Jippi, i dag er dagen her. En dag vi har gått å ventet på en stund både store og små. Som jeg har skrevet i ett innlegg før så skal vi pusse opp i under etg.

I dag kom snekkeren og elektrikeren, for i dag er den store dagen som di skal få begynne å slå seg løs i kjelleren. Det er en stor forandring som skal skje. Jobben anser di å bruke ett par mnd på, men ingen vet om det blir kortere eller lengere mtp om alt går knirkefritt eller om di finner noe man må fikse utenom. Men jeg er så spent på hvordan det blir.

Under denne oppussingsperioden har vi "bosatt" oss hos mine foreldre, vi hadde planer om å bo i campingvogn i denne perioden...Men så spurte foreldrene mine om vi ville bo der, noe vi takket veldig ja takk til.Veldig snilt av di. Så nå har vi som er en familie på 4 "flyttet" inn på mitt gamle pikerom. Koselig. Heldigvis da jeg bodde hjemme så hadde jeg ett soverom med ett kott ved siden av som di den gangen gjorde om til tvstue til meg. Veldig greit nå for da har ungene sitt rom og vi foreldrene har klemt inn maderasser på rommet ved siden av:)

Legger ved noen bilder hvordan det så ut da vi hadde fått flyttet nesten alt fra kjelleren og opp i stua:

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Deilig med kveld.

Nå var det godt å sette seg ned litt. Dagen har gått i ett med mye på planen....Hele dagen.

Samboer har ferie denne uka som han har fått vært litt på elgjakt og nå har vi nok å ta av her hjemme som skal være klart til neste uke..

Oppussinga starter på Mandag!

Det blir så spennende!.

Dagen i dag startet med at samboer ordnet kidsa til bhg og skole, da ble jeg hjemme for å fikse meg litt. Jeg hadde time på Smerteklinikken kl 10.00, siste møte som var tverrfaglig. Samboer ble med dit :)

Etter dette dro vi til Comfort for å snakke litt med rørleggeren om ting, så gikk turen videre til Megaflis for å reservere dusjhjørne og baderomsinnredning. Da er det i boks :)

Og siden vi nå "flytter" alt i under etg opp i stua trengte vi flere oppbevaringsbokser så da stakk vi innom IKEA. Først en lunch og en liten dessert. Nam nam. Litt kjærestetid er gull!

Så litt innkjøp før turen gikk hjem igjen. Tid til å slappe litt av kunne man bare glemme. For da vi var hjemme igjen var det å røske med seg ting som skulle kastes og leveres og en tur innom apoteket før man da dro for å hente unger.

Ungene ble hentet så middag og lekser. Samboer og veslemor dro på gjennvinninga med ett lass som skulle kastes.

Nå kunne man roe ned litt tenkte jeg, men måtte jammen ut en tur å kjøpe mørke klær til veslemor som skal ha sjørøverfest i bhg i morgen.

......Men nå....nå er det kvelden, litt forberedelser til ny dag i morgen. Men nå var det godt å sette seg litt i sofaen.

Likes

Comments

Vært stille fra meg igjen noen dager nå, men slik er det enkelte ganger.

Samboer har vært borte i 1.5 uke, alene med ungene,ting som må gjøres og timer som må følges opp. Så når ettermiddagen kommer så er det middag og lekser. Og når ungene er lallet da er det å forberede dagen etter og da har kvelden gått. I dag kommer han endelig hjem og det skal bli godt. Savnet han veldig, er så stille og ensomt på kveldene alene. Blir godt å kunne være to om ting her hjemme igjen.

På Lørdag var vi i Ankerskogen svømmehall, ungene elsker å være der. Jeg var litt usikker om jeg ville reise pga smerter, men jeg syntes jo det å være i varmt basseng er herlig så bestemte oss for å dra. Ungene elsker å være der. Etter en god stund reiste vi på restaurant å spiste middag. Vesla var så sliten etter dagen så hun sovnet kl 18.00 i bilen så hu var det bare å legge da vi kom hjem.

Jeg prøvde meg på en liten rusletur men kom fort inn igjen da jeg fikk veldig problemer med smertene, er så godt å være ute i høstlig luft og sol. Mange fine farger ute nå. Elsker høsten🍁

Veldig spent på morgendagen da det er oppsummeringstime og tverrfaglig på smertepoliklinikken. Gru/gleder meg til timen kjenner jeg. Håper di kan hjelpe meg.

I dag fikk ungene en overraskelse i matboksen, di har i flere dager gått å sett på di overmodene bananene som har ligget her og spurt mye etter bananpannekaker. Så i går kveld lagde jeg en liten røre så di kunne ha med som kos på skole og bhg.

BANANPANNEKAKER!

Det er så enkelt og kjapt å lage. Jeg bruker stavmikser og moser alt på en gang;

1 egg

1 banan

1dl havregryn

Litt melk

Litt bakepulver

Nå får jeg gå å fylle bilen med litt som skal kastes.

Ha en topp dag!

Likes

Comments

Lurer virkelig på hvordan det er mulig å gå i så mange år uten å få ett ordentlig svar på smertene. En grunn må det jo være. Det sitter IKKE i hodet. Som noen skal ha det til.

Jeg har gått nå i noen år med smerter og plager så og si 24/7, og blir utlevert med diverse av medisiner av alle mulige slag opp gjennom årene. Noen funker i liten grad og andre vil ikke funke i det hele tatt.

Syntes det er skremmende å mye medisiner jeg har prøvd,og faktisk mange av di som faktisk ikke funker. Det er fortvilende når legene ikke kan hjelpe meg.

Håper di på smerteklinikken har noe bra å komme med nå på siste timen jeg har der som er tverrfaglig.Skal også til legen neste uke siden jeg har tatt opp med han at smertestillende ikke funker optimalt. Lurer virkelig på hva som kommer ut av den timen. Når jeg har vært på legevakta og fått ketorax noe som er såpass sterkt så di kaller det rett og slett "drug", og det til og med ikke funker så bra. Forventer ikke at det skal bli helt borte, men mer levbart hadde vært toppers :)

Vi er en familie på fire stk:) Elsker di over alt. Men sliter med samvittigheta ovenfor familie og venner. Kjenner også mye på det i det siste det å føle seg ensom. Jeg har en familie som bryr seg og jeg har gode venner. Så det er ikke der det ligger det med ensomhet. Skriver mer om deg senere.

Nå skal jeg snart legge meg, fått i meg smertestillende og håper det blir en bra natt :)

Håper alle har hatt en fin Lørdag.

Likes

Comments


Denne uka har gått så fort. Føler det har vært noe hele tiden egentlig. Litt godt at det er ting som skjer også.

På Tirsdag reiste samboer på øvelse med hjemmevernet, så han har vært borte hele uka. Han kommer hjem i dag en gang. Blir godt å være to om ting igjen.Sønnen syntes det var spennende med alt samboer skulle ha med seg, og fikk så klart lov å prøve noe av det!

På Tirsdag formiddag var jeg litt sosial og,det var godt for det er lenge siden jeg har vært. Da var jeg hos ei venninne som jeg har kjent siden ungdomsskolen, hun har ei skjønn lita datter som blir 1 år i November. Så blid og fornøyd snuppe som liker å sjarmere de rundt seg. Ble en del kos med denne sjarmprinsessa. (Fikk lov å dele dette bildet på blogge).

Onsdag var det time på smerteklinikken igjen, da hadde jeg time hos fysioterapeut. Hun stilte mange spm og undersøkte meg. Hun kunne ikke finne noe problemer/svakheter med undersøkelsene. Så hun skulle prate med legen der så skulle vi møtes for ett tverrfaglig møte for å prate litt på hva di kunne prøve å få hjulpet meg med Mtp smertene mine. (Bilde fra Google).

Jeg og ungene fikk besøk av mammaen min til middag etter skole og bhg. Og mens sønnen og bestemor gjorde lekser sammen hadde jeg god hjelp på kjøkkenet til å fikse middag. Vesla er gladelig med på alt hun kan hjelpe til med.

På Torsdag besøkte vi mine foreldre, og fikk middag der. Ungene koste seg med lek og fantestreker.hehe. Sønnen og bestefar fikk også sett på litt av ishockey kampen med Storhamar på TV før vi måtte reise.

Ellers denne uka har jeg også fått ryddet og samlet litt ting som vi må sette i stua til oppussinga i kjelleren starter. Prøver ikke å stresse med det, men må jo gjøre noe. Kveldene har vært kjedelige syntes jeg etter ungene var lagt. Blir litt stille mot for det jeg er vant med når vi er to hjemme. Men i dag kommer kjæresten hjem. Ikke bare barna som gleder seg til det, JEG ser veldig frem til det jeg og!!

Håper dere får en super helg. Kos dere masse.

  • 5 Lesere

Likes

Comments

God Søndag alle sammen!
dere har en fin helg med masse fint vær.

Her har jeg gått gjennom litt klær som er kjekt å ha nå til høsten til ungene, noe fra i vinter passer enda og noe må vi ha nytt av.

Ungene vokser jo så i rekord fart og i perioder så skyter di opp i lengden.

Vesla har lekt med naboguttene og eldste er hos en klassekamerat.

Samboer smårydder litt nede til vi skal pusse opp og jeg finner alltids på noe å gjøre her jeg og.

Formen er ikke på topp så har tatt det litt med ro nå i dag. Selv om jeg bruker litt tid på det jeg skal gjøre så blir det da gjort. Og det er det viktigste.

  • 7 Lesere

Likes

Comments

Solskinn og herlig høstvær....Måtte jo bare ta med frokosten ut mens ungene holdt på med sine ting ute. Vi fant masse forskjellige insekter,høstblader,steiner og pinner i alle mulige fasonger. Var godt å bare sitte ute å nyte denne morgensolen.

Samboer og sønnen syklet en lang tur i dag og ble borte i 3 timer,di hadde kosa seg ordentlig. Jeg og vesla har fått handlet litt høstklær og basic klær, og hun fikk kjøpe seg noe hun ville for sine bursdagspenger. Det var veldig stas.

Da vi kom hjem satte jeg og vesla i gang en røre med Mikkel revs skinkevafler, hun elsker å være med å styre på kjøkkenet og det er noen ganger litt vanskelig å skjønne at enkelte ting er voksenoppgaver. Men god hjelp er alltid godt å ha.

Sønnen har hatt besøk og di har virkelig koset seg.

Håper dere har hatt en fin Lørdag.

  • blogg
  • 9 Lesere

Likes

Comments

Hei og hopp alle sammen!

Nå har jeg ikke oppdatert dere mye den siste uken, jeg har hatt en veldig dårlig uke pluss mye annet har vært på planen tross formen så bloggen har ikke vært førsteprioritet nå og når kvelden har kommet så har jeg vært ett slakt.

Denne uka startet med at jeg ble utskrevet fra sykehuset på Mandag og rett til smerteklinikken som jeg hadde time. Så får vi se om di kan hjelpe meg med smertene.

Tirsdag var sønnen hjemme fra skolen. Jeg fikk feber og dårlig form på Onsdag og ut denne uka gitt. På Onsdag var jeg også igjen på smerteklinikken. Uka nå har egentlig bestått av sykdom,forberedelser til oppussing av kjelleren, møter og timer.

I dag er det en strålende soldag med blå himmel (pluss noen skyer da), men det er sol og det er herlig . I dag kommer snekkeren for å se litt før de skal starte, jeg pakker ned litt ting i bokser og vasker klær. Snart kommer sønnen hjem fra skola også, i dag ville han gå hjem rett etter skolen for å ta helga litt før. Hehe.

Håper dere får en fin dag.

  • 9 Lesere

Likes

Comments

I går kom jeg hjem til familien igjen, to overlykkelige barn. Så koselig å være hjemme med familien. Sykehusinnleggelse syntes jeg er så kjedelig for jeg savner familien så veldig di få dagene jeg er der, men jeg har godt av å være der. Jeg ble jo innlagt siden legevakta ikke klarte å hjelpe meg med smertene. På sykehuset fikk jeg noe som heter Oxynorm, med noe virkning, hvertfall så jeg følte kroppen slappet av og lindret bedre på smertene.

Så hyggelig å kose meg med familien da jeg kom hjem. Jeg var jo også på smerteklinikken i går men det skriver jeg i ett annet innlegg i kveld. Nå må jeg fikse litt middag til familien.

Håper dere nyter solstrålene ute nå etter det kraftige regnværet.

  • 11 Lesere

Likes

Comments

Gjesp, det er så kjedelig å ligge her på sykehuset. Men veldig bra jeg kan være her så di kan hjelpe meg med å bli litt bedre smertelindret enn jeg får gjort hjemme.

I morgen skal jeg på Smerteklinikken og håper jeg blir litt klokere nå snart etter noen timer der.

Det jeg vet er at det feiler meg ikke noe alvorlig, og det er jo TOPP... Men jeg har jo ett sterkt ønske om at di kan finne en liten årsak til disse plagene.

Om det er noe di får behandlet meg for og gjort noe med. Nå blir jeg jo behandlet med smertestillende, men di vet ikke hva di medisinerer meg mot.

Har begynt med noen nye tabletter her på sykehuset og di gjør meg så trøtt og noen ganger uvel så jeg sover mye egentlig nå om dagen.

Jeg er av typen at jeg liker ikke å få å klage, begynt å holde en del om denne situasjonen med smerter inni meg. Eller jeg forteller jo hvordan det går om noen spørr meg, men jeg liker ikke å vise at jeg er plaget. Blitt mange tårer og gråting i skjul fra min side i det siste. Siden jeg har vært så nede med energi og mye plager går det til en grense som alt bare stopper opp.

Likes

Comments