Som ni ser i titeln vill ja börja med att säga förlåt för att jag inte uppdaterat på några dagar.. och anledningen till det är att jag varken haft ork eller tid att blogga.

Så häst kommer lite uppdatering. Nisse har får typ 3 dar sen dragit av sej e sko och har AB det blivit halt. Så det är lite varför jag inte bloggat för att jag skriver ju om vår utveckling.. aja nu vet ni iaf varför jag inte har uppdaterat. Får döde om jag lägger ut något imorgon. Ha en bra kväll!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag tog jag äntligen tjuren i hornen och körde en uteritt. Dock skrittade jag bara för att det va första gången vi går där själva vi har alltid haft någon med oss den vändan. Nisse skötte sig jätte bra iaf. Är riktigt glad att han skötte sig då jag vill kunna rida ut typ 4 ggr i veckan.

Jag logerade fidus också, han har inte gått så mycket det senaste när nisse kom då jag inte haft tiden och sen ska han inte ska gå lika hårt som han gjort tidigare. Jag brukar rida ut i skogen med fidus ca 2-5 ggr i veckan. Han går ju inte jätte mycket och han trivs med det, han är ju ingen ungdom längre. Men han skulle nog inte trivas med att inte gå något alls då skulle han nog bli väldigt sur och uttråkad.

Nu ska jag vänta på att maten är klar sen ska jag äta, duscha och sen får jag väll se vad jag hittar på. Hoppas ni haft en bra dag så hörs vi, hejdå!
💕🦄🌸

Likes

Comments

Idag har nisse vilat då det är kalt och regnigt. Har ingen ridbana oh ville inte rida på gräs eller rida ut då jag inte gjort det på han än. Men idag hade vi iaf en liten mys dag där jag ti in borstade oljade in hovar och typ det ör allt. Jag tänkte gått ut och gå med han men kände att han lika gärna kunde stå idag. Nedan kommer lite bilder från när jag hoppa häromdan, och från idag💕🙈

Likes

Comments

Idag red jag lite dressyr på nisse, han vart inte riktigt på bra humör idag så det slutade med att jag red upp till en terrängbana som ligger typ 50 meter från stallet och där fick han titta lite på hindren och även på en liten dam som är ett av hindrens. Vid damen mötte vi 4(!!) rådjur som va mycket läskiga. Men han va väll duktig för att ha varit på lite dåligt humör. Sorry för kort inlägg men är väldigt trött. Hejdå!💕🌸🦄

Likes

Comments

Hej på er!

Nu har jag precis kommit hem ifrån stallet och tänkte uppdatera lite som jag brukar göra efter stallet. Tycker ni det är bra att jag lägger upp på dan eller vill ni hellre ha uppdatering på kvällen? Skriv gärna vad ni tycker.

Idag blev det ett dressyrpass med fokus på galoppen och att han skulle lyssna på mina hjälper. Om vi börjar med galoppen så har han ju som jag nämt tidigare så har han jätte svårt för vänster galopp. Han fattar gärna höger. Men på honom får man fatta i ett hörn och ställa han utåt för att han ska fatta rätt. Och jag är mycket nöjd med han idag. Han är ju inte så stark i vänstra varvet så brukar försöka rida i det då det även är mitt svåra varv. Men galoppen skötte han fint. Vi hade en bom ute så när han fattade fel galopp kom jag på den och bytte galopp och då gick det jätte bra.

Sen kommer vi till ”lydnaden” och det skötte han också väldigt bra. Han vill gärna dra ut med bogarna så det är viktigt att ta hjälp av ytterhjälperna. Men idag så drog han ut den lite men inte alls mycket så guldstjärna till denna häst idag! Stolt matte som skriver detta. Nu ska jag duscha och sen ska jag äta lite. Hejdå!🌸💕

Likes

Comments

Idag så hoppade jag nisse. Fick hjälp av min storasysters kompis som även hon rider. Han va väldigt jobbig i början. Han ville inte gå fram och blev sur när jag la till skänkeln men gick riktigt fint på slutet. Han har ju inte riktigt tekniken i hoppningen han har börjar få bättre frambens teknik men är inte där än med bakbenen. Och så får det väll va, han har ju inte hoppat så mycket tidigare så han måste ju få ta den tid han behöver. Jag tänker inte stressa fram något. Högsta hindret låg väll runt 50-60 kanske? Han fattade även vänster galopp ett varv och det är ju ett framsteg i rätt riktning. Han va väldigt duktig idag helt enkelt. Bråket i början är ju att han testar mig. Vi har ju inte känner varandra så länge än🙈

Nu ska jag gå och lägga mig på soffan en stund. Hej då!💕

Likes

Comments

Hej!!


De är helt sjukt att jag sitter och skriver ett inlägg till min alldeles egna blogg!! På denna bloggen kommer jag berätta om min och min häst Isalina (nisse)’s resa. Nisse är en 10 årig valak efter freedom cry. Han är ( som ni säkert redan listat ut) ett engelskt fullblod. Han är väldigt snäll men svår. Han har väldigt svårt för vänster galopp( haha galopphäst Hahah) han har knappt hoppat något innan han kom till mig för lite mer än 2 veckor sen. Han gick på galoppen fram till 2014 då han fick sluta för att han va för långsam. Vårt mål är att arbeta vidare i galoppen så att han kan galoppera ordentligt och att han ska hitta tekniken i hoppningen. Sen såklart att vi ska bli helt samspelta.

Sen jag då som skriver heter Ida jag är 14 år gammal och har ridit ca 6 år. Jag har att egen häst i snart 5 år. Just nu står jag med två hästar den ena är ju då nisse och den andra är en 21 årig b-ponny. Så känner ni nån som söker b-ponny så säg till.


Nu ska jag gå och lägga mig. Hoppas ni vill följa vår resa! Godnatt!!


Bild på mej och nisse nedan🌸

Likes

Comments