Ledig dag efter helgjobb. skönt men ensamt. Jag skulle egentligen till en präst idag och prata men jag ställde in mötet, dumt av mig. Jag borde gått dit , jag behöver verkligen prata men jag orkade inte. samtidigt som jag vet att jag måste börja reda ut saker inom mig så fixar jag inte det. Det tar stopp, jag får ingenting gjort. Jag känner mig handlingsförlamad. Jag  gör en del saker på ren rutin, som att jobba, fixa mat åt ungarna och tvätta medans andra saker funkar inte alls. Är det sorg som är på det här viset eller vad är det? vill må bättre igen.
Jag finns för mina barn men jag vet inte hur jag själv mår.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Två stycken dödsfall i min familj...två stycken betydande människor i min familj fattas så otroligt mycket. Det skär i mitt hjärta i mitt inre. Det gör så ont. Ett dödsfall var väntat och det var min mamma. Hon var sjuk i cancer och hennes död var befriande för henne eftersom hon hade smärtor. Vila i frid min älskade mamma du är så saknad. Det andra dödsfallet var mina barns pappa och min bästa vän. Han ryktes bort från oss alldeles för tidigt. Han dog ensam hemma i sin lägenhet vi kommer aldrig få reda på hur han egentligen dog, vi kan bara anta och med viss information ha en viss vetskap om hur men ALDRIG veta. Vi saknar honom så otroligt mycket. Han fattas oss.
Våran sorg går upp och ner. Vi har dagar som är lite ljusare medans andra dagar är så mörka och ångestladdade. Dagar som vi inte vet hur vi ska kunna ta oss igenom.
Människor frågar mig hur jag mår och hur det går...jag vet inte hur jag mår eller hur jag ska svara. Men jag är tacksam för att jag har dessa människor runtomkring mig och att dem frågar.
Nu ser livet ut så här. Imorgon eller en annan dag kanske det ser annorlunda ut.

Likes

Comments

Morgonen började med att min dotter inte ville gå till skolan. Jag frågade varför och det handlade om att det var friluftsdag och hon ville inte vara med. Jag sa att det är bättre att hon går iväg och isåfall frågar om hon kan få sitta och jobba med något annat som matte t.ex. Hon fortsatte att skrika och härja. Jag var en jävla kärring och jag fattade ingenting. Jag talade om för henne med lugn ton att jag absolut inte kommer ringa och sjukanmäla henne och att då kommer det bli ogiltig frånvaro. Hon kom  emot mig och ruskade om mig ,jag fortsatte att vara lugn trots att det var svårt. Dessa situationer händer allt för ofta härhemma tyvärr. Hon tar ut sin ilska på mig och ofta handgripligen. Andra ser inte det här,tror inte att det kan vara sant...hennes slag gör ont fast inte fysiskt mest ,utan mest i mitt hjärta. Vi har sökt hjälp och det kommer bli en utredning om min dotter har Adhd. Men under tiden vi väntar fortsätter dagar med slag och hårda ord. oftast pratar vi hur dessa personer som har Adhd eller andra diagnoser har det och hur dem mår. Men vi som finns vid deras sida hur mår vi? är det någon som någonsin frågar hur det är med oss. Bara en tanke som jag har. som sagt kämpa vidare...

Likes

Comments

Sen jag skrev sist har Johnny flyttat ut och mitt nya liv har börjat trevande. Det känns konstigt att inte bo med Johnny. Vi har bott ihop i 20 år så kanske inte så konstigt att den känslan infinner  sig. Vissa dagar kommer ångesten och hälsar på men det verkar bli mer sällan. Det är som ett sorgarbete det tar tid men det kommer bli bättre. Jag har ju mina två underbara barn som jag älskar mest av allt här i livet. Dem ger mig både glädje och kärlek. Sen har jag ju träffat en ny man som är en helt underbar människa. Jag och Johnny kommer alltid att vara mycket bra vänner och det känns så bra.

Likes

Comments

Skönt med ledig helg. Jag mår rätt så bra nu för tillfället. Som jag skrivit tidigare så går mina känslor upp och ner ganska mycket pga. hur mitt liv ser ut just nu. Men just nu bra 😊. Idag blir det en långpromenad med dottern och sen träning i gymmet. Jag försöker röra mig varje dag på nåt vis. I veckorna cyklar jag till jobbet varje dag ca 7 km så 1.4 km om dagen. Sen går jag och tränar på friskis ca 2-3 ggr/vecka. Det kan bli gym eller pass och då helst stationsgympa som innebär både styrka och kondition det tycker jag är jättekul.
Det känns som mitt liv går mot det ljusare hållet nu äntligen.

Likes

Comments

Glad påsk! Idag hade jag min fd. svärmor på påskmiddag det var trevligt. Alldeles lagom faktiskt. Jag serverade potatisgratäng,potatis, ägghalvor,sill,kycklinggryta,prinskorv och köttbullar mm.
Skönt att varit ledig i 3 dagar, imorgon är det dags för jobb igen. 7:15 - 16:30 en lång dag.

Likes

Comments

Jag började min påsk igår med att klippa mig och det var så skönt. Det var 3 månader sedan sist. Tänk att en klippning kan göra så mycket för själen. Kanske var det tiden jag gav mig själv som gjorde att jag mådde så bra igår. Idag är det städning och tvätt på schemat och sedan hälsa på min lilla mamma som bor på ett äldreboende. Det blir väl även en god middag ikväll kanske grill. Imorgon har vi påskmiddagen det ska bli så gott.

Likes

Comments

Igår testade jag något som det snackas en del om , knäckebrödspizza och det var kanongott. Kan verkligen rekommendera detta så gott och mycket  nyttigare än vanlig pizza. Jag tog en krögarknäcke den är lite mindre i storleken. Sen bredde jag tomatsås på den , la riven ost,skinka,champinjoner och mera ost sen in i ugnen på 200grader i 10 minuter. Enkelt och gott.

Likes

Comments

Jag har nyss tittat på en film "The notebook "eller Dagboken på svenska. En mycket tänkvärd film. Jag kom att tänka på att jag lovat Johnny att vara med honom livet ut i både nöd och lust...det löftet kunde jag inte hålla. I kväll är det jobbigt...Nu igen tänker säkert någon. Vet inte när det onda kommer att försvinna,jag förstår inte varför det  måste göra så ont. Jag har hittat en ny kärlek men varför har jag sån ångest?

Likes

Comments

Jag har precis haft Johnnys mamma i telefonen och sen hon fick reda på att vi skulle skiljas så har hon varit väldigt  kort mot mig. Först ville jag tro att jag inbilla mig men så var inte fallet. Den generationen verkar tro att det är okej att vara otrevlig mot den ena parten bara för att vi bestämt oss för att gå olika vägar. Min mamma är också sån men då drivare jag både mig och Johnny och säger att vi är vänner och har inget otalt med varandra. Men jag tror inte att Johnny försvarar mig om jag ska vara ärlig. Han gör nog inte så för att vara elak men han bråkar ogärna med sin mamma. Känner mig iallafall mycket ledsen för att hennes bild av mig ska behövas ändras för att jag och hennes son inte ska vara ihop längre.

Likes

Comments