Har precis suttit och tröstat min stora tös som bröt ihop totalt då hon saknar sin mormor enormt mycket 😢 Saknaden kommer oftast kvällstid för henne, hon har vaknat vissa nätter av att hon drömt om mormor o även då gråtit massor. 

Min minsta juvel har det jobbigt hon med, ofta har hon börjat gråta i skolan för att hon saknar mormor. Jag har sagt till henne att hon få gråta hur mycket hon vill och att verken hon eller min stora juvel ska hålla något inombords.

Jag kunde heller inte hålla tårarna borta så det blev ett riktigt gråtkalas en stund 😔 men jag behövde det då jag inte tillåter mig själv att sörja mammas bortgång då jag inte vill bli ett nervvrak o visa mig svag, jag vet att det är fel men så är det 😔😢

Jag saknar henne varje dag och jag har ännu svårt att förstå att hon inte längre finns, vi var inte bästa vänner men hon va MIN mamma, VÄRLDENS BÄSTA MAMMA även fast jag inte visade det ofta o fy fan va jag älskar henne ❤❤

Sa till E att hon kunde rita en teckning eller skriva ett brev till mormor som vi sen laminera o som hon då kan sätta vid hennes grav utan att det blir förstört av regn/snö.

Älskade underbara mamsen, jag saknar dig så enormt mycket men jag vet så väl att du har det mycket bättre där du är nu än va du hade här.hos oss ❤❤❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Allmänt

Då har vi lämnat 2016 bakom oss och går nu in i 2017, jag har inga nyårslöften men har satt några mål som jag ska uppnå innan den 31/12-17 😊

Mina mål är;

* Ta körkort
* Förbättra min hälsa
* Sluta med energidrycken
* Dra ner  på godisätandet
* Börja träna på gymmet

Kommer säkert komma flera mål men just nu är det dessa som ska uppnås 😊

Nu önskar jag er bra start på 2017 ❤

Likes

Comments


Då är årets sista dag kommen, 31 december 2016!
Början på 2016 vatt inge bra, men slutet har varit helt underbart :)

Nyårsafton ska vi fira ihop med min bror, hans sambo och deras barn hos dem i Halland så här hemma är vi i fullgång med att fixa oss, ta fram allt som ska med och packa bilen! Ska faktiskt bli skönt att ha en lugn nyår där vi bara myser och ha det allmänt trevligt, äta god mat och dricka gott.

Önskar er alla ett GOTT NYTT ÅR och hoppas 2017 bli det bästa för er!

Likes

Comments

Allmänt

Precis som rubriken lyder så lider kvällen mot sitt slut, vi har donat och fixat här hemma.
Satt ihop Disas julklapp som vi hämtade ut på Kvantum i förmiddags, tvättat klädseln på soffan och sen lite andra måsten.

Vi har börjat plocka ner julen lite smått men lite få stå kvar en vecka eller två till 😊

Asså imorgon är det nyår, lite svårt att förstå att 2016 är förbi och vi går in i 2017 om mindre än 26 timmar 😕

Mycket har hänt detta året, både sorgsna och glada saker.

Dels så lämnade min mamma jordelivet i mars månad alldeles förtidigt 😢 Det tog hårt på både mig och resten av familjen. Har ännu svårt att förstå att hon inte längre finns här.

De glada är att min älskade stora syster fick stå brud i Augusti och även att min gudson Charlie föddes den 5 Oktober ❤ Sen så träffade jag ju min älskade och blev Sambo så slutet på 2016 blir toppen ❤

Likes

Comments

Efter att ha varit i olika förhållanden, några bättre än andra så gav jag upp hoppet om att få uppleva äkta kärlek o la allt med att hitta kärlek på is..

Men så en väldigt varm sommardag i år närmare bestämt den 25 Juli så stod han där i min dörröppning och jag föll pladask 😍

Det hela började med att jag fick en vänförfrågan från honom, o jag undrade vem han va, aldrig sett människan förut men jag la ändå till honom. 🙈😀

Jag skrev ett inlägg på min status om att jag sökte en tv då min hade gått sönder o då fick jag medelande privat där han skrev att han hade en jag kunde låna, o sen fortsatte vi prata, vi pratade flera timmar hela helgen och fick veta att han bara jobbade 3 mil ifrån mig så jag bjöd hem honom på kaffe en dag o som sagt när han stod där vid dörröppningen så hade han redan mitt hjärta.
Det va lite blygt i början för oss båda men sen släppte det mer och mer o det kändes mer o mer perfekt. Klockan blev mycket och han orkade inte köra hem så han fick sova över och sen den dagen, den 25 juli har vi enbart varit ifrån varandra EN natt.
Jag o min stora tös flyttade hem till honom i augusti och det känns helt rätt alltihopa och min kärlek för honom växer sig starkare för varje dag som går, han ger mig så mycket kärlek o närhet o visa verkligen att han älskar mig, o jag visa det precis lika mycket.

Min pappa och mina syskon gillar honom skarpt, pappa accepterade honom direkt o det är jag såååå glad för. Jag önskar dock att min älskade mamma hade fått träffa honom oxå men jag vet att hon sitter där uppe o titta ner på oss o vet hur underbar han är.

Jag är så oerhört lycklig o jag VET att detta är mannen jag vill och ska dela mitt liv med.

Mattias, jag älskar dig nu och för alltid ❤❤

Likes

Comments

Allmänt

Så vem är då Linda?!

Jo det ska jag berätta för er nu, hon är en tjej som snart fyller 33, mamma till två helt underbara töser som bli 10 & 11 år, bor med min älskade Sambo o hans två underbara döttrar som blir 11 & 12 o självklart bor ju även min stora dotter hos oss och o den minsta bor hos oss varannan helg o lov 😊
Hemma hos oss bor även våran kisse Disa som är 14 veckor gammal 😺
Vi bor i ett litet litet samhälle som heter BOR, bor mitt i orten i en 4:a.
Här trivs vi toppen 😀

Likes

Comments

Allmänt

Jaha då ska man prova på det här med att blogga, få se hur det går men kan vara skönt att skriva av sig lite ibland.

Så va kommer då man blogg att handla om, ja det vet jag knappt själv men kommer skriva dels om mitt liv och min vardag som sambo, mamma o bonusmamma 😊 men oxå om andra saker o ting.

Har du något förslag om vad du tycker jag ska skriva om så lämna gärna en kommentar 😊

Likes

Comments