Dagen har spenderas i Göteborg på Gothia Tower.. Jobb för oss chefer en heldag! Väldigt givande dag. Mycket information som behövs för att utöka våran försäljning m.m
Vi har fått en hård budget detta året att jobba efter och dom högre cheferna har höga förväntningar på oss! Men de är kul att jobba under press.. de är härligt att se resultat!
Vi ska utöka våran drift och starta upp e-handel nu vecka 19! Grymt...

Dax att lägga sig
❤️

Godnatt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

En reflektion på veckan tänkte jag försöka skriva om...

För varje dag som går så växer jag som person. Jag förstår verkligen vad de betyder att gå igenom tunga bitar i livet. Jag känner mig stark i nuet. Så pass stark att nu ska jag ge tebax. Tro mig!
Den styrkan familj och vänner ger mig är fantastisk! Nu ska jag ge igen för allt ni och du åstadkommit.
Ge igen på ett positivt sätt.
De finns bitar jag inte förstår, ni ville sätta dit mig men ändå så hör ni av er nu när ni inser att ingenting fungerar som de ska? Jag vet hur jävla skicklig jag var på de jag gjorde. Och de vet ni med!
Men ni kommer aldrig förstå vad ni gjorde när ni valde att vända mig ryggen.
Att gå igenom så tuffa steg i livet med så fruktansvärt mkt motgång var ej lätt. Jag hade troligtvis trillat dit igen om jag fått göra om de.
De känns så!
Du ska inte få vinna. Du har varit en nolla sedan dag en. En nolla utan känslor. En nolla som inte har ett konsekvens tänkt. Utan allt du tänker på är din stora egoism!!

En människa kan förstöra en annan... en människa kan verkligen förstöra en annan! Men du kommer aldrig kunna förstöra mig då jag nått botten och är påväg att uppåt! Jag vänder och kommer slå dig med hästlängder den dagen vi möts öga mot öga!

Kärlek? Hört talas om de? Troligtvis bara till orden! Men riktig lycka är inget ni känner till!

Likes

Comments

Maxa lärandet i ledarskap... jag brinner för detta ämne! Jag vill bara lära mig mer! Varit uppe i Stockholm på en chefsutbildning via jobbet i just att leda och bli ledd. Lika så hur viktig den här positiva feedback är i vår vardag.
Brinner för detta! Fick lära känna helt nya människor från hela Sverige som brinner för samma ämne..

Nu ska jag försöka sova... arbetsveckan är inte slut än! Jag håller på med mina utvecklingssamtal med alla medarbetare! Vi är nästan 60st där jag är så de blir en del samtal! Helst ska man vara klar samma dag som informationen kommer ut! Men men jag kör på!

Likes

Comments

Kärleken till min man och bästa vän bara växer ❤️

Likes

Comments

Hejsan allesammans!

De var rent för längesedan jag skrev känner jag! Dagarna av någon konstig anledning bara susar förbi samtidigt som vissa av er väntar ivrigt på ett inlägg då jag ser att antalet besökare på sidan är många!

Nyfikna som alltid på mitt liv då ni ännu skapar rubriker!

Jag jobbar extremt mkt, eller jaaa de är ingen skillnad nu från förr! Alltid slitit för födan på bordet! Jag jobbar som chef åt en större bolag! Trivs som tusan!
Ni nollor e kvar i samma träsk!? Inte kommit något längre i eran vardag förstår jag!

Jag har rest sedan sist, skrivit på nya avtal och livet med mannen blir bara starkare
❤️
Våran kärlek är obeskrivligt stark! Vi älskar varandra!!

Puss på er!

Likes

Comments

Igår torsdag landade jag och min bästa familj på Gran Canaria! 25 grader och strålande sol... vi reste tidigt på morgonen vilket innebar att vi nådde hotellet mitt på dagen så barnen fick äntligen bada ❤️ som dom har tjatat! Överlyckliga!
På kvällen var de minidisco.. dom dansa, klappa och skrattade tillsammans med barn från alla möjliga länder! De är så kul att se barnen, även om man inte kan varandras språk så kan dom alltid förstå varandra på något vid!

Vi har ett jättestort badland här på hotellet, som lalandia fast utomhus! De öppnar nu 10 spansk tid! Tror ni barnen räknar ner minuter?
😂❤️

Ha en fin dag!

Puss

Likes

Comments

Då var de fredag, lyckan har varit total här ikväll ❤️ satt upp gulgardinerna, bakat lussebullar och spelat julmusik! Kan de bli en bättre avslutning på denna veckodag?

I helgen ska vi fira Niklas
❤️ min älskade prins fyller år! Och nästa vecka åker vi till Kanarieöarna! Han, jag och våra älskade barn!!

Likes

Comments

Torsdag kväll.... Nilo har lekt med en kompis idag efter skolan! Dom har spelat bandy, ritat och kollat lite tv! Jag har varit hemma... har sådan feber och halsont! Min tur att vara sjuk nu... wiggo den busen har varit på förskolan som alltid ❤️
Igår var de utvecklingssamtal för Wiggo. Gick som en dans i hans utvecklingskurva. Talet ligger ju något efter, vi har logopedhjälp ifrån Malmö. Jätte härlig kvinna, vi fick detta via BVC. Dom lik som jag ansåg att detta behövdes.
Förskolan är fantastisk och samarbetar ihop med logoped, sen har vi föräldrar mkt uppgifter som ska genomföras på hemmaplan!
Nilo har också extra stöttning i bokstaven R. De blir gärna "fyla" istället för fyra! De e jättevanligt i hans ålder. Flertal i klassen får stöttning med just R!

Helgen närmar sig med kalas! Min älskade man fyller år.. nilo har en kompis som fyller år och vi ska träffa vänner och familj
❤️ ser fram emot denna helg!

Nej nu ska jag sova...
älskar min underbara familj
❤️👨‍👩‍👦‍👦

Likes

Comments

De känns som jag bara hinner skriva på helgerna. Var mycket i veckan med, var uppe i Stockholm på chefsmöte gällande arbetsrätt inom detaljhandeln! Mycket inspirerande och givande. Mötte flertal människor från olika delar av Sverige. Väldigt givande och lärorika dagar.
De här med LAS och flertal andra lagar inom arbetsrätt är så himla intressant, de trodde jag aldrig att jag skulle säga men de är faktiskt väldigt intressant!
De har varit så pass intressant så jag suttit på min fritid och läst bland paragraferna.

Veckan har varit bra annars tycker jag, lärorik och kärleksfull!

Våran familj går verkligen bara i kärlekens tecknen. De e härligt när man pratar öppet om hur mkt man älskar varandra, kramas mycket och visar kärlek precis hela tiden
❤️❤️

Nilo har varit på kalas hos en klasskompis i lördags! Han kom hem med stort leende och en stor påse godis! På kvällen hade vi gäster! God mat och massa prat. Underbart!

Idag söndag var vi med barnen hos en fotograf. Nilo var den ända som tog porträtt bild i skolan, wiggo fick inget så tog de idag. Vi tog även syskonbild
❤️❤️ de blev sååå bra!

Söndagen avslutades med fotboll för Nilo
❤️

Ha en fin och ny arbetsvecka! Glöm inte bort hur bra ni är, hur värdefulla ni är!

Puss Madde

Likes

Comments

En fin vecka är snart avslutad! Jag har träffat så mycket nya fina människor i min roll som ledare/chef! Vilka medarbetare därute finns som verkligen brinner för sina jobb. Jag har bara sänt ut en massa beröm till människor under veckan som gott. För varje dag som går så blir mitt tänk kring livet mer och mer annorlunda, med annorlunda menar jag att de är på rätt håll.
Jag börjar verkligen hitta mig själv igen efter så många års ångest och oroligheter!
Jag är lycklig, lycklig på så vis att jag känner mig avslappnad och börjar verkligen komma till freds med mig själv!

Barnen har haft en toppenvecka i skolan! De börjar planeras inför lucia och jul! De börjar bli på riktigt att julen faktiskt närmar sig med stormsteg!
Nilo har gympa i skolan, jag fick en bil av läraren där nilo klättrar upp mot taket på ett rep! Hon meddela att hon varva de andra barnen ca 10varv på hinderbanan! Hon sa de att den uthållighet och styrka den grabben har är fantastisk!
Men de e klart, han tränar både fotboll och Cross samt äter som en häst! Han e bäst vår älskade unge
❤️❤️

Helgen består av ögoninflammation och feber på wiggo och feber på Nilo. Så nu vilar dom lite middag, de var längesen sist dom gjorde de. Men dom ville de själva!
❤️

Nu ska jag fortsätta med mitt lussebullsbak!

Va rädda om er därute!

Likes

Comments