Igår sa min syster och hennes Niklas ja till varandra. Jag trodde att tårkanalerna skulle svimma av ansträngning vid själva vigseln... Så mäktigt!

Sen firade vi bröllopsfest i Kronoborgs park, innehållande både sol, luftgevärsskytte, en rappande toastmadam och så mycke kärlek i luften att man nästan fick andnöd.

Och vi fick livemusik från Nefta, här ackompanjerad av sitt Nefta Clay Band. Är så himla gla att alla gäster bjöd på sig själva och att Gud kom på nåt så smart som kärlek.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Kv(alster)

Som vi brann.

Vi svedde oss i elden,

ärrades av alla krig,

sårades på snårig stig,

sprang så fort vi hann.


Men vi brann,

vi ville och vi vann.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jag och bästis har en stor tenta imorgon. Hon kom hit och skulle plugga.

Vi har nu ätit två pizzor, sjutusen chokladbollar och spelat Need for Speed i 5 timmar istället.

Livet, hörni. Det handlar om prioriteringar.

Nu ska vi värma muffins från frysen och fara på picknick nere vid älvstranden.

Hejdå.


---------------------------

SÅHÄR SNYGG ÄR MIN BALKONG NU FÖRRESTEN!

Jag och mamma hittade några barstolar som passade, och så ska jag ha massor av färgglada tyger fladdrande i vinden. Har inte hunnit köpa dem än så jag tog köksgardinerna istället.

Likes

Comments

Recept

Okej, är ni redo för det bästa och smarrigaste receptet nånsin? Jag skiter i om ni är det, för här kommer det oavsett. Enklare blir det inte. Och definitivt inte godare.


CHOKLADBOLLS-GLASS

2 frysta bananer

1 färsk banan

3 msk kakao

2 msk starkt kaffe

1 dl kokosflingor

1 dl havregryn


Blanda ihop allt i en mixer. Ät.

Repetera varje sötsugen kväll.

Likes

Comments

... glädje för dagen, lycka för livet!

Igår skrev min bästaste vän och knäppgök fram till altaret. Vet som inte vad jag ska skriva om'et ens då det är så stort..?! Mäktigaste vigseln jag nånsin sett. Jag grät som tusen älvar och de sken som tusen solar, Linnea och hennes Jonas. Så vackert så. Kommer fler bilder då jag hittat igen kameran.

Resten av helgen har jag bara ätit. Och kommit fram till att mat är typ livet? Alltså, för lyckan i mig när jag får sätta tänderna i en riktigt bra burgare, det är som... det känns som när man är nykär..? Civilstånd: matvrak osv.

Likes

Comments

Fick äntligen tid till att bränna mitt porslin höromdan. Har köpt en porslinspenna nämligen, och klottrat ner allt mellan kaffemuggar och krukor. Nå tallrikarna blev snygga i alla fall!

Testa själv hörni! Det är hur lätt som helst, kostar bara en penna + femkronorsmuggar på ikea. Och blir sjukt snyggt! Googla "diy plates markers" för inspo. Och prestationsångest, haha...

Likes

Comments

Min tro

Det är mycket som går sönder just nu.

Det är lite läskigt, men bra. För jag tänker att det finns en tid för allt. Just nu är min tid att sitta ner, behöva bli buren och se saker gå sönder. Inte försöka tänja mej själv längst möjligt för att rädda några slitna tygstycken. Bara hitta ro att det kommer en tid för att sy ihop också. Snart så.

Likes

Comments

Solen dök upp och ba "HERE I AM, PEEPZ", strålade som gaha 14 nyförälskade hela helgen. Så jag har ägnat hela helgen åt romantiska promenader i skogen.

Har även ägnat oförskämt mycket tid åt att ligga i soffan och äta chips med min bästis och skicka roliga memes till varandra. Här är de allra bästa.


(Klicka för att göra dem större)

Sen kom jag på att "HALLÅ VI SKA HA PICKNICK!!!". Noga räknat fyra sekunder senare började det störtsnöa..? Molnen ba "picknick? mohahahahha I DON'T THINK SÅ." Så det blev myskaffe i soffan istället.

Jag har förresten planetens vackraste fönsterlampor! Köpte dem på nån loppis så jag vet inte vart de är ifrån. Men vackrare än Brad Pitt och Carl-Philip Bernadotte tillsammans är dem!

Likes

Comments

dagens lista, Min tro

Jag älskar min kropp.


Tack kära öron för all härlig lovsång och för att ni så sällan får infektioner.

Tack dyrbara armar för alla varma kramar, alla hungriga fiskar ni orkat dra upp och alla slag i brännboll jag fått springa frivarv på.

Tack kära mun för all smarrig glass och för att du aldrig nånsin slutar sjunga.

Tack fina mage för att du tar hand om all skit jag stoppar i mig, och för att du berättar när jag är hungrig.

Tack älskade ben för att ni bär mig till mina vänner, genom hundratusen löprundor och till kiosken ibland.

Tack söta händer för allt ni burit, bär och kommer bära.

Tack lilla hjärta för att du lagar dig själv när jag ger bort dig till män som inte lärt sig att ta hand om såna som dej. Och för att du vågar älska. Och för att du slår.

Förlåt för alla år jag ägnat åt att hata dig. Förlåt för alla gånger jag suckat när jag klämt på dig, gråtit över hur du ser ut och glömt att du fungerar.

Tack Gud, för att jag är så underbart skapad.

Likes

Comments