Har suttit och pluggat sedan halv 10, både letat information kring tidigare forskning och sedan håller jag just nu på att skriva ner intervjuer som jag har spelat in, och det tar tid. Gäller att lyssna noga och vara snabb, så det blir att jag får lyssna om varje fråga flera gånger om. Men det blir säkert bra i slutändan. Nä, ska fortsätta skriva nu.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag blir det en lång, lång dag. Är redan uppe och har varit uppe ett tag,  vägrade att somna om. Nu ligger han på vardagsrumsgolvet och ålar sig fram. Om bara 40 minuter är det dags att åka iväg på babysim, tur att det inte tar så lång tid att köra dit. Efter det ska jag plugga tills klockan 14.00 idag. W och älsklingen ska åka och titta på fotboll hela dagen, så jag kommer att få helt pluggro här hemma.

Senare idag ska vi på kalas till min sambos mamma hon har fyllt 50, och vi ska äta middag där idag. Efter det blir det att vi åker vidare och ser Eurovision tillsammans med min sambos pappa, och där sover vi också. Så förutom att plugga ska det packas för övernattning borta. Så som sagt dagen blir lång, men samtidigt händer det mycket roligt under dagen.

En bild från babysimmet förra veckan.

Likes

Comments

Jaha, då ska jag snar iväg på min första jobbintervju, lite nervöst men mest spännande faktiskt. Hoppas ju på att det går bra idag, eftersom jag tycker om hur man arbetar på den skolan. Skriver inte mer om skolan, då jag inte har någon aning om hur det går idag. Önska mig lycka till!

Likes

Comments

Vår lilla prins blev 9 månader idag, jag förstår verkligen inte var tiden har tagit vägen, den verkar bara rinna iväg. W bara växer och växer, samtidigt så upptäcker han hela tiden nya saker och det är helt otrolig att få vara med när han gör det. Jag är så stolt över min lilla älskling, han är helt fantastisk. Han har dessutom lärt sig att sitta helt och har börjat få upp sin första tand. Oh, allt är så spännande hela tiden med honom. Bästa med bebisar är just att vara med under deras utveckling och upptäckande. Jag bara längtar efter att min älskling ska upptäcka mer i livet, varje dag är en ny dag och man lär sig alltid något nytt. Jag älskar dig av hela mitt hjärta min lilla prins!

Likes

Comments

Idag har jag och min sambo varit tillsammans in 32 månader, otroligt vad snabbt tiden går. Vi har iof känt varandra längre eftersom vi lärde känna varandra som grannar. Min sambos mamma och mina föräldrar bort mittemot varandra, och det har dem gjort sedan 2007/2008 beroende på när min sambos mamma och deras hus var färdigbyggt.

Vi får se om vi gör något lite extra idag eller inte, vi brukar inte göra något särskilt mer än på årsdagen. Någon av oss brukar i alla fall kommentera att det är den 7:e och säga grattis eller liknande. Och det har vi redan gjort idag, så förmodligen blir det inget annat.

Samtidigt innebär det att vi har varit förlovade i 20 månader, och det kanske är lite mer intressant på grund av att vi har bokat datum till vår bröllopsdag. Så det är lite roligt att hålla koll på. Min sambo friade nämligen till mig på vår ett-årsdag. Jag får skriva om det en annan gång, möjligtvis på vår 3-årsdag kan jag göra det.


Likes

Comments

Jaha, då har jag börjat på riktigt nu då. Eller ja, jag hoppas ju verkligen att jag klarar av att hålla i det och fortsätta. Jag har bestämt mig för att jag ska gå ner i vikt, till den vikten jag hade innan jag fick W, alltså 75 kg. Egentligen tror jag att det mesta sitter i huvudet och om jag verkligen vill kommer jag att klara av det. Idag väger jag 86,5 kg och har lite större mage än förut (förståeligt dock) och dessutom har jag fått större lår som också ska bort hade jag tänkt mig.

I alla fall, började gå ordentligt igår kväll tillsammans med min mamma, och idag har jag kommit igång med att gå en långpromenad efter att W ätit frukost. Lite små jogging intervaller blev det, just för att jag kände att jag skulle klara av det. Nu är tanken att jag ska fortsätta så här för att få tillbaka den kroppen jag hade förut. Jag har dessutom bestämt mig för att dra ner på saft, läsk och annan dricka där det finns mycket socker i. Dessutom ska jag vara bestämd när det gäller gottis, enbart på lördagar och i rimlig mängd. Jag vill inte svälta mig heller, så det blir att äta vanlig mat som jag brukar för tog främst, och när jag kommit in i det tänkte jag se om jag ska byta ut kolhydraterna till sallader och grönsaksmixer istället. Vi får se helt enkelt. Har dock bestämt mig för att göra detta nu. Så håll tummarna för att mitt psyke håller i sig och vill som jag.

Här är en bild på min kropp idag. Enbart för att ha något att jämföra med under tidens gång.
Ute i dåligt väder, men det spelar ingen roll, NU ska jag klara av detta!

Likes

Comments

I år hade jag helt glömt bort att det är Valborg idag, jag fick en bra påminnelse av min sambo och min familj nu dagarna innan. Förr har Valborg varit "viktigare" för då har jag och kompisar varit i Stadsparken i Lund, men det var iof många år sedan sist. Men att titta på en brasa på Valborg är ju hur mysigt som helst, så idag ska vi faktiskt ner och titta på en i kommunen. Dessutom är det så att min syster ska vara med i fackeltåget och hjälpa till att tända brasan, så då är det extra viktigt att vara med och titta. Hon lär ju vara super stolt efteråt.

Det är också W första Valborg, han kommer förmodligen inte komma ihåg den, men förhoppningsvis tycker han i alla fall att det är mysigt under tiden som vi är där. Ska övertala sambon att vi ska ha med korv med bröd och grilla där nere, oh vad mysigt det kommer bli. Vädret är på vår sida än så länge, får hålla tummarna på att det håller i sig under hela dagen och kvällen med.

Likes

Comments

Något som jag tycker om att göra just nu är att titta på bröllopstårtor. Det finns miljontals fina tårtor att titta på, och alla är unika på sitt sätt. Jag vill också ha en unik och vacker tårta på vårt bröllop. Den ska dessutom passa till det himmelsblå temat som vi tänkt ha. Självklart är det inte dags att bestämma tårta än, men ni måste hålla med om att de kan vara väldigt vackra.http://www.pinterest.com/pin/37999190578732605/http://weddbook.com/media/1919817/wedding-cake-ideashttp://www.bestofcake.com/fake-wedding-cakes/#axzz30Iz5nzbL

Likes

Comments

W ligger och gör små ljud ifrån spjälsängen. För bara två minuter sedan sov han fortfarande och jag tänkte hinna skriva ett inlägg här. Nu blir det ett lite kortare och inte lika genomtänkt inlägg, men så får det vara denna gången. Idag händer mycket jag ska göra mina två sista intervjuer till mitt examensarbete, sedan är det verkligen bara att läsa, läsa, läsa och skriva, skriva och skriva. Det är tur att jag tycker att det är ett intressant ämne, annars hade jag nog tyckt att det både varit jobbigt och tråkigt att skriva examensarbete.

Senare idag ska vi skriva på papper på vår kommande lägenhet, super glad. Flytten kommer inte bli av förrän 1 september, men nu har vi något lite närmre att se fram emot än bröllopet nästa sommar. Ska bli skönt att ha ett rum till W, så att hans leksaker inte behöver ligga överallt i vardagsrummet mer.

Han ligger fortfarande och gör små ljud, så nu ska jag sluta skriva och säga godmorgon till honom och ta upp honom i sängen. Mysigt värre.


Likes

Comments