Ni vet att jag sa att det skulle bli en ullareds haul men jag har tyvärr inte tid och ork för att fixa det plus att jag har packat upp allt och börjat använda det mesta och då skulle jag säkert glömma hälften. det var bara de jag ville informera med detta inlägg!
/ida

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det är så himla skönt att ha lov+ det var väldigt behövligt kände jag!
Jag har inte planerat så mycket nu på lovet förutom att emilia och tilda ska sova över hos mig onsdag till torsdag. och att maja ska va hos mig över helgen eftersom vi ska på cykel läger och kolla in skolan som vi antagligen ska gå på. (Hagströmska gymnasiet med cykel inriktning)
hoppas ni har haft ett bra lov hitils och njut av ledigheten nu😄

/ida

Likes

Comments

Igår kom jag ju hem ifrån ullared men jag orkade inte göra något inlägg för jag var så otroligt trött! Jag har funderat på de här med ett haul inlägg jag tror att jag kommer göra ett sånt inlägg men  översikt bilder på det jag köpt om ni förstår vad jag menar!?
Här kommer några bilder ifrån resan♡

Likes

Comments

Nu är det ca 1 timme kvar tills vi landar på ullared och kan börja shoppa!! jag är så grymt taggad!! det han ju inte blivit nåt inlägg nu inatt men det är ju för att jag har sovit inprinsip hela vägen fram men det kommer bli nått inlägg snart igen!😄

Likes

Comments

Om några timmar sitter jag och Amanda på en buss ner till ullared! jag är såå taggad så det finns inte! Det kommer bli ganska mycket uppdatering under natten och imorgon! sen undrar jag om ni vill ha ett haul lägg där jag visar var jag köpt? jaja ses i ett inlägg om ett tag!😄

Likes

Comments

byxor Gina tricot, tröja Ullared

Likes

Comments

Jeans, Gina tricot| blus, Vero moda| kofta H,M

Likes

Comments

hej!

Idag har jag, mamma och pappa varit till Borlänge och där var vi på cykel centrum och kollade på cyklar osv. sen åkte vi hem till Falun och gjorde lite saker inne i centrum vi köpte bland annat en present till våran kompis som har fyllt år. Sen var vi kollade på lite kläder osv, men jag fick en jätte fin tröja av pappa som kommer vara jätte mysig att ha nu till hösten/vintern. Sen åkte vi till affären och handlade lite mat och godis till kvällen. men nu tänkte jag sätta mig och titta på lite modern family och sen kanske träna på något vis!

Ses! /Ida

vad tycker ni om den nya designen??

Likes

Comments

Här är dom bästa bilderna som blev tagna här om dagen villken bild tycker ni ska bli headern till bloggen? jag är nog mäst för bild 1 eller 2!
byxor, Gina tricot/ tröja, JC/ skor, ecco

Likes

Comments

Sitter framför datorn och har laddat in bilderna Amanda tog på mig idag och tänkte redigera några inan jag går och lägger mig. Jag själv tyckte att många av bilderna blev väldigt bra och jag har några jag velar mellen viken som ska bli min nya header till höst designen! Men vi får se. Ska fixa bilderna lite mer sen lägger jag upp dom som blev bäst i morgon antaglige!

Jag var på säsongens första velodrom träning! Och det var såå kul träningen var i en timme men det känns so  en halvtimme typ tiden bara sprang iväg! nu laddar jag om för morgondagens spining pass!

jaja ska fixa dom sista bilderna och sen lägga mig å sova ses♡ /ida

Här är en av bilderna som togs idag!

Likes

Comments