Hello Monday!

Th åkte precis iväg på träning och Medina sover redan, nattningen tog 3 minuter idag så ni kan ju själva gissa om hon var trött. ?

Hon är frisk nu, och var även det redan igår, det blev en snabb påhälsning utav hög feber men ingenting mer, så skönt att det bara flög förbi. Imorgon börjar dagis, så spännande och så läskigt, men ganska övertygad är jag ändå att det kommer att gå bra. Jag ska träffa en av mina favoriter imorgon eftermiddag och ha liten shoppingdag eftersom att det fortfarande är en del som behövs skaffas hem till lilla mini i magen. På Onsdag ska jag träffa en till favorit och fortsätta shoppingen och dessutom avsluta dagen med en mysig middag på det nya stället pinchos som har öppnat här i stan.

Som jag har skrivit i mina senaste inlägg så är det inte länge kvar innan våran lilla plutt ska titta ut, men det är ändå så svårt för mig att greppa faktiskt. Om två månader är det julafton och då är det tänkt att lilla grodan redan ska vara en hel månad!? Då ska han lixom redan ha kommit ut och vi ska förhoppningsvis redan ha hittat rutiner och blivit vana med en till medlem i den här familjen, det är både coolt och så himla spännande. Jag har bara känt denna enorma längtan en gång tidigare i mitt liv och det var när vi väntade Medina, det är en känsla som är så magisk, långsam, spännande och frustrerande. Våran lilla kotte. <3

Juste igår så flyttade nya familjemedlemmar in här, nämligen ett akvarie med fiskar fick sig en plats. Medina är så fascinerad, och Th också faktiskt haha. Det är faktiskt väldigt mysigt med fiskar tycker tillomed jag som inte är stans bästa djurvän, inte för att jag tycker illa om djur men jag brukar lixom inte riktigt komma överens med dom och skapa någon form utav kärlek som vissa kan. Nu är det lite tvätt som behöver bli hängd och sedan så ska jag slappa på min vanliga plats i soffan resten utav denna kväll. Jag ska försöka orka med ett inlägg imorgon också så att ni kan få se allt fint jag kommer att ha med mig hem efter shoppingen. :D

Puss & Kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag vaknade och kände en molande mensvärk men ingenting som gjorde direkt ont. Jag & Medina gick upp och jag började göra frukost och kände då att någonting började rinna, så jag sprang på toaletten och möttes utav en ordentlig blödning. Jag fick lite lätt panik och tänkte alla möjliga tankar men lyckades ändå hålla mig lugn då jag har haft ganska mycket små blödningar till och från hela tiden.
Jag konstaterade iallafall att detta måste kollas upp och började hysteriskt att ringa till specmödravården i Falun, då jag blev hänvisad av förlossningen att ringa dit sist, men jag fick inget svar.
Istället försökte jag få tag på Th och få hem honom, men lika svårt var det att få tag på honom, inget svar alltså.

Jag slängde en blick in i vardagsrummet och ser då Medina ligga där i soffan och då kommer jag på att hon måste hem till mamma! Jag försöker att få tag på mamma, vilket är lika omöjligt det..
Tillslut så ringde jag till Majkel som turvar skulle jobba eftermiddag så han var bara ett kvarter bort. Han fick komma hem till oss med detsamma och ringa chefen "han och Th jobbar på samma ställe" och be chefen hitta på Th och skicka hem honom. Under tiden så lyckades jag få tag på en barnmorska som hänvisade mig till att på en gång fara in till förlossningen. Sagt och gjorde, Majkel hämtade Medina och Th hämtade mig. Alla möjliga tankar flög igenom huvudet under dendär lilla biten mellan Falun-Borlänge, men ändå så kändes det betryggande att vi iallafall nu skulle få bli undersökta och se vad felet var.
Inne på förlossningen så gick allt ganska segt men vi fick iallafall komma in i ett litet rum "eller skrubb!?" haha, och blev uppkopplade på en ctg kurva. Det såg bra ut med bebisen.
Ett ultraljud gjordes och där såg även allting bra ut, fostervatten, bebis och moderkakan. Undersökning på mig och försöka lokalisera var ifrån blödningen kom men det gick tyvärr inte att konstatera. Så vi fick åka hem igen i ovisshet om vad som var fel men ändå kontrollerade att det inte var något allvarligt eller en pågående förlossning. Så nu känner jag mig mycket lugnare i vetskapen om det iallafall.

Nu sitter jag hemma med min lilla prinsessa som har haft en bra dag tillsammans med Majkel, men hon är väldigt trött och jag tyckte att hon kändes febrig igen.. tempen visade 39,5 så jag är väldigt tacksam över att vi fick åka hem igen så att jag kan vara här tillsammans med mitt lilla hjärta och ta hand om henne. <3

Ullared på onsdag är avbokat! Jag varken vågar eller orkar åka. Inte för att jag tror att förlossningen skulle starta men det är en jäkla lång bit för mig att köra och med tanke på blödningarna så vågar jag inte ta risken. Skulle någonting hända där nere och jag medvetet satt mig i den situationen så skulle jag aldrig förlåta mig själv. Jag vill inte föda utan Th och jag vill inte köra bil med värkar, så detta är det enda rätta alternativet. Det får bli en resa ner dit i vår istället.
Nu ska jag bara koppla av och ta det lugnt, vänta in bebis och umgås med min familj.

Hoppas att ni får en härlig helg allihopa!

Puss & Kram

Likes

Comments

Hej på er! Jag tänkte att jag skulle dela med mig lite utav Medinas "dagissituation" för att jag tror att det kan vara lite förvirrande för vissa.

Förra terminen så pluggade jag några dagar i veckan och då var Medina hos min mamma som då är dagmamma/dagbarnvårdare. Nu har jag vart hemma denna terminen och fokuserat på körkortsutbildningen och kommande bebis, jag har även valt att ha Medina hemma eftersom att jag inte har sett någon anledning till att lämna bort ett så litet barn som jag har skapat till världens för att jag vill vara med henne, när hon dessutom vart så liten att behovet för kompisar och "egentid" ifrån mamma & pappa inte har funnits, jag ser det som så att det behov hon har haft att komma i kontakt med världen har hon fått igenom att vi har hälsat på folk, fått besök själva, vart i lekparker osv, detta är någonting som jag själv tycker har fungerat riktigt bra och jag tror att Medina tycker detsamma.

Nu har min mamma slutat att jobba hemma och jobbar istället tillsammans med några andra dagbarnvårdare, så dom har alltså slagit sig ihop till ett kollektiv men det är fortfarande "dagmammor" så att dom kan hålla sig till den perfekta personaltätheten och har inte alls lika många barn som på en vanlig förskola, jag tycker att detta är så himla bra! Medina har fortfarande sin plats och har därför fått vart där ibland när jag har haft körlektion eller barnmorskebesök. Medina tycker att det är jätte kul och trivs super bra, hon har många kompisar och en härlig plats i barngruppen. Nu har vi bestämt att hon kommer att få börja på dagiset enligt rutin, för att hon nu vid lite äldre ålder har fått ett lite ökat lekbehov, men framförallt för att hon tycker att det är så himla roligt! Min lilla, lilla bebis ska alltså bli ett stort dagisbarn!? :O Vad hände? På Tisdag börjar hon och kommer då att gå tre timmar på förmiddagen, tre dagar i veckan, jag tror att det blir en väldigt lagom liten stund för henne att få leka och busa en stund och ändå orka leka med oss här hemma en stund på eftermiddagen. Vi har rätt till tjugo timmar/veckan men det tycker jag är för mycket så länge behovet för det inte finns.

Jag tror att många utav er kan reagera och tycka att det är fel utav mig att lämna iväg henne när jag ändå kommer att vara hemma, men jag tror verkligen på att detta är bäst för Medina! Hon kommer tycka att det är jätte tråkigt när jag tar hand om bebisen och inte har riktigt samma möjligheter att leka och underhålla henne som jag har nu. Om det visar sig efter ett tag att detta inte alls funkar, att hon hellre vill vara hemma med mig och bebisen så får vi ju såklart göra ändringar då och låta henne vara hemma, men så tror jag inte att det blir.

Alltså det känns nästan som att jag blir lite skamsen när jag skriver detta och försöker på något sätt att försvara mig själv för att detta på något vis skulle vara fel? Jag tror att vi måste sluta tabubelägga det faktum att vi lämnar våra barn på dagis fastän vi är hemma. Vi behöver ju däremot inte utnyttja barnomsorgen och tro att pedagogerna ska uppfostra våra barn och ge dom tillräckligt med kärlek och stimulans så att vi bara kan slappa och inte behöva göra nånting, för det är ju fortfarande vårt ansvar som föräldrar att sköta om våra barn.

Förlåt om det blev lite rörigt inlägg men så kan det bli ibland. Nu är jag helt grötig i huvudet känner jag. Det får nog bli att säga godnatt och ta det på största allvar, för det behövs verkligen idag.

Puss & Kram

Likes

Comments

Vecka 35

Medina sover och Th är på innebandymatch. Jag sitter i soffan och och har så ont i magen, jag har fått sådana hemska sammandragningar som faktiskt gör ont, och lilla hjärtat trycker på neråt. Imorgon ska jag till bm och jag gissar på att bebis har fixerat sig för nu gör verkligen varenda rörelse svinont och det känns som att jag håller på att kissa på mig så fort han rör på sig lite grann. Jag hade verkligen glömt bort denna smärta i slutet av graviditeten och "sprängkänslan" när bebisen trycker på neråt.. Hoppas att jag blir påmind om detta nästa gång jag blir bebissjuk och börjar fundera på en till, detta suger fan.

Jag bestämde mig för att få allting klart inför ankomst så nu har vi köpt spjälsäng + alla tillbehör till den, gjort om barnvagnen till bebisvagn med liggdelen på, börjat tvätta alla kläder i storlek 50 och beställt ett babynest. Nu återstår bara att montera upp skötbordet, köpa alla resterande saker och packa bb-väska sen är det bara småfix och mental förberedelse som gäller. Det är ca 1 månad "lite mer" kvar till bf och vi har fortfarande inte satt oss ner i soffan för att vänta ut tiden, det känns så skönt att ha saker att göra enda fram till förlossningen så att vi slipper den dötråkiga väntan fullt ut, även om vi såklart hinner vänta & längta nu också. Imorgon fyller min storebror år, sedan så hoppas jag på att få mitt körkort i veckan, om mindre än 2 veckor åker jag till Ullared, om 3 veckor fyller Th år, sedan är det min lillebror som fyller år och där emellan så har både jag och Th kompisar som fyller år och ska firas. Dessutom så har jag andra hemliga planer också som ska hinnas med, så kort sagt så blir det inte till att slappna av och vila fram denna bebis, fast jag kan ju även med facit i hand säga att det ändå är en metod som inte fungerar, med Medina gjorde jag inget annat än å vila men inte kom hon ut för det eller. haha.

Nu ska jag svulla lite ostkrokar och vänta på att mitt stora hjärta kommer hem så att vi kan starta en ny säsong av the vampire diaries.

Puss & Kram

Likes

Comments

Hello! 

På lördag går jag in i vecka 35!! Helt sinnessjukt! Jag har snart gått en hel graviditet på sjukt kort tid men ändå hunnit längta efter min lilla älskade unge hur länge som helst! Snart är han verkligen här, alltså ​SNART​ ​på riktigt lixom, det är nu mer ett faktum. Vi har ju ett namn på honom som vi har hållit hemligt offentligt och bara delat med oss till nära vänner och släkt, men saken är den att vi nu helt plötsligt har bytt namn, säg what!? Det kändes inte helt rätt ifrån början men vi har haft två andra namn som funnit med ifrån start som vi inte har kunnat välja emellan så just nu har våran lilla pojk fått ett namn som är en kombination utav två andra namn, jag tror och hoppas att han kommer passa perfekt i det namnet! Ser han ut som i mina drömmar och som jag föreställer mig honom så är det 100% rätt. När vi kom på detta så kändes det lixom så självklart och rätt, hoppas, hoppas, hoppas. <3

Jag känner mig nu mer höggravid och inte bara gravid, vad jag vet så finns ingen bestämd vecka där ifrån man räknas som höggravid utan det är mer en individuell känsla, som nu har infunnit sig hos mig. Jag känner mig både trött och klar med detta nu men hoppas såklart ändå inte att han kommer förtidigt även om han såklart kan komma någon vecka före bf, men jag önskar att jag var fullgången nu så att han kunde komma ut utan att vi skulle behöva extra kontroller och stanna kvar några veckor på bb, för att vara utan min älskade Medina i flera nätter skulle jag aldrig klara av. Dessutom så har jag en lååååång lista med saker som jag inte ens har skaffat till bebisen än! Alltså jag känner mig så sent ute med att skaffa saker så det är helt sjuk, vi har typ bara en vagn, babysitter och kläder i storlek 50 klart, men vi har inte tvättat några bebiskläder eller börjat fundera på vad vi ska packa med i bb-väskan än. Jag tänker iallfall dela med mig utav allt som​ vi ​INTE​ ​har köpt än, men säkerligen så gömmer jag säker att skriva nånting. 

​Saker som saknas innan bebisankomst​ 

Spjälsäng + kudde + bäddset

Filt + kudde till vagnen 

Babynest

Ståbräda med sittpall

Babyolja + mjukgörande salva + zinksalva

Topsar

Plastskydd till febertermometer 

Nagelfil

Blöjor + torra tvättservetter 

Nappar 

Mjuk handduk 

Kläder i storlek 56

Tunnare overall att ha i babyskyddet 

Vantar + mössa + tossar 

Kräkhanddukar

Amningsnapp + salva

Amningsvänliga tröjor + bh + inlägg

Bröstpump 

..................................................................

Så som ni ser är det en hel del nödvändigheter till som måste fixas innan han kan vara välkommen ut! Nu har jag turen som åker till Ullared om två veckor, det mesta finns ju att köpa där, men som sagt så känner jag mig ändå lite väl sent ute med allt.

Nu är det hockey på tv så jag har tyvärr inte tid att skriva något mer, hoppas att ni får en bra och mysig kväll! 

Puss & Kram 
Likes

Comments

Att överträffa sig själv och alla sina egna förväntningar är nog ändå den bästa känslan, att få känna sig stolt och nöjd över sina egna prestationer och veta att man har gjort någonting väldigt bra. Precis så kändes det igår när jag hade klarat teoriprovet för körkort, jag hade nog inte riktigt förväntat mig att jag skulle klara det faktiskt, men jag var bestämd på att göra det. Jag är inte van att lyckas med något teoretiskt och är otroligt rädd för att göra mig själv besviken, så jag var ändå ganska okej med att jag inte skulle klara provet, men självklart så skulle jag försöka och göra allt jag kunde ändå. Jag hade fått så himla många tips om att jag skulle ta det lugnt, försöka att slappna av, läsa frågorna + svaren väldigt långsamt och flera gånger, jag bestämde mig för att ta emot de tipsen och göra efter det, men vet ni vad som händer? När jag väl sitter där och försöker att hålla mig till lugnet så går det inte längre! Jag är spontan, och väldigt impulsiv och hur mycket jag än försökte så kunde jag inte ta det lugnt, jag läste frågorna och kryssade bara i det svar som var min spontana känsla och gick vidare till nästa fråga utan någon vidare fundering. Det är helt enkelt den typen av person som jag är och att jag är på just det sätten hade kunnat satt riktigt med käppar i hjulen för mig, men denna gången så var det min räddning. Jag vågade lite på mig själv och min spontana magkänsla och jag klarade provet! Jag klarade provet med endast 2 fel av 65 frågor! Jag är imponerad och stolt över mig själv och jag tar mig rätten till det. 52 rätt är kraven för att bli godkänd och jag fick 63 rätt, det är imponerande faktiskt.

Nästa vecka är det sista delen i utbildningen, då är det uppkörning och ja jag är super nervös verkligen! Men på något sätt så blev jag mycket lugnare igår efter att jag klarat teori. Jag tror på mig själv och vet att det inte är bra att agera för spontant ute i trafiken, så förhoppningsvis så ska jag kunna tygla mig själv lite mer i den situationen och agera kontrollerat och säkert, för att köra bil känner jag mig inte alls osäker på längre. Skulle det vara så att jag inte klarar uppkörningen, så ska jag inte låta hela min värd rasa utan jag ska skrubba av lorten ifrån mina knän och ta nya tag och lyckas gånger därefter istället. För att ge upp är ingenting för mig och detta är ett så stort steg i mitt liv, så att jag vill verkligen lyckas! Dehär är ett till bevis på min förmåga att ta ansvar och vara en vuxen och mogen mamma. Vårt liv kommer att underlättas en hel del när jag är klar och det är så värt det.

Hoppas att ni håller tummarna för mig nästa vecka!

Puss & Kram

Likes

Comments

Välkomna hem till mitt färglösa lilla krypin. Nej riktigt så illa är det faktiskt inte, till att börja med så tycker jag ändå att vi har helt okej med utrymme och ett väldigt trivsamt hem, men färg.. ja det saknas både här och där. Här går nästan allting i vitt, svart och grått. Jag tycker att det är jätte kul med inredning, dock så är det ett väldigt nytt intresse och jag saknar helt kunskapen och därför är det så lätt att inreda i dessa färger som alltid blir snyggt! Jag önskar verkligen att jag så småningom kan berika mig med kunskap om inredning och få in lite mer känsla och färg här hemma, men tills dess så trivs jag som det är.

Jag har fått flertal förfrågningar om inte jag kan visa bilder på vårat hem, och självklart så ska jag dela med mig utav det!

Vi bor som sagt i Borlänge i en lägenhet lite utanför stan, det är en trea på 87? tror jag, kvadrat. Lägenheten är på bottenplan och vi är det första hyresgästerna som bor här då det är helt nybyggt, så väldigt fräscht är det. :)

Puss & Kram

Likes

Comments

Idag låg vi kvar lite extra länge i sängen jag och Medina, det var så kallat i lägenheten och frost på rutorna, men under täcket var det så varmt och mysigt så vi hade ingen lust att gå upp alls någon utav oss.

Igår kväll gick vi och la oss sent, klockan blev 09.30 innan vi kom i säng, men det berodde på en 3timmars lång middag som vi tog medans Th och min bror åkte iväg till skroten och skulle skaffa nya delar till min bil. Med lite hopp och tur så kanske den kan fungera snart igen, iallafall tillräckligt för försäljning. Jag och Medina passade även på att leka med hennes tågbana som hon älskar! Hon är verkligen en fordonsintresserad flicka! Lastbilar är det absolut bästa men bilar, tåg, traktorer, motorcyklar och mopeder tycker hon också är så himla coolt. Det har hon absolut inte fått ifrån mig, jag är totalt ointresserad. Hennes pappa däremot visar ett växande intresse för dessa motorfordon.

I eftermiddag ska jag till bm igen och lyssna på lilla hjärtat. Imorgon ska jag och Th till Falun och få "hälsa på" honom!! Som jag har längtat! Det ska bli så spännande att se hans ungefärliga vikt, och har vi tur så kan v få se hans mer utvecklade ansikte! Det minns jag att vi fick göra med Medina i ungefär samma vecka, det var en sådan känsla att se en "riktig" bebis därinne till skillnad ifrån rul.

Nästa vecka "någon dag" berättar ej vilken så har jag teoriprov, jag är redan nu så nervös och skitnödig så det är fan inte sant, men jävlar i mig jag ska klara det! Något annat alternativ finns inte! Veckan därefter "också någon dag" har jag uppkörning, som jag nästan är än mer nervös inför, får panik och svettningar vid blotta tanken, haha. Men jag vet att jag måste fixa detta alltså, om jag kuggar så är det inte säkert att jag hinner bli klara innan bebis kommer och ja då blir det ju genast mycket svårare.

Nu får vi se vad denna kyliga dag har att erbjuda, men en massa mys är en garanti. Hoppas att ni får en fin Tisdag!

Puss & Kram

Likes

Comments

Godmorgon!

Här sitter jag och tuggar ölkorv till frukost, så himla gott! Jag fick sovmorgon idag, Som jag tackade och tog emot helt utan protest. Nu när jag vaknade så var det väldigt lugnt här hemma, så jag ringde till Th och frågade var dom höll hus någonstans och tydligen så hade dom åkt ner till ikea.:)

Igår blev det ett fantastiskt kalas för min älskade unge! Hon var så glad och nöjd! Jag känner mig överväldigad av all kärlek som mitt lilla hjärta får växa upp i, vi har så många människor som finns kring oss , helt underbart! Hon fick så mycket fina presenter som hon blev så glad över! <3

Och nu då, när vi har passerat 1oktober så kan jag med handen på hjärtat säga att vi är framme vid den månad som kan bli den jobbigaste och mest hektiska månaden i hela mitt liv. Det är barnmorskebesök om vartannat, jag ska till tandläkaren, körlektioner, teoriprov, min älskade underbara storebror fyller år, jag har uppkörning som jag måste klara!! för nu har jag även bokat in en ullaredsresa i slutet på månaden!! Där jag kommer att vara den enda med körkort, säg what!? Vem gör ens så.. haha.

Vi skulle dessutom fixa till en lysande lampa på min bil och besikta båda bilarna nu denna månad, men VAFAN TROR NI HÄNDER DÅ?? Min skitbil bestämde sig för att tvärdö, dumfan.. Jag satt och körde och såg hur batteriet bara sjönk hur fort som helst och rätt som det var så kunde jag inte se vilken hastighet jag körde i och bilen blev sjuk seg, vi bytte förare så att den erfarne Th skulle få köra hem istället men då tvärdog bilen! Alltså den har betett sig som ett as sedan vi köpte den och haft alla möjliga fel, men nu skulle vi då äntligen fixa till den ordentligt så att jag kan ha den att köra i med 2 barn dessutom, nej då ska hela skiten braka ihop istället.. Jag blir så trött. Nu får den skrotas och jag får försöka att hitta någon annan pärla att glida runt i istället.

Nästa månad blir något lugnare, då är det även den månaden som vi förhoppningsvis ska få träffa våran älskade lille sprattelpelle. Då fyller Th år, och min lillbror. När vi har passerat 15november tänker jag börja tvätta alla bebiskläder, packa bb väska och sedan slå ner min feta röv i soffan och invänta ankomsten av lilla älsklingen. Alltså fram till 15november är det fullt upp, sedan kommer han att vara mer än välkommen att komma ut! Och ärligt talat så blir jag väldigt förvånad om jag går över speciellt länge denna gång, även om jag bör räkna med att göra det. Men magen har sjunkit något enormt och jag har sammandragningar och förvärkar varje dag, dessutom är jag igång nu på ett helt annat sätt än jag var förra gången, så han bör ju faktiskt ta sig ut lite tidigare än 11december som är aboslut sista tillåtna dagen innan han också blir uttvingad.

Nu har Th och Medina kommit hem, så nu ska jag dricka lite kaffe med Th och sedan leka med Medina och alla hennes nya fina saker. <3

Puss & Kram

Likes

Comments

​Det är vid denna tiden på året som det brukar börja dippa och dala, det är nu som allt brukar starta för en tids dåligt mående. Det är nu som all energi och glädje sugs ur mig, för att göra mig till en sårbar och ängslig person, men det är annorlunda nu! Det är tvärt om och det verkar som att jag redan har haft min jobbiga period detta året. Det känns bra och jag känner enorm lycka, energin kommer sakta krypandes tillbaka och jag ser så ljust på denna höst/vinter. Jag känner att jag och Th har hittat en ny kärlek, någonting har öppnats inom oss och jag känner mig nästan nykär emellanåt. <3

Imorgon är jag mamma åt en 2åring, och mitt hjärta svämmar över av lycka när jag tänker på det. I 2 hela år har jag vart mamma, fastän det känns som att hon, lilla, lilla, älskade Medina alltid har vart här med mig, hon har alltid vart en del utav mig, för hur har jag annars klarat mig? Jag skulle aldrig klara mig utan henne så det är klart att hon alltid har vart med. Hon är mitt allt, och när jag säger det så menar jag verkligen ordagrant mitt ​allt​. Hon har blivit så stor och klok, hon har lärt sig så himla mycket på så kort tid, och hon är en sån himla rolig person att bo med. Hon ger mig eviga skratt varje dag och får mig verkligen att slita av håret av sin envisa, för är det någon hon är så är det just envis, som jag tycker är en väldigt bra egenskap! Jag har alltid klarat mig på det, så det gör nog hon också, min lilla dubbelgångare. Imorgon blir det kalas och det enda Medina tjatar om är att Amy kommer hit, hon har verkligen en kärlek för denna tös. <3 Älskade ungar. Idag ska vi baka och städa hela dagen så att snuffan kan få ett riktigt bra kalas. 

Någonting mer som ger mig energi och får mitt hjärta att svämma över är den lilla sprattelpellen i magen, har gör sig påmind på de mest obekväma sätt hela tiden, men oj så jag längtar efter att få träffa honom. Min alldeles egna lilla prinspojke. Det har gått 80% av en 100% graviditet, och det betyder ju verkligen att vi är på slutspurten nu! Jag älskar honom redan och har gjort sedan jag fick veta hans existens, och nu återstår bara några få veckor kvar innan vi får ha vårt första möte med varandra. <3

Kan ni tänka er min lycka va!? Jag får vara nykär i min framtida man och eviga kärlek, snart vara mamma åt världens bästa 2åring och dessutom snart få träffa en till kärlek som ska vara med mig livet ut!? Bättre än såhär blir det inte. Jag känner mig komplett. <3

Puss & Kram 

Likes

Comments