I veckan bestämdes det att barnen skulle vara hos mig på heltid igen & varannan helg hos pappan av en massa olika anledningar!
Det känns som att en massa pusselbitar i mitt liv faller på plats igen & jag känner mig på ngt sätt hel! Att vara ifrån mina små älsklingar en hel vecka har varit så jobbigt & ångestfyllt! Dom är ju mitt allt ❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hur svårt ska det vara att lämna mig ifred? Hur svårt ska det vara att förstå vad ett kontaktförbud innebär? Hur länge till ska jag få höra hur flera sett en svart merca bete sig skumt på parkeringen utanför hyreshuset jag bor i eller att dom sett denna merca vara här i "mitt område"?

När ska de allt helvete sluta? När ska jag sluta vara rädd? När ska jag kunna känna trygghet & lugn i mitt eget hem & liv?

Likes

Comments

En vecka med jobbig pollenallergi, astmaproblem, ett besök på akuten för navelbråck, dåligt med sömn & utan träning!

En vecka med sol, underbara vänner, kaffe & surrstunder på balkongen! Härliga kvällspromenader i lugnt tempo med trevligt sällskap! En vecka där jag verkligen fått försöka hitta ett inre lugn & stressa ner!

Men det värsta med denna vecka är att jag inte träffat mina älskade småtroll!
Men idag är det äntligen fredag & jag får hämta hem dom ❤
Ser fram emot en helg med en massa bus, lek & mys ❤❤

Likes

Comments

Varje dag är en kamp med ångest! Varje dag kämpar jag på för att kunna ta mig vidare! Varje dag kämpar jag för att lära mig hantera min adhd, för att lära mig att hitta en fungerande vardag, lära mig att hantera stressiga situationer! Varenda jävla kväll kämpar jag med att övervinna rädslan för att slappna av och somna!

När ska jag få känna lugnet & inte behöva kämpa varenda dag?
När ska jag få slappna av & känna harmoni? När ska jag kunna känna mig trygg igen?

Tack mina älskade småtroll för att ni får mig att kämpa vidare! Ni är de bästa som finns 💕

Likes

Comments

Träffat sjukgymnaster, läkare & alla möjliga om min jobbiga ledvärk! Men de enda jag fått höra är att jag är överrörlig & förmodligen har EDS! Men ngn mer sorts utredning har dom inte velat göra!

I går hade jag läkartid på vårdcentralen & lyckades faktiskt få en vettig läkare som tog mina besvär & symtom på allvar!
5 rör med blod lämnat nu på morgonen & invänta röntgen av hand & handled för att sen få tid på smärtrehab!
Nu äntligen kanske jag får reda på varför mina leder är onda!

Får ofta mkt kommentarer från folk om att jag kanske inte ska träna så mkt & försöka ta de lugnt iom min ledproblematik! Till saken hör ju att jag mår bättre av träning, både kroppen & knoppen!
Skulle jag bara ta de lugnt & inte göra ngt för att jag har värk så skulle jag ju ligga i sängen hela dagarna & må riktigt jävla skit!
Musklerna hjälper ju till så jag inte kan överröra mina leder lika mkt! Och att jag dessutom går ner i vikt gör de ju ännu bättre för lederna!
Så på med joggingskorna & ut en runda eller styrketräna lite så får ni se vilken kick man kan få av endorfiner 😄

Likes

Comments

Livet går framåt! De må vara små steg framåt, men de går framåt!
Jag kämpar på varenda dag! Vissa dagar är tyngre än andra, men dom blir färre & färre!

Att ha alla underbara vänner att umgås med som stöttar mig när det är tungt & får mig att skratta så tårarna rinner gör livet betydligt lättare!
Barnen som pussar & kramar mig & säger hur mkt dom tycker om mig & saknar mig när dom inte är med mig gör livet underbart & får mig att kämpa ännu mer!
Familjen som stöttar mig & talar om för mig att dom är stolta över min styrka & kämparanda!

Ni är alla betydelsefulla för mig & får mig att orka fortsätta kampen & se glädjen i livet 💖

Likes

Comments

Brukar ju sägas att det inte finns ngt ont som inte för ngt gott med sig!

Så jag får väl se min viktminskning på 9 kg på 4 veckor som ngt gott i de här!
Att jag äntligen tagit tag i motion & träning som jag vet att jag mår bra av!

Just nu är träning min ventil, min terapi att bearbeta allt som hänt/händer, min endorfinkick! Mitt sätt att orka fortsätta kämpa! Mitt sätt att se framåt! Mitt sätt att bli av med dålig energi & tankar!

Likes

Comments

Hur mycket jag än tänker på de så kan jag verkligen inte förstå hur man kan vilja göra en annan människa illa! Hur man kan vilja trycka ner, förödmjuka & kontrollera någon som man påstår sig älska! Hur man tänker när medvetet väljer att göra såna saker!
Hur man medvetet kan vilja skada någon annan fysiskt, någon som man dessutom påstår sig älska!

Varför väljer man att göra sånt? Vad får man ut av att bete sig så? Varför? Varför? Varför?

Likes

Comments

I fredags var de ju röd dag & barnen hemma från fsk! Så vi drog till badhuset med en kompis & hade en mysig eftermiddag innan barnen överlämnades till pappan!

Jag fick en mysig middag & film kväll med trevligt sällskap!

Lördagen spenderades i stugan för att hjälpa mamma & hennes man att rensa & stöka inför försäljningen! Var riktigt tufft & många tårar föll från oss allihopa!

Söndagen spenderades tillsammans med goda vänner!

Måndagen blev de att träffa mina älskade småtroll! Mys & bus för fullt! 💜
Sen avklarade jag årets första löptur! Spang inte fort & bitvis var jag tvungen att gå! Men jag klarade de & knäet klagade inte en enda gång! Yay! 👍

Nu är den vanliga dagar igen & nya utmaningar att hantera & ta tag i!

Likes

Comments

Efter min krasch för snart 1,5 år sen så har jag blivit starkare, mkt starkare! Visst jag är inte hel än, men jag har iaf förstått mitt egna värde!

Lovade mig själv att aldrig mer acceptera att bli nertryckt, kontrollerad & dåligt behandlad igen! Att aldrig bli trampad på igen! Att aldrig mer bli psykiskt misshandlad!

Men givetvis så skulle de hända mig igen! Fy fan säger jag bara!

Men det sägs ju att "what doesn't kill you makes you stronger", och det stämmer verkligen! Jag har ett värde! Jag förtjänar att få må bra & känna att jag duger som jag är!

Att jag i allt som hänt fått både nya vänner & även sett att mina underbara vänner finns där & stöttar när livet är tungt, gör ju allt bara bättre!
Tillsammans är vi ännu starkare 💜

Likes

Comments