Header

Tja! :)

Vad händer och fötter? 

Jag vill bara ursäkta mig först för dålig uppdatering, men mitt liv just nu har inte varit på spår riktigt. Jag har haft väldigt många jobbiga stunder och mycket ångest nu dom senaste veckorna glömt ta min dumma medicin som lugnar mina ångetsattacker. Men nu börjar jag hamna på spår lite och snart är det dax för den stora flytten som sker om drygt en vecka, och det är ju först och främst den spännande Rix fm festivalen som jag så ser fram emot. Att sova på hotell gör man ju direkt inte varje dag och att gå på festival är ju väldigt roligt tycker jag bara det inte blir så som på torsdagskvällarna i Borås att man står och hänger på varandra! 

Jag är bara så glad att jag har min mamma & pappa som peppar mig så himla mycket! :) 

Dagens fråga: Tips på hur man lättast pluggar?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag är jag sjuk... Och kollar på tv, vill inte äta och dränker mig med alvedon! Snälla lite tips på vad man kan göra när man e sjuk!😛

  • 92 Readers

Likes

Comments

Asså jag har många läsare på min blogg men ingen kommenterar saker när jag frågar något, är det något fel på mig?👀

  • 94 Readers

Likes

Comments

Tjena allihop! :)

Idag är det inget roligt väder.... Massa blåst och regn! Jag blir nästan lite rädd av all blåst fast låter nog värre än vad det är! Men på sätt o vis gillar jag när det är oväder mår bättre av det jag vet inte varför! :| Men sova snart kanske.. Om det går!

  • 92 Readers

Likes

Comments

Hej hej första dagen i skolan och jag känner mig taggad... Sitter nu och chillar med kompisen och väntar på nästa lektion... Ska ta tag i skolan sista terminen i grundskolan! Yeeeey! 😂❤️

  • 110 Readers

Likes

Comments

Imorgon är det skola igen efter ett långt och härligt lov, och jag ser fram emot det jätte mycket..​ att komma tillbaka till dom gamla vanliga rutinerna. Att bara gå hemma och inte veta vad man ska göra är ett He**te... förlåt ordspråket. men idag ska jag sälja mina skridskor till någon jag inte känner spännande spännande men jag uppdaterar hur det gick! :)

Min vardag:

    Kl 06:00 ringer klockan

            Kl 6:30  går ut med hunden innan jag fixar mig 

Kl 7 Äter jag 

Kl 7:30 går jag till bussen

15:30 Slutar jag skolan

16:00 sätter jag mig vid datan

17:30 Läxor

19:00 Sätter mig vid tv och tar det lugnt 

22:00 Går och lägger mig

Ses snart igen... Tack för att du tar dig tid att kolla gärna lite feedback! :) 


Likes

Comments

Hej igen!

Idag har det varit bror och syster dag! Vi har varit på badhuset och hoppat mycket trampolin och sedan var på bio! Lite mysigt sådär...
Nu ligger jag i sängen med hunden bredvid mig och vi ska snart sova! Glömde skriva igår att jag shoppat min nya ridutrustning, mellandagsrea så snabbade mig till My one, fick jätte mycket saker för bara 866 kr!:) ridningen börjar den 5 januari igen, och på måndag drar man på härliga unite i fyra dagar... Härligt yeey!

Men ha det gött bilder kommer imorgon på ridutrustningen! :D

  • 159 Readers

Likes

Comments

hellu :)

nu sitter jag hemma och längtar tills det blir jul.... sitter och kollar på klockan och vill att den ska gå snabbare! 

men idag har jag varit på badhuset själv för att ha något att göra så det går snabbare!... 

kolla tv nu sen sova hadeeee :)😉

Likes

Comments

Hej!

Sjukhuset idag och göra fotinlägg! Hoppas verkligen inte jag behöver sitta i hundra år på att vänta att komma in till dom som ska göra fotinläggen!

Senare idag ska jag köpa ett spel av någon jag inte känner så blir lite spännande men mamma är med mig så det kommer nog gå jätte bra!

Dagens fråga: hur svårt/lätt har ni att möta folk ni inte känner.. Typ i skolan eller på möten också vidare!

Kram <3

  • 163 Readers

Likes

Comments