Hva er egentlig arbeidsutprøving? For meg er det å kartlegge min arbeidsevne. Jeg startet med dette forrige uke. Har klart meg sånn passe bra, men jeg møter opp og drar heller tidlig hjem. Trives godt der jeg er, er en hyggelig plass å jobbe på. Skal ha denne utprøvingen til begynnelsen av september. Hva som skjer etter dette vet jeg ikke. Nå er det halvannen uke til ferie. Gleder meg vilt!

Nå er det onsdag og jeg har vært hos tannlegen på ny. Dette går greit, men har jo alvorlig tannlegeskrekk. Tok kontakt hos tannlegen, da smertene ikke var til å holde tilbake lenger. Nå skal jeg bare kose meg med familien min inne. Med innelek og masse masse kos.

Ha en fin dag =)

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

  • 10 lesere

Likes

Comments

Hei på dere.
Ja, da var enda en uke over og en ny uke har startet. Denne uka så har det vært hektisk. På onsdag måtte jeg ringe tannlegen igjen, så på torsdag var jeg på arbeidsutprøving og tannlege på en og samme dag. Det var stress det! Må få kjøpt meg pumpe så jeg kan pumpe meg og. Hadde ganske så fulle pupper ja!!

På tirsdag måtte vi innom passkontoret for å ordne pass. Heldigvis oppdaget vi i tide at passet til lillemor hadde gått ut. Da er det i boks. Nå er det en og en halv uke til ferie ca. Skal bli så urolig koselig og ikke minst deilig. Ellers har jeg tatt med barna ut å gått på tur rundt omkring her da. På lørdag møtte jeg ei god venninne sammen med barna våres. Hadde en veldig koselig dag. Fikk kjøpt inn noe nytt til barna og, hihi.

Skjer ikke så mye mindre denne uken heller. Om formen min tilater det, så er det utprøving igjen i morgen. Må innom legen min og tannlegen denne uken også. Er utprøving igjen på torsdagen og. Får bare ta dag for dag. Mannen har ferie nå. Denne uka skal han ikke pusse opp hjemme, men neste uke blir det en del. Gleder meg til å komme ut på boligmarkedet igjen.

Ha en fin dag =)

  • 16 lesere

Likes

Comments

Hva legger dere i ordene god venn? En god venn kan være så mangt. Hos meg er en god venn, en venn som alltid er der når jeg trenger det. Trenger ikke ha daglig kontakt, men koselig med gjevne samtaler da. Det jeg ser i en god venn er god støtte, forståelse, respekt og at denne personen lytter på hva jeg sier og godtar mine meninger som gjelder meg uten å kritisere meg for det. Dette er de viktigste tingene. Er mye annet jeg ser i en god venn også, men det er ikke viktig for meg mer ett pluss.

Min aller bestevenn er jo min kjære. Han er min forlovede og min bestevenn. Finnes ting som er bedre å snakke med venninner om og min bestevenninne, men handler mer om at de er jenter og han gutt. Og at ikke alt er ting han kan svare på. Man trenger venner også. Min bestevenninne bor dessverre litt unna oss, men hun er her for meg og barna mine. Og vi møtes så ofte vi kan. Jeg har noen gode venninner rundt her og barselgruppa mi som har blitt gode venninner.
Men det handler ikke om hvordan venner jeg har, men hva jeg ser i en venn som gjør denne vennen til en god venn.

Mine vennskap startet jo for mange år siden. Dessverre var jeg ikke en av de sterke og hadde ikke så mange gode venner, men noen hadde jeg. Etter hvert som jeg vokste opp klarte jeg å skille mellom gode venner og de som ikke var fult så gode. Alltid hatt det drama når det gjelder venner, men en ting er sikkert de gode vennene forblir uansett hva. Disse skal jeg ta godt vare på, for det finnes få av dem. Etter jeg ble mamma er det viktig for meg at de som er rundt barna mine er ordentlig og at barna mine har venner. Nå er lillegutt litt liten for det, men har allerede noen. Spennende å se hvordan det går i bhg neste år. Lillemor hun har dannet seg mange vennskap i bhg og ser ut til at de virkelig passer på hverandre. Blir spennende å se til høsten hvem nye venner hun får av de minste som starter. Gode venner er viktig, men man trenger ikke mange av de.

Ha en fin dag =)

  • 25 lesere

Likes

Comments

Denne kroppen da. Den er jo så komplisert. Finnes vel alltid noe man ikke er helt fornøyd med. Men allikevel burde man være stolt av seg selv slik man er mener jeg. Selv har jeg slitt en del med selvbilde i ungdommen og var dessverre ett mobbeoffer. Det som reddet meg var selvfølgelig mannen min. Når jeg møtte han var det ikke så farlig å sminke meg og pynte meg på lik måte som før. Gjorde det inne mellom for han da. Gjør det idag og. Liker å pynte meg for han.

Men jeg har hatt en periode i forholdet hvor jeg hater kroppen min mer enn noen gang. Det var da jeg ble englemamma og i prøvetiden. Kroppen min den var bare dritt og stygg den da. Hatet spesielt magen min. Husker det enda godt. Jeg følte ikke at min kropp tilhørte meg, men en helt annen. Følte meg mislykket over å miste ett barn og kunne ikke skjønne hvorfor den ikke kunne bære frem den lille skatten. Dette var før lillemor kom til verden, så husker ikke alt sammen men noe. Etter lillemor ble født å vi prøvde på nytt så hatet jeg kroppen min for at vi mister gang på gang. Følte kroppen min bare var ett tomt skall. Den var ikke min og den var heller ikke noe fin. Lærte meg noen ord som jeg etter hvert klarte å godta kroppen min med. Jeg er ett hellig sted. De ordene er jo sanne. Hun vi mistet fikk vinger før hun forlot magen, men selv om jeg godtok dette hatet jeg kroppen min.

De gangene hvor jeg har vært stolt av den er i graviditeten og tiden etter. Spesielt nå. Jeg er utrolig stolt av hva den har klart og kroppen min er en kropp jeg ikke er flau over eller skammer meg for. Er ikke så lett å skjønne hva jeg mener når jeg hatet den, men det gjorde at jeg fikk dårlig selvbilde og mistet mye selvtillit. Jobbet mye med meg selv på akkurat dette, men når jeg ble gravid med lillegutt og tiden nå er jeg bare stolt av den. Har ikke den beste selvtilliten, men den er der og selvbilde er på plass. Aller viktigste for meg er at jeg godtar meg slik jeg er og ikke har noen vonde følelser. Jeg har fortsatt en vond følelse. Bærer nag for at vi har mistet så mamge ganger, men med tiden blir dette bedre. Det er det allerede. Min kropp den har gjennomgått ting som er så fantastisk og jeg er virkelig heldig som fikk drømmen oppfylt til slutt.

  • 35 lesere

Likes

Comments

Hei =)

Etter skrivesperre og lite motivasjon er jeg tilbake. Prøvde meg på ny blogg, men mitthjertebarn er navnet mitt føler jeg. Uken som var gikk overraskende fort. På mandag var jeg til en avtale som gjorde at jeg får dekt mye av behandlingen hos tannlegen. Har nemlig svært alvorlig tannlegeskrekk. Det er ikke bare bare...

Tirsdag var jeg i møte i tiltaket jeg er i. Føler meg godt tatt vare på og ikke minst hørt. Dette er viktig for meg! Starter med arbeidsutprøving denne uken. Blir spennende. Pappaen skal være hjemme med barna mens jeg er borte. Dette blir første gang han er alene med lillegutt. Tror det skal gå helt fint, men skjønner at han er litt nervøs for hvordan dette skal gå. Lillegutt er veldig avhengig av puppen og ikke minst veldig mammadalt. Lillemor hun er sikkelig pappajente så der er det null stress.

Ut på dagen på onsdag tok vi en tur på stranda. Der møtte vi på ei god venninne og hennes datter. Datteren hennes og lillegutt er gjevnaldrene. Super koselig å være på stranda noen timer. Barna koset seg masse og det var jo det herlig været.

Fredag ble en liten brå start på. Bankkortet mitt fungerte ikke, så måtte innom min kjære på jobben. Ordnet seg etter det. Var innom tannlegen for kontroll og sjekk av tennene. Blir en del besøk fremover, men håper at jeg klarer dette denne gangen. Ny time neste uke igjen allerede. Etter tannlegen så dro jeg og barna bort til oldeforeldrene deres hvor vi gikk ut på lekeplassen der og koset oss masse mens mannen gjorde noen æren. God start på helgen var det, med det herlig været!

På lørdag våknet jeg opp med sikkelig vondt i munnen. Etter prat med tannlege igår viste seg at det ikke var noe siden det hadde blitt bedre. Heldigvis! Så igår dro vi ut etter lillegutt hadde fått sovet duppen sin og jeg sammen med han. Vi grillet og koset oss masse i finværet. En god avslutning på en relativt fin helg. En uke igjen nå så har mannen ferie. Det blir så koselig!

Ha en fin dag =)

  • 39 lesere

Likes

Comments

Jeg satt her om dagen og tenkte på dette med graviditet og nyfødte osv. Synes det er så rart, men utrolig deilig å ikke være i den fasen lenger. Vi har jo vært i den bobla siden vi omtrent ble sammen. Var ikke mange ukene som gikk før jeg fant ut at jeg var gravid. Helt uplanlagt, men veldig ønsket selvfølgelig. Det føles så godt å kunne si at jeg ikke trenger noen flere babyer i livet mitt nå for å få livet komplett. Lillegutt og N de har behov for å ha oss for seg selv en god stund til. Slik som jeg forandret meg sist. Ja, da må N være så stor at jeg kan forklare henne mine følelser å hun forstår de. Og det bare passer seg ikke med flere nå. Vi har mer enn nok med våre herlig barn vi. Hadde ikke klart 3 tette. Men det kommer en dag hvor ønsket blir stort igjen tenker jeg. Det tar vi da. Nå skal vi bare kose oss med våre herlig barn og bare nyte utviklingen deres ❤ det er det beste med å være mamma! Man blir så utrolig stolt av barna sine når de lærer nye ting!

Jeg savner verken graviditeten, magen eller prøvingen denne gangen enda! Det kommer nok 😝 jeg blir heller ikke babysyk. Synes det er så godt at jeg har blitt så lykkelig og at livet er så komplett det kan være etter lillegutt kom. Det var han vi manglet. Merker jo at vi har mindre tid til hverandre, men vi vet at vi kan få til litt tid her og der med planlegging. Det kommer en tid hvor begge sover likt og sånn. Vi har det faktisk veldig bra og kunne virkelig ikke tenkt å bytte ut min kjære med noe annet i verden. Han har vært en fantastisk støtte gjennom alt. Han har virkelig vært der for meg før vi fikk lillegutt og han er her enda og det skulle være noe. My true bestfriend ❤ mannen i mitt liv. En dag skal jeg si ja til han i kirken, men da må broren min ha fremgang. Det vet vi dessverre ikke når skjer, men vil ikke ha noe bryllup uten han til stede nei.

Forholdet vårt har vært gjennom mye mer enn noen sitt har i det hele tatt. Vi startet å bli foreldre til en engel bare 4 mnd inn i forholdet. Allerede her kunne ting ha skjedd, men jeg fant ut at jeg elsket han og det var han jeg ville være sammen med selv om han sørget på en annen måte som gjorde at ting ble komplisert. Forholdet vårt holdt det ❤ Og andre gangen kunne ting ha skjedd før vi fikk lillegutt pga alle følelser og frustrasjon, men vi holdt sammen og støttet hverandre oppi alt det vonde ❤ Derfor føler jeg vårt forhold ble bare sterkere og det er sterkt. Det finnes ingen annen mann for meg der ute enn mannen i mitt liv ❤

Vi har våre diskusjoner som alle andre vi og. Og blir irriterte på hverandre som andre, men vi kommer aldri dit hvor vi krangler og sier ting vi ikke burde si. Kommunikasjon hos oss er veldig bra, og det gjør jo at vi kan sette oss ned å prate om ting som er ugreit uten at ting bygger seg opp til en krangel. Veldig glad for det. En krangel er lite hyggelig og løser ingenting egentlig. Sist men ikke minst må jeg si at jeg både elsker og hater mannen min ❤ hihi. Men elsker han mest da ❤

Så til høsten så har vi 5 år jubileum i forholdet og 5 års forlovelse. Hadde ikke sett for meg når jeg ble kjent med mannen min at vi 3 år senere skulle være foreldre til 2 flotte gullunger. Vi er heldig vi! Gleder meg bare til fortsettelsen jeg nå 😊

  • 66 lesere

Likes

Comments

Fikk ikke til å legge til bilder i innlegget mitt. Så her er de.
Klem fra meg 😊 ha en fin dag

  • 82 lesere

Likes

Comments

Hei på dere. Nå koser jeg meg masse denne uken. Ingen planer uten om til helgen. Siste uken i permisjon min. Onsdag er den offisielt over.. men jeg skal ikke tilbake i jobb. Dessverre er ikke det mulig for meg. Spent på hva som skjer fremover. Håper ting blir litt som jeg tenker meg. Pappaen i huset tar ut sin permisjon etter hvert som lillegutt vokser opp. Husker med N så delte jeg masse, men med lillegutt har jeg blitt mer diskré. Ikke spør meg hvorfor, fordi det vet jeg ikke svaret på. Jeg er selvfølgelig like stolt av han, men føler ikke for å fortelle alle om hans utvikling og vise masse bilder. Det blir mer innen familie og de nærmeste. Noen bilder blir lagt ut på instagram så gjerne følg meg der og: mitthjertebarn 😊

Lillegutt har blitt hele 8 mnd og ting begynner å skje nå. Kjempegøy 😀 N er enda veldig flink med han og en veldig omsorgsfull storesøster. Vi er heldig som ikke har noe særlig reaksjon på at hun ble storesøster annet enn stolthet, som lyser veldig opp kan man si. Herligste barna mine ❤ tenker ofte på at vi er så utrolig heldig som har 2 flotte barn her. Tenker til tider at storesøster ser ned på de fra himmelen og ❤

Idag har jeg gjort noe jeg ikke har gjort på mange mange år. Jeg var og hentet meg briller. Var hos optikeren for ca 2 uker siden og synet mitt var jo da ikke bra. Dette skjer pga sykdommen min. Men sånn er det. Heldigvis er ikke briller like dyrt som før, og jeg kommer ikke til å mistrives med dette. Etter jeg møtte mannen i mitt liv så har jeg godt med selvtillit. Jeg er jo veldig spent på hans reaksjon så dere får ikke se meg med brillene på før han har sett meg.

Til helgen skal jeg treffe herlig jenter som jeg ble kjent med i graviditeten og noen jeg aldri har møtt kun snakket med på nettet via grupper. Det blir spennende 😊 da skal N være med oss så mye hun vil og min kjære skal starte med litt små oppussing her så vi får en takst på leiligheten vår om ikke alt for lenge. Greit at vi ikke er hjemme når han skal drive med elektriske her. Da får han ro og fred til å jobbe også. Spent på hvor vi havner henne når vi flytter, for det vet vi ikke faktisk 😊

  • 83 lesere

Likes

Comments

Hei alle sammen.

For 4 år siden, snart 4,5 år siden hadde jeg aldri i verden trodd at vi skulle være her vi er idag. På den tiden hadde jeg gitt opp kjærligheten og skjønte at jeg bare falt for den dårlig typen.. men den gang ei. Samme kvelden jeg møtte min kjære så var det som en stemme sa at han måtte jeg ikke gi slipp på. Han må du bli kjent med! Dessverre så tok ikke han signalene og jeg kjempet om å få den oppmerksomheten. Skal ikke nevne så mye om han der, for han blir så flau over det der. Men etter å ha drukket meg stup dritings, dansa og fått ut aggresjon så kom han endelig til meg dritings som fy. Men han  kysset meg. Ja, han kysset meg.

Jeg trodde ikke vi var sammen, selv om vi holdt hender og var bare oss 2. Men jeg tok feil jeg. Vi ble sammen 22.09. Nettopp fordi klokken bikket 00:00. Det var kjærlighet ved første blikk. Men han trodde broren min var kjæresten min haha! Var ett profilbilde på Facebook. Nå har vi 2 fine barn sammen. For oss er de jo de mest perfekte i hele verden ❤

Han har gjort livet mitt så bra. Har det så utrolig godt med meg selv. Jeg gråter i skrivende stund, for det er så sterkt. Jeg føler meg kjempeheldig! Eide null selvtillit før jeg møtte han og hadde ingen tro på kjærligheten og familielivet. Det snudde jo veldig fort. Før jeg møtte han skiftet humøret mitt så fort og jeg hadde det virkelig ikke bra med meg selv. Jeg sluttet å lete etter kjærligheten og da traff jeg min ekte kjærlighet ❤ finnes ikke ord hvor mye han betyr for meg. Ord blir fattig!

Jeg følte jeg holdt på å miste han når jeg sørget over lille Elie. Forandret meg masse og ble veldig sint på han fordi han sørget ikke slik som meg. Jeg var daglig forbanna og sa masse stygge ting om dette. Men jeg tror at han visste at jeg ikke hadde det bra med meg selv ❤ Så ble jeg gravid med Natalia og ting ble annerledes. Jeg startet å bli litt annerledes i humøret før vi fikk lillegutt. Var jo tøff prøvetid! Men da støttet han meg mye mer og virkelig var der. Tror han fikk så sjokk da vi ble gravide med Elie veldig fort i forholdet og startet bare noen mnd etter det med å bli foreldre til en engel. Han hadde det vondt inni seg. Det vet jeg i etter tid, da han ikke er så flink å prate om akkurat disse type følelser.

Gutten min er the one og det finnes ingen som kan ta hans parti i hele verden ❤
Ene øyeblikket vil jeg tuppe han ut av døra hihi. Mens de aller fleste bare tenker jeg hvor heldig og lykkelig jeg er ❤

Legger ikke ut bilde av han, da han ikke er så fan av det her inne. Klem mitthjertebarn 😊

  • 110 lesere

Likes

Comments

Hei på dere 😊
Jeg fikk masse gode tilbakemeldinger igår og idag for innlegget mitt. Når jeg skrev dette med instagram livet var det ikke ment på noen måte som kritikk. Men det virker ikke som man kan legge ut ting slik de er uten å bli kritsert. Noe jeg synes er veldig kjipt. For småbarnslivet er ikke som dans på roser alltid. Synes man kan få skrive akkurat hva man vil og hva man tenker på om man er mor eller ønsker å bli mamma uten at man blir kritisert og kan legge ut bilder av rot også uten at det skal være så negativt. Det var det jeg mente med det jeg skrev. Selvfølgelig noen har bedre energi andre og priotere annerledes. Sånn er det bare. Jeg selv synes at de tidene hvor det er mye sykdom er tøffest. Da blir det mindre søvn og kroppen min takler ikke dette så bra. Og det er jo visse ganger hvor man blir helt utslitt. Vi er mødre og fedre, men også mennesker og har behov. Her hjemme tar jeg litt husarbeid hver dag og stor rengjør en gang i uken. Masse leker ligger strødd utover gulvene frem til barna legger seg, og vet dere hva det er helt greit. Det er helt greit å ha det sånn og helt greit å rydde og slik med en gang. Vi er gode mødre og fedre på hver vår måte ❤

Poenget mitt er at det er veldig mye i media dette med å være perfekt mamma. Synes det er veldig synd det har blitt sånn... jeg digger mange på instagram og etter at jeg følger mødre på snap er det så godt å kunne se at det er ikke bare hos meg lekene ligger strødd utover gulvet eller hos meg hvor tårene kommer fordi man er så sliten. Det er bare godt med en bekreftelse på at jeg er ikke alene om hvordan jeg føler ting er 😊 Derfor synes jeg det er synd at det har blitt sånn at det er om å gjøre å være den perfekte mor. Jeg følger flere hundre herlig mødre og det er så godt å se at de ikke legger skjul på sine følelser og slik. Vi alle er fantastisk mødre ❤ vi vil feile og lære slik som med andre ting. Men mitt inntrykk er at det skal finnes en perfekt mamma. Det er ingen som er perfekte. Vi er like gode mødre på hvert vårt vis og vi vet selv hva som er best for barna våre og oss. Ikke la noen fortelle dere noe annet 😊

Kan nevne noen ting jeg kan være en "bad" mom for noen. Ment som en spøk med bad mom, men dette er topp 8 "bad" mom trekk. Skulle vært 10, men kom faktisk bare på 8.
1. nettbrettet er en god venn mens jeg ammer og lager frokost.
2. jeg lokker hun med ting hun har lyst på om hun er sliten etter bhg og vi ikke har med vogn
3. hun styrer smokkeslutt selv
4. jeg lager ikke alltid varm middag når vi kommer hjem
5. hun får samsove med oss om natta om hun trenger det
6. hun får spise syltetøy og sjokoladepålegg i ukedagene
7. jeg kan finne på å hente sent i bhg selv om jeg går hjemme med lillegutt

8. hun kan få godis i ukedagene inne mellom og fast på onsdag. dette er vår lille lørdag


Så uansett hvordan du velger å ha din hverdag. Den er perfekt for dere ❤ bare så synd det er fokus på dette med å være den perfekte mamma... klem 😊

  • 149 lesere

Likes

Comments