Blitt litt stille fra meg nå i små perioder, og det beklager jeg. Men jeg har måtte ta det litt med ro om dagen og få slappet av litt, kroppen som sier stopp innimellom.

Setter så pris på alle dere herlige lesere som stikker innom bloggen min på stille dager også for å lese bloggen min. Det varmer veldig mye.

Hva har dere gjort i dag da?

Jeg tok en time for å fikse brynene mine i dag, har sånne merkelige bryn så hater å begynne med det selv. Så like greit å la noen som ser det litt bedre enn meg gjøre det.

Dette er meg før noe er gjort ( litt bustete og og deformert)

Etter litt forming og farging:

Ellers i dag slappet jeg av litt mens ungene har vært i bhg og sfo og samboer på jobb. Neste uke er det skolestart igjen, tiden går så alt for fort. Vesla blir 4 år neste helg og eldstemann starter i 3 klasse. Hvor blir tiden av....Ungene blir så fort store....mens vi foreldre forandrer oss ikke...Like unge vi.. Lov å tro det da.

Gleder meg så til Søndag da vi skal i dåp til en liten sjarmør. Setter så pris på å ha den lille familien i livet våres. Så da får man finne frem penklærne å dra til Drammen for å feire han.

Nå er det snart natta på meg kjenner jeg.

Ønsker dere en super helg.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Hei alle sammen.
Jeg er ny her inne på Nouw, jeg var på blogg.no tidligere.
Men jeg har sjekket ut denne plattformen og den virker bedre enn blogg.no!
Jeg har fått overført alle mine innlegg over hit.

Håper dere har det bra.
Jeg slenger inn ett lenger innlegg senere i kveld, må få ungene i seng først.

Men jeg ville bare stikke innom for å si hei til dere.

Blogges!

Likes

Comments

Jeg har nå vurdert å flytte bloggen min over til nouw.

Tenkte å teste det ut så får vi se hva det blir til :)

"Kode for å importere bloggen min til Nouw: 9739306884"

Likes

Comments

Nå er kroppen min sliten og helt utladet. Grunnen til det er pga lite søvn og en god del plager den siste uken. Har ikke sovnet før rundt 03.00 og 05.00 om nettene nå. Jeg skjønner ikke hvordan det er mulig å ha så mye plager og ikke finne ut ordentlig hva grunnen er. Er ikke normalt å gå slik.

På dagtid går jeg med konstant press nederst i magen, det er smertefullt å sitte og få tyngde på rompa. Føler som jeg har en stor ball i magen på venstre side som presser på. På nettene nå har jeg slitt med en god del kvalme, kramper i magen, svimmelhet og jeg er super varm. Må snu dyna flere ganger om natta for at den er helt rå virker det som. 

I dag er hverdagen her igjen, ungene er på skole og bhg. Tror det blir godt for di også å finne igjen vennene sine og leke. Jeg har brukt dagen til avslapping og mye hvile på sofaen. Uten TV eller lyd ved meg. Deilig.

Om en times tid skal ungene bli hentet så får man fikse litt middag

Håper dere har en fin dag.

Jeg skal ut å kose meg litt i sola nå, passe på nå som den er fremme.

Likes

Comments

På Fredag var så utrolig koselig dag!

Jeg fikk besøk av ei barndomsvenninne, ei venninne jeg setter så utrolig pris på å ha.

Hun og jeg har alltid vært naboer fra vi var små til jeg flyttet hjemmefra. På barneskolen var vi bestevenner og holdt sammen i tykt og tynt, og opplevd mye gleder og desverre noen sorger.

Stilte opp for hverandre når som helst.

Vi var med hverandre så og si hver dag, og det var ingen flere av vennene våre som bodde rundt oss så den lille rusleturen ned til hverandre var kort å ta hvis vi ville treffes :)

Sto på terrassen å ropte til hverandre for full hals istedenfor å ringe hverandre da vi så at den andre av oss holdt på ute :)

Da vi begynte på ungdomsskolen ble vi mer splittet, da vi kom i forskjellige klasser med flere nye elever. Vi fikk hver vår nye klikk vi var med. Men vi visste at vi hadde hverandre og det var trygt :)

Vidregående skole sto for tur og vi begynte på forskjellige skoler. Og det ble til at vi mistet litt kontakt.

Og dette er jeg jo ikke alene om å oppleve, man blir eldre og man blir kjent med nye mennesker.

Men selv om vi ikke hadde mye kontakt så anså jeg henne som ei venninne jeg alltid visste jeg hadde ved min side, ei jeg kunne åpne meg til å fortelle alt til.... og hun er virkelig til å stole på:)

Så da jeg ble mor for første gang for 7.5 år siden var det ingen tvil om hvem mitt valg for hvem som skulle være fadder til min sønn :) Det var henne :) Ble veldig glad da hun takket ja.

På Fredag kom hun på besøk sammen med sin datter, jeg og kidsa hadde laget sveler til di to skulle komme. Noe som ble ett perfekt måltid til lunch. Ungene spiste masse :)

Sønnen her i huset setter veldig stor pris på henne, hun viser så interesse for hva som skjer i livet hans og er delaktig i det han ønsker å formidle :)

Datteren hennes og veslemor her i hus ble veldig gode lekekamerater :)

Takk for den du er :) Du vet hvem du er uten å nevne navn :)

Likes

Comments

Da ligger man våken igjen da! Er så lei disse nettene hvor man ikke får sove pga ubehag og smerter! Plagene mine har sittet i lenge nå en periode igjen, det går så opp og ned :( Merker kroppen min er sliten nå, har sovet dårlig flere netter nå på rad. Lite søvn om nettene pga mine kroniske plager og at på til er veslemor våken flere timer om natta! Så nå har det vært litt dobbelt opp med grunnen til lite søvn!

I dag har jeg fått tatt ett tak med lett støvtørk i stua og vasket badet mens eldstemann var hos en kamerat, og samboer og veslemor besøkte mine foreldre:) Etter vaskingen tok plagene overhånd, voldsomt trykk nederst i magen og det var smertefullt å sitte og være oppreist. Kjente ut som alle organer bare presset seg nedover i magen og bekken. Skjønner enda ikke hvordan man kan være så plaget og ingen leger finner ut av hvorfor :(

Måtte ty til Tramadol men det var det ingen virkning på så måtte også ta Ketorax :( Smertene ble ikke borte, så her ligger man! Og pga medisinene ligger jeg her også med kraftig kløe, kvalm og uvel, senga virker som en Berg og dalbane da alt går rundt og svetter som bare det!

Håper på en bedre dag i morgen, da får vi besøk av faren til samboeren! Ungene gleder seg til di kommer en tur. Blir koselig :)

Håper dere får en god natt og at dere får sove godt :)

God natt🙂

#kroniskeplager

Likes

Comments

Endelig!!!

Som jeg har skrevet om nå i det siste så har vi hatt ett kjøkkenprosjekt her hjemme, vi skulle vel egentlig igrunn bare fjerne øya og få opp flere overskap. Men da vi fant noe skader andre steder i skapene også så ble det mer oppussing enn forventet. Vi har samme innredning som før siden vi valgte å beholde di gamle overskapene over vasken.

Vi har ett større prosjekt til høsten så greit at vi startet med kjøkkenet for da fikk vi mer skapplass å kunne flytte mer ting inni skapene fra boden :)

Før bilde av kjøkkenet og ehh hvordan stua så ut i noen dager:

Jeg var med å skrudde og styra, syntes det har vært veldig gøy å vært med å fikse kjøkken. Det vi mangler nå er å male vegger og tak og litt små plukk. Vi skal også ha benk og underskap ved siden av den nye plassen ved kjøleskapet men snekkeren må komme for å fikse ny feieluke først :) 

Etterbilde av kjøkken:

:

 

Likes

Comments

Gjesp, nå ser jeg frem til å legge meg straks.

Dette har vært en veldig lang dag syntes jeg, med lite søvn i natt gjorde det ikke akkurat likere.

Veslemor på snart 4 år har alltid hatt perioder med våkenhet om nettene så går det bedre en periode igjen. Og i natt våknet hun rundt tolv og var våken til rundt 04.30, hun var lys våken og da er det vanskelig å få di til å sove igjen. Jeg selv sovnet ikke før i 05.30 tiden og det var morgen rundt 07.30. Gjesp. Da var det to Kids som ville opp.

syntes slike perioder kan være slitsomme hvertfall slik som i natt da jeg har hatt veldig sterke smerter i magen og tatt Max doser med smertestillende uten virkning. Så da å være alene med ungene på dagtid syntes jeg er veldig tøft da.

Vi dro en tur til min mamma så ungene kunne rase fra seg ute og finne igjen litt leker som di ikke ser hver dag, eldstemann koset seg veldig men vesla hun viste tydelig tegn på slitenhet. 

Men nå er denne dagen slutt og jeg skal legge meg i håp om en god natt, vesla ligger og sover og det håper jeg at jeg gjør selv snart også.

Merker kroppen min er sliten om dagen og ser litt frem til hverdagen starter igjen selv om jeg elsker å ha fri med ungene og ta dagen som den kommer. Men det har jo vært en del om dagen nå og tanker: ferietur med familien, vi har satt opp nytt kjøkken i ferien, smerter og plager og pappa som er på sykehuset. ( ikke noe alvorlig, men føler jeg skulle vært litt alle steder på en gang) Han har fremgang og det er jeg glad for :)

Håper dere har hatt en god dag :)

 

Likes

Comments

Måtte bare prøve ett tips jeg kom over her på nettet en dag!

Jeg hater sølvpuss og føler jeg kan sitte og pusse hele dagen og det blir aldri bra nok:(

Men så kom jeg over dette smarte trikset som jeg tenkte å prøve:)

Og det funket som bare det :)

Så i dag skulle to sølvskjeer testes !

Sølvpuss;

Sølvpapir

Veldig varmt vann

Bakepulver

Blande vann og bakepulver godt

Legg sølvet oppå sølvpapiret

Helle blandingen over

Sølvet må ligge i kontakt med sølvpapiret :)

Sjekk resultatet før og etter:

Likes

Comments

Delvis hverdag igjen!

I dag er det bare jeg og ungene hjemme, samboer er ferdig med ferien sin og begynte å jobbe igjen i dag!

Ferien har jo for det meste gått til kjøkkenoppussing, men også en dagstur til en fornøyelsespark og Kristiansand og dyreparken.

Nå i dag har ungene egentlig bare daffet igrunn, men nå leker eldstemann ute i finværet med 2 kamerater!

Neste uke er hverdagen her igjen for fult, da også Sfo og bhg på kidsa!!

For min del ang min helsesituasjon så har det gått greit, veldig kjekt når vi er begge hjemme å kan dele på oppgavene :)

Nest siste dagen i Kristiansand begynte magen å krangle igjen og det merkes godt i dag også.

Men nå blir det jo videre utredning i Oktober så får håpe de kommer nærmere noe svar :)

Håper dere har en fin dag!

Likes

Comments