För att nätmobbning hos unga ska minska bör kanske vi vuxna lära oss att titta en extra gång på vad vi skriver i sociala medier!
Absolut kommentera vad ni vill men håll de snyggt!
Vad som gör att vi tycker på ett visst sätt kan bottna i så mycket annat än vad vi vet, att ställa frågan vad är de som gör att du har den åsikten är helt okej! Men att spotta ur sig hela sitt franska register på personer och klanka ner är ​INTE OK vilket svaret på frågan än blir!

Kan vi alla bara tänka, hade jag sagt detta till personen i fråga om han/hon stod framför mig? Om inte, klicka då inte sänd utan håll på ren svenska käften 

Den enda persons åsikt DU kan påverka är din egen och ingen annans, framförallt inte genom hån och elaka kommentarer på sociala medier. De finns inget bra med de!

Och vill bara avsluta med
Barn gör inte som vuxna säger, barn gör som vuxna gör!!

Och vi bör vara de som tar första steget genom att lära oss respektera varandra oavsett åsikt, religion, läggning eller vad de nu kan vara💕

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Good Morgon!!

Uppe med tuppen idag för att äta frukost med karln innan han for iväg på jobbet 😙
Idag är en sån dag då han far iväg på jobb och sen träning så ska se till att ha middag klar när han slutar så grabbarna slipper hans humör när han är hungrig ;)

Tvättstuga... vad jag hatar det!  vill ha en maskin här uppe istället för att springa upp och ner hela tiden.. Eller så tvättar jag varje vecka och slipper springa så många gånger ;) När tvätten är klar ska jag dra till Ikea och köpa lite julgranskulor och faktiskt försöka få lite mer julstämning här hemma :)

ska även röra mig till gymmet idag, kommer ha sådana jävla träningsvärk imorgon men måste börja någonstans heja mig!  :)

Likes

Comments

Imorgon ska försöka träffa mamma ❤😍

Likes

Comments

Hemma i skutskär och laddar batterierna :)
och idag ladda jag lite extra med att träffa Anna och Sandra :) Mös även lite med lilla Arvid sötnosen.

Det var även pappas födelsedag så bakade tårta åt honom och bjöd på riktigt god middag bestående av smördesinbakad fläskfilé med  hasselbackspotatis :)
Tårtan blev helt godkänd även av farfar och de är stort då han är väldigt kräsen, tycker mest bara om farmors mat och bakverk.

om jag bara kunnat klona mig och vara på två ställen samtidigt! Ska bli bättre på åka ner, lite svårt på senaste då jag jobbat så mycket men de kommer ändras lite nu i januari så hoppas på mer tid hemma med människor som ger mig positiv energi ❤ De gör även de personer som finns i svallet men ibland behövs den energi som man bara kan få av familj och barndomsvänner 😙

Nej nu ska jag kolla på film med brorsan 😙

Likes

Comments

Sovit ungefär 3 timmar inatt men va gör de när jag sov ungefär 18 av dygnets 24 timmar igår 😂

Klev upp och drack kaffe med sambon innan morgon promenaden :) Kände länge att sängen var jävligt skön och att jag skulle ligga kvar och njuta av täckets varma kramar och kudden som så skönt låg under mitt huvud men jag är jävligt nöjd att jag inte föll för deras fjäsk och fula knep utan jag kom upp och ut! 30 min bara men ska iväg och jobba så vi kommer gå ut cirka 1timme då :)

4timmar kvar till jobb, ska väl ta och göra lite nytta istället för att sitta och glo på dumburken. Tvätten skulle behöva ska göras och kanske påbörja packning för 1 vecka hemma i skutskär :)
kommer vara väldigt kluven som person på måndag när jag åker hem... överlycklig att få komma hem till skutskär och få umgås med familj och vänner hela veckan samtidigt som de kommer kännas tomt utan min andra hälft 😙 De sägs ju att ett par ska må bra av att sakna varandra får hoppas de är sant då :)

nej men tvätthögen kallar...

ciao

Likes

Comments

Idag är de fars dag och jag vill bara tacka min pappa för att han alltid finns där för mig och min bror i ur och skur 💕

Tack för att du är min pappa och att du är du! Älskar dig ❤

Likes

Comments

Vilken dag, en ny runda på morgon promenaden, nytt rekord i diskberg, ny doft på diskmedelet och körsbäret på grädden en ny blogg!

Inte alla dagar detta händer 😉

Nej, jag måste kila men tänkte för ett inlägg innan jag gjorde något idag.

DAGS för dagens första kaffe! Detta riviga guld, utan dig vore jag förlorad.

Hej på en stund 😄

Likes

Comments