Ja, jag har haft ett avbrott i skrivandet. Men nu ska jag försöka komma igång igen. Jag kör på med bulk. Har lyckats med att gå upp 2kg+. Men känner att jag saknar löpningen så jag ska se om jag kan lägga in något pass...men det är inte lätt kan jag säga.
Denna vecka är det mkt jobb, tenta på söndag och kalas på söndag. Hur ska jag hinna? !

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ja, då var det min tur att bli sjuk. Jag varken vill eller har tid med att vara sjuk. Men vad gör man då kroppen ryter ifrån?!

Jo, man slänger in handduken och härdar ut.

Likes

CommentsJa, jag bara älskar lördagar. Eller så är det för att jag jobbar varannan lördag som gör att jag uppskattar lördagar mer..inte riktigt säker där😄 Denna lördagen inledde jag på gymmet. Det blev axlar och bröst som fick pinas lite. Så härligt att ha gjort det.

Sedan blev det mysfrukost med mina små tjejer innan det var dags att dra till: STALLET! Love it! Jag älskar att följa med dem dit och skrota runt. Älskar lukten av hästarna. Älskar att se hur lyckliga de är då det skumpar runt. Det är mysigt! Det får mig att fundera på att ta upp ridningen igen😜


Likes

Comments

Ja, jag tyckte ju att det vore bra om jag bulkade lite. Bli lite större, lägga på mig lite..men det är ju rackarns vad det krigar inom mig då. Har lyckats gå upp ca 1,5-2 kg..men om jag ser det på den ljusa sidan så är det ju höst och å ska man ju ändå goa ner sig i tjocka, stora varma tröjor😄 Men det är inte lätt alla gånger..

Krigar även vidare med lite studier. Läser kursen vetenskapliga metoder.. det är mkt vetenskap..inlämningar..analysera..Men det går!

Det är lite val känsla:-)

Likes

Comments

Efter en massa jobbdagar, träning och pluggande är det nu en ny vecka. Med jobb, plugg, träning...men på torsdag anar jag ljuset i tunneln, skämt å sido😃 Lediga dagar med mina troll väntar❤

Likes

Comments

Tänk att vissa dagar känner man sig så här:

Men istället får man samla ihop sig och vara:

Och det är ju ok det med:-)

Likes

Comments

Så är det officiellt höst. 1:a oktober. Jag gillar hösten OM det inte regnar hela tiden. Det jag inte gillar med hösten är mörkret. Men det är riktigt gött att få hoppa i alla tjocka tröjor nu. Alla stora, varma och härliga tröjor. De som är så där lagom noppriga😊 Love it.

Idag blev det en tur till gymmet innan jobbet. Fokus för dagen var ben och biceps. Det var riktigt gött. Väl hemma igen efter en dag på jobbet blev det en lättare joggingtur i skogen. Försöker att jogga sakta och försiktigt då jag precis har kommit igång igen efter problem med foten. Vill absolut inte ha tillbaka smärtan och ha ännu en månad utan löpning. Men nu är jag inte så snabb och orken har blivit lite sämre.. så ser ni någonting som liknar en val i skogarna så är det jag.

 

Likes

Comments


Idag var man tillbaka in i vardagen. Vakna i ottan, upp med barnen och iväg till förskolan och fritids för att sedan köra till jobbet. det har varit riktigt gott att vara ledig i en vecka. Att bara ta dagen som den kom, träna, mysa, vara med familjen och vara ute. Lycka❤

Vi åkte även iväg över helgen och firade att vi varit tillsammans i 10 år. What?! Mysigt med egentid och myspys😍

Jag har nu försökt att sakta men säkert komma igång igen med löpningen efter över en månads vila. Det gick rätt bra! Det jobbiga nu är att bulka. Men det ska gå.
Likes

Comments

Nu är det över en månad sedan jag gjorde en av de saker som jag gillar att göra. En av de saker som får mig att varva ner. Som får mig att utmana mig själv. Som får mig att se på saker ur andra vinklar. Som ger mig energi. Som tröttnar ut mig. Som får mig att bara vara.

Jag saknar verkligen att:

Men snart hoppas jag att jag kan snöra på mig skorna och flåsa runt där ute i skogen😃

Under tiden får jag försöka bygga lite muskler. Ska försöka mig på  mitt livs första bulk. Så ha koll på era matlådor. Och ja, detta kommer att vara en tuff bit rent mentalt. 

Men nu jäklar är det bara att köra.

Likes

Comments