View tracker

Hej på er! Hoppas ni mår bra, själv är jag på bättringsvägen tills bli frisk.
Idag har det varit tufft i skolan och jobb för att dagen börjar med att jag åker bil till skolan och blir nästan sen till lektionen för att började kl 9:05 och kom till skolan 9:05. Gick till 15:15 men ska egentligen ha halv dag men nej på min skola, fuck them (ursäkta språket!). Jag var så trött på lektionerna för att jag är fortfarande svag orkar knappt gå i trappor så få ta hissen upp till skolan, lyx. Jag råkade somna på natur lektionen , typiskt mig eller rätt sagt ovanligt.

Men nu sitter jag på jobbet som simtränare men känner mig rätt trött nu och vill hem sova för att det är lång dag för mig idag börjar kl 9:05 i skolan sen åka direkt till jobbet sen slutar man jobbet kl 20. När jag kommer hem så kommer sova, äta och sova förmodligen, jag kommer inte orka plugga för att min hjärna är helt slut samt min kropp är helt slut.

Trevlig kväll på er nu!<3 ;)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej hej

Jag vill först be om ursäkt ännu igen. Denna gång har jag varit sjuk länge nästan i 3 veckor med influensa. Men denna influensa var eller är fortfarande så hemsk, denna influensa är så hemsk för att den innehåller yrsel, hög feber, svag så man knappt gå och inte så hungrig är man .

Och jag ska försöka uppdatera nästan varje dag nu men jag vill också önska er en trevlig 1:a advent.

Likes

Comments

View tracker

Hej hej!

Förlåt ännu igen, jag ber så mycket om ursäkt för dålig uppdatering. Jag har haft en dålig stund på sistone.
Jag har pluggat som en tok, men nu idag åker jag hem från fjällen för att haft höstlov. Så skönt få lite lov, för att jag behövde de. Men imorn börjar skolan igen så tråkigt, sånt är livet säger alla. Och nu ska jag börja ta tag på bloggandet och skriva nästan varje dag.

Kram kram :) <3

Likes

Comments


Dagen började med att jag jobbade från kl 8 till 10 på morgonen, jag jobbar som simtränare samt simskola tränare det var jättekul att vara barnslig med barnen men det kan vara tufft och jag var också väldigt trött haha tidig morgon på lördag. Sedan mådde jag illa för att jag fick vätskebrist så det var inte så kul men blev bättre sen när jag kom hem och åt en macka för att få gång min vätska igen.


Idag gäller det för mig plugga nästan hela dan för att jag har så mycket att göra klart denna vecka som naturvetenskap, engelska, gymnasium arbete, religion och matte. Så mycket men det är värt att göra klart nu till helgen så kan jag ta det lugnt till veckan.

Nu ska jag fortsätta plugga sen tar det lugnt, puss och kram på er.

Likes

Comments

Hej på er!

Jag vill först be om ursäkt för att jag inte har skrivit något på ett tag, det är för att jag har pluggat rätt mycket och har inte haft tid att skriva något men kommer nu varje dag börja skriva för att det är kul. Hoppas ni kan gå ta min ursäkt för att jag har inte skrivit något.

Likes

Comments

Är så himla trött för att fick vakna idag kl 5 för min pojkvän började jobba kl 6:15. Jag ville följa med och det gjorde jag för att han gillar när jag följer med för att då blir han piggare och får mer energi säger han.
Han är så gullig för att han är så rolig men vissa tillfällen ibland inte alls haha nu blev jag elak.

Min dag kommer spenderas med vara med honom på jobbet från kl 6:15-12:30, det kommer bli kul men lite tråkigt för att jag har inget att göra.

Likes

Comments

Idag har jag varit Mall Of Scandinavia med syrran. Då fick jag med mig de här sakerna hem idag när jag var med min syster och kollade i affärer en snabbis. Det var så härligt vara en dag med sin syster, vi gick runt och pratade hade så kul. Senare så åt vi lunch med pappa som jobbar närheten av Mall Of Scandinavia, så vi åt på vapiano så gott.

Jag köpte en fin tröja från HM som kostade 149kr sen köpte jag två läs böcker av Jojo Moyes (de kostade 85kr), en almanacka (det kostade 159kr) och sist ett lukt sudd haha (de kostade 20kr).

Likes

Comments

1. Fullständigt namn - Andrea Elena Bergsten
2. Ålder? - 18 år
3. Vart bor du? - I ett hus
4. Bor tillsammans med? - Mamma, pappa och min tvillingsyrra
5. När är du född? - 1998, 30 juni
6. Klass? - Sista året på gymnasiet
7. Vilket år tar du studenten? - 2017
8. Något jobb? - Ja

9. När gick du upp imorse? - 08:30
10. När ska du sova? - Ikväll och inatt haha
11. Duschat idag? - Nej
12. Kramat någon idag? - Ja
13. Vad har du ätit idag? - Jag har bara ätit fruktkost
14. Dagens klädsel? - Svarta shorts, rosa T-shirt & Adidas skor

15. Har du pojk-/flickvän? - Ja, en pojkvän
16. Vem pratade du med i telefon senast? - Min pojkvän
17. Vem fick du senast sms ifrån? - Pojkvännen hihi
18. Hatar du någon just nu? - Nej absolut inte för att hata är ett starkt ord

19. Låt? - Just nu är det nog, Airplanes av B.o.B (feat: Haley Williams of Paramore)
20. Mat? - Det är nog blandat med vegetarisk och kött
21. Dryck? - Vatten och ice tea lemon
22. Färg? - Jag gillar de färger som är neon
23. Stad? - Stockholm och London
24. Land? - Det är rätt många hehe

25. Ämne i skolan? - Engelska och naturkunskap
26. Film? - Ingen aning
27. Pizzan du åt? - Hawaii
28. Svart eller vitt? - Båda
29. Hund eller katt? - Hund
30. Vinter eller sommar? - Båda

31. Singel eller upptagen? - Upptagen
32. Ragga eller bli uppraggad? - Vet ej
33. Big brother eller Paradise Hotel? - Inget av det

34. Blont eller svart hår? - Blont
35. Har du blåa ögon eller bruna? - Blåa
36. Choklad eller lakrits? - Lakrits
37. Högerhänt eller vänsterhänt? - Högerhänt
38. Coca Cola eller fanta? - Fanta
39. Pizza eller kebab? - Pizza

40. Hur mycket är klockan? - 11:05

Likes

Comments

Hej och välkomna till min blogg! Eftersom det här blir mitt första inlägg här på bloggen tänkte jag bara börja med att berätta lite om mig själv och om vad ni kommer kunna läsa om här på bloggen.
Andrea heter jag, är 18 år gammal och kommer från Stockholm. I skolan läser jag ett Ekonomi- Ekonomi program och jag går sista året på gymnasiet. Jag är en glad och ambitiös tjej som älskar att le och umgås med familj och vänner.

Här i bloggen kommer ni få ta del av allt som jag tycker om, och de kommer bli allt från mode till träning, men även en hel del vardag.

Hoppas ni gillar det! :)


PS:
Jag på bilderna :)

Likes

Comments