Ja jag får väl presentera mig då.  jag heter Linda Hägg och nej jag är inte släkt med Gunder Hägg även om jag får den frågan ofta. jag har en sjukdom som heter fybromyalgi som gör att jag har kronisk smärta i hela kroppen hela tiden . jag fick den när jag var 17 år ungefär och fick min diagnos förra året . då hade jag hoppat runt i 3 år mellan läkare innan jag fick diagnosen.
jag är 25 men fyller 26 i år och den 10 september 2016 fick jag min underbara son Tor på östra sjukhuset i göteborg. 
Jag kommer ursprungligen från partille men vi flyttade från göteborg 1999 då jag var 8. Vi flyttade till blidsberg där vi bodde i ungefär ett år och under det året så kom skolan på att jag inte kunde läsa så jag fick gå om andra klass.
efter det så flyttade vi till södra säm och  sen till huset i älmestad där vi bodde ända till min pappas bilolycka 2011 . efter jag gick ur gymnasiet 2011 så har jag bott i både ulricehamn och Göteborg.  jag gick försten djurvårdslinjen uppe i dingle :) älskade det . det var den ända skolan jag trivdes i men det kan ju vara för det var den ända skolan jag inte blev mobbad i . Min bäste vän började också i skolan där uppe i samma linje som jag fast ett år under mig.  hon och en annan kompis räddade mig när jag gick i högstadiet. det var ingen bra tid för mig då. jag hade inga kompisar, hade aldrig haft en kille som gillade mig och jag mådde inte bra hemma . jag var helt enkelt trött på livet och skolan . men mina vänner ändrade det. För mig så spelade det ingen roll att dem var två år yngre än mig för dem gillade och älskade mig för mig och det räckte för att jag skulle ta mig upp på benen ock kämpa.
hade det inte hänt så hade jag aldrig träffat mina vänner i gymnasiet , jag hade aldrig gift mig med den underbara maken jag har nu och jag hade aldrig fått dem mest underbaraste skapelsen på jorden min son Tor.
för tack vara att jag träffade dem människorna  under den perioden så hade mina föräldrar haft en dotter istället för två och jag hade nog aldrig förgylla deras liv så som jag gör nu .
så tack och hoppas på att vara med er i många år .

Likes

Comments