I måndags hade vi ledigt från skolan då det var President Day. Jag och några kompisar bestämde oss för att åka till Florida State Fair då vi hade gratis biljetter. Vi spenderade ett par timmar där och sedan åkte vi till Parkesdale som är ett jordgubbsställe. Jag beställde in en strawberry boat som var super god! Ett bra avslut på helgen!

Likes

Comments

Wow just wow. Vilken fantastisk dag! Har fått se en fantastisk konsert med X Ambassadors på Universal tillsammans med underbara vänner och vi stod precis vid scenen, hur coolt är inte det. Är egentligen inte ett jättestort fan av dem och kände knappt till några låtar men konserten var sååå bra. Min favorit var såklart låten Unsteady. Så fantastiskt att få höra den live! Fick även ett smakprov på Mardi Gras som är en karneval från New Orleans och den 3:e mars ska jag själv vara med i paraden med några kompisar!

Likes

Comments

Lördag: Florida State Fair, är så himla taggad på att äntligen få uppleva en riktig fair!
Söndag: X Ambassadors konsert på Universal Studios med Nicole och Victoria.
Måndag (President Day): Inte helt bestämt än men ska förmodligen antingen till fairen igen med Nicole och Victoria eller på en picknick med alla juniors på min skola!

Hoppas att ni får en fin helg!

Likes

Comments

Glad alla hjärtansdag alla vänner! Hoppas att ni haft en fantastisk dag och spenderat den med nära och kära. Som många vet så är Valentine en väldigt stor dag här i USA men kan erkänna att jag blev otroligt överraskad över hur stort det egentligen var. Det är nog större än vad man kan föreställa sig. Många gick runt med ballonger, stora björnar, godis, blommor etc. Väldigt kul att se! Efter skolan åkte jag hem för att sedan åka till Seaworld och äta Valentine's dinner. Super mysig kväll!

Likes

Comments

Som många av er kanske redan vet så är min first period Early Childhood. En klass där man lär sig allt man behöver veta om Child development, safety, laws and regulations, Child abuse etc. Detta är definitivt en av mina favorit klasser. Dels för att min lärare är jättebra och jättesnäll samt att vi även lär oss så mycket och undervisningen är väldigt rolig. Förra veckan började vi med en ny bok i vår utbildning som heter "Health, Safety and Nutrition" och idag under lektionen fick vi lära oss hur man byter en blöja samt hur man på ett pedagogiskt sätt lär barn hur man tvättar händerna ordentligt samtidigt som man sjunger Happy Birthday sången 2 gånger. En annorlunda men en väldigt rolig lektion!

Likes

Comments

Hej på er!
Idag blev det att gå upp tidigt för min del då jag skulle skriva mitt ACT test. Själva provet bestod utav 5 olika delar och testet började vid kl.8 och slutade vid strax före 1. Första delen var English (grammatik), andra delen Matte, tredje delen var läsning, fjärde delen var Science och femte delen var skrivning. Jag tyckte att det fick bättre än förväntat vilket känns super bra. Efter testet åkte jag och åt lunch på Panera Bread, jag tog en chicken caesarsallad med chips, mums. Sedan åkte jag till Target, Mall at Millenia och tillsist Ikea. Fick med mig lite smink från Target och en top från Hollister. På Ikea passade vi även på att köpa en massa svenskt godis och andra saker!

Likes

Comments

Igår efter skolan så åkte jag hem, gjorde läxor och bytte om för att sedan bege mig mot Disney World. Jag och min familj hade några fastpass så vi åkte in på kvällen och spenderade ett par timmar där. Så skönt att man efter skolan bara kan åka in till en nöjespark!
Annars rullar allt på som vanligt. Väldigt mycket i skolan just nu då vi närmar oss mitten av 3rd quarter. På lördag ska jag även skriva ett ACT test som är som det svenska högskoleprovet men för college. Är lite små nervös men hoppas på det bästa!
Juste glömde ju även berätta för er att i tisdags hade vi än så kallad "lockdown" i skolan. Helt plötsligt så släcktes bara alla lampor ned och folk fick panik. Det visade sig sedan att det bara var en övning.

Likes

Comments

Igår såg jag på mitt första Super Bowl. För er som inte vet vad Super Bowl är så är det en stor NFL match i American football där hela familjer samlas för att äta pizza, wings och chips för att kolla på matchen tillsammans. Det var Patriots och Falcons som spelade igår och Patriots vann efter förlängning. I halvleken kom även Lady Gaga och gjorde ett fantastiskt uppträdande med flera av sina låtar!

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas allt är bra med er hemma i Sverige!
Med mig är allt bra, har börjat få en förkylning men annars är allt bra och tiden bara flyger iväg. Tänk att vi redan är inne i februari månad.
I fredags var det äntligen dags för min första fieldtrip här i USA. Vi åkte till The Ringling Museum i Sarasota och avslutade dagen på Lido Key för att kolla på solnedgången. Inne på museet hade de olika avdelningar med konstverk, asiatisk art, trädgårdar och Barnum and Bailey Circus! Vi lyckades även få biljetter till ett speciellt hus där de har spelat in flera filmer. Det var fantastiskt fint och låg precis vid havet. Hade en fantastisk dag helt enkelt!

Likes

Comments