Nu är jag tillbaka i Orlando igen och tillbaka till gamla rutiner från och med imorgon då skolan börjar igen. Har haft ett super bra lov med familj och vänner! I lördags åkte jag och några kompisar till Universal för att se på den allra sista Mardi Gras paraden samt för att kolla på The American Rejects. Vi lyckades även åka den nya Jimmy Fallon riden som inte har öppnat än vilket var super kul! Vi spelade dessutom in en film i en Harry Potter filmstudio i Diagon Alley där vi fick sätta på oss rockarna som de har i filmerna samt vara med i olika scener från filmerna, super coolt!
Idag åkte jag, Nicole och Victoria till Cinepolis för att gå på bio och se på Beauty and the Beast. Den var så mycket bättre än vad jag trodde att den skulle vara och den var väldigt bra gjord! Så för alla er som inte sett den så rekommenderar jag er att gå och se den för ni kommer inte bli besvikna!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag bestämde vi oss för att åka till Miromar Outlets för att shoppa vilket har blivit som en tradition nu varje gång vi är i Fort Myers trakterna. Fick med mig en blus från US Polo Sport, en hoodie från GAP och en t-shirt från Aeropostal. Sedan åkte vi ut till Sanibel Island för att äta middag och se på solnedgången.

Likes

Comments

Hej på er!
Gårdagen avslutades på en restaurang som heter Ford's Garage! En restaurang för att hedra Henry Ford. Själva restaurangen var byggd i ett garage vilket var super coolt och maten var också super god. Tydligen finns det bara 5st sådana restauranger i hela USA vilket känns lite coolt att jag varit på en!

Likes

Comments

Hade en super bra dag på stranden idag och det var så mycket varmare eftersom att det inte blåste. Vi spenderade drygt 3,5h där och nu är vi hemma i huset igen. Sitter just nu ute i skuggan eftersom att jag har bränt mig ganska mycket och väntar på att visningen ska bli klar. Huset vi hyr här i Cape Coral är nämligen för försäljning och skulle ha en visning idag vilket är lite dåligt men men... Ikväll ska vi iaf åka till en restaurang som heter Ford's Garage, där de ska ha super goda hamburgare!

Likes

Comments

Idag var vår första riktiga heldag här i Cape Coral så vi bestämde oss för att åka till Fort Myers nämligen till Bonita Springs för att gå till Barefoot Beach. Vi har varit där väldigt många gånger tidigare och det är en väldigt bra strand. Däremot så var det väldigt blåsigt och kallt i vatten så det blev tyvärr inget dopp för min del men hoppas på att det blir tillräckligt varmt i vatten så att jag kan bada senare i veckan!

Likes

Comments

Förlåt för att uppdateringen inte har varit så bra på senaste tiden men har haft så mycket med skolan nu innan Spring Break samt en massa födelsedagsfiranden. I onsdags fyllde en av mina kompisar 18 år så vi samlades ett gäng på Miller's Ale House för att fira honom, super mysig kväll! Igår fixade jag med lite saker som jag ska ta med mig på resan och så gick vi ut och åt på Chuy's. Idag är det Saint Patrick's Day och i skolan för min del även Relay for Life vilket är en foundraising för cancer. Så vårt schema var idag helt annorlunda och många var även borta då det var Senior Skip Day. Morgonen började med att jag gick på Boltapoloza, som ett pris för att man gjort bra i skolan och uppfört sig. Efter det så skulle jag och några kompisar göra volontär arbete på Relay for Life genom att göra facepaintings. Detta var väldigt uppskattat av många! Ikväll så är planerna lite oklara men tror att jag och några kompisar ska mötas för att antingen käka middag eller ha en filmkväll.
Ha det så bra så länge!

Likes

Comments

Cape Coral i södra Florida under Spring Break nästa vecka. Ska bli så skönt med en veckas sol och bad samt avkoppling från allt skolarbete som är nu innan lovet!

Likes

Comments

Imorse åkte vi in till Disneys Magic Kingdom för att spendera några timmar där. Vi hann med att åka det mesta även fast det var mycket folk. Efter det åkte vi hem, och jag har tagit det lugnt, gjort klart mitt Poetry Project i engelskan och ätit middag. Nu ska jag snart gå och sova och ladda upp inför sista skolveckan innan lov!

Likes

Comments