Varifrån kom all denna snö? Detta var jag inte beredd på men visst är det fint. Jag älskar snön förutom att det är hur kallt som helst. Men hursomhelst har det varit så trist väder och det var snö och regn i samma snökaos, det var inte så skönt för att mitt hår blev blöt över detta väder imorse.

Hoppas ni mår bra idag och nu är det inte långt kvar till sportlov!!

Kram på er

Likes

Comments

Hej hej!

Här kommer nu bilder på mitt senaste inköp från de senaste jag har köpt, och det är min studentklänning som jag kommer ha på min student när jag slutar på gymnasiet.

ÄLSKAR MIN NYA KLÄNNING!

Vad tycker ni?

Har ni någon favorit plagg?

Kram kram


Länken till klänningen: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/kl%C3%A4der/festkl%C3%A4nningar/elise-ryan-555/short-lace-over-top-chiffon-dress-555453-115/

Likes

Comments

Nu sitter man plugget och det går super bra men är så stressad inte hinna klart med mitt gymansiearbete. Medans när jag pluggar så kollar jag på lite studentklänningar haha, måste ju plugga istället för att kolla på det.

Ha en fin kväll på er!<3 :)

Likes

Comments

Ni kanske ser ingen skillnad men jag är nöjd med resultatet, hur det ser ut!! :) <3

Bilden till vänster är jag utan jag har klippt mig än men bilden till höger är jag när jag har klippt mig.

Likes

Comments

Idag fyller min mamma år, och får massor av god tårta mums. Jag ska äta det innan jag ska vara på jobbet. Men jag skriver mer sen när jag kommer hem.

Kram kram

Likes

Comments

​Den största nyheten just nu är att Beyoncé är gravid med tvillingar, så glad för hennes skull och hennes man Jay Z, samt deras första dotter Blue Ivy ska få syskon. Men denna nyhet har blivit så stort för att dem ska få mer barn men nu kommer de bli en stor familj. Jag vill bara säga grattis till Beyoncé, men jag hoppas det blir 1 flicka till och en pojke tror de kommer få. 

Kram kram på er och ha en fortsätt trevlig <3 :)  

Likes

Comments

Är det inte super härligt att inte vakna upp bakis på en Lördag? Jo, faktiskt för att min dag började med att vakande kl 6:30 för jag började jobba vid kl 8. Samt så sov min pojkvän över och det var så mysigt, vi kollade på film och pussades mycket haha.

Men sen när jag slutade på jobbet så satt jag och pluggade för att skriva på mitt gymansiearbete , så mycket skrivande och jag somnade sista mening när jag skrev haha i 45 minuter. Efter det så packade jag ner mina saker för att jag ska sova över min käraste pojkvän i Upplands Väsby, långt att åka men det är värt det för att jag älskar min pojkvän mycket.

Nu ska min käraste pojkvän laga mat åt mig så gott kommer det bli mums. Och jag vet inte vad det blir synd men det är värt att se vad det kommer bli.

Ha en fortsätt trevlig kväll, puss puss :) <3

Likes

Comments

Hej hej bloggen

Så länge sen man skrev till er förlåt, för att jag har haft mycket plugg i skolan. Nu ska börja ta allvar och börja blogga. Så nu ska fortsätta plugga i skolan men hörs imorn för nya saker.

Kram kram <3

Likes

Comments

Idag så ska jag ha spa-kväll med tjejerna, det är så skönt och kul för att vi badar bastu, äter god mat och ansiktsmask.
Ha en toppen fredag allihop nu :)<3

Likes

Comments