Hej! Idag då red vi på uteritt igen och jag hade Krusa igen.😁 Bebisen var suuupersnäll. I spiltan var hon nästan inte alls surig. Sen när vi red så var hon vääldigt pigg och gick typ inte att få stopp på. Vi skrittade till en liten hage iallafall först. Där hoppade vi lver en gren på marken. Första gången så galopperade vi mot den men sen bara springer hon förbi. Andra gången så kör alla samtidigt. Då så sparkar hästen framför bakut och vi missar hindret igen.😂 Sen då galopperade och travade vi lite på vägen. Jag var först. Hon var suuuperpigg och travade skitfort och samma med galopoen. Sista gången vi travade och galopperade sp var hon såååå duktig! Oerfekt tempo och lyssnade super.
P&K➰❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Igår så red vi ut på uteritt. Jag hade bebisen Krusa. Hon var väldigt sur i spiltan innan, men sen när vi väl red då var hon sååå fin. Superfin galopp och körde inte om nån. Snubblade hela tiden bara. Vi red först på vägen och sen en liten sväng i skogen. Hon klarade alla jättebranta backar jättebra. Sen när vi kom tillbaka så var hon bara såååååå söt och snäll i spiltan. Hon var så duktig så hon fick 2 godisar.
P&K❤

Likes

Comments

Hello mates!💞 Andra inlägget nu. Igår så hade vi hoppning. Jag hade en häst som hette Kontakts. Han är en stor(stor) häst. 😌🐎 Först så värmde vi ju upp o så. Sen börja vi hoppa. Eftersom vi var en liten B-ponny och en stor storhäst så vart det att vi höjde när jag hoppade. Så först så hoppade dom andra ett litet hinder på ca 20-30 cm. Jag körde ungefär 40-50. Sen körde vi en liten bana. Det var 3 hinder. Man började med att hoppa en oxer på långsidan(från a-volten) och sen galopperade man hela kortsidan. Sen vid hörnet(glömt bokstav😹) så vände man snett igenom och hoppade ett kryss. Sen så galopperade man hela kortsidan och vände när den var slut och hoppade sista hindret. Dom andra hoppade den i ungefär 20-40 cm hela tiden. Jag hoppade ungefär 65-80.(gissning) I början så vart han väldigt studsig i galoppen men efter första hindret så vart det mycket bättre. Det var väldigt kul och jag fick nytt personsbästa. Hade bara hoppat 70 innan. Iallafall så ksk jag kommer börja rida en gång till i veckan, men isånnafall så gör jag ett inlägg på det. 😽
P&K❤️💪🏻🐎

Likes

Comments

Hello mates!😽
Det här är min nya blogg och jag kommer blogga anonymt här. Som ni kanske förstått så rider jag.😌 Jag rider på en ridskola som heter SRS (Söderköpings ryttarsällskap) och har 2 favvohästar, Aala & Krusa. AALA är en C-ponny men är så tjock så att hon ser ut som en D😅 (Det gör inte direkt saken bättre att hon har varit på bete hela sommaren typ) Hon är 16 år(00:a) och är en jättesöt skimmel. Många tycker att hon är väldigt seg men inte jag! Hon är liiiite vild i spiltan (sparkas, bits, är alltid arg osv) Men det är inget stort problem😌 I övrigt är hon väääärldens sötaste och mysigaste👌🏼 KRUSA är en stor ridhäst och är mörkbrun/svart. Hon är ganska pigg och också lite småsur i spiltan. Hon är 14 år (02:a)Hon är lite tittig också. Förut så stod det en häst på ridskolan som hette PALOMA. Hon var en liten D-ponny och fjording. Hon var en sååå söt och snäll häst. Hon var aldrig dum och var väldigt pigg. Vääärldens sötaste häst asså!😻 Tyvärr så såldes hon under sommaren och vart privathäst. 😭😭 iallafall så tänker jag att det här ska bli min blogg där jag skriver typ varje gång jag rider(måndagar) Lite senare tänker jag att jag ska skriva om mitt ridläger men det får bli en annan gång!
❤️ P&K ❤️

Likes

Comments