Idag eller rätt i sagt igår har jag klubbat och varit på bar. Först ut var Treat Bar, var så kul för att träffa såna roliga människor där sen stack vi till en klubb som var Colosuem.

Likes

Comments

Hej allihop!
Hoppas ni mår toppen själv så mår jag bra och dåligt. För att jag mår dåligt är för att mina föräldrar och min syster är arga på mig för jag sov över hos min pojkvän, jag och min pojkvän sågs igår för han bjud mig på riktig god middag mums. Sen fråga han mig om vi ska köra en spontanare som innebär att sova över hos han, så mysigt. När jag frågade mina föräldrar om det så sa min pappa "det är helt lugnt för mig!" Men sen måste han fråga min mamma om lov också och jag tänkte jag frågade bara dig pappa inte mamma då sa mamma "du får inte sova över och du hade tung väska du LJÖG för oss igen!!".
Jag hade en tung väska för att jag hade badat igår med kompisar samt hade lite pengar från simningen det är därför den såg tung ut. Blev så lack på mamma, sov över ändå.

Idag så åkte hem från min pojkvän och kom till mitt riktiga hem här så. Nu är mina föräldrar och min syster sura på mig för att jag sov över hos min pojkvän, så löjligt.

Har ni märkt att det är vinter ute nu och är så kallt som -12 grader ute. Nu måste ha verkligen mössa, vantar, varm jacka och varma skor på sig för att de är kallt som tusan ute.

Kram kram på er, hoppas ni får en toppen dag nu. :) <3

Likes

Comments

God fortsättning folk!
Hoppas ni fick en underbar år, jag har redan fått en toppen start på året för att jag är på hotell med pojkvän och äter god mat så gott. Jag älskar honom så mycket för att han är så toppen.

Men idag när jag vakande så var jag så bakis att jag spydde och min pojkvän var också så bakis men värre än mig haha så jag tog hand om han. Nu sitter jag på hotellet och dricker god vin, sitter pratar med min sötis och sen ska vi kolla på tv bara mysa.

Stor kram på er och ha fortsätt bra start på året nu.

Likes

Comments

Gott nytt år alla!
Hoppas ni får ett toppen nyår och hoppas ni har fått bra år och super år men nu börjar ett nytt år hoppas den blir också som i år.

Gott nytt år på er nu!

Likes

Comments

Tjena bloggen!
Hoppas ni mår bra själv så mår jag bra och lite dåligt annars okej. Jag har kommit hem från Jamaica, så skön resa att komma iväg från Sverige bara sola och bada varje dag. Det tog 2 timmar med att checka in och flyget var försenat i 1 timme sen åkte vi hem och det tog 8 timmar 53 minuter rätt snabbt ändå. Kom hem runt kl 9:30.

Sen träffade jag på min pojkvän igen, så trevligt att träffa på han igen efter 2 veckor. Vi sågs sen efter jag har duschat och bytt till andra kläder samt packade jag för att jag ska sova över hos han till den 2 januari så mysigt. Men på kvällen blev det kaos med mina förädlar för att de trodde inte på mig och att jag fick sova hemma igår så trist samt så bråkade jag och min pojkvän idag. Och det var en av våra största och första bråk, det var inte så roligt jag började gråta så mycket för att jag trodde vi skulle göra slut för att det kändes som det.

Nu är jag på Arlanda igen 2 dagar i rad haha, det är för att jag hänger med min pojkvän igen på jobbet hehe, det är alltid lika kul för att en av hans kollegor är så trevlig mot mig samt så har man inget att göra här. Man går bara runt eller så sitter man och kollar på mobilen haha.

Ha en fortsatt trevlig dag på er! :)

Jag på bilden själv ser så jetlaggad ut haha

Likes

Comments

Film tips:


1. The legend of Tarzan, därför ska du se den skådespeleriet är fantastiskt och visuellt ser äventyret magiskt ut. Filmen bjuder inte bara på häftiga fight-scener utan även romantik och vid flera tillfällen skrattade jag och resten av publiken högt.

2. The Nice Guys, därför ska du se den replikskiftena fullständigt sprakar mellan Crowe och Gosling, där spydiga kommentarer avlöser varandra. Black kastar sig huvudstupa in i barnförbjuden brutalitet utan att halka in på för starka tonskiften. Allt är inlindat i en deckares kostym, som med sina dårfinkar till huvudpersoner tar en del oväntade vändningar.

3. Room, därför ska du se den just om hur det är för mor och son att leva i ”rummet”. Självklart hade inte detta varit hållbart om inte skådespelarnivån hade varit väldigt hög, särskilt från åttaåriga Jacob Trembleys sida. Regissör Lenny Abrahamson skildrar skickligt en miljö som ur ens perspektiv är ett klaustrofobiskt och smutsigt fängelse

4. Djungelboken, därför ska du se den tillsammans med en mycket välfungerande 3D-teknik, är animeringen av filmens djur och miljöer i fullständig toppklass. Balansen mellan humor och spänning är likaså den utmärkt. Det finns flera knasiga karaktärer, förutom filmens stjärna Baloo som Bill Murray gör underbar, som är riktigt roliga.

5. Captain America: Civil War (2016), därför ska du se den Civil War står de inför utmaningen att bygga broar i form av tonalitet och världsbygge mellan filmserierna Avengers och Vintersoldaten. Avengers-filmerna är nästintill skrikande käcka och färgglada och The Winter Soldier var mer av en relativt grov thriller.

Likes

Comments

God jul allihop! Hoppas att ni hittills har haft en underbar julafton. Jag hade tänkt skriva här i morse, men det fanns helt enkelt inte tid.

Nu sitter jag i en solstol i Jamaica och firar julafton så skönt med 30 grader värme samt inte så god mat på julafton och inte kunna se Kalle så synd för att jag saknar det.

Ha nu en fin fortsatt julafton!

Likes

Comments

God eftermiddag på er men god kväll på er där hemma i Sverige.
Här ligger jag solar och badar som fullt med sådan skön väder med 30 grader och jag har bränt mig i ansiktet inte så kul. Allt är så skönt här Jamaica med värmen och havet med sådan skön värme som svalkar av en.

Ha en fortsätt trevlig kväll på er :) <3

Likes

Comments

Hej!
Hoppas att ni mår bra, själv så mår jag mycket bättre efter en lång influensa. Nu har äntligen fått jullov sen igår faktiskt men jaja. Jag är på Jamaica så skönt med 32 grader varje dag + sol och bad varje dag. Men resan tog 11 timmar sen tog det 3 timmar att åka bussen till hotellet.

Nu ligger jag på stranden och solar samt badar i det fina vattnet, måste också att det är tidsskillnad här och klockan är 10:33 här så det är 6 timmar efter er. Hoppas ni har det trevligt i Sverige.

Likes

Comments