I'm back

Okej, nu kommer de ett litet seriöst inlägg här. Det här med kroppsideal och att man måste klä sig på ett speciellt sätt för att "passa in" i samhället, jag säger bara vafan lever vi i för samhälle?

Jag är inte den som "sticker" ut mest men jag är så trött på att man inte kan bli accepterad av alla pga hur man klär sig. Jag fixar och sminkar mig inte för att passa in i samhället utan för att jag är bekväm i det (det kan till och med hända att jag skippar sminket). Jag gillar inte (har aldrig gjort det heller) att se exakt likadan ut som alla andra tjejer i Sverige, men det är ganska svårt eftersom att har man inte rätt kläder så "passar" man inte in (​säger inte att det alltid är ​så​). Och att man måste vara smal hallå ingen kan inte säga till någon att den är fet för vart går gränsen mellan smal och tjock? Hellre fet och äta en att svälta ihjäl sig för att passa in, dessutom vem vill inte ha lite fett på magen som håller än lite extra varm under vintern.

Är bara så j*vla trött på världen vi lever i.

Vet att det här inte var det positivaste inlägget men välkommen till vår värld. :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej :)

Nu har jag bestämt mig för att börja blogga.

Om man skakar en burk läsk så bubblar den åt alla möjliga håll, eller hur? det är så det känns för mig just nu. Det är så många saker som bubblar inom mig, men jag vågar inte prata om de högt..

Det är därför jag har bestämt mig för att starta den här bloggen, så att jag har en plats där jag kan säga nästan vad jag vill, när jag vill och hur jag vill. Utan att behöva oroa mig för att det jag säger ska låta dumt eller göra att jag förlorar några vänner. Hoppas att någon som läser det här kan relatera till något, om någon läser det här.

Lite om mig jag tränar 4 gånger i veckan två sporter, älskar Justin Bieber och att ta foton så här kommer det komma upp många foton men såklart inte på mig.

Det är därför den här bloggen är anonym.. Så jag kan vara precis som jag vill :)

Likes

Comments