View tracker

Vaknade med värk deluxe efter en natt med mardrömmar & ångest!

Barnen har varit griniga & gnälliga!

Dum som jag var så berättade jag för Svea om ett stort beslut jag tagit om vårat liv & reaktionen blev gråt i typ en timme! Jag borde ha vetat bättre & hållit tyst!

Jag önskar att jag hade orken att gå upp i rätten om vårdnaden om barnen, men den orken finns bara inte! För den striden lär inte bli trevlig!

Jag vill få utreda varför jag har sån jävla ledvärk, men sjukvården verkar jobba i sirap!

Idag är en sån där dag då allt känns tungt & jobbigt! En sån där dag då jag funderar över om jag gör ngt bra överhuvudtaget! Om det nånsin kommer att komma ngn dag då livet känns bra & jag får vara lycklig!!

Försöker intala mig själv idag att jag bara har en riktigt dålig dag & inte ett dåligt liv!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Haft besök av soc nu på morgonen! Har ansökt om att få stöd & råd av familjegården angående Svea & hennes beteenden & då måste man träffa ngn på soc & prata om vad man vill fokusera på under träffarna!
Det är ju så att Svea är för liten för att få göra en utredning på angående diagnoser, men iom att hon har vissa problem som jag vill ha hjälp med så är det då familjegården som kan gå in & stötta/hjälpa!

Jag känner igen mig själv så mkt i vissa av Sveas beteenden, men tycker det ä svårt att bemöta hennes utåtagerande alla gånger tex, vill ju kunna hantera de på ett bra sätt!
Jag menar, bara för att jag själv har adhd & Aspergers så är det ingen självklarhet att jag kan bemöta en 4 åring med dessa diagnoser!
Sen så ska vi även testa schemabilder för att se om de kan hjälpa henne i vardagen! 👍

I om att förkylningen tagit grepp om mig så blir det ingen joggingrunda för att rensa hjärnan efter dagens möte! 😔
Kaffe, musik på hög volym & målande får så lov att funka idag!

Likes

Comments

View tracker

Många anser att man är självisk när man försöker ta självmord & framför allt dom som lyckas!
Det ingen förstår förutom dom som varit så på botten förut är att när man planerar sitt självmord så ser man ingen annan utväg från botten på de där stora svarta hålet! Ingen kommer att sakna en, att man lätt kommer att kunna ersättas av ngn annan! Att känna sig allt annat än älskad! Att alla kommer att få det bättre utan en, så varför fortsätta vara i livet när man bara gör det sämre för alla inblandade?
Att vara så djupt deprimerad är inte lätt! Det är lätt att le & låtsas vara glad! För det är ju ändå ingen som tror en när man säger hur dåligt man mår!
Eller så öppnar man sig & berättar, men får då svaret att man ska skärpa sig! Tyvärr så är det inte så lätt!

Jag vet vad jag pratar om & tro mig, det är inget jag ens skulle önska min värsta fiende att vara med om!

Likes

Comments

När man strax innan barnen ska hämtas från fsk har tid hos sjukgymnasten & går därifrån med vetskapen om att han tror jag har EDS! Vad betyder de? Vad innebär det? Tankarna bara snurrade... 

Hämtar barnen på fsk & åker till mormor med man för att äta middag & umgås! Hjärnan försöker fortfarande smälta det sjukgymnasten sa & jag har svårt att koncentrera mig på ngt annat!

Åkte hemåt så där lagom till nattningen med förhoppningar om att barnen skulle somna fort så jag fick smälta allt & förhoppningsvis kunna göra en tidig kväll själv!

Men Svea fick ju ingen kvällsmedicin så hon är vaken än! Och Thor, ja han tyckte dom var så fruktansvärt trött efter lunch så han fick sova 20 min! Och resultatet av de är; fortfarande vaken & leker med sina bilar!

Jag skulle bara vilja få lägga mig & sova, få vakna upp & inse att allt bara var en hemsk mardröm!

Likes

Comments

Allt jag vill är att få känna att jag duger precis som jag är!
Att jag betyder ngt för ngn annan!
Att jag är värdefull!
Att jag är älskad för den jag är!

Likes

Comments

Hur fan tänker man när man frågar en som är sjukskriven när denne tänker börja om att jobba, ifall denne nu vill jobba överhuvudtaget?!

Den frågan/kommentaren fick jag för ett tag sen! Och jag lovar, det sårande nå oerhört i om att personen som ställde denna fråga inte har frågat hur jag mår eller hur mitt liv ser ut!

Hur svårt är det att förstå att jag önskar att jag vore "normal" & slapp all ångest, inre stress, sömnproblem & slapp trycka i mig mediciner för att kunna få vardagen att fungera någorlunda!
Jag vill kunna jobba & ha ett bra liv! Att gå hemma & kämpa sig igenom dagarna är inte roligt alls!

Min "sjukdom" & "funktionsnedsättning" syns inte så mkt utåt & jag kan dölja mina problem till en viss gräns så jag förstår att det kan vara svårt att förstå varför jag är sjukskriven!
Men varför inte fråga mig om de istället för att slänga ut onödiga & sårande kommentarer?

Likes

Comments

Barnens pappa har tagit ut 3 veckor semester & 2 veckor fp nu i sommar för att barnen skulle slippa sommar förskola.
Tyckte det var bra gjort av han då han hade stora planer på att ha barnen mer!
För ca 1,5 vecka sen så gjorde hans tjej slut med honom & nu är han tydligen så knäckt att han inte kan ha barnen mer än varannan dag! Nätter ska han försöka ta ett av barnen åt gången från början för att "inskola" dom i att han inte bor med tjejen längre!

Jag som är heltidssjukskriven & inte får ha barnen hemma själv förutom på helgen ska nu tydligen ha dom varannan dag! Och varenda natt! Han kommer inte ens att ha dom varannan helg som vi började med i slutet på Maj!

När jag påpekade att fp i 2 veckor innebär att han ska ha barnen i 2 veckor, även nattetid så blev han chockad! Han trodde tydligen att han kunde ta ut en dag för att ha dom 8-9 timmar, alltså en arbetsdag!

När jag påpekade att jag inte är fortsatt sjukskriven för att jag tycker det är roligt så fick jag bara till svar att om han skulle måsta ha barnen mer än varannan dag så skulle dom inte ha ngn pappa för då skulle han knäcka sig själv! Så mitt mående verkar han inte bry sig en t jävla skit om!

Han påpekade även än en gång att jag knäckt honom psykiskt & det var därför han var så trött & slut. Han hade så dåligt med pengar för han stod & betalade av skulderna han dragit på sig pga mig.
Men om man nu har så dåligt med pengar, hur kan man då köpa en BMW för 100 000 kronor, en motorcykel med tillbehör när man inte ens har körkort för de & tex även en cykel till Svea för över 1000 kr för att "slippa" böket med att transportera cykeln hon har här hemma de få ggr hon är med honom!

Jag hoppas att jag orkar samla kraft & energi, för då blir det upp i rätten i höst!
Ska man ha gemensam vårdnad så ska de fan vara gemensamt ansvar! Då ska inte en ta allt ansvar & den andra glida runt på en räkmacka!

När tusan ska jag börja få medgångar i mitt liv? När ska jag få sluta simma motströms & sluta kämpa för det jag har rätt till? När ska något gå vägen utan att jag behövt kriga för det? 

Likes

Comments

I söndags den 19/6 skulle vi ha firat ettårig förlovningsdag, hade trott att den dagen skulle vara mysig & romantisk med mannen i mitt liv... men den dagen spenderades städandes & fixandes hemma efter tapetsering tillsammans med en god vän, väntandes på att småtrollen skulle komma hem!

Jag var öppen redan från början & berättade hur jag haft det i tidigare förhållanden. Att jag ville ha ärlighet & att jag var rädd för att bli sårad & bedragen igen!
Det var inte bara en gång du sa att du aldrig skulle såra mig eller göra mig illa! Hur tänkte du då? Trodde du att jag inte skulle bli sårad av lögnerna? Att jag bara skulle rycka på axlarna & acceptera dom?

Du ringde i helgen & frågade varför jag var så arg på dig! Du blev arg när jag kallade dig idiot!
Du är så känslokall & verkar inte vara ångerfull & skämmas det minsta över alla lögner som uppdagats.

Du har inte bara sårat mig, du har fått mig att känna mig riktigt jävla blåst för att ha trott på det du sagt, alla historier du hittat på!
Hur fan ska jag nånsin kunna lita på någon igen?! Hur ska jag våga ha ett förhållande igen?! Hur ska jag våga släppa in ngn i mitt liv & öppna mig igen när jag än en gång blivit behandlad som skit?!

Likes

Comments

Jag vill skrika! Jag vill gråta!
Men det går inte! Det går bara inte!  Alla känslor som bubblar inom mig & jag vet inte hur jag ska hantera dom! Känslor som framkallar ångest... Känslor som till slut kommer att omvandlas till ilska för den känslan kan jag! Innan & utan till!
Känns som att jag är fast i en mardröm...

Likes

Comments

En av grejerna som varit bra men jobbigt med adhd medicinen är att jag börjat kunna fokusera mina tankar! Börjat kunna se klarhet i saker & ting!

Visst är det skönt att inse hur allt verkligen är, men vissa saker gör ont!
Att inse att den jag trodde att jag skulle leva resten av livet med ljugit för mig redan från början! Att inse att jag egentligen inte vet vem han är pga alla dessa lögner! Att inse att karln jag trodde att jag älskade bara lekt med mig & mina känslor, ja det gör ont som fan!

Likes

Comments