Hej på er!
Nu i söndags åkte jag och en grupp med kompisar till Universal Studios för att spendera dagen där. Fick äntligen åka King Kong åkattraktionen som det alltid brukar vara väldigt lång kö på. Testade även Butterbeer för första gången och vi åt lunch på Margaritaville. Restaurangen var super fin och det blev även ett vulkanutbrott inne i själva restaurangen när man satt och åt. På tv-skärmarna kom det upp att alla skulle utrymma ön och sedan började flygplanen i taket att röra på sig och vulkanen började bubbla, så coolt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

I min skola igår var det sista dagen för alla seniors och därmed dags för den årliga Navy/Silver Game i American Football. Man skulle sätta på sig antingen blått eller silver och heja på det lag man ville skulle vinna. Själva matchen började vid runt ett tiden men eftersom skolan slutar vid två så hann vi aldrig se resultatet, men kul var det! Och nu från och med måndag så är jag en SENIOR!!!

Likes

Comments

Igår hade mina systrars skola nånting som kallas för Global Fiesta, vilket hålls varje år innan skolavslutningen. Varje årskurs blir tilldelade en kontinent etc och sen ska de lära sig mer om just den kontinenten och sedan visa upp sin kontinent på Global Fiesta. Man kunde äta mat från olika länder, spela spel, sjunga karaoke, se uppträdanden från elever, få sin framtid spådd etc.

Likes

Comments

Sommaren närmar sig med stormsteg och nu är det endast 10 dagar kvar till sommarlov, endast 10 dagar!!! Detta innebär att Junior Year börjar lida mot sitt slut och jag har officiellt snart överlevt mitt första år på High School. Är både exalterad och ledsen för att skolan närmar sig mot sitt slut eftersom att dels Victoria och en annan mexikansk utbytesstudent jag lärt känna här under året snart åker hem. För mig så fortsätter mitt äventyr här i USA och jag är så exalterad för Senior Year, även fast College fortfarande skrämmer mig lite! Men tiden är inte slut än och nu de två sista veckorna har vi en massa saker inplanerade så tror att det kommer bli väldigt bra! Har även planer på att göra som en liten avskedspresent till V så får se vad som händer. Annars så har jag fått inbjudan om att delta på min skolas Athletic Awards på tisdag då alla ska få pris för sina sporter så det ser jag verkligen fram emot!

Likes

Comments

I lördags var det äntligen dags för den årliga balen, som jag har längtat! Alla var super fina och våra lärare samt Disney personal hade gjort vårt bal rum super fint, nästan som ett bröllop. Balen hölls på Disney's Contemperary Resort och temat var Tangled Ever After. Detta var en kväll som jag alltid kommer att minnas!

Likes

Comments

I fredags fick jag och min Digital Art & Imaging klass besöka veterinär klassen för en lektion i fotografi. Vi skulle lära oss om hur man fotograferar djur på bästa sätt utan att de blir störda. En väldigt rolig och lärorik lektion!

Likes

Comments

Förra söndagen åkte jag och Victoria till Florida Mall för att fixa det allra sista till balen som är nu på lördag. IHHH kan inte vänta är så himla taggad! Eftersom att köpcentrumet inte hade öppnat när vi kom dit så hade vi en liten "photoshoot" och resultatet blev riktigt bra. När köpcentrumet väl hade öppnat så köpte vi våra smycken, jag köpte även jeans och sedan gick vi runt och kollade i en massa butiker och åt lunch på Subway. En perfekt dag helt enkelt! 

Nu har jag bokat mitt hairappointment samt även beställt min corsage som ni kommer få se på lördag! 

Likes

Comments

Hej på er det var ett tag sedan!
Är just nu helt upptagen med allt skolarbete samtidigt som jag håller på att förbereda mig inför mitt US History EOC (final exam) på tisdag. I lördags spenderade jag dagen med Nicole och Victoria. Vi spenderade först dagen vid poolen och sedan på kvällen åt vi middag på Chick Filé-A och sedan åkte vi till Drive In Movies. Det var min och Victorias första gång på en riktigt amerikansk drive in vilket var super kul att se hur det verkligen var! Vi såg på The Fate of the Furious och filmen var super bra!

Likes

Comments

Hej på er!
Igår lämnade jag in mitt final project i min Digital Art klass. Under hela året har vi arbetat med olika uppgifter i Photoshop. Vi har skapat vår egna meny, affischer, skivomslag, vi har gjort ett stort fotoprojekt etc. Men nu var det dags för vårt final project för att se vad vi verkligen har lärt oss. Detta projekt har vi arbetat med under 10 lektioner och vad vi skulle göra var att vi skulle skapa vår egna satin bakgrund, våra egna guldsmycken, vårt egna ljus samt en guldkedja. Och allt detta skulle skapas från grunden. Jag blev väldigt nöjd med resultatet, och som min lärare sa, "You have survived Photoshop".

Likes

Comments