Heej, jag vet faktiskt inte varför de alltid blir så långt mellan inläggen, men i alla fall så tänkte jag skriva nått nu. 

Idag har jag typ städat, rensat garderoben och varit med mina syskon, så vad jag gjort idag är inte så intressant. eller jag har bråkat med min lillebror också (som vanligt) asså han är så jobbig och bryr sig inte om nått, han bara sitter där i soffan och spelar på sin mobil. 

Men det händer inget roligt i mitt liv nu, jag vaknar, går till skolan, kommer hem, sover och så äter ja nån gång där också... 

Men nu måste ja gå och äta, jag är så sugen på spagetti och köttfärssås...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nu  vart de länge sen nu igen.

Idag har jag bar varit i skolan och haft massa tråkiga ämnen, okej några va kul. Men nu sitter jag iallafall och skypar med min bästis och har gjort de i snart 2 timmar. Imorgon och på freda har jag studiedagar, sköönt asså mina sovvanor är sämst, jag är en person som måste sov ganska mycket och nu är ja typ tröt i skolan heela tiden. 

Men jag ville bara kika in lite här och kolla till min blogg lite men.

                                                                                                                    XOXO

Likes

Comments

​Hej, hej idag har jag bara chillat, städat o lyssnat på julsånger (japp ni läste rätt). Jag längtar nog till jul och lucia o så. Ja älskar julen, jag älskar stämningen bakandet och att man är så mkt med familj o sånt. 

Jag har nog inte sagt de här till er men jag älskar att åka slalom alltså älskar jag snö.... snö är så mysigt fast här i Småland kommer de nästan igen snö :(

Jag tycker också de är mysigt med jul o vinter pga mörkret, de är sååå mysigt. Fast de är jobbigt att när man kommer hem vid 5 så håller de redan på att bli mörkt, men de är mysigt.

Nu måste jag internetshoppa så hej då, kram 

Likes

Comments

Hur kan ett liv vara så händelselöst? Jag orkar inte, jag vill att nått ska hända, som tur är så startar skolan på måndag. Jag har ingen ork och jag vill hitta på saker, men ja tar aldrig tag i att göra nått med mitt liv, ja vill inte göra något. allt som ja tyckte va roligt förut är inte roligt längre.

De känns som om jag är "heartbroken" fast ja appsolut inte är de, de där va väldigt otydligt men ja ska försöka förklara. Jag tänker att jag har ett förhållande med en person som ja appsolut inte kan ha ett förhållande med efter som personen är 9 år äldre än mig och kommer ifrån USA. Jag tänker att jag krossar den personens hjärta o massa sånt. alltså ja sitter o typ gråter för massa fantasier ja har. Ja tänker ut massa händelser typ frieri o sånt som ja vill att den personen ska göra för mig, men också saker som ja skulle göra för den. Men de där med "heartbroken" ja sitter o läser massa citat om brusta hjärtan och lyssnar på typ "Goodbye my lover" och såna sånger. 

Jag känner mig äldre än ja är...  

Likes

Comments

​Som rubriken lyder så är jag sjuk, hostar, ont i huvet, svårt att sova mm. Jag har alltid svårt att sova när jag är sjuk och vaknar typ jättetidigt, alla säger ju att man ska sova men jag kan inte de. Ja bara vaknar och näsan rinner, huvudet värker och sen kommer hostattackerna. 

De är söndag ida och imorgon är de exakt en vecka tills jag börjar 7:an (SO READY!!!!). Jag har köpt lite nya saker men inte så mycket, ja kommer väll köpa lite denna veckan som kommer och lite efter skolan har börjat. Men iallafall väldigt exalterad...

Likes

Comments

Nu var de länge sen jag bloggade, de finns egentligen ingen anledning. Eller jag har inte haft något att skriva om... Men nu tänkte jag blogga jag vet inte vad jag ska skriva om men nått hittar ja väl på.

Snart börjar skolan,,, jag längtar men ändå inte de kommer va jättenervöst i början, men de kommer bli bra. Jag är typ nervös över vilka ja ska va med, eller jag vet en del, men jag vill att de ska va ett stort "girl squard" så att typ alla tjejer ska va på rasterna o så. Men de ska bli jätteroligt att börja skolan ja är bara lite nervös, de är ju normalt...


Likes

Comments

​Nu har sommaren verklige kommit hit till Småland. De är typ +30 grader i skuggan, och kvavt o sen när man åker till havet är de bara +23. Fast havet är jätteskönt eftersom  de är långgrunt osv. De är så varmt man kan typ inte göra någonting, pust pust. Sen finns de typ inga kläder som passar tom bikini är för varmt, men ja ja nu måste ja gå ner o äta.

Likes

Comments

Jag stör mig på ganska mycket, fast jag kanske inte säger allt men ändå här kommer lite saker jag stör mig på:

1. Flugor som kommer och sätter sig på en när man sover, man ba låt mig sova ifred.

2. När typ folk är jättesjälvsäkra och typ "visst ser jag ut som en modell" (eller nått sånt) och så ser den inte alls ut som de och man kan ju inte ljuga så man måste säga "ja verklige".

3. Folk som pekar finger på typ selfies är så fjantiga osv.

4. Jag stör mig på såna som pratat/kommenterar och spoilrar filmer, man ba jag har inte sett den här filmen jag vill inte veta vem som kommer dö innan den scenen kommit i filmen, gaahh såå jobbigt.

5. Finnar, finnar, finnar. Finanr är jobbiga bara för att de finns.

6. Folk som bara "Varför har du en finne där" eller "Du har en finne ha ha ha" man ba jag vet inte varför jag har en finne där och jag vet att jag har en finne du behöver inte säga de, man ba tack för informationen.

7. Personer som typ om nån är extra fjantig eller konstig så säger de idioterna "haru mens eller" gaah, de säger de till killar (jag har aldrig hört dem säga de till en tjej). Man blir inte "konstig" bara för att man har mens. Och de säger de som om de är nått dåligt med mens, gaah.

8. När någon äter något och så är de t.ex. yoghurt kvar på skeden efter man har haft den i munnen, de är så äckligt jag är jättenoga med att de inte är något kvar på skeden/gaffeln/kniven innan jag lägger ifrån mig dem.

9. När någon pratar och så ser man matrester i munnen, usch.

10. När man äter någon (typ ballerinakex med choklad i) och så ser man tandavtrycken, blööö va äckligt

11. Folk som typ skriver en sak (typ du är snygg) och sen när man säger nått om de sä säger den ba "de va ett skämt, jag ville se hur du reagerade" gaah. Stå för de du har skrivit hallå såå störande.

12. Personer som BARA tänker på sig själv och gör bara som den själv vill.

13. Folk som tar ens saker, SÅÅ jobbigt.

14. Om man säger "nej gör inte de" så gör den de bara för att vara irriterande.

Hoppas någon känner igen sig. <3 <3

Likes

Comments

Jag vill gilla chiapudding men jag gör inte de. De ser så gott och nyttigt ut. När jag åt de hade jag kokosmjölk efter de så mådde jag lite illa och kände typ kväljningar. De va så konstigt, jag vill testa med typ sojamjölk eller nån annan mjölk... Jag hade hallon på men hallonen va frysta och väldigt kalla, ja gillar inte hallon så mycket så hallonen hade kanske inte en positiv effekt, men ja ja. 

Likes

Comments