Jaa, nu är det helg!! Jag har längtat såå mkt... Denna veckan har vi haft två prov (matte och svenska) det var väll ganska lätt fast jag HATAR grammatik så jag övade inte jättemycket så jag vet inte hur många rätt jag hade, fast jag tkr matte är ganska roligt (och har lätt för det) så jag tror det gick bra.

Just nu sitter jag och lyssnar på julmusik, asså så mysigt nu vill jag bra ha jul och december, fast vårat jullov är kort så det är dålig.

kram

Likes

Comments

Ibland känner jag att jag inte är tillräcklig, att människor inte kommer tycka om mig om jag inte gör saker för dem, att jag bara är en liten tjej i en stor stor värld, vilket jag bara är men jag vill inte vara allas andrahandsval (jag vet nog att jag inte är det men vissa dagar känns det bra som det) det blev väldigt konstig mening och ni kanske inte känner att det hänger ihop alls, vilket det kanske inte gör, jag vet inte jag är ju bara en liten tjej.

Jag känner att jag inte alltid får vad jag förtjänar, även om jag inte tror jag förtjänar mycket, bara lite kärlek, bra någon att vända sig till när livet känns svårt. Alla tror att jag är den som har et perfekta livet, den som inte behöver oroa sig för någonting, att jag kan ta emot all skit och att skiten bra kommer in genom ena örat och åker ut ur det andra. Så är det verkligen inte, jag blir ledsen, jag blir sårad, även om jag skrattar åt det i de ögonblicket, men vet ni varför jag skratta för att man inte ska tro att jag är svag, jag vill inte visa mig svag, men innerst inne, i hjärtat gör det riktigt, riktigt ont, jag går runt och tänker på det du sa. Även om jag vet att det inte är sant så tar jag åt mig, jag blir sårad och du kanske bra glömmer det men jag går runt och tänker på det i dagar, veckor, månader, år... Även om du tycker det är världens minsta sak men jag kanske blir sårad för livet bara för att du inte tänkte till.Likes

Comments

Heej, jag vet faktiskt inte varför de alltid blir så långt mellan inläggen, men i alla fall så tänkte jag skriva nått nu. 

Idag har jag typ städat, rensat garderoben och varit med mina syskon, så vad jag gjort idag är inte så intressant. eller jag har bråkat med min lillebror också (som vanligt) asså han är så jobbig och bryr sig inte om nått, han bara sitter där i soffan och spelar på sin mobil. 

Men det händer inget roligt i mitt liv nu, jag vaknar, går till skolan, kommer hem, sover och så äter ja nån gång där också... 

Men nu måste ja gå och äta, jag är så sugen på spagetti och köttfärssås...

Likes

Comments

Nu  vart de länge sen nu igen.

Idag har jag bar varit i skolan och haft massa tråkiga ämnen, okej några va kul. Men nu sitter jag iallafall och skypar med min bästis och har gjort de i snart 2 timmar. Imorgon och på freda har jag studiedagar, sköönt asså mina sovvanor är sämst, jag är en person som måste sov ganska mycket och nu är ja typ tröt i skolan heela tiden. 

Men jag ville bara kika in lite här och kolla till min blogg lite men.

                                                                                                                    XOXO

Likes

Comments

​Hej, hej idag har jag bara chillat, städat o lyssnat på julsånger (japp ni läste rätt). Jag längtar nog till jul och lucia o så. Ja älskar julen, jag älskar stämningen bakandet och att man är så mkt med familj o sånt. 

Jag har nog inte sagt de här till er men jag älskar att åka slalom alltså älskar jag snö.... snö är så mysigt fast här i Småland kommer de nästan igen snö :(

Jag tycker också de är mysigt med jul o vinter pga mörkret, de är sååå mysigt. Fast de är jobbigt att när man kommer hem vid 5 så håller de redan på att bli mörkt, men de är mysigt.

Nu måste jag internetshoppa så hej då, kram 

Likes

Comments

​Som rubriken lyder så är jag sjuk, hostar, ont i huvet, svårt att sova mm. Jag har alltid svårt att sova när jag är sjuk och vaknar typ jättetidigt, alla säger ju att man ska sova men jag kan inte de. Ja bara vaknar och näsan rinner, huvudet värker och sen kommer hostattackerna. 

De är söndag ida och imorgon är de exakt en vecka tills jag börjar 7:an (SO READY!!!!). Jag har köpt lite nya saker men inte så mycket, ja kommer väll köpa lite denna veckan som kommer och lite efter skolan har börjat. Men iallafall väldigt exalterad...

Likes

Comments

Nu var de länge sen jag bloggade, de finns egentligen ingen anledning. Eller jag har inte haft något att skriva om... Men nu tänkte jag blogga jag vet inte vad jag ska skriva om men nått hittar ja väl på.

Snart börjar skolan,,, jag längtar men ändå inte de kommer va jättenervöst i början, men de kommer bli bra. Jag är typ nervös över vilka ja ska va med, eller jag vet en del, men jag vill att de ska va ett stort "girl squard" så att typ alla tjejer ska va på rasterna o så. Men de ska bli jätteroligt att börja skolan ja är bara lite nervös, de är ju normalt...


Likes

Comments

Jag vill gilla chiapudding men jag gör inte de. De ser så gott och nyttigt ut. När jag åt de hade jag kokosmjölk efter de så mådde jag lite illa och kände typ kväljningar. De va så konstigt, jag vill testa med typ sojamjölk eller nån annan mjölk... Jag hade hallon på men hallonen va frysta och väldigt kalla, ja gillar inte hallon så mycket så hallonen hade kanske inte en positiv effekt, men ja ja. 

Likes

Comments

Yey friday... När jag kom på att jag skulle skriva hade jag en jättebra plan på vad jag skulle skriva idag, men nu är de helt svart jag har inget minne av vad jag skulle skriva, men ja ja. Fredagar är sååå bäst men jag är väldigt trött osv. Igår red jag, barbacka de var roligt men jag hade en sjukt studsig häst så jag kände mig som en studsboll.

Jag är så avis på alla som har fått sommarlov, de har inte jag, jag slutar på torsdag, blää. Men nästa vecka är de bara typ bara aktiviteter så inget jobb, skönt men aktiviteterna är inte så roliga så dem hade jag kunnat skippa men ja ja nu kan ja inte de.

Vädret är sämst idag, molnigt, regn och kallt, blöö va tråkigt man ba stackars de som tar studenten idag. 

Min hjärna är helt tom nu så jag vet inte va jag ska skriva mer....

Likes

Comments

Idag har varit så jobbig och lång. Jag är så trött på allt jag vill bara ha sommarlov och börja i en ny klass allt är nytt, ingen vet något om mig typ. Slippa alla jobbiga som påminner mig om bråk och sånt vi hade i 2:an. Killarna i min klass kan inte släppa nånting de är så störande man ba ja har gått vidare men om du inte har gjorde de gör de nu, tack. De är inte så att jag inte tycker om min klass men jag vill ha nåt nytt, lite omväxling. Jag är trött på den alla är så fjantiga och omogna men de är på nåt sätt lite mysigt.

Jag är också trött så att jag vill sova, så som man är i slutet av terminen och så är de hela nästa vecka också. De är nog lite för att jag har varit sjuk och så. Jag känner verkligen att de är i slutet på terminen, min hjärna hänger inte riktigt mä. Särskilt i matten hjärnan säger bara NEJ, den vill också ha lov...

Jag tränade idag de kanske inte va de bästa känner jag nu i efterhand,jag körde lite mage. Jag kände att jag behövde de, även om de inte var så bra för min förkylning...


Likes

Comments