Förmiddagen då laddade jag batterierna för en härlig eftermiddag med min son ❤ ❤ som betyder ALLT för migMove your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Maja framför datorn o Dolly bakom 💗

Likes

Comments

Hur länge ska jag orka kämpa, hur länge ska tårarna rinna ner för mina kinder? Sluter mig som en mussla nu, säger ingenting längre om kriget inombords, alla frågor som snurrar i skallen. Känner mig ensam om det krig som pågår i mitt inre, ingen verkar förstå mig. Hatar att det händer mig, varför kan det inte hända någon annan?

Vill bara be folk hålla käften, sluta ge mig käftsmäll efter käftsmäll!! låt mig vara för faan. Vad har jag gjort för fel? Inget så vitt jag vet. Ovissheten är stor. Låt mig vara för helvete, låt mig få ha kvar mitt jobb där jag är. Ser ingen att jag är trygg på den platsen? Näe tydligen inte. Dom vill inte se att just där mår jag bra.

Hoppas att mötet nu i december med alla inblandade parter går åt rätt håll, att jag får rätt. Får vara kvar på mitt jobb. Slippa lämna den trygghet som jag fått där.

Likes

Comments

Sluta gråta o vara stark är grymt svårt. Får inte visa mina känslor för andra. Att hela tiden få höra " Det ordnar sig" är jobbigt. En kort men väldigt jobbig mening.

Min falska mask som jag bär utåt mot min familj kommer jag nu att bära överallt oavsett vart jag än är. Ända stället jag inte behöver ha den på är hos min psykolog, tack o lov för det.

För bakom min mask kan ingen se hur jag egentligen hur jag mår, ingen ska få se mig ledsen längre.

Jag gömmer mig i min skyddsmur, för där kan ingen såra mig med en massa jobbiga kommentarer. För det handlar inte om dom utan mig, jag ska kunna få känna mig trygg. Vilket jag inte gör just nu. Den tryggheten är borta nu


Likes

Comments

Snälla dra till Corpolombolo

Orkar inte ha dig gnagandes i bröstet
Jag hatar dig

Varje dag är en kamp
Från morgon till kväll
Vill vara fri från dig

Låt mig vara då
Jag hatar dig
Jag orkar inte med dig
Inte en dag till
Inte en kväll till

När ska du sluta
Aldrig om du får bestämma
Men där har du fel
Det är jag som bestämmer

Mitt ord gäller
Du ska försvinna nu
Gör det fort
För du har gnagt tillräckligt i mitt bröst
Hej då din jävel
Jag hatar dig

Likes

Comments


Snälla kan någon väcka mig ur den här mardrömmen? Orkar inte må dåligt längre. Vill ju bara ha kvar mitt älskade jobb, min trygghet. Så snälla säg att det bara är en mardröm. Min psykolog tycker inte att det är konstigt att jag är ledsen just nu, för jag har rätt att visa mina känslor, skulle vara konstigt om jag inte gjorde det i det här fallet.

Dom senaste dagarna har jag hört " Oroa dig inte, det löser sig" Jävligt lätt för er att säga. Det handlar fan inte om eran framtid utan det är min det handlar om. Att jag kan bli arbetslös om lite mer än 5 månader. Jag fixar inte att bli arbetslös efter ett år.

Hela mitt inre är i upplösningstillstånd, sömnen är nästan minimal just nu. Ångesten hänger över mig från morgon till kväll som ett envist regnmoln.

Hörlurarna är inpluggade i mobilen hela dagen, för utan musiken så kommer självskadebeteendet fram o det vill jag inte, måste vara stark & hålla det låångt i från mig.

Likes

Comments

Tack FK för käftsmällen igår!!

Ni & AF tar min trygga punkt ifrån mig om lite mer än 5 månader!! Hela min värld raserades igår em. Jag trivs med allt på det jobbet jag är nu där har jag min trygghet. Vadå arbete m lönebridag, inget jobb kan ersätt den tryggheten som jag har nu. Den tryggheten som jag behöver, Inte en ända chef vill ha en anställd som har både fysiska o psykiska sjukdomar, vilket jag har.

Tårarna dom trillar ner för mina kinder, vem ska förklara det här för mina underbara arbetskamrater? Jag?? Chefen??

Ja jag är rädd, vill verkligen inte. Klarar inte av att vara nere i mitt svareta hål igen. tänker då inte klättra upp ur det på länge.

Likes

Comments