Kärleken till min man och bästa vän bara växer ❤️

  • 50 readers

Likes

Comments

Hejsan allesammans!

De var rent för längesedan jag skrev känner jag! Dagarna av någon konstig anledning bara susar förbi samtidigt som vissa av er väntar ivrigt på ett inlägg då jag ser att antalet besökare på sidan är många!

Nyfikna som alltid på mitt liv då ni ännu skapar rubriker!

Jag jobbar extremt mkt, eller jaaa de är ingen skillnad nu från förr! Alltid slitit för födan på bordet! Jag jobbar som chef åt en större bolag! Trivs som tusan!
Ni nollor e kvar i samma träsk!? Inte kommit något längre i eran vardag förstår jag!

Jag har rest sedan sist, skrivit på nya avtal och livet med mannen blir bara starkare
❤️
Våran kärlek är obeskrivligt stark! Vi älskar varandra!!

Puss på er!

  • 52 readers

Likes

Comments

Igår torsdag landade jag och min bästa familj på Gran Canaria! 25 grader och strålande sol... vi reste tidigt på morgonen vilket innebar att vi nådde hotellet mitt på dagen så barnen fick äntligen bada ❤️ som dom har tjatat! Överlyckliga!
På kvällen var de minidisco.. dom dansa, klappa och skrattade tillsammans med barn från alla möjliga länder! De är så kul att se barnen, även om man inte kan varandras språk så kan dom alltid förstå varandra på något vid!

Vi har ett jättestort badland här på hotellet, som lalandia fast utomhus! De öppnar nu 10 spansk tid! Tror ni barnen räknar ner minuter?
😂❤️

Ha en fin dag!

Puss

  • 537 readers

Likes

Comments

Då var de fredag, lyckan har varit total här ikväll ❤️ satt upp gulgardinerna, bakat lussebullar och spelat julmusik! Kan de bli en bättre avslutning på denna veckodag?

I helgen ska vi fira Niklas
❤️ min älskade prins fyller år! Och nästa vecka åker vi till Kanarieöarna! Han, jag och våra älskade barn!!

  • 585 readers

Likes

Comments

Torsdag kväll.... Nilo har lekt med en kompis idag efter skolan! Dom har spelat bandy, ritat och kollat lite tv! Jag har varit hemma... har sådan feber och halsont! Min tur att vara sjuk nu... wiggo den busen har varit på förskolan som alltid ❤️
Igår var de utvecklingssamtal för Wiggo. Gick som en dans i hans utvecklingskurva. Talet ligger ju något efter, vi har logopedhjälp ifrån Malmö. Jätte härlig kvinna, vi fick detta via BVC. Dom lik som jag ansåg att detta behövdes.
Förskolan är fantastisk och samarbetar ihop med logoped, sen har vi föräldrar mkt uppgifter som ska genomföras på hemmaplan!
Nilo har också extra stöttning i bokstaven R. De blir gärna "fyla" istället för fyra! De e jättevanligt i hans ålder. Flertal i klassen får stöttning med just R!

Helgen närmar sig med kalas! Min älskade man fyller år.. nilo har en kompis som fyller år och vi ska träffa vänner och familj
❤️ ser fram emot denna helg!

Nej nu ska jag sova...
älskar min underbara familj
❤️👨‍👩‍👦‍👦

  • 592 readers

Likes

Comments

De känns som jag bara hinner skriva på helgerna. Var mycket i veckan med, var uppe i Stockholm på chefsmöte gällande arbetsrätt inom detaljhandeln! Mycket inspirerande och givande. Mötte flertal människor från olika delar av Sverige. Väldigt givande och lärorika dagar.
De här med LAS och flertal andra lagar inom arbetsrätt är så himla intressant, de trodde jag aldrig att jag skulle säga men de är faktiskt väldigt intressant!
De har varit så pass intressant så jag suttit på min fritid och läst bland paragraferna.

Veckan har varit bra annars tycker jag, lärorik och kärleksfull!

Våran familj går verkligen bara i kärlekens tecknen. De e härligt när man pratar öppet om hur mkt man älskar varandra, kramas mycket och visar kärlek precis hela tiden
❤️❤️

Nilo har varit på kalas hos en klasskompis i lördags! Han kom hem med stort leende och en stor påse godis! På kvällen hade vi gäster! God mat och massa prat. Underbart!

Idag söndag var vi med barnen hos en fotograf. Nilo var den ända som tog porträtt bild i skolan, wiggo fick inget så tog de idag. Vi tog även syskonbild
❤️❤️ de blev sååå bra!

Söndagen avslutades med fotboll för Nilo
❤️

Ha en fin och ny arbetsvecka! Glöm inte bort hur bra ni är, hur värdefulla ni är!

Puss Madde

  • 612 readers

Likes

Comments

En fin vecka är snart avslutad! Jag har träffat så mycket nya fina människor i min roll som ledare/chef! Vilka medarbetare därute finns som verkligen brinner för sina jobb. Jag har bara sänt ut en massa beröm till människor under veckan som gott. För varje dag som går så blir mitt tänk kring livet mer och mer annorlunda, med annorlunda menar jag att de är på rätt håll.
Jag börjar verkligen hitta mig själv igen efter så många års ångest och oroligheter!
Jag är lycklig, lycklig på så vis att jag känner mig avslappnad och börjar verkligen komma till freds med mig själv!

Barnen har haft en toppenvecka i skolan! De börjar planeras inför lucia och jul! De börjar bli på riktigt att julen faktiskt närmar sig med stormsteg!
Nilo har gympa i skolan, jag fick en bil av läraren där nilo klättrar upp mot taket på ett rep! Hon meddela att hon varva de andra barnen ca 10varv på hinderbanan! Hon sa de att den uthållighet och styrka den grabben har är fantastisk!
Men de e klart, han tränar både fotboll och Cross samt äter som en häst! Han e bäst vår älskade unge
❤️❤️

Helgen består av ögoninflammation och feber på wiggo och feber på Nilo. Så nu vilar dom lite middag, de var längesen sist dom gjorde de. Men dom ville de själva!
❤️

Nu ska jag fortsätta med mitt lussebullsbak!

Va rädda om er därute!

  • 680 readers

Likes

Comments

Förra veckan bestod av massa jobb, jobbar nu som chef inom en stor koncern. Region syd är nu mitt distrikt. Mycket att lära och mycket att komma in i. Men känner att de är en stor ära att få denna förfrågan gällande ett så bra jobb. Stolt över att ha tagit mig dit jag gjort på denna korta tid. Efter sådan otrolig depression jag var nere i och ändå nått hela vägen hit. Ingen är stoltare än jag själv!

Farsdag idag, jag har en ära att gratulera min fantastiska sambo. Min stora kärlek <3 Han är den bästa bonuspappa som finns för mina två fina pojkar! Vi har idag firat de med massa mys och god mat och träning med Nilo. Inomhusträningarna är igång nu! Tränarna sa de att de galet vad snabb han är, han springer verkligen igenom hela sin timme på planen!

Igår var en stor dag för Nilo… Han hade kalas för klasskompisarna! Hela huset var fullt med 6åringar. Jag är glad att vi har ett hus på 180kvm där vi har möjligheten till att ha de hemma. 11 pojkar som leker både pjätt och kurragömma inomhus kräver sin plats. De var även ett flertal lekar. Men de blev så lyckat. Maten valde nilo själv och de blev hamburgare med bröd och glass till efterrätt. Alla barn fick vars en godispåse med sig hem, denna påse fick dom bara om dom hitta den. Noel (brorsans son) var här och gömde alla påsar i hela huset. Lyckligtvis blev alla hittade och dom alla fick godis med sig hem!!


  • 734 readers

Likes

Comments

Vilken vecka! Jag säger barawoooow! Den 1 november var de Niklas och min dag… Våran dag och vad hände?? Något galet som jag aldrig trodde skulle hända mig igen. Vi förlovade oss! Jaghar ingen aning om vad som hände efter så kort tid. Men de känns så rätt! Hanär en fantastisk person som jag nämnt tusentals gånger tidigare MINST. Han ärmin bästa vän! Han är den bästa bonuspappan för barnen. En riktig manligförebild som verkligen har öppnat upp sin famn för dessa två pojkar!

Vi är väldigt noga med attpåpeka att barnen har en egen pappa och att Niklas är en bonuspappa. Jag serabsolut inget fel i de utan jag ser de som att barnen har ytterligare en personatt se upp till i sin vardag.

Nilo fyllade 5år igår,fantastisk dag. Han fick massvis av paket. Nya skor till fotbollen som ärinomhus nu, fotbollshandskar, konor så han kan dribbla i trädgården, lego,crossglasögon och nya crosskläder!

Supernöjd kille <3 <3

Nästa helg väntas kalas med klasskompisarna. Han var med själv och designa inbjudningskorten, han skulle självklart ha en bild när han kör cross på inbjudan.

Likes

Comments

Vilken härlig helg vi haft med mycket kärlek, vänner, lek och kärlek i stallet! De kan absolut inte vara bättre.. all kärlek till dom bästa vännerna vi har!
Nu sitter jag här med morgonkaffet och planerar packning då vi åker på semester snart med barnen!
❤️👋💪

Jag har dessutom tackat ja till en nytt projekt och ska in och jobba som teamchef åt en större matkedjan! #lycklig

Får man säga att man är lyckligt lottad som mår så bra trots all motgång i livet? De kan bara bero på alla bästa vännerna man har och att man har världens bästa kiiiids och sambo
❤️

  • 876 readers

Likes

Comments