Klockan är snart 4 & jag har fortfarande inte sovit en blund denna natt pga värken!
Jag vrider & vänder, är uppe & vandrar, tagit extra värktabletter, men inget hjälper...
Klockan tickar på & jag blir bara mer & mer frustrerad över att inte få sova fastän jag gäspar som en tok!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

I helgen så begav vi oss till stugan & njöt för fullt av det härliga vädret! Många timmars utevistelse blev de & alla njöt vi för fullt!

Mormor & bonus morfar lånade Svea över natten så vi bestämde oss för att sova över i stugan med Thor!
Men tyvärr så åkte lillen på magsjuka & kräktes ner hela sovloftet så det blev att packa ihop allt & åka hemåt mitt i natten! 😟

Lyckades själv åka på magsjuka måndag kväll! Fy fan så jobbigt & vidrigt! Trodde att jag skulle dö där mitt i natten när magen krampade som värst & feberfrossan gjorde att jag bara skakade!

Tack & lov så har jag världens bästa pojkvän som vabbade & hjälpte mig här hemma med en superpigg tjej & en hängig Thor! Du är guld värd hjärtat 💜

Idag kunde äntligen barnen fara på fsk & jag är någorlunda pigg om man bortser från den hemska ledvärken som är värre än vanligt!
Fingrarna är så onda att jag inte ens kan virka! Så jag har målat lite på drivved istället! Terapi deluxe

Dax att hämta hem mina småtroll från fsk & mysa massor för imorgon är de fredag & dags för barnen att åka till sin pappa! Hela 5 dygn igen!
Kan man nånsin vänja sig vid att vara ifrån sina barn i en hel vecka åt gången utan att gråta efter dom?

Likes

Comments

Hade en hemsk mardröm i helgen! Vaknade med panik! 

Drömde att Svea stod vid sängen & ville jag skulle vakna för Thor ropade på mig!
Frågade henne vad hon gjorde där, hon skulle ju vara hos pappa!
Fick till svar; Nu kommer vi alltid att vara vid din sida mamma!
Svea var som en skugga bara, hon var död!

Likes

Comments

Just lämnat mina älskade småtroll på fsk! Idag får jag däremot inte hämta hem dom för det är "pappavecka"!
Denna sväng han ska ha dom så är det första gången med 5 dygn! 5 hela dygn!!

Hur ska jag klara hela 5 dygn utan mina små?! Mina älskade småtroll 💕

Likes

Comments

Köpte för några dagar sen lite ramar för att fortsätta med min fotovägg i vardagsrummet!
Så idag fick jag ett infall & letade rätt på några kort! Tyvärr så var de länge sen jag framkallade några kort så fick bli några gamla!

Likes

Comments

Knäet börjar äntligen vara så pass smärtfritt att jag skulle kunna sitta på motionscykeln eller tom kunna ta en efterlängtad promenad! Men nu har förkylningen tagit ett grepp om mig så jag ligger nerbäddad i soffan & tittar ut på snöovädret!

Att ha adhd & inte få motionera bort överskottsenergin & få "rensa hjärnan" är ett helvete rent ut sagt! Iaf för mig! Motion är bästa botemedlet mot ångest & får min överspeedade hjärna att lugna sig en stund!

Att bara ligga i soffan för att kurera & vila är inte ngt jag bara kan göra! Fastän jag är helt slut av förkylningen, väldigt dåligt med sömn i flera nätter så blir jag typ rastlös! Jag blir stressad över allt jag skulle behöva göra! Hjärnan skenar iväg! Alla känslor inom mig blir extrema! Klumpen i magen växer & ångesten är på intagande!
Idag hatar jag dig adhd!!

Likes

Comments

Efter att ha varit sjukskriven i över 2 år så har jag nu fått påbörja en sysselsättning!
Bad om det själv i december på mötet, men även för att se vad jag klarar av & hur mkt jag orkar! Min medicinering är ju inställd efter hur jag mår/har det när jag är hemmavid...

Skulle egentligen ha varit på djursidan, fått sköta om hästar, hundar & katter! Men då mitt knä hoppade ur led & ledbandet blev uttöjt/skadat så tar jag mig fram med kryckor...
Så tillsvidare så är jag på trädgårdsavdelningen, gjuter betong, målar betong & planterar!

Min allra första dag gjordes idag! Är helt slut i huvudet av alla intryck & är alldeles skakis & illamående...

Soffläge med musik i lurarna & en massa vatten innan jag ska hoppa mig ner till fsk för att hämta hem mina älskade småtroll som varit hos sin pappa i 4 dygn!!

Likes

Comments

Maktlöshet, känslan av att inte kunna göra ngt!

Rädsla, känslan av att inte kunna göra ngt!

Sorg, känslan av att inte bli trodd på!

Oro, känslan av att inte våga anförtro mig om vad jag märker/ser!

Panik, känslan av att inte bli tagen på allvar!

Ångest, resultatet av alla känslor inom mig!


Alla sömnlösa nätter jag ligger & grubblar om de finns ngt jag kan göra! Funderationer på om jag "bara" överreagerar eller om det finns anledningar till varför du beter dig som du gör, varför du säger saker som du säger och varför du har sån separationsångest!

Likes

Comments

Ringde min chef idag för att prata med henne lite om mötet nästa vecka! Ett sånt där roligt möte med läkare, försäkringskassan, chef & ngn annan från kommumen!

Jag har sen i oktober påpekat att jag skulle vilja prova arbetsträna efter nyår för att se om det är dags att börja tänka på återgång till arbete!

Givetvis finns det en massa att ha i åtanke gällande arbetsplats då jag är ljudkänslig, har svårt att klara av stress osv.
Men det chefen reagerade mest på var att jag inte kan jobba nätter pga mina sömnproblem, sömnmedicin behövs ju, samt att jag har ju min adhd medicin som ska tas dagtid! Att jag dessutom har jobbigt med ångest på em/kvällen när medicinen går ur kroppen var ju inte acceptabelt, för det gör de ju svårt för mig att kunna jobba kvällar!
Och dom kunde ju inte anpassa så jag "bara" fick dagtid!

Den mest sjuka frågan jag fick var "måste du ta din medicin hela livet eller kommer du att kunna börja jobba natt när du mår bättre?"

Seriöst?? Adhd'n försvinner ju inte bara för att jag tar medicin! Den gör det ju bara lättare för mig att orka/klara av vardagen, tänka mer klart & kunna fokusera bättre!

Trodde ärligt talat att det fanns mer förståelse & kunskap om diagnoser i dagens samhälle! Att chefen faktiskt skulle vara mer mån om att jag ska kunna börja en sakta återgång till arbetet!
Att bli bemött på de här viset var inte alls trevligt! Känner mig kränkt & bara som ett problem som dom inte vill ha tillbaka!

Likes

Comments

För ngn vecka sedan var jag & barnens pappa till familjerätten för samarbetssamtal där det till slut skrevs ett avtal gällande barnen!

Småttingarna ska successivt börja vara mer & mer hos sin pappa för att from 1 juni vara hos honom på halvtid!

Det känns bra för barnen att dom får en möjlighet till att bygga en bättre relation med sin pappa! Att deras pappa får en möjlighet att lära känna sina barn och börja ta ansvar!

Samtidigt som jag tycker att det känns bra med detta beslut så känner jag en stor ångest! Kommer han att klara av det? Kommer barnen att må bra med varannan vecka? Kommer jag att klara av att vara ifrån mina älskade småtroll varannan vecka utan att känna mig trasig?

Likes

Comments