Förlåt för dålig uppdatering men jag har inte haft lust att skriva om hur det går för resan har varit upp och ner!


Har gått på BC i 3 veckor nu och det är nog det bästa jag har gjort, ska inte ljuga när jag satt där första gången ville jag ärligt springa där ifrån och tända en fet och slappna av men det var bara att bita ihop o köra! men när jag såg min behandlare som kom runt hörnet med en laidback gångstil och 3sträck så kändes det bra!


väl inne i kontoret så försvann alla mina förväntningar, trodde han skulle sitta och skälla ut mig över allt jag gjort men så var det verkligen inte...han frågade hur jag mådde och vi små pratade och innan jag visste så var tiden inne att gå!


men 3 veckor har gått och jag har inte rökt lr rört nå röka💯 och till er som brukar fortfarande och tro du är evigtfast i skiten...NEJ det är du inte, jag som har rökt iprincip i 14 år har tagit mig ur, det handlar om att vara tillräckligt stark och ta en dag i taget, varje kväll jag la huve på kudden så sa jag ännu en dag utan röka och nu är jag 3 veckor utan och inom 2 veckor är jag helt ren, jag hade en låg halt på 25 på analysen 👌 men nu räcker det för idag


#vågavägraknark

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Snart två veckor sen jag ringde och bad om hjälp...och inge svar har jag fått 😕 visst jag har levt så här i 11 år men jag behöver hjälp!

jag vill inte vara svarta fåret i familjen, vill ha kontakt med mina syskon och framför allt att min mamma ska vara stolt över mig slippa oroa sig!

och till er som brukar narkotika..var försiktigt med det ni gör och se till att inte skaffa skulder, har en del skulder och det äter upp mig! man måste kolla över axeln hela tiden, man vet aldrig vem som plingar på dörren och står o väntar, och ni riskerar familjen och vänner!

det här inlägget va lite överallt och random men jag har för mycket i mitt huvud just nu för att skriva nått bättre!

såren är läkta men ärren är kvar

med det sagt så oavsett vad du har bakom dig så kan man bli vem man vill i livet, håll huvudet högt för alla har vi bagage

Likes

Comments

Det är inte lätt att sluta!

Måste bara förklara att jag inte bara rökt för att tysta allt i mitt huvud men också för smärttilndring!

jag har haft magproblem sålänge jag kan minnas och med det menar jag att jag har vaknat mitt i natten och bokstavligttalat sprungit till toan och spytt och behövt använda toan 😂

Smärtan har fått mig att ligga i fosterställning och gråta...och jag gråter fan inte ofta! Men när jag slickade klistret på pappret, rullade ihop den och tände så visste jag det handlande om 2-3 minuter innan smärtan försvann!

så fuck Alvedon och ipren...30 minuter hahah om det ens hjälpte så att säga😂

så med det sagt så ville jag bara säga ja jag har rökt...MEN...Och men, då har jag användt en piss löjlig mängd och den rökte jag efter 15 timmar utan!

men jag ska sluta, jag lovar 💯

Likes

Comments

Ni som känner mig väl vet att jag inte alltid haft det bra, kämpat rätt myk för att ta mig till vart jag är idag! 

Inte stolt över vissa saker jag gjort men gjort är gjort, men att vara 9-10 år och bli utfryst iskolan och utanför...skolan har fan aldrig varit min grej, o då menar jag jag har haft ig i ALLT tills sista halv året i 9an då jag fick reda på att jag inte var dum i huve...jag hade läs och skriv svårigheter 💯 

Men allt inom mig käkade fortfarande upp mig, fann aldrig ro och kunde aldrig slappna av, sova, vara trygg! Förutom när jag tände en spliff och då somnade jag trygg och avslappnad!

jag började röka allt mer och mer för jag inte ville må dåligt, jag mådde bra och det är det som räknas! Det är inte bara jag som använder cannabis som medecin!

Men vi klassas som "pundare"! Nej gott folk vi är inte pundare..vi försöker bara överleva! För hade inte jag hittat mitt sätt att tysta alla tankar och koppla av så hade inte jag skrivit detta idag, jag hade förmodligen legat i en träkista 2 meter under jord!


Tänk på det gott folk! Likes

Comments

nyårsmorgonen och jag ligger kvar i sängen i en pöl av svett, man känner hur det bränns i ådrorna i hela kroppen! Det kommer bara bli svårare och svårare för varje timme, dag, vecka....tills allt thc är ur kroppen!


Det gäller att hitta nånting att göra istället för att sitta och smula o rulla en...tror jag har laddat ner 1964236 spel för att underhålla mig!

Nästa inlägg tror jag att jag ska skriva om vrf jag brukat narkotika, kanske senare idag det beror på hur mycket tid jag får över!


Vi hörsLikes

Comments

Vart ska man börja? Allt det här är skrämmande och oroligt, det har liksom varit en del av mig i ca 11 år.

Jag har kommit till punkten i mitt liv där jag måste växa upp och lägga det bakom mig, jag ringde och bokade tid på ett beroendecenter idag!

o ni ska veta att det var fan inte lätt att ringa, att få frågan" vad söker du hjälp för" och att man ska klämma fram att man missbrukar cannabis!

Det är inte något vanligt samtalsämne man pratar om bara sådär, det hela är ju tabu i Sverige! För så fort någon nämner nått med narkotika att göra så blir man utfryst och stämplad "pundare"


Men det jag vill med detta är att ni ska följa med min resa ifrån missbruket, dag för dag, abstinens, samtal, kritik, men ochså vart man kan vända sig och skaffa hjälp!


Helt enkelt ifrån min första till min sista joint och mitt liv utan!

Vi hörs

Likes

Comments