Ena dagen är det hur varmt som helst och sen kallt igen, idag var det hur kvavt som helst..
Mötte mannen där han hoppar av (samåker), vi gick upp till vårt favoritcafé 6Ti6 och åt varsin bakad potatis. Orkade liksom inte fixa middag idag, skyller på det kvava vädret.


Börjar längta till sommaren och semester. Speciellt 7 juli. För då åker manen och jag till Sunny Beach/Bulgarien i 14 dagar.
Bara massa mys, och slappande. Älskar Bulgarien och detta är min 4:e gång jag åker dit. Vi ska passa på att åka runt och se på olika saker/hitta på något mer än att ligg och sola.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Varit härligt sommarväder idag, skönt när det väl händer,så jag får passa på att njuta.
Tog mig en timmes promenad i det varma vädret och bara njöt

HOPPAS detta underbara väder kan hålla i sig lite

Likes

Comments

Jag har länge behövt ta tag i att rensa min garderob. ut med gammalt och in med nytt. Med gammalt menar jag med kläder som"krympt av fukt" i garderoben" (haha😜). Skämt åsido!!


Inte lönt att behålla kläder som inte passar pga att jag gått upp i vikt lite. Kan ju inte heller behålla dem om jag nu går ner i vikt någon gång. Nä så jag drog ut allt och la det i en stor hög på sängen. Det som var för trångt åkte ner i en sopsäck och det som passade veks ihop igen och lades in i garderoben. vad tomt det blev nu då, så jag beställde lite nya kläder (vill ju inte gå halvnaken i Bulgarien ju, även om vädret där nästan kräver det). Förutom detta så har jag även köpt en lite linnen, bh, trosor, shorts, tights. Så nöjd med kläderna

Ska köpa mer långbyxor också men det får komma sen. Alla kläder jag slängt har jag delat upp, en del har gått till klädinsamling medan andras kommer jag sälja på loppis,

Likes

Comments

Orkade inte skriva något igår, så gårdagen får komma nu. hade en allmänt tråkig dag, ösregnade hela dagen, uttråkad till max. Slöa mest vid tv:n eller datorn. Magen strejkar just nu och jag har magvärk men idag är den lite bättre men magont än. Skönt med helg, ska bara vara med mannen min. I morgon är det ju ESC och det ska vi titta på med något gott som vi alltid gör. Ingen alkohol för min del, då jag sagt att jag ska inte dricka en droppe innan vi åker till Bulgarien i Juli.

Enkel frukost som igår blev hallonkvarg med blåbär och honungsmelon.

Brukar oftast dricka Te, vatten eller juice till

Middagen blev egenkomponerad rätt. Grön pasta (rörde i pesto basilika) stekt strimlad zucchini och Heta räkor (marinerade i sweet chili sauce). Till det serverade jag en melon och gurksallad. Fick betyg MVG av min man.


Alla middagar, smoothie och annat som tillagas kommer
jag så småningom lägga upp under Recept

Likes

Comments

Jordgubbsyoghurt med frukt och bär och en skvätt Te-
Keso blandat med lite vaniljkvarg med frukter och bär och några tunna riskakor.
Middag som blev stekt falukorv med stuvad blomkål.
Enkla måltider men så gott. Inte känt för att laga något avancerat.

Ska titta på deltävling 1 ECS i kväll med mannen och hoppas Robin går vidare oavsett vad jag tycker om den

Ska titta på deltävling 1 ECS i kväll med mannen och hoppas Robin går vidare oavsett vad jag tycker om den

Likes

Comments

Jag har kämpat med min vikt i många år, varit med i viktväktarna och har lyckats gå ner ett antal kilo. Hoppat av och gått upp igen. Så har det varit upp och ner i kilo. Sen dök min ångest och all lust och ork försvann. Jag vill än idag gå ner i vikt men jag orkar inte stressa med det det, orkar inte att varje dag tänka på vad jag ska äta. Jag tar det väldigt långsamt och vissa dagar går det bra och jag tänker på vad jag äter och andra dagar äter jag onyttigt. Jag äter grönsaker till maten och har minskat ner på portionerna men vill jag någon kväll äta en chokladkaka, ostbågar eller annat så gör jag det. Men inte lika ofta som det var innan. Samtidigt som jag vill gå ner i vikt så är jag trött på det ideal som finns ute. För mig är det min ångest som ställer till det eftersom jag inte kan planera hur jag vill ha det innan utan får ta en dag i taget.

Men det ska erkännas att jag är nervös för sommaren, och att vara på stranden, men jag har köpt en tankini så jag kan dölja magen (som jag skäms mest för just nu). Detta är mest för att jag och min man ska åka till Bulgarien i sommar och jag vill gärna ligga vill poolen och stranden. Tankinin är köpt på Bonprix och riktigt snygg.

Likes

Comments

Tänk vad man kan ändra sig i smak, när det gäller olika saker. Har alltid innan tyckt exempelvis kvarg smakat illa. Men nu så älskar jag det. Inte alla smaker men har hittat två smaker som jag gillar än så länge, så vem vet......Sen ska vi ju inte tala om Propud choklad, helt underbar, brukar äta det med skivad banan, skivad jordgubbar eller vindruvor. Det är mumma!!!

Likes

Comments

Frukost intagen, och sitter nu och skriver lite, så tråkigt väder, ena stunden regnar det sen blåser det och sen skiner solen ett litet tag. Kan vädret inte bestämma sig liksom. Vill ha sol.☀. Inte blir jag motiverad precis när jag tittar ut, ska jag gå ut och promenera eller inte. Behöver gå till affären och hämta ut ett paket med kläder. Så för den saken skull borde jag

Likes

Comments

Har länge tänkt på detta med blogg, gillar ju skriva och ta foto men tankarna om jag är för gammal cirkulerar i huvudet hela tiden. Oftast ser man yngre tjejer skriva bloggar. Men det finns faktiskt i olika åldrar har jag upptäckt men det är nog mest vanligt med yngre. Jag tänker testa detta och se var det leder. Jag vet redan nu att jag kommer ha dagar då jag inte kommer orka skriva. Detta beror på att jag har Ångest och har dagar då det blir extra jobbigt, Har även socialångest. Har i perioder väldigt jobbigt att exempelvis handla i affärer, vara i stora grupper. Får fruktansvärd värk i(tryck) i bröstkorgen och ont i magen. Men jag försöker ta mig genom situationen jag finner mig i. Kan ju inte isolera mig.

Tänker vara öppen med detta på bloggen eftersom jag ser detta som en form av dagbok också (fast offentlig). Jag skäms inte längre, ångesten är en del av mig

Likes

Comments