För en vecka sedan hade min lilla syster sitt första dance recital med sin dansskola i The Lakeland Center och deras tema var Viva Las Vegas. Föreställningen tog drygt 3h och alla numren var super bra!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

För några dagar sedan åkte vi till Bush Garderns i Tampa. Det är en nöjespark med djur som ingår i SeaWorlds tema parker men istället för vattendjur så har de djur som lever i Afrika och Asien etc. Jag hade en super bra dag och fick även mata samt klappa kängurur.

Likes

Comments

Hela första helgen av sommarlovet spenderades i de olika Disney parkerna, har jag sagt att Disney är mitt andra hem. På fredagen samma dag som jag spelade bowling var min sista dag i skolan men jag och mina vänner skippade skolan och åkte till Hollywood Studios istället. Hade en fantastisk dag och har inte skrattat så mycket som då på länge! I lördags åkte jag till Disney igen med Nicole, Victoria och Victorias tyska kompis Virginia. På söndagen tog jag det lugnt eftersom jag var väldigt trött och det regnade. På måndagen åkte jag till Disney igen för att fira min kompis Travis födelsedag! Hela dagen spenderades på Epcot och vi hann med en massa saker!

Likes

Comments

Hej på er!
Förlåt med dålig uppdatering på sistone men har haft så fullt upp så har knappt haft tid med något. Dagarna har varit fullspäckade med saker nu i början av sommarlovet! Förra fredagen samlades vi ett kompisgäng i Cypress Lanes som är ett bowling ställe för att spela glow in the dark bowling, så kul! Det var den sista kvällen som Victoria kunde träffa alla innan hon åker tillbaka till Tyskland, så vi tog en massa bilder och hade det roligt. Jag vann på bowlingen dessutom även fast det var min första gång jag spelade utan staket ;)

Likes

Comments

Förra veckan som också var min sista skolvecka av mitt Junior year i High School innan sommarlovet, spenderades med att prata om drunk driving i min idrottsklass. Ett så otroligt viktigt ämne som jag personligen tycker att alla borde få t del av. Under veckan fick vi testa att köra bil som om vi skulle vara fulla med hjälp av ett par glasögon (se bild nedan). Min idrottslärare berättade även om hans kompis som dog i en bilolycka under hans första år på college pga just drunk driving. Vi fick även se en film om hur ett misstag kan förändra allt. Denna film var otroligt berörande och jag tror att mestadels av eleverna i min klass grät efter att filmen var över just för att den var så verklig. Filmen handlade om en tjej och en kille som både hade kört när de var fulla och dödat oskyldiga personer. Man fick se riktiga bilder från olycksplatserna samt se de berätta om hur livet i fängelse har förändrat de. En otroligt lärorik vecka med andra ord!

Likes

Comments

I torsdags hade min skola graduation i The Lakeland Center för alla seniors. Jag var där för att se några av mina vänner ta studenten! Själva ceremonin var väldigt mäktig, speciellt när alla kom intågandes med sina kappor. Även lärarna hade sina graduation gowns på sig. Efter ceremonin samlades alla för att ta bilder osv... Efteråt slog det mig att det endast är ett år kvar för mig innan jag själv står där och tar emot mitt diploma.

Likes

Comments

Förra veckan, både tisdags och i onsdags var jag på två olika awards. I tisdags var det Sports Awards och jag fick awards för golfen. I onsdags var det academic awards och alla elever som hade över ett Gpa på 3,2 blev uppmärksammade med diplom.

Likes

Comments

Idag spenderades ytterligares en söndag på Universal! Vi åkte dit på eftermiddagen och fick runt i parken i ett par timmar innan vi åt middag på Bubba Gump. När vi var inne på Universal gick vi på nånting som heter Fear Factor Live. Fear Factor är ett känt program där personer ska möta olika rädslor och tävla för att vinna ett pris. På Universal var det besökare som fick delta och de fick slänga bläckfiskar, äta olika kryp osv, ha skorpioner på huvudet, hoppa från taket, klättra upp i en flygande bil osv. Mycket kul att se!

Likes

Comments