​Har haft en fin dag tillsammans med min yngsta dotter som fick träffa sin "faster" idag. Det är varken en plastfaster eller riktig faster, det är hennes gudmor. Gudmoderns broder är gudfar men han är mer som en pappa för mitt lilla troll. De är helt klart de bästa människorna som jag kommit i kontakt med, inte bara gudföräldrna utan även den övriga familjen där, min lilla flicka har kommit att bli behandlad som en del av deras familj. De är verkligen helt underbara att ha att göra med och vid minsta problem vet jag att jag kan prata med "pappan".


Mina två äldre älsklingar var på umgängeshelg hos deras pappa och skulle ha kommit hem vid 16.45 men dom dök inte upp förrän vid 18.15 då det hade uppstått en del problem med min äldre dotter. Hon hade åkt på förstoppning och detta är något hon har haft problem med nästan varje gång hon kommit hem från sin fader, detta är något som vi behandlar men det är svårt då hon är livrädd för allt som har med läkare och nålar att göra.
Ska bli intressant att se hur det ska gå för min pojk i natt, han är sängvätare och det blir alltid värre efter att de besökt pappan. Jag får hoppas att det inte är så den här gången. Jag vill att mina barn ska må bra av att vara med sin pappa. Tyvärr har det inte varit så tidigare, de har vägrat åka till pappan de senaste 2 månaderna så jag hoppas att det blir lite bättre nu. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Jag är 26 år gammal, ensamstående mamma till 3 barn. Just nu studerar jag Barn och Ungdomslitteratur via Linneuniversitet, detta görs på distans. Jag är mycket för att läsa böcker och tycke att Illustrerad Vetenskap är en av de bästa tidningarna som finns. Fantasy och Si-Fi är något som även det är ett stort intresse. Sagan om Ringen - trilogin och The Hobbit - trilogin är helt klart favoritfilmer. Jag lyssnar på massor av olika musiksorter, jag är inte någon som är fast för endast en grupp, en stil, en låt. Jag lyssnar till den musik som passar med mitt humör.


Planen för mig med den här bloggen är egentligen bara till för att jag ska kunna skiva av mig när jag behöver det. När det blir för mycket och samtidigt kommer jag väl antagligen att dela med mig en hel del om vårt vardagsliv, dock utan bilder och namn.
Jag får konstant vara försiktig då det finns folk som håller koll på mig, detta kommer jag att berätta mer om senare.

Likes

Comments