva ut det jag skrev i min dag bok när jag mådde jättedåligt.


11 April 2013

Kära dagbok, jag är arg på allt. Jag vet inte om jag ska gråta varje dag eller bara låtsas att jag är glad fast jag är inte det.

10 Oktober

Kära dagbok, jag har tänkt mycket och jag har kommit fram till att jag har ingen vän som gillar mig. Jag gråter varje kväll att jag ser inte bra ut.

8 Januari 2014

Kära dagbok andra dagen på skolan och låtsas att jag inte hör vad dom säger om mig. Jag vill bara säga ifrån, att jag jag är inte en nolla, eller något dåligt. Fast vågar inte säga till.


31 Juli 2014

Jag vill bara dö!


Nu när jag läser det här så, förstår jag inte hur jag kunde må så dåligt, för jag mår bra nu och jag kan inte tänka mig så men jag vet ju vad allt handlar om. I 2års tid har jag nu tagit tabletter så jag ska må bättre och det gör jag oxå, men jag förstår inte varför man ska tabletter för att må bra, med depressioner, men det hjälpte iallafall. Och med att jag kände att tyckte inte om hur jag såg ut, men varför tänkte jag så. Jag kommer aldrig säga att jag är tjock, för när jag var lite så vara jag överviktigt, men jag är jättenöjda med min kropp nu, spelar ingen roll hur jag ser ut, för jag älskar hur jag ser ut.

X X X Mitt Liv Online💋


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

2016

Heeeeej mina fina läsare😊

Jag har inte gjort ett inlägg på evigheter och jag är ledsen för det. Livet nu känns helt okay. Men jag känner mig tom, asså vet inte hur jag ska känna i olika tillfällen. Så så är livet för mig.

Skolan nu är så stressigt, fast jag känner mig inte stressad, Det är bara stressigt. Nu på fredag ska vi ha klart en ganska stor uppgift som jag är knappt klar och sen har jag och min klass jättemånga danser att lära ut, på en månad, typ. Men jag får bara göra mitt bästa. Jag vill bara gå hem och lägga mig i min säng och sov. Men det bästa är att mindre en vecka är det Halloween, älskar det, men det känns inte som jag ska fira det.

Jag har en historia som jag dela med er, som jag bara känner att skriva.

När jag mötte en kille, den kvällen var helt fantastisk. Det var som att träffa den sötaste hunden och man blir bara kär direkt. Fast jag tyckte först att han var söt. Men ju mer vi pratade under kvällen kände jag något i min kropp, det var som att det kom fjärilar i magen.😳

Jag tror att han kände samma sak, fast jag vet ju inte hur killar tänker. Men det såg ju ut som att han kände så. När kvällen var slut skulle jag åka hem och jag kunde följa med honom med en av hans kompisar och min kompis. Men jag valde att åka hem. Nästa dag så vaknade jag upp och trodde allt var en dröm, men sen kom jag ihåg att det hände på riktigt. När jag tänkte på det fick jag fjärilar i magen så jag blev glad.

X X X Mitt Liv Online💋

Likes

Comments

2016

Tjäna! alla mina läsare. Det var ganska länge sedan jag gjorde ett inlägg, och jag har inte känt att skriva ett inlägg men nu har jag får ganska många inägg som jag kan skriva. 😓

Jag har sommarlov nu och älskar det, fast jag ska inte göra så mycket än att slappa, träna och slappa mer. Men jag har tänkt på att jag vill göra mycket än vad jag ska göra, så jag hittade "Summer Bucket List" och jag har redan gjort några som till exempel, gå till en djurpark, som är Kolmården och det känns att jag har varit där varenda dag eftersom jag är ledare på konfirmation så vi har varit där väldigt mycket, och det har det ända jag har gjort på sommarlovet typ. 🐒

Jag skulle vilja göra massor av saker som står på "Summer Bucket List" eftersom jag tycker om att göra massor av saker samtidigt så jag får en sommar som jag kan minnas och ha roligt.✨

Mitt liv nu är sådär. Det går som en karusell, upp, ner och runt. Så det är därför jag vill hitta på något, så inte jag tänker på att jag mår inte bra osv.

Jag vill bara säga att jag är tacksam att ni läser det här, för jag vet att ni har såna ögonblick där ni känner nere, och jag vill väldigt mycket att nå ska må bra.

X X X Mitt Liv Online💋

Likes

Comments

2016

Heej! Igår fick jag min aprils glossybox. Jag var jättespänd, eftersom varenda sak jag får av glossybox behöver jag eller har jag slut med mascara kanske. Jag har prenumerationer på glossybox i lite mer än ett år älskar det. Nu ska jag skriva vad jag fick i min glossybox och vad man ska använda dom till.

Schwarzopf color refresher: 79 kr

Benefit Dew the hoola: 310kr

Beauty formulas acetone free nailpolish remover wipes: 39 kr

Unani dermo defense face mask: 160 kr

Hey honey good morning honet silk facial serum: 340 kr


Hoppas du gillar det här, om du vill att skriva om något speciellt så skriv i kommentaren .

X X X. Mit Live Online ❤
Likes

Comments

2016

Heej alla mina fans!

På föra inlägget så skrev jag lite om träna/ hur jag tränade. Och nu kommer jag skriva om vad jag har hittat nya sätt att träna.

För några veckor sedan så började följa en tränings konto på instagram, som heter "fit girls guide"

https://www.instagram.com/fitgirlsguide/

Jag såg att dom hade nån 30 dagar challenge app som man kunde ladda ner, men jag gjorde det inte direkt. men sen i söndags så tänkte ladda ner den och testa. Det var jätteroligt och motiverad att göra det. Det är olika övingar varenda dag, en dag kan det var mage eller ben osv. och sen när man har gjort dagens övningar så trycker man att man har gjort dom som man har t ex 29. 28 27... dagar kvar

https://itunes.apple.com/se/app/fit-girls-guide/id1073002250?mt=8 (här är appen så om ni vill ladda ner den)


X X X. Mitt liv online  Likes

  Comments

  2016

  Hej det är jag igen. (hahah). Jag måste säga en sak till er eller tipsa er med tränings tips. Jag har varit på gym 2 gånger i mitt liv, men jag känner mig inte så bekväm och vara i gym (jag vet inte varför. Så jag tränar hemma istället och jag älskar det. Man får ha jättehög musik så man inte tänker på hur ont man har det. Men det är lite ledsamt att jag har inte vikter hemma, men det får gå än då. på 2015 vår tarmenen bestämde jag mig att träna hemma 3 -4 dagar i veckan och jag klarade det, missade ingen vecka. Sen så fortsatte jag på sommarlovet när jag hade tid och bara ville träna. Men sen när jag började på en danslinje så tränade vi 10 gånger i veckan på höst terminen och jag älskade det. Nu på vår terminen så har vi kanske 8 gånger i veckan. Men nu så går det bort massor av dans eftersom mycket med skolan och massor av andra saker, som vi ska uppträda med dansa

  När jag tränar hemma så kollar på youtube för att få tips och allt. Min bästa tränings youtube kanal är "xhit daily". Som ni kanske vill prova. Här är deras youtube kanal.

  https://www.youtube.com/user/XFitDaily

  Dom här är mina favoriter att träna till

  Ben: https://www.youtube.com/watch?v=MG69sFM1UIw

  Rumpa: https://www.youtube.com/watch?v=i1ZzdBgLtZg

  Mage: https://www.youtube.com/watch?v=hxjKZcOT17E

  Armar: https://www.youtube.com/watch?v=sNbgaujdVK0


  X X X. Mitt Liv Online


  Likes

  Comments

  2016

  Asså något måste vara fel på mig eller hur jag beter mig. Man kan säga att alla killar som jag dejtar och känner verkligen att det kommer att bli något mellan oss, men tyvärr så blir det inte så. Antigen så utnyttjar killar mig, dom säger att dom har för för mycket eller är inte mogen för ett förhållande. Jag tycker bara att det är synd att bara killar ger upp så lätt för mig, och jag kan säga att jag faller för hårt för den personen och då blir jag ännu mer krossad, så det blir svårare att bara släppa den personen. Och jag undrar en sak, Typ om min familje medlem ser den jag dejtar och hen tycker att han är jättesnäll och gullig. Och säger så hör till mig "håll i honom hårt, gör inget dumt." Men det jag håller varenda kille hårt och gör inget dumt, det är bara killen som inte håller mig hårt och gör något dumt. Jag vet att jag kan vara lite klängig men det ända jag vill är för det bästa för dom och att dom mår bara.

  När jag faller för hårt så kan jag inte sluta le eller vara glad, kan inte sluta tänka på dig, din röst osv.

  Mitt tips till alla killar där ute är att kämpa för tjejer, för tjejer älskar killar som kämpar för det dom vill ha. Och var ärliga mot varandra osv. Om du gillar henne så säg det bara till henne.

  X X X. MITT LIV ONLINE

  Likes

  Comments

  2016

  Okay, nu måste jag prata alvar här. Idag, nu känner jag mig bara tom i min kropp, hur jag tänker osv, och jag vet inte varför men vill bara vet varför så kan kan jag fixa det. Det kan vara för att jag känner att jag har inga riktiga vänner, men jag vet att jag massa av vänner som verkligen bry sig om mig och är där för mig, och jag vill tacka er att ni finns. Men jag saknar någon som jag kan alltid vara med, ha roligt och att vara med om massor men jag vet inte varför jag har en sån. Jo kanske att jag kan inte vara så här, att man är t ex rolig med sin kompis och inte prata om något speciellt, bara vara rolig med varandra osv. Så snälla kan nån hjälpa mig? att få upp min min glada sid/galna sida.

  Jag har förlorat så många vänner föra året och jag klarar inte att förlorar en till vän bara för jag kan säga saker jag inte menar.

  Vill bara ha nån som är rädd att förlora mig.

  ​X X X. Mitt Liv Online 

  Likes

  Comments

  2016

  Så jag tror jag tycker 2016 är bara så far. Men jag kan säga att jag vill verkligen inte börja i skolan för jag är jättetrött redan nu på allt och det kommer vara mera tex, stressigt, jobbigt osv, och jag vill inte att det ska vara så igen. men jag måste gå i skolan, så jag tvingar mig själv så jag kan överleva och det är ända sätet att göra.

  Okay ja skolan gör mig stressad osv. Men när det gäller att dejta för mig går inte bra och jag vet inte varför, det kanske e för jag har inga idéer på vad vi ska hitta på osv. men jag vet riktigt inte vad det är. Så därför ska jag hjälpa till er som kan inte hitta på vad ni ska göra på första dejten.

  1. Skridskoåkning eller rullskridskor

  2. Fixa middag tillsammans

  3. Bowling

  4. Planera ett spel kväll

  5. Ha ett sandslott tävlingen och sen få främlingar att rösta.

  Jag vill börja med att alltid sluta med en Quotes, så här en.


  Likes

  Comments

  2016

  Nu är det 2016 och jag trodde att min nyår skulle inte bli så rolig men 2 av mina bästa kompisar räddade den, och det var en av dom bästa nyår fast vi gjorde inte så mycket men det var roligt ändå. Jag vill att 2016 ska bli ett bra år, med nya äventyr, massa nya kompisar och ha bara roligt. Och önskar att jag hittar mig nån som kan gilla mig tillbaka. Jag vill bara att 2016 ska bli så som en bra kompis la ut på Instagram " Nycken till ett roligt liv är att hänga med folk som är helt dumma i huvudet" och jag älskat det.

  Jag undra bara en sak som jag har tänkt lite på, varför faller jag för snabbt och för hårt? vill inte det. Eller så faller jag för kärleken för jag älskar den, den är helt under bara. Men efter jag faller hårt så kan jag inte ta bort den, den sitter liksom i mitt hjärta och sitter fast där😓

  X X X. Mitt Liv Online

  Likes

  Comments