i dag är det 20 dagar kvar till bf. men va in på förlossningen igår pga svagare sparkar. men allt såg bra ut. idag var det besök hos barnmorskan.  sf mått 36 cm.  hjärtljud på 130. Allt såg bra ut förutom det dära jädra blodvärde... nere på 94 nu 😯. konsult med förlossningen i morgon då dom hade gått hem för dagen idag. jaja det åter står att se. ilar och trycker ner mellan benen... svagare rörelser idag också. inga sammandragningar eller förvärkar. Har fått akupunktur idag med lite extra nålar som ska smärtstilla ytterligare. men det fungerar verkligen mot foglossningen. 👍

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Idag är det exakt en månad kvar till beräknad födsel. 31 dagar!!! Shit vad tiden går fort. I natt fick jag en sån förvärk så jag "slog" på min sambo för att han skulle vakna, han vände sig emot mig men vaknade inte, Det drog i ryggen och magen och strålade mer mot låren. detta var runt kl 4 i natt. kl 5 hade jag fortfarande inte somnat om, och det är inte likt mig. googlade lite och sen kom jag på att jag kanske måste ringa till förlossningen och höra vad dom säger... kändes inte riktigt reko i de nedre partierna och hade som träningsvärk i rumpan (har inte tröningsvärk). För hur det än är så är det ju lite förtidigt egentligen för att bebisen ska komma ut. men fick den responsen jag ville från förlossningen att dom inte stoppar förlossningen om den skulle dra igång. och jag är inte orolig. utan hen får gärna komma ut nu ;) men men det återstår att se. Väskan är packad och från och med nu ska den följa med i bilen.. spännande.

Likes

Comments

går in i v 36 idag. sf mått 34. hjärtslag 126. det bara måste vara en pojke. Fick akupunktur igår mot foglossning och nya tider...får se om det hjälper nå.

Likes

Comments

barnmorskan idag. sf mått 33 cm. hjärtslag 135.... Måste ju va en pojke det här. tyvärr så har HB sjunkit igen till 102 ... men men. får se om 2 v hur det ligger då. annars såg allt bra ut.

Likes

Comments

besök hos bm idag. går in i v32 idag. hjärtslag 144, sf mått 31. Allt såg bra ut. blodvärdet har blivit lite bättre. HB 106 👍. torkade aprikoser ger effekt 👍

Likes

Comments

Idag är det en jobbig dag. Får jätte bra hjälp av barn å mannen. Har mer ont i dag, och det strålar mer ut i vänster  ben. (brukar vara höger ben). Känner mig lite deppig faktiskt.  Det känns som att man skjuter upp saker för att kunna göra det när jag blir snärtfri.. å då slår det mig att det är 3 månader dit 😢.... hur ska jag orka?!

Likes

Comments

Ja mycket har hänt... blev sjukskriven för en vecka sen, v 26+5, ringde till arbetsterapueten för att få hjälpmedel så som rullstol och kryckor, för när jag fastnar så kommer jag ju ingen vart, sen vill jag ju vara med att göra saker dom sista tre månaderna också. Det var då inga problem att få dessa hjälpmedel. Känns jätte pinsamt att sitta i den där rullstolen bara.. men resultatet blir bra. Att sitta så mycket som möjligt och kunna gå kortare sträckor samt kunna bibehålla att kunna gå.. Så jag övertalar mig själv att detta är bra, och att allt kommer gå bra.

Det som egentligen som känns värst är att jag inte klarade av att jobba fram till förlossningen, det var ju det jag hade som målsättning.. åså blir det på det här viset istället..

Ibland känns det som att jag är så "bra" (är aldrig helt smärtfri) i fogarna så att jag funderar på om jag kastade in handduken för tidigt. Det blir då att jag går utan bälte och kryckor/käpp här hemma, men det går inte så länge innan jag blir så illa påmind. Det funkar inte.. Jag behöver sätta mig ner.. har egentligen ont 24/7 men tror mig vara frisk. Har svårt att acceptera att en graviditet ska kunna göra detta.

Men jag glödjs åt att bebisen är kvar i min mage och lever rövare, det hade faktiskt varit värre om bebisen kom ut förtidigt å att man måste ligga på sjukhuset i många veckor. Så jag har gärna ont och åker rullstol så länge bebisen stannar kvar i magen och blir färdig bakad!!

Likes

Comments

nä nu är det fruktansvärt. skulle bara vilja gråta floder.  nu på em kväll har höger ben inte viljat alls vara med. det bara hugger. ska ringa läkaren i morgon iallafall. för så här går det inte att ha det.

Likes

Comments

i tisdags återhämtade jag mig efter atbetspassen som var på helgen, foglossning och mycket sammandragningar.  ringde till min barnmorska pch som jag beskrev lät det som ingen fara menade hon. funderade då på om jag skulle kasta in handduken. gå till läkare och få mig sjukskriven. sen onsdag och torsdag var bra så jag tänkte att nä jag ska jobba. var dock och simmade några 100 m på torsdag å det fick jag lida flr på kvällen, då det blev typ falsk ichias i högra skinkan som även håller i sig idag fredag. har googlat och läst att det inte är bra med bröstsim om man har foglossningar... så nu hoppas jag bara på att det går tillbaka till hur det var i onsdags.  för så här går det inte att ha det. gick in i v 27 igår.

Likes

Comments

Härom natten vaknade jag flera gånger över att jag hade ont i magen. normalt sover jag som en stock. Måste ha varit sammandragningar. Den dagen efter var allt lugnt hade inget ont.
Men idag har jag haft mycket sammandragningar, dom har inte gjort ont.. Är ju visserligen i v 24+5. Så dom blir väl mer tilltagande. Så länge dom inte gör ont och går över i vila så är det ingen fara säger min barnmorska.  Varför jag blir lite nojjig är för att min äldsta är 6 veckor förtidigt född.

Väntar på en barnvagn som kommer som nyhet.. skulle komma nu i juni.. men var framflyttad till mitten av augusti... + - 2 veckor.. suck.. Får bli en annan vagn då..

Likes

Comments