ASSÅ FUCK MIN KUSIN!

hon är så jävla dum i huvet jag hatar henne hon gjorde så att jag skar mig igen för att hon fortsatte att bråka med mig och jag blev att må så himla dåligt för att hon gjorde det jag hatar henne så himla mycket låt mig dö jag kan faktis bara gå ut geom dörren sen så är jag nästan på vägen och jag vill så gärna just nu jag orkar inte med att leva detta skit livet jag hatar verkligen mitt liv jag hatar det like for real jag vill bara hoppa framör en bil och hoppas på att jag inte vaknar igen. förlåt för att jag skriver sånt här men det var därför jag skaffade den för att jag skulle kunna skriva hur jag känner.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

jag år skit bra just nu så jag och min kusin ska dra ner till en liten sjö imorgon och bada och äta lite så det ska bli skit roligt jag älskar livet just nu!

Likes

Comments

och där gick allt neråt igen....jag får inte ta mina p-piller lägre och det första jag gjorde idag var att må dåligt så jag tog fram bladet igen det var facktist skönt att se blodet rinna ner för armen igen det är på ett sätt så himla skönt och befriande. men seriöst jag orkar inte med mina läkare längre dom vill att jag ska må dåligt jag hatar dem grovt mycket jag vill dö och bara försvinna bara för en stund just nu bara för att få ta en paus ifrån allt. eller bara dö och ta en paus förevigt det vill jag jag vill hoppa framför en bil och hoppas på att jag aldrig vakar igen.....förlåt om jag råkar trigga någon men jag skriver ut alla mina känslor här för jag har inge som jag kan prata med.

Likes

Comments

hallå!
nu har jag äntligen förr rätt medicin (p-piller) och efter bara 3 dagar så mår jag mycket bättre och har inte gjort illa mig på nästan 1 vecka jag är faktiskt stolt lver mig själv! så i helgen ska jag träffa min kompis och jag or jätte taggad för det det ska bli skit roligt att få se honom!

Likes

Comments

så jag tog mig an att ta hem min ända kompis och nu så måste jag till Stockholm och lämmna henne detta kommer bli skit jobbigt för att...socialfobi? jag orkar verkligen inte jag vill bara skära mig nu för att det blir för mycket.

Likes

Comments

hej!

jag heter lina och jag är 13 år. jag lider av deppresion och bipolaritet jag har ett grovt självskadebeteende på många sätt...jag har svårt med att visa det/prata om det för bli väldigt lätt triggad av det. det är inte såå roligt på sommaren att behöva gå med långärmat och jag verkligen hatar att jag ens började med att göra illa mig. Jag började vi ålder av 9 då började jag grovt med dig annars så har jag haft det typ hela mitt liv. Jag vill sluta men när jag försökte sluta så belv det bara värre istället då började jag röka och skada mig själv jag har kvar det en idag att jag röker och skadar mig och det...suger verkligen för att jag hatar mig själv för allt som jag gjort mot mig själv dem här åren.jag har försökt med självmord ett antal gånger. men det har ej funkat för jag fegat ut men jag har en sån himla underbar familj och det är jag glad över att jag har för att dem finns alltid där för mig. jag har svårt med förhllanden för att jag är rädd för att dem ska döma mig för den jag är för att jag har ärr för att jag har mina sjukdomar för att jag är den som jag är och gör som jag gör. därför har jag knappt några vänner för att jag har också socialfobi men det börjar bli bättre med det men det är en ganska jobbigt så när jag tillexempel sitter på bussen på väg hem så kan ja få en panickattack och alla tittar på mig och det gör ju saken mycket bättre eller inte. men det var allt för mig nu vet ni som läser lite om mig.

Likes

Comments