Äntligen efter så länge har vi äntligen gjort det. Rensat ut en massa från förrådet. Tog bara nästan ett år. men nu är det gjort och man kan gå inne i förrådet.

Men varför har vi inte gjort det tidigare kan man ju undra. New orken har inte varit med oss. Men när snö kom då skulle vi göra det. Men nu är det gjort nu ska vi bara se till att göra fint på balkongen med så vi kan sitta där när det blir bättre väder.

Nu ska jag i alla fall får lillan till att somna om igen. Och sen ska jag med sova.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ännu en dag på detta nya år har gått. Idag fick vi lite gjort hemma. Skulle köpa ny brödrost idag. Men den fanns inte Och nu hoppas jag bara att den kommer in så jag kan köpa den. Lite trött på att behöva vänta när man är 4 i familjen som vill äta varma rostade mackor samtidigt.

Men en ny våg det blev i alla fall. Så jag blev nöjd med mitt köp. Sen hem och fika lite glass. Sen blev det film. För det var kallt ute så vi behövde varma oss i soffan.

Nu ligger man här i soffan och kollar tv ska snart sova för imorgon blir det jobb i dagar två innan man är ledig mitt i veckan och då ska man röja i förrådet. Så man kan slänga en massa i helgen.

Julen åker ut även till helgen. Ska bli skönt och lite nya gardiner ska med upp i alla rum så vi får lite vår känsla i stället. Fast det kan ju bli vinter nu sägs det ju. jag håller tummarna att det endast blir lite kallare, snö behöver vi ingen då nu är ju julen över.

Likes

Comments

Idag så har det nyår året börjat. Och vilken bra start, fick sovmorgon och sen kunde jag gosa lite med alla barnen innan man väckte syster.

Gav barnen frukost. Och vi drack kaffe så vi alla vaknade. Sen åkte jag och syrran och handlade lite innan hon lämnade mig hemma och åkte hem.

Väl hemma igen så blev det lite fika och sen så började vi med alla filmer som vi ville se på idag. Nu på sover snart barnen och jag ska kolla på film.

Det blir premiär av filmen Beck - Gunvald blir det idag. Ett måste då man kan inte kan undgå att älska Beck filmerna.

Likes

Comments