Igår kväll när jag kom hem, kände jag mig ganska pigg, kanske inte så konstigt då jag blivit tappad på 10 liter!!! Vaknade i morse och var törstig, bad Jens om ett glas björkaska, skulle jag inte gjort! Fick kräkas och kräkas, trots att jag ingenting hade i magen😩. Vaknar igen, och känner det som att en ångvält kört över hela mig. Har inte orkat göra någonting idag, och jag har så svårt att acceptera sådana dagar🎄

Är sugen på en kopp, men vågar inte!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Äntligen tömt magen, med hjälp av bästa läkaren❤️. Nu typ 11 kilo lättare, ska jag skutta ur sängen och åka hem. Fantastisk personal på BB där jag legat idag. God lunch och middag fick jag också. Glad pch tacksam över att detta är gjort och att det gick bra🙏

Likes

Comments

Tröttsam dag, eftersom jag sov så dåligt inatt. Snön har kommit, vilket gör att det blir lite ljusare ute. I morgon måste jag be om att få tömma magen på vätska, tungt att gå och svårt att äta. Känns och ser ut som jag är gravid i 9:e månaden.
Idag var hela familjen på sporthallen för att se Madicken och Ankarsvik, sopa banan med Jämtland, vi vann med 9-2.
Min först födda son Rasmus, bor ju inte hemma längre😢och jag saknar honom och hans familj oerhört. Det är en konstig känsla att från att ha stenkoll när dom bodde hemma, så vet jag nu ingenting.
I morgon ska jag köpa mig en sollampa😘

En son att vara stolt över! Jag älskar dig❤️

Likes

Comments

Känner en mörk deppighet som ligger som en slöja över mig så fort jag vaknar på morgonen. Ligger och väntar på att känslan bara ska försvinna, vilket den inte gör. I förrgår utmanade jag mig själv att prova yoga, men jag tryggade mig själv, genom att ha Anna på ena sidan, och Sanna på den andra.
Igår hade vi middag här, Jens och Madicken gjorde middagen och jag tittade på. Henna och Ulrika med barn kom, och det kändes så bra att träffas igen!
Idag har jag haft ett långt och djupt samtal med min Linus. Linus berättade för mig att jag måste ta tag i min rädsla, att dö. Försöka komma underfund med vari rädslan sitter, och utsätta mig för det. Gräva ner mig i döden och våga älta, därefter kan jag gå vidare. Jag ska jobba med döden tills jag inte är rädd längre, och då säger jag -”Nu är jag inte rädd för dig längre, men det är inte ok att du tar mig nu, för jag ska leva ett tag till💕
Detta djupa samtal har vi samtidigt som Linus gör middag till sina vänner😘

Likes

Comments

Idag har jag träffat en ny vän, Viktoria. Hon har samma sjukdomsbild som jag. När jag satt hos henne och drack kaffet (med kardemumma), slog det mig hur overklig vår situation är. Vi sitter där, två kvinnor i våra bästa år, glada och pratsugna, samtidigt vet vi båda två att vi har en begränsad tid kvar att leva. Trots det pratar vi om renoveringar och andra projekt. Mina tankar härjar kring om det är någon ide, varför ska jag, och att jag egentligen bara vill sitta och glo.
När jag sitter här och skriver, kan jag också ge svar på mina egna frågor. Jag vill vara glad, jag vill jobba i projekt, jag vill träffa folk, och jag vill leva. Jag kan inte fastna i att jag kanske snart ska dö, jag vill passa på att göra det jag tycker är kul. Det gäller att ha ett flöde mellan magen och hjärnan, men just nu är min mage dominant.
En mycket kär vän och studiekamrat Ewa, dog i levercancer för några år sedan, och lämnade ofrivilligt man och två barn Marcus & Malin. Idag fick jag ett långt meddelande från Ewas son Marcus. I sitt meddelande gav han mig rådet att vara öppen och att våga prata med mina barn om den dagen jag kommer att dö. Återigen TACK för ditt fina brev Marcus, din mamma är nog väldigt stolt över dig.
Men hur lätt är det att prata om döden, när man själv är livrädd och absolut inte vill dö. Jag pratar dock om detta med min man och mina barn, men det känns väldigt overkligt.
Nu kom familjen hem, och genast blir det rusch, hahahaha

Likes

Comments

Tråkig dag, har absolut inte gjort någon som helst nytta. Har varit påväg minst 4ggr idag, att köpa gardiner till sovrummet, men det blir ingenting. Ser fram mot att träffa Henna och Ulrika på fredag, behöver få SKRATTA. Ibland brukar jag fejkskratta, bara för att bryta mönster (brukar inte funka alls). Har så svårt att ta mig för ngt, vill inte. När Madicken kom hem från skolan pluggade hon en timme, sedan for vi på Birsta för hon ville kolla kläder, tvingade mig att följa med. Gör ngt du tycker är kul, men om man inte tycker att någonting är kul då? Åkte till Birsta, klädd som en lodare, och inte bryr jag mig heller

Här drack jag en ingefärashot och Madicken åt glass😜

Likes

Comments

Nä, nu vill jag vara glad och tacksam, tycker att det räcker nu med funderingar och ledsamhet! Försöker att stänga av mina känslor, men det är en omöjlighet när man är känslomänniska 😜.
Idag har det varit en bra dag! Dagen började med flera uppmuntrande sms från min älskade kusin Ullet😘. Senare fick jag fantastisk massage av bästa Annika🙏, nu ska jag göra middag och sedan se på fotboll😍 Heja Sverige⚽️

Likes

Comments

Jag älskar att leva! Idag har jag känt mig lite piggare, så pass att jag hängde med Madicken till distriktsutttagning i ö-vik (innebandy). I morgon måndag ska jag få taktilmassage av bästa Annica, och i slutet av veckan kommer Anna❤️. Önskar er alla en skön söndag❤️

Likes

Comments

Gråten står mig upp i halsen, ångesten likaså. Försökt springa ifrån mig själv hela dagen. Har så väldigt svårt att acceptera att jag är trött, kommer inte till ro, utan längtar bara tills jag får gå och lägga mig för natten.
Hur sjuk är jag egentligen? Behöver någon som kan trygga mig, att än ska jag inte dö, eller är det idag. Hur vet man det? Ska jag lägga mig ner och vänta, känna efter ? Rädslan har sitt grepp om mig idag, och jag kan inte krångla mig ur det.

Likes

Comments

Hela dagen har varit mörk, både i sinnet och rent bokstavligt. Har vilat och varit trött hela dagen, önskar mig lite snö nu. Ni kanske tycker att det låter lite lyxigt att vila en hel dag😜men jag lovar er att jag verkligen skulle vilja orka jobba!
Igår lovade jag mig själv att jag skulle börja träna, idag undrar jag hur jag tänkte då😂, men jag tänker nog försöka rycka upp mig och hålla mitt löfte. Ska sätta på lite bra musik i kyrksalen, gå på löpbandet och lyfta lite vikter.
Snart kommer mitt lilla barnbarn som jag ska vara barnvakt till, Alba. Blir alltid lika glad när hon sprätter in här❤️

Likes

Comments