Är vid lämningen av sonen i skolan och man börjar undra hur folk fick sina körkort! Trots farthinder i form av gupp så gasar dom på som aldrig förr så de nästan flyger över hindret och tänker inte en enda gång på att det är en skola och barn som ska gå över vägen! Likaså gäller parkeringen, inte ska man behöva komma 45 minuter innan lämning för att få en parkeringsplats eller att riskera att inte bli ihjäl körd av folk som tycks fått sina körkort i ett flingpaket!

Sorry för argsint inlägg men kände att jag ville släppa ut ilskan 😂

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 20 Readers

Likes

Comments

Är ni precis som jag lite fega för att köpa hem och prova nya saker man ser i butiken?

Gör då som jag gjorde och klicka hem en smakbox där innehållet är smakprover av nyheter och jag har fått första och jag är redan kär 👍 Vill ni med klicka hem en box så säg gärna till för jag har en rabattkod som ger dig halva priset på en box!

  • 13 Readers

Likes

Comments

Lyckan när man hittar dessa Bamse häftena som man totalälskade som liten! Var tvungen att klicka hem dom till Evelina i julklapp!

  • 5 Readers

Likes

Comments

Herregud vilket tjat det blir varje dag om man inte försöker planera vad man ska äta för man får ju alltid till svar: -Jag vet inte!

Så nu minsann så ska det planeras så det slipper bli tjat och bråk!

Hur gör ni för att undvika detta hemska tjat om middagsmat?

Likes

Comments

Jag har kommit över ett recept på fisksåsen som man hade till fisken i skolan och som man inte tyckte om då men som uppskattas starkt nu i äldre dagar! Tänkte dela med mig av det 😊

Blanda ihop 3 dl gräddfil, 1dl bostongurka, 0,5 dl majonnäs, 1dl filmjölk, 1 msk citronsaft (ca 1/2 citron), 1 kruka dill (finhackad), 1 tsk strösocker, 1 tsk salt och en nypa salt.

Låt stå i kylen i 1-2 timmar. Fantastiskt god till fisk och potatis 😍

Likes

Comments

När ni går in på en blogg eller kanske bara internet i sig, vad vill ni läsa eller få tips om då? Jag vill så gärna komma igång med bloggandet när jag går hemma med bebis 😍 men har svårt att komma på från gång till gång vad jag ska skriva om.. Så vad skulle ni vilja läsa om? Viktresan? Recept? Olika tips och trix? Ge mig massa med förslag 😊

  • 14 Readers

Likes

Comments

Lyckan är total när man hittar glutenfria panerade fiskar i frysdisken 😍 Jag vet att det är enkelt att panera själv men vissa dagar vill man fixa något snabbt och enkelt. Frågan är om dom är värda sina pengar för det är ju bara 4 bitar i lådan!

  • 12 Readers

Likes

Comments

Under alla mina graviditeter så har jag varit lite udda. Jag har inte gått upp i vikt utan denna gång så gick jag ner nästan 20 kg och ut kom en fullt frisk liten flicka! Men till saken är den att när man lyckats gå ner så pass mycket så vill man fortsätta neråt men när man berättar för vissa så synar dom en uppifrån och ner och säger utan att ens tänka på ens känslor att det syns verkligen inte att jag gått ner 20 kg och pladask så flyger motivationen någon annanstans. Jag vet att jag inte ska bry mig om sånt som andra säger men när jag själv ser och känner i kläder att man blivit mindre och får höra en sån kommentar så blir det liksom svart!

Så hur ska jag göra för att trycka bort såna kommentarer och fortsätta min resa?! Det känns hopplöst!

Likes

Comments

För ett tag sen så lånade jag hem träningsdvder av mamma som fortfarande är inplastade tyvärr!! Men nu ska jag minsann ta mig i skinnet och göra mig själv en utmaning i 30 dagar för att se om det blir någon större skillnad och sen är det roligt och spännande med utmaningar 😊 Har ni några utmaningar man kan göra så säg gärna till för tävlingsmänniskan i mig älskar sånt 😊

Likes

Comments

​Denna dagen har varit precis som vilken annan dag som helst. Dock har barnen och jag busat betydligt mer i dag så vi är helt slut allihopa :) Evelina ligger här och snusar här i sängen bredvid mig med spotify spelandes i bakgrunden :) 

I stället för en glammig 3-rätters middag med goda vänner så åt vi köttfärssås och färsk pasta och tryckte i oss chips sen i soffan framför barnkanalen för att sen spela bingolotto dock utan vinst.. 

Och i morgon är det 2016 och det känns jätte konstigt för det var inte länge sen det var sommar och barnen sprang utanför i sin pool, men i morgon börjar vi det nya året med att sluta med skit och sånt :) Har sagt det så många gånger tidigare men nu jävlar orkar jag inte med detta mera. Invägning och möjligtvis mätning är det i morgon på morgonen och sen stenhårt med att sluta med den dåliga vanan som heter COLA!!! Bort med skiten och jag vet att jag kommer att klara det men man ska kunna pussla ihop hemma träning, nyttig mat, två barn och jobb utan att gå in i väggen.. Så vill ha all Er peppning som det bara gå för jag ska klara detta på egen väg :)

GOTT NYTT ÅR PÅ ER!!!!!

Likes

Comments