Header
YouTube
Facebook
Twitter
Youtube
Bloglovin
Instagram
Blogkeen
Nouw

Postad i: Massa Blandat

fixade mig lite snabbt en halv sen midda.
kokade ihop äggpasta  å kryddade med potatis krydda. SÅÅ GÖTT ihop!..
Hade vela haft mjölk å dricka till men har ju inte det hemma.😕
får väll gå ändå da, eller om ja dricker vatten till.. tråkigt men ja.. nyttigt oxå Heh.

Sen ikväll nån gång blir det å filma lite inför en Vblogg när ja ska fixa ihop en byrolåda som min morbror Håkan levererade hit som ja köpte förra veckan på IKEA. Så den kommer bli uppdaterad senare ikväll eller inatt nån gång på Youtube så.. håll utkik på min kanal då senare för er som följer mig där!😉😊👍

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Postad i: Diét

Ja denna eftermidda blev det sen "frukost" = modifast med jordgubbs smak.

Hade ingen bröd å ingen mjölk hemma så.. Detta får duga. Väldigt gött detta oxå.😊😉

tänkte ändå nån gång framöver försöka börja mer med detta, för jag börjar bli trött på min vikt som ja väger i dagens läge😑🙈. Vill gå ner i vikt nån gång, så då äre MODIFAST det enda "snabba" som hjälper mig å gå ner i vikt.
Ska FÖRSÖKA hitta styrkan inom mig att ta tag i träningen så småning om oxå men NÄR vet ja inte riktigt. Det får bli när ja känner orken i kroppen tillbax.

Likes

Comments

Postad i: Massa Blandat

halv ligger i soffan å chillar med bena på bordet denna sena kväll. Har inte ens på tvn denna kväll heller. Finns nog ändå inget å se å ja orkar inte leta upp nåt å se heller!..
Får se om ja KANSKE slår på tvn en liten stund sen under natta, men det märks isåfall!

å kass mobil laddare har ja oxå.
Behöver köpa en ny för den laddar inte mobilen som den ska. Det märkte jag å älskling under helgen när ja tala om felet å ja sa att det var inte själva batteriet i mobilen som det var fel på.
Det ÄR laddaren det  ÄR FEL på.
Jag provade å låna hans laddare å då ladda mobilen skit fort som ingenting å laddade även medan ja höll på med mobilen.

Min laddare gör helt tvärtom.😮😕🙈😐
TROTTS att ja LADDAR mobilen med MIN laddare så SJUNKER batteri nivån typ.
säg t.ex om ja inte använder mobilen, DÅ laddar den men väääääldigt långsamt. å börjar ja samtidigt plötsligt ta tag i mobilen å använda den(medan den laddar). Ja DÅ sjunker Batteri nivån till antingen 2% å sen sakta helt plötsligt UPP igen till kanske högst 4 eller 5%... MEN..... Sen sjunker nivån igen?!?.. asså wtf??? 😮 så ska det ju INTE VARA!

ALLTSÅ... Jag behöver då en NY laddar sladd till mobilen. Inga extra mobil laddare har ja heller för de sladdarna är till annat å ladda med.

Men men jaja.. jag får kolla nån dag efter ny laddare å så i nån affär å se om ja finner en likande å som är lika lång(den jag har nu är ca 2 meter😉👍😊).

Vill ju inte ha en kass laddare till mobilen heller å som laddar i typ "snigel🐌-fart"😁😑😑😒😒

Likes

Comments

Postad i: Massa Blandat, Naturbilder

Då varä måndag kväll då.
månen syndes redan vid ca 19:00 tiden från min balkong(brukar för skojs skull skriva upp vilka tider månen syns från balkongen eller köks fönstret). lagom mysigt så.☺😊🌙👍

btw... stannade hos älskling till efter 16-tiden idag. Men han gick med mig hem denna gång då å stannade en stund för det skulle vart menat att morbror Håkan skulle ha kommit idag antingen vid efter 17-tiden eller 19-tiden för att lämna av min byrå som ja köpte sist på Ikea(då han hade hämtat den hos morsan å så) som älskling sen skulle hjälpa till å bära in genom köksfönstret(för den ä rätt tung). Trodde att Håkan skulle höra av sig kanske efter att han slutade jobbet men så provade jag å ringa han vid 19-tiden å då fick ja veta att han tyvärr slutade senare så då förklarade han att han skulle komma förbi imorgon kväll ca halv 5 istället. Så ja fick tala om det för älskling då oxå så han visste. Han gick hemåt sen då för han var hungrig å behövde fixa/ville beställa hem mat till sig å sin farsa så. Så tyckte älskling att han hade bleve med mig i onödan hem.😮 men herregud hur kunde jag först veta om morbror blev sen eller inte?! visste ja ju inte förrän efter att ja ringde å fråga ju.
jaja men men!...

Nu blir det å ta det lugnt resten av kvällen(btw... När ja kolla ur genom rums fönstret till balkongen vid ca 20:10 -tiden så såg månen typ orange lysande ut! jäkligt coolt. försökte ta en bild på den men min mobil fick inte till den typ av bild som jah ville, synd nog.) har fått ont(ända sen igår kväll nån gång) i typ ländryggen eller ah typ ovanför rumpan(tror det stället heter ländrygg när ja sökte på google). Så ja vet inte om spikmatta kanske är det bästa eller om ja ska testa nån slags försiktig typ av yoga position för att få bort värken i ländryggen.

tips någon hur man får bort värk i ländryggen?!

Likes

Comments

Postad i: Massa Blandat

go kväll!
Hoppas allt ä bra med er alla här på nouw.

Tänkte att ja skulle ta å bjuda på lite fredas humor denna kväll.

har inte vart så mkt uppdatering under dagen å inte hunnit med det så jag passar på å gör ett kvälls inlägg med lite humor här.

För er som gillar sån här typ av humor så är ju DET kul!😄😉
dålig humor som plötsligt är bra/kul humor!😁👍

Hoppas nån av er gillade denna typ av humor haha!😄😉👍

sista tyckte JAG iallafall var SÅ BÄST!😁😁👍

Likes

Comments

Postad i: Massa Blandat

Fick hem denna i paket/i en kartong i onsdas runt halv 12.☺ MEN lite besviken är ja på en sak gällande denna!

Enligt partykungen.se's hemsida stog/står det att ALLA popcorn skålar skulle vara av PLAST. Men DENNA vaINTE av plast.. Nej nej nej... Denna fick ja i papp-material!👎
asså WTF?!😮 Då kan ja ju inte diska ur denna efter man använt denna för den kan bli förstörd av vattnet då med tanke på.

Ska man skicka ett mail å klaga på dom då eller vad ska man göra??!!
För det va ju dålig stil av dom att skicka en i papp-material å INTE i plast material.👎

Likes

Comments

Postad i: YouTube

Tänkte ja skulle bjuda på lite konstig humor denna kväll!😀😉👍 Den här videon fanns för längesen på nån sida(vet ej om den existerar längre men) som hette: apelsin.se eller apelsin.nu .. Ja minns inte vilket av dom men..  Men så finns ju den nu i läget denna på Youtube oxå haha så lyssna å njut av humorn(ja.. För er som HAR denna typ av humorn då vill säga).😁👍

Likes

Comments

Postad i: Massa Blandat

var klar hos tandläkaren runt ca halv 12(då jag var där vid 11:00) idag. cyklade sen hem tillbax till morsan hus där Tomas väntade på mig. Sen åkte vi direkt till Sätterstrand restaurang för å äta lunch.
Jag tog mig mumsiga pannkakor med grädde å sylt till.😉😛👍 gött däh!

Tog mig nog en liten omgång till med pannkakor igen sen för det var så gött, så.. Nu står jag mig nog ända till kvällen sen ikväll.😉👍

blir väll kvar här nån timma till eller så i Skoghall å sen får skjus in till stan(Karlstad) så får ja väll ta första bästa buss hemåt sen idag.

Så får ja se vad ja hittar på å gör så är ja kommit hemåt sen senare i eftermidda!..

Vad gör ni andra en torsdag som denna?!..

Likes

Comments

Nouw Magazine