Okej som sagt så vet jag inte riktigt vad den här bloggen kommer handla om. Jag tror det kommer va väldigt mycket blandat men aja vi får se helt enkelt. Idag har vart en riktig myssöndag, jag och mamma var ute och sprang på morgonen och sen åt vi hos mormor och morfar och så har vi hälsat på hos farmor, sen på kvällen spelade vi kort. Jag tänkte dra något litet om mig själv och berätta vad jag tänker.Jag är inte en sån som umgås jätte mycket med vänner och så utan jag spenderar min tid mest med familjen. Det är inte så att jag är en ensamvarg som inte har några vänner utan jag trivs så bra hemma och bara jag har någonting att göra med familjen så är jag nöjd. När jag var mindre så var jag super blyg och det sitter fortfarande i lite men försvinner mer och mer med åren. Jag tror det är för att jag försöker utsätta mig för såna situationer och känner att det inte är så farligt men jag tror även att det har med vänner och göra. Jag är inte den som tar kontakten utan det lämnar jag till andra och jag vet att det inte är bra för jag har förlorat många vänner på det och kommer antagligen att fortsätta göra det. Det finns en vän som jag saknar något oerhört oh skulle mer än gärna ta upp kontakten med igen. Vi var bästisar jätte länge och har vart med om mycket men mot slutet av våran vänskap så kändes det som att det hände så myket i hennes liv men inte i mitt. Så jag hade ingenting att berätta och hon hade massor, dessutom har jag aldrig varit bra på att lösa problem eller asså när någon är ledsen och ringer en då vet jag inte vad jag ska säga. Jag önskar såklart nu att jag hade handlat annorlunda då men det är försent att tänka på det. Vi möts fortfarande några gånger i veckan men vi tittar inte ens på varandra och det är det jag tycker är så läskigt och ledsamt. Jag har två väldigt nära vänner just nu som jag okså känner hur de glider ifrån men jag tycker nästan att det är lite skönt haha om man kan säga så utan att det låter för taskigt. Gud vilket tråkigt ämne för er som läser, men jag skriver bara för att skriva av mig inte för att göra någon annan nöjd så så var det med det. Okej men vi ses imorn tror jag vi får la se. Puss och hej :::)

Likes

Comments

Idag kom jag över en video som visade hur grisslaktar kan gå till. Denna video spelades in i Belgien och man fick se bland annat hur levande grisar sänktes ner i kokande vatten och hur de försökte ta sig upp men drunknade till slut. Man fick även se hur dem gav grisarna elstötar, hur dem slog dem i huvudet och hur dem skar i grisarna. Den här videon är den hemskaste jag någonsin sett. Jag klarade inte av att kolla klart på den men den fick mig att vakna och inse vad de verkligen gör mot djuren som ska på slakt. Om ni vill se den så finns den på djurens rätt och heter skakande film från belgiskt slakteri. Jag ville bara berätta det här och det finns säkert folk som tänker att jag överdriver och undrar varför man skulle bry sig om några grisar. Om man tycker det så gå gärna in och kolla på den här filmen sen kan ni komma tillbaka och uttrycka era åsikter.

Jag tänkte inte att mitt första blogginlägg skulle handla om grisar men men det blir inte alltid som man tänkt sig. Jag ville bara informera så fler kan se det här . Det är ju som dem säger tillsammans är vi starkare. Det var allt för idag och jag hoppas att det kommer bli skillnad och att jag får några som vill följa med mig på den här resan. Bara en snabb varning det här kommer inte att bli en tumblr blogg eller vad man ska säga utan en resa genom mitt liv och mina tankar och funderingar. Nej nu bubblar jag iväg bäst att säga hejdå och ta hand om er puss.


Likes

Comments