Jag måste vara bästa sambon, mamman och faster ❤️
Jag smög upp tidigare än alla andra, tände ljus och baka gott frukostbröd
❤️

Skämmer bort dom som betyder mest för mig! Min älskade lilla familj....

  • 60 readers

Likes

Comments

​Alla dagar bara rullar på, jag hinner knappt skriva något. 

Vi har varit krassliga familjen. Förkylning och hosta! Sånt som alla har känns de som.. Men nu är alla pigga och glada igen :)

Barnen har sin förskola respektive skola. Allt rullar på där. Dom älskar de och nu menar jag älskar de! De ska lekas med kompisar efter skolan och de är disco och kalas <3 De är så kul att se dom alla!

Crossträningarna går bra, Nilo har trillat några gånger men han är snabbt uppe igen. Startar den och drar iväg. Han är så duktig min lille prins! De går bra för Wiggo med. Fotbollsträningarna går också bra. 

Jag har fått massa fina blommor i veckan.. Känns så mysigt att ha dom bästa vännerna runt mig. I helgen skall jag iväg med töserna... Ska också bli kul <3 


All kärlek på alla fina människor


Puss Madde

Likes

Comments

Mammas stora gosse har idag fått sina glasögon! Äntligen =)

Han har själv valt ut dom… Han är super nöjd och glad!


Är han nöjd så är jag nöjd <3


Likes

Comments

Visst är de spännande hur mycket strunt man kan prata! :) men jag älskar mitt liv. Attans vad bra jag har de.

Barnen har fullt upp.. Skola och förskola! Dom är så duktig. Crossträning flertal dagar i veckan. Nilo ska ut till saxtorp nu och köra lite. Han börjar bli himla duktig. Bra fokus och börjar bli redo för större utmaningar i sin träning. Jag är så stolt över min stora prins!

Glasögon är fixat! Han känns ej speciellt taggad inför att ha glasögon, men han behöver enbart dom vid skriv och läs! De kommer bli bra
❤️

Wiggo har nu fått kontakt med en logoped så vi kommer igång lite mer med talet. Han är super duktig men vissa ord blir ej rätt. Därför den bästa hjälpen
❤️❤️

Varit på föräldrarmöte på W avdelning. Känns lovande detta, dom jobbar mycket med att se lika värde i människor oavsett bakgrund! Lika så hur man är en bra vän, inte slåss m.m! Himla bra. Dom jobbar också för att barnen ska få leka med rätt material i leksakerna så dom ska då en trygg framtid. De var himla mkt mer bra saker. Men nu är jag så trött och vill bars sova!

Godnatt!

Puss Madde

  • 270 readers

Likes

Comments

Nilo var fokuserad på gårdagens träning ❤️❤️❤️

  • 292 readers

Likes

Comments

Denna helgen har vi spenderat ute... både igår och idag! Man får vara ute så mycket som möjligt när solen visar sig.. Vi vet aldrig när hösten gör sig påmind ännu mer. Nätterna och mornarna är kalla nu.

De har äntligen släppt för Wiggo att de är inte så farligt tätt cykla.. Varför kan man köra cross men vägrar sitta på en cykel? De kan man undra!! Men igår eftermiddag cykla han jättelångt, han var trött i sina små "benar" efteråt. Värdigt bästa Wiggo <3

Bästa Nilo har varit på fotbollsträning idag, jag passa på att spela lite med Wiggo. Han skulle lobba över mig hela tiden sa han, men de sluta hela tiden med att jag fick bollen i magen =) Han kom ej över... Skitungar!!


Nej nu ska mat lagas och barn ska badas! Fina Niklas kommer snart efter kvällens innebandyträning för han....


Puss å kram på er =)

Likes

Comments

FLERTAL POSITIVA SAKER SOM DU BÖR SÄGA OFTA TILL DITT BARN

Du är älskad.

Tala om för barnet att det är älskat och vilka omkring det som också älskar hen.

Du får mig att bli glad.

Berätta för barnet att du blir glad av att vara med barnet och varför du blir glad.

Jag tänker på dig när vi inte är tillsammans.

Ibland säger jag nej och det är okej för dig att också säga nej.

Tala om för barnet varför du ibland måste säga nej men berätta även att det är okej att säga nej om barnet inte vill.

Du är en bra kompis.

Berätta vad det är som gör att barnet är en bra vän.

Du är snäll.

Berätta även vad det är som gör att barnet är snäll. Positiv förstärkning kan ju spegla av sig på beteende.

Det är okej om du ändrar dig.

Det är okej att göra fel, alla gör det ibland.

Viktigt att visa att fel är okej att göra. Alla gör vi fel, även mamma, pappa, mormor och morfar, ja, till och med en Dennis kan göra fel.

Du är viktig för mig.

Berätta om barnets betydelse för dig.

Hur gjorde du det där?

Var nyfiken när barnet visar upp något det gjort. Visa intresse för insatsen snarare än resultatet.

Tack för hjälpen.

Visar du tacksamhet för små saker som barnet hjälper till med så kan du nog vänta dig att barnet börjar göra detsamma.

Det är roligt att göra saker mig dig.

Berätta att du uppskattar att vara med barnet.

Jag lyssnar på vad du säger.

Visa med hela kroppen att du lyssnar på vad barnet säger. Visa att barnets åsikt är viktig. Det visar på respekt.

Bra gjort. Det syns att du fick jobba hårt.

Beröm insatsen istället för resultatet. Vikten borde (likt nummer 10) fokuseras på hur insatsen upplevts av barnet. Exempel: Om barnet ägnar sig åt idrott. Fråga om barnet haft kul under matchen istället för att fokusera på slutresultatet.

Jag är stolt över dig.

Barn behöver höra att du värdesätter dem högt.

JAG ÄLSKAR DIG

  • 419 readers

Likes

Comments

Ni får gärna kalla mig vad nivill, bara ni är medvetna om att de kan bli konsekvenser på era uthäng! Jag började rida som fem åring, alltid ridit. Föräldrar som kört en till stallet,hade sköthästar genom åren. Jag gick och fick grönt kort så jag kunde tävla,gick andra skötarkurser på klubben där jag var medlem. Jag skada mig många gånger genom att bli översprungen. Jag var med om en hel ridskola brann ner.Dom hittade ett elfel har jag för mig som gjorde att de tände fyr.

Du som läser nu är redan arg,arg på något som du ej har grund för att vara. Jag har utbildning för de jaggjort och gör. Ni hör rätt GÖR. De finns folk, folk bakom er rygg väljer attkontakta mig för rådgivning än idag. Rådgivning till hur jag lyckades och de äringen som lyckas nu. Flera av Er som hängt ut mig på sociala medier har käntmig i väldigt många år, jag har haft era hästar i många år. Ni har aldrig klagat, ni har bara sett framgång. Framgång hos era djur… Jag har drivit större stall i omgångar, sista omgången kom där ett flertal halvtunna hästar hem tillmig. Jag fick upp ALLA dom hästarna i hull. Dom hästarna reds av ryttare somhade mindre kunskap. Efter ett par månader kunde alla hästarna gå grymt bra. Defanns ingen som hade lyckats bättre. Och JA de stämde, ingen hade lyckats. Flertalav hästarna kunde gå i flock, de kunde dom aldrig tidigare. Jag kunde lika såleda 5-6 hästar in på ett svep. Hästar som jag kunde hantera men inte ni själva.

Jag rädda hästar från kolik,du där som ev läser som är en av uthängarna.. minns du att din häst fickkolik?? Kolik pga mask??? Jag bökade en hel natt med att sitta hos din häst.Jag var och hämtade ut medel hos veterinären för att avmaska din häst. Fullt med mask i avföringen, du valde även att aldrig betala stallhyran utan valde attbara dra. För att sen smutskasta mig. I själva verket var du ett svin… Dubesökte aldrig din häst när de stod där med kolik!!!!

Ni som anmäler väljer att ejvara ärliga och erkänna att ni haft djur hos mig i flera år, ni har under såmånga år sett förändring. Ser man ingen förändring hoppas jag ni tagit hem eradjur. Men de gjorde ni ej.

Att skilja sig tar på en, detar otroligt mycket på en. Speciellt med två barn, jag förstår ni som nu gjortanmälningar ej har någon som helst verklighetsuppfattning varken när de gäller skilsmässa eller när de gäller att ha två barn. Ert mål var bara att förstöraen annans kvinnas liv som alltid valt att slita.

De var en kvinna som sa jagvar hästpratare, de var lite intressant. De var något nytt, skönt att man kanprinta allt som skrivs och kan anmäla för förtal. De är fantastiskt.

Att skilja sig och visa sigsvag är ingen svaghet. De visar att man har känslor i kroppen, mer än vad nihade. Ni var några riktiga svin, så stora svin att ni förstörde. Barnens pappa väljer ni ska gå fri ur detta, vad vet ni om han? Inget eller hur? Inte så mkt som ett knyst mer än de han försöker hävda ur sig.

Han har aldrig jobbat, hanhar aldrig slitit för maten på bordet. ALDRIG!!! Hans mål i livet var attförsämra mitt självförtroende och självkänsla genom att tom smsa en av ertjejer som var coola och anmäla mig. Han skicka sin kropp till Er, men de är jag som är boven inte han???

Att ha ångest vet ni ej vadde innebär då ni aldrig haft en riktig motgång, aldrig! Ni vet ej när ens bästavän ringer och säger att hans pappa dör inom några dagar. Ni vet inte hur de äratt vakna på morgonen av ångest och vill ej öppna ytterdörren för att ni anseratt inomhus är bättre. Ni vet ej hur de känns att ha två barn som ni gör alltför och ändå ej är tillräckliga. För vad vet ni?? Ni som anmälde har inte ens flyttat hemifrån. Ni har ej verklighetsuppfattning om just mitt liv. Med faciti hand är jag glad att ni berömde mig för alla framsteg jag gjorde med eradjur. Hästar som i princip var utdömda gick på tävlingsbanan några månadersenare. Hur är de möjligt? Jo de var möjligt för mig då jag kunde.

Jag hade utbildning, glöm ej de!! Jag gick fortsatt utbildning, men min fd man valde att ragga på tjejer såjag fick åka hem för att ta hand om mina barn för dom lämna han ensamma hemmamed sin bror som heller ej hade någon verklighetsuppfattning om livet ochkommer troligtvis aldrig att få.

Så du som valde att anmäla mig och sätta käppar i hjulet, du ska veta att din vän ringer mig än idag för rådgivning gällande sin häst!!

Flertal hästmänniskor hör av sig idag för att fråga hur jag egentligen mår, ni frågar om jag inte kan komma ut till stallet för att hålla en träning. Varför gör ni de?? Ni kan ju börja fråga runt i er krets och se om de är någon som vågar vara ärlig!

Nästa gång ni gör ett uthäng eller väljer skriva en korkad kommentar i kommentarsfältet eller väljer att dela mitt inlägg. Ni ska veta att IP adresser är bra! Väldigt bra enligt polisen!!!!


Tyck gärna att jag är sjuk i huvudet, men tänk på att din vän sidan om ringer mig!! 

Tack och hej!

Likes

Comments