Jag har ju, duktig som jag är en kategori som heter träning. Då kan man ju tycka att något även borde publiceras under den kategorin någon gång. Tycka kan man ju...

Jag var igång riktigt ordentligt om jag får säga det själv efter minstingenp ankomst, gick bra. Sen kom julen, gick bra då med. Nästan så jag kände för att klappa mig på axeln, i brist på någon annan som gör det.

Därefter kom januari! Jäkla jäkla skitmånad januari. Den månaden bjöd på magsjuka i hela familjen, varade väl bara i drygt tre veckor. På ett igen! Två pass...

Efter januari kommer ju som om flesta vet februari. Den härlia månaden bjöd på influensa till hela tjocka släkten! kul...varade väl i tre fyra veckor eller något. På ett igen...trodde jag! ha!

nä, då tycker jag att det var en väldigt bra idé att gå i närkamp med en jäkla gunga. Suck! kan meddela att gungan vann..

Medan gungan fortsatte att fint svinga i vinden så gick jag hem med ett knäckt revben...

Det är nu ca tio dagar sedan. Är bättre nu..men kan fortfarande inte ta djupa andetag utan att det känns som någon roterar en gaffel på vänste sida.

Därför är jag dålig på att skriva under den kategorin, och som fot känns kommer det nog vara lite torftigt ett tag till.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Ja...Vad ska man säga? Denna dag hade jag helst hoppat över. Tvättmaskinen är väl inne på åttonde rundan och fortsätter kämpa på. Går den inte sönder nu blir jag djupt imponerad!

Alla toaletter städade, alla sovrum städade, jagat medicin över halva höglandet, höll på att missa tiden hos skolsköterskan, mitt i detta hade vi ett fikabesök.

Jag är trött nu.

Snart köra stora till kören, sen hämta stora, köra mellan till gympan. någonstans där mitt i bädda fyra sängar med rena sängkläder, tvätta lite till. Mat kanske blir inhandlad på stan idag, just de ja, alla ska bada med. Sen var det ju taket jag höll på med ja...

Är faktiskt ännu mer trött efter bara tanken på allt...

Likes

Comments

Okej, detta är helt klart vidrigaste hittills i mitt föräldrarskap.

Trodde det var löss som skulle få mig att freaka ut. Jag hade lekt klart fel.

äckligast hittills på en första plats är härmed springmask! urk!

alltså, det kryper i hela min kropp, så jävla vidrigt och då är det inte ens jag som drabbats. De två minsta har åkt på det...

Dagen kommer bestå av att tvätta, och tvätta lite till samtidigt som jag ska försöka låta bli att få ett totalt sammanbrott.

blärk!!!!!

Likes

Comments

Detta håller jag på med om kvällarna. Har man knäckt revbenet och inte kan träna så får man roar sig på annat sätt. Tur det var vänster sida som gungan attackerade förra veckan, så jag fortfarande kan använda höger arm.

Så då är frågan, efter tydligen stått och droppat en stor mängd vit färg i håret, är lösningen rakapparat eller nöts det bort?

Tror jag chansar på att det nöts bort innan jag jobbar igen om en vecka.

Målat i tre timmar har resulterat i en mycket öm nacke och rygg, vilket kanske inte är så märkligt om man går och stirrar upp i ett tak!

vila nu!

Likes

Comments

Satt igår kväll och skummade igenom den gamla bloggen och kan väl mest konstatera att rätt mycket har hänt sen sist jag skrev.

Ja till en början med har vi nu för tiden tre flickor och ett annat hus! jag och mannen hade en deal, som jag ändå måste säga att vi båda uppfyllde till belåtenhet. Jag fick ett tredje barn och mannen fick flytta in till staden. Nu låter det som barnet bara är mitt och att mannen flyttade själv, så är inte fallet dock. Han är väldigt mycket far även till denna trollunge och jag bor väldigt mycket i samma hus! Så nu behöver ingen få konstiga idéer.

Minsta trollungen är nu drygt tio månader, de andra två fyller fem och sju lite senare i år. Tiden går! Märkligt då att jag inte blivit äldre?

Själv har jag precis börjat jobba två dagar i veckan, gör så vill hösten hade jag tänkt. måste säga att det är faktiskt väldigt väldigt skönt! Jag är väl medveten om att man i princip kan bli lynchad för att säga sådana hemskheter högt. Det struntar jag dock i. Jag älskar mina barn mer än något annat, de flesta dagarna.
Jag har älskat att vara hemma det senaste året, de flesta dagarna.
Det förändras inte det faktum att det är jätte skönt att bara få vara Frida för några timmar, att få umgås med andra vuxna människor utan en som drar i mina kläder, en annan som avbryter varenda konversation och en tredje som valde just det tillfället att hälla mjölk över hela golvet!

Idag har jag då jobbat min tredje dag, vilket har varit jätte roligt!

Barnen är nattade nu så då tar jag och målafärgen och sätter igång!

Likes

Comments

Har tidigare haft en blogg, gått några år sedan sist. Har länge funderat på att starta upp en ny. Mycket har hänt sedan sist kan man lugnt säga. Återkommer till det...

Nu tänkte jag dock ägna en minut till att förklara varför jag gör detta och kanske även ge er som eventuellt kommer läsa detta en idé om vad jag är för typ.

Jag har alltid gillat att skriva, att få uttrycka mig i skrift samt kunna formulera tankar och funderingar med papper och penna (vilket till viss del bytts ut mot mer moderna medel). Som kanske kommer märkas i denna högst ostrukturerade blogg kan jag vara lite av en bakåtsträvare när det gäller moderna påfund. Själv skyller jag det på ett bristande intresse för teknologi.

Vad kan jag skriva mer...jo lite vem jag är. Har som sagt tidigare haft en blogg, får se ifall jag orkar ta reda på hur man flyttar den hit. Hur som haver, jag är en snart 32 årig ung dam i mina bästa år, det är i alla fall vad jag försöker intala mig! Lyckligt gift vill jag påstå, tillsammans med denna lyckligt lottade man har jag tre flickor som jag älskar över allt annan (även om de vissa dagar kan vara rätt billiga, men det kan även mannen vara å andra sidan), vi har två katter och en hund, boendes i en villa i en inte alls stor stad. Tja, vi är nog en högst ordinär familj!

Nu har jag pillat klart med detta första inlägg, blir nog inte mycket mer vettigt sagt innan jag förstått hur denna jäkla app funkar! som sagt, teknologi...

Nu blir det Tingeling på tv vilket nödvändigtvis inte var mitt första val...

på återseende!

Likes

Comments